- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.681
iyiyim canım ara ara giriyorum, karşılaşmıyoruz demek ki... Sıkıntılarım hiç bitmiyor son zamanlarda. Geçmişi okurken belki gözüne çarpmıştır. İşle ilgili sıkıntılarım var, annemler kaza yaptı (hamdolsun ayaktalar) , bunlar büyük olanlar, ufak tefek şeyleri yazmıyorum. Kafamı toplayıp iki satır yazamıyorum bazen.
Sen hangi aşamadaydın? İki parmağı yapabildin mi hiç?
birde bugün bizim ikinci evlilik yıldönümümüz :123:, beyefendi hediye almamış, ben almıştım halbuki , vermedim hediyesini . Peşimde dolandı bir süre hediyem ne diye, söylemedim bile . Param yoktu alamadım diyor, bahane işte .
Gaza geldiğin anları iyi değerlendir. Hadi bakalım :13:.
Kızlar edetim 11 gün gecikti bütün adet belirtileri var sizce ne durumdayımm
kegel egzersizi ile parmak egzersizi farkli seyler.
kegel vajen kasini kasip, birakmak. ilk baslarda bunu idrar yaparken daha kolay yaparsin. idrarini mesela 3er saniyelik araliklarla tutup, birakiyorsun. tutup birakiyorsun, bu sana vajen kasini kontrol etmeyi ögretiyor. istemsiz kasildiginda dolayisi ile gevsetebilmeyi de ögrenmis oluyorsun.
parmak egzersizi ve zarin zedelenmesi ise ayri hikaye. olmayacak sey degil, nadiren zedelenme oluyor fakat egzersizlerle kasmamayi ögrenip, zari esnetiyoruz. bir cogumujzda ne egzersizler sirasinda ne iliski sirasinda bu nedenle kanama vb. olmadi. ama kesin su olur bu olur diyemeyiz.
birkaç sorum daha olcak:) peki o aparatları nerden bulabilirim ve kegel yaparken parmaklar bogum bogum ilerliyor ya kızlık zarı bu şekilde yırtılmaz mı
Aykurt 200
Gülsevdam 500
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 100
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444
Daha 4444 ü tamamlamak için çok sayı dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012...
Canım umutlandırmak istemem ama adetin bayağı geçmiş. Hamile olabilirsin? Adet belirtilerine hiç takılma, adet belirtisi oluyor. Hatta 9 ay boyunca her adet döneminde yaşanır adet belirtileri....[/QUOTBİLEMİYORUM Kİ CNM SANKİ OLCAKMISIM GİBİ VAJİYİDE YEMEDİM AMA BİZ İSTEDİK OLMASINA EGER OLMUSSA TABİ
teşekkür ederim canım yardımların için:) ben bütün egzersizleri deniycem bakalım nasıl olcak:S ama önce o bölgeyi uyustursam sanki daha rahat edecekmişim gibi
aparatlari unutmusum
ya internetten dilatör setleri ismarlayabilirsin ya da daha ekonomik bir yöntem olarak mum deneyebilirsin.
yeni basliyorsan, kulak cubuklari ve pasta mumlari, strec, bol jel.
ilerledikce bakkal mumu denen, beyaz dandik, herkesin bildigi mumlari, peceteyle kalinlastirarak aparatlarini kendin de hazirlayabilirsin.
her seferinde 1 kat peceteye sarip, prezervatif gecirerek büyütebilirsin aparatlarini.
listeyi kim düzenlemişti sanırım yanlış alıntı yaptım ama listede beni hamile olanlar listesinden silip hamile kalmak isteyenler kısmına ekler misiniz..
