Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb arkadaşlar konuya biraz balıklama atladım ama bende de vaji vardı. vajiyi yenemeden hamile kaldım. bu sayfadanda haberim yoktu. sonradan gördüm. bilseydim önceden egzersizleri yapardım. neyse bi tane bebeğim oldu şimdi 10 aylık. doğumdan sonra çok korkuyodum hala vajiyim diye fakat eşimle ilk denememizde çok rahat oldu çok şükür hiç bir problem çıkmadı. eğer aranızda hamile kalabilen varsa benim gibi vajiyi yenebilirsiniz..

ıs bıraz bılıyorduk ama kazadan haberımız yoktu. cok gecmıs olsun. ınsaallah ıyılerdır.

evlılık yıldonumun kutlu olsun. nıce guzel yılları gormenız ve her yıla daha guzel anı ve umutlar ıle gırmenız dılegıyle.

Kızlar edetim 11 gün gecikti bütün adet belirtileri var sizce ne durumdayımm

Canım umutlandırmak istemem ama adetin bayağı geçmiş. Hamile olabilirsin? Adet belirtilerine hiç takılma, adet belirtisi oluyor. Hatta 9 ay boyunca her adet döneminde yaşanır adet belirtileri....

teşekkür ederim canım yardımların için:) ben bütün egzersizleri deniycem bakalım nasıl olcak:S ama önce o bölgeyi uyustursam sanki daha rahat edecekmişim gibi

birkaç sorum daha olcak:) peki o aparatları nerden bulabilirim ve kegel yaparken parmaklar bogum bogum ilerliyor ya kızlık zarı bu şekilde yırtılmaz mı

aparatlari unutmusum

ya internetten dilatör setleri ismarlayabilirsin ya da daha ekonomik bir yöntem olarak mum deneyebilirsin.

yeni basliyorsan, kulak cubuklari ve pasta mumlari, strec, bol jel.
ilerledikce bakkal mumu denen, beyaz dandik, herkesin bildigi mumlari, peceteyle kalinlastirarak aparatlarini kendin de hazirlayabilirsin.
her seferinde 1 kat peceteye sarip, prezervatif gecirerek büyütebilirsin aparatlarini.

teşekkür ederim canım yardımların için:) ben bütün egzersizleri deniycem bakalım nasıl olcak:S ama önce o bölgeyi uyustursam sanki daha rahat edecekmişim gibi

simdi öyle gibi geliyor ama bastan alismasan daha iyi aslinda. cogu kisi zaten faydasini görmedi. ya uyusmuyor, ya da yandim diye havalara zipliyorsun.
sabirla, korkularinin üzerine giderek yapabilirsin. pes etme. uyusmasi gereken bir sey yok, cünkü giristen sonraki kisimda his yok. giriste agri, sizi vb duyarsan anla ki kasiyorsun. gevsemeyi deneyip, tekrar dene. illa ki olacak.

ya aslında benım durum cok da vahim değil sadece 1 yer var oraya geldiği zaman sanki duvara toslamış gibi canım yanıyor bu da kendimi sıktığım için biliyorum ama işte o zar nasıl nezaman yırtılacak canım cok yanacak mı dıye kasıyorum kendımı ahh bir uyussa da o iş olsa zaten kendımı sıkmam gıbı gelıyor.peki o kremleri vajinanın içine mi sürmüştün yoksa üstünden mi:s ayy cok soru sordum sen de cvp verdığine pişman olacaksın

Aykurt 200
Gülsevdam 1000
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 250
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444
şenay_mehmet 100
masalll01 100
snowflaken 100
athea 50
salgut 100

Daha 4444 ü tamamlamak için 900 tane dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012 (bugün) son gün.

Son düzenleme:

heh o tosladigin yer kastigin yer =))
orada bir egim var bir de. ben o tosluyorum dedigin yeri 10 günde falan gecebildim. heheh
elli kere anlattilar bana da. yani kimse öf demez sana burda.

o tosladigin yere gelince, önce dur 8 saniye burnundan nefes al, ve 8 saniye boyunca agzindan ver. 2.yi tekrarla ve bu sefer verirken artik neyle yapiyorsan egzersizi popoya dogru yaklasik 30 derece egim vererek ittir. nefes ise yaramiyorsa ikin.
o tosladigin yerin 3 cm ötesi uzay boslugu gibi.

uyussa da sikarsin, cünkü bilincaltin hala kasilmaya gerek olmadigini ögrenemedi. kalbine atma diyebiliyor musun? istemsiz kas. vajina istemli kas. hükmetmeyi ögrenince, hükmedersin.

evlılık yıldonumun kutlu olsun. nıce guzel yılları gormenız ve her yıla daha guzel anı ve umutlar ıle gırmenız dılegıyle.
sağol canım .

ıs bıraz bılıyorduk ama kazadan haberımız yoktu. cok gecmıs olsun. ınsaallah ıyılerdır.
hamdolsun iyiler, teşekkür ederim .

Allah kabul etsin .

Bence pko olabilirsin geçen ayda geciktiyse. Bir doktora görünsen daha iyi .

heheheh yaşasın yalnız değilmişim şimdi biraz daha rahatladım gerçekten çok sağol bakalım bir gelