- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.641
hayırlı olsun canım, çok sevindim, darısı başımıza. 100 adet tefriciye yazdım :13:.
Hiç korkma, bütün gebeliklerde keseyi görene kadar hatta bebeğin kalp atışlarını duyana kadar net bişey söylemiyorlar. Yani olağanüstü bir durum yokkızlar herkese meraba uzun süredir sessiz takip ediyorum siteyi şu an belirsilikler içindeyim 19 temmuzda hamile olduğumu öğrendim fakat bana tuhaf gelen şeyler var kantestim pozitifti fakat doktor ultrasonda görmeden kesin bişey söylemek istemedi öncelikle normal mi yoksa dış gebelik mi bunu bilelim dedi bugün öğleden sonra ultrasona gircem ne olur dua edin çünkü hiç hamile gibi deilim hiç belirtim yok belirti olmaması beni korkutuyor
kızlar herkese meraba uzun süredir sessiz takip ediyorum siteyi şu an belirsilikler içindeyim 19 temmuzda hamile olduğumu öğrendim fakat bana tuhaf gelen şeyler var kantestim pozitifti fakat doktor ultrasonda görmeden kesin bişey söylemek istemedi öncelikle normal mi yoksa dış gebelik mi bunu bilelim dedi bugün öğleden sonra ultrasona gircem ne olur dua edin çünkü hiç hamile gibi deilim hiç belirtim yok belirti olmaması beni korkutuyor
saol canım inşallh olumlu olur herşey keseyi görebilmeyi çok istiyorum ve herşeyin yolunda gitmesini:26:Günaydın kızlar.Umarım herkes iyidir.Şenay Mehmet olumlu düşün,herşey olumlu olur inşallah.Sessizcekimsesizce geçmişi geç okuduğum için geç haberim oldu.Geçmiş olsun.Sözün bittiği yer,Allah yüzünü güldürür inşallah.
Canim hayirli olsun insallah hamilesindir saglikli bu hamilelik gecirip bebegi kucagina alirsin insallah. Ne zmn yenmistin vajiyi? Ve hamile kalmak icin iliskiden sonra yattin mi ayaklarini kaldirip ?:)
Hiç korkma, bütün gebeliklerde keseyi görene kadar hatta bebeğin kalp atışlarını duyana kadar net bişey söylemiyorlar. Yani olağanüstü bir durum yok.
26 mayısta yendim canım evet ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırmadım ama yataktan çıkmadım ve yumurtlama günlerini takip ettim
Anladim canim insallah darisi basimiza peki adet gunun ne kde gecikti ?
milletin cocugnamı göz diktin kısss...yalnız o cocukta cok ilginc bı cocuk cok ciddi ha ha :)büyülmüşte güççülmüş gbi adam gbi duruo
canım adetim 3 gün geçince idrar testi yaptım silik çizgi çıktı ve kan testinide 6. gün yaptırdım ve bugün 13. günüm
Hea tmm o zmn ya sen hamilesin yani :) ne guzel bi duygu Allahim bizede yasamayi nasip etsin bi an once. Bgn mu gidiceksin doktora ? Mutlaka haber ver sonra merak ederiz canim.
masal geçmiş olsun, allah şifa versin. 5-6 gün önemli değil. eğer 9luk aparatın varsa onla başla, 10dk beklet biraz git gel yap, 10a geç. onda da yine aynılarını yap. sonra da 11 dene. hepsini rahat yapabiliyorsan 11 içindeyken eşini çağır, onu çıkarıp hemen mikiyi al. bu şekilde başarı garanti :)))) ama reglin tamamen bitsin.
aminn canım inşallah rabbim herkese nasip etsin hayırlınıı ve sağlıklısını güzel bi duygu ama 2 haftadır içim içimi yemekten içimde bişey kalmadı bugün herşey olumlu olur inşallah tamam haber ederim canım allah razı olsun çok saol
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel, banacanımdeme, kgokce, çiğdem83, kumralkelebek, serche, dilasel, inciozmen,eysanın eltisi :).
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr , flzf, zerbas, aybice, aykurt, sessizcekimsesizce.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül, şenaymehmet.
Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107,miha.
Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab
violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı, trinitynin rahatsızlığı için de dua edelim.
yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.
vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.
bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.
herkese merhabalar:)doktor teşhisi konulmadı ama ben de bu konuda sorun yaşayanlardanım,beni de listeye eklerseniz sevinirim.Buarada sormak istediğm birşey var:bu kegel egsersizleri bana çok itici geldiği için anestezik ilaç kullanmayı düşünüyorum.Dün kasık bölgemde 2 farklı ilacı(e--a ve Xy----N)denedim.isim yazmak yasak olduğu için tam adlarını yazamıyorum:S ama tam uyuşma olmadı.Bu ilaçları kullanan varsa yardımcı olabilir mi acaba:)
Ben de 100 okuyayım.Allah kabul etsin.Aykurt 200
Gülsevdam 800
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 250
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444
şenay_mehmet 100
Daha 4444 ü tamamlamak için 1150 tane dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012 (bugün) son gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?