...
kızları lısteyı cıleklıpudıng yapıyorBende yenmek istiyorum ama adimi yazmamisn
Canım umutlandırmak istemem ama adetin bayağı geçmiş. Hamile olabilirsin? Adet belirtilerine hiç takılma, adet belirtisi oluyor. Hatta 9 ay boyunca her adet döneminde yaşanır adet belirtileri....[/QUOTBİLEMİYORUM Kİ CNM SANKİ OLCAKMISIM GİBİ VAJİYİDE YEMEDİM AMA BİZ İSTEDİK OLMASINA EGER OLMUSSA TABİ
mrb. eğer vajiyi yenemeden hamile kaldıysan hiç meraklanma. doğumdan sonra vaji geçiyor. bende seninle aynı durumdaydım vajiyi yenemeden hamile kaldım. kendiliğinden geçti şimdi.. bu arada aklına takılan bişey olursa doğumla ilgilide olabilir sorabilirsin..
ya aslında benım durum cok da vahim değil sadece 1 yer var oraya geldiği zaman sanki duvara toslamış gibi canım yanıyor bu da kendimi sıktığım için biliyorum ama işte o zar nasıl nezaman yırtılacak canım cok yanacak mı dıye kasıyorum kendımıahh bir uyussa da o iş olsa zaten kendımı sıkmam gıbı gelıyor.peki o kremleri vajinanın içine mi sürmüştün yoksa üstünden mi:s ayy cok soru sordum sen de cvp verdığine pişman olacaksın
kızları lısteyı cıleklıpudıng yapıyor
çileklim 200 daha alıyım tefrıcıye ama yetısemıcek anlasılan bu aksama ...
sağol canımevlılık yıldonumun kutlu olsun. nıce guzel yılları gormenız ve her yıla daha guzel anı ve umutlar ıle gırmenız dılegıyle.
hamdolsun iyiler, teşekkür ederimıs bıraz bılıyorduk ama kazadan haberımız yoktu. cok gecmıs olsun. ınsaallah ıyılerdır.
Allah kabul etsinben 100 okudumm
Bence pko olabilirsin geçen ayda geciktiyse. Bir doktora görünsen daha iyi.
mrb. eğer vajiyi yenemeden hamile kaldıysan hiç meraklanma. doğumdan sonra vaji geçiyor. bende seninle aynı durumdaydım vajiyi yenemeden hamile kaldım. kendiliğinden geçti şimdi.. bu arada aklına takılan bişey olursa doğumla ilgilide olabilir sorabilirsin..
mrb, tebrikler öncelikle.
normal dogum mu yaptin?
burada dogum yapmis arkadaslarimiz da vardi, dogumdan sonra da vajinismus problemleri devam etmis. burada yendiler.
dogum yapmak normalde vajinismusun tedavisini saglamiyor diye biliyoruz, ilginc geldi. ilk defa duydum.
heh o tosladigin yer kastigin yer =))
orada bir egim var bir de. ben o tosluyorum dedigin yeri 10 günde falan gecebildim. heheh
elli kere anlattilar bana da. yani kimse öf demez sana burda.
o tosladigin yere gelince, önce dur 8 saniye burnundan nefes al, ve 8 saniye boyunca agzindan ver. 2.yi tekrarla ve bu sefer verirken artik neyle yapiyorsan egzersizi popoya dogru yaklasik 30 derece egim vererek ittir. nefes ise yaramiyorsa ikin.
o tosladigin yerin 3 cm ötesi uzay boslugu gibi.
uyussa da sikarsin, cünkü bilincaltin hala kasilmaya gerek olmadigini ögrenemedi. kalbine atma diyebiliyor musun? istemsiz kas. vajina istemli kas. hükmetmeyi ögrenince, hükmedersin.
mrb, tebrikler öncelikle.
normal dogum mu yaptin?
burada dogum yapmis arkadaslarimiz da vardi, dogumdan sonra da vajinismus problemleri devam etmis. burada yendiler.
dogum yapmak normalde vajinismusun tedavisini saglamiyor diye biliyoruz, ilginc geldi. ilk defa duydum.
evet normal doğum yaptım. bende doğumdan sonra çok korkuyodum hala devam ediyorsa diye ama hiç bir sıkıntı olmadı. sanki hiç vaji olmamışım gibi gayet rahat oldu. ve ben vajiyi iki buçuk sene çektim. kaç gece ağladım vaji yüzünden bu siteyide bilmiyodum. belki de normal doğum yaptığım için olabilir..
sağol canım.
Hamdolsun iyiler, teşekkür ederim.
Allah kabul etsin.
Bence pko olabilirsin geçen ayda geciktiyse. Bir doktora görünsen daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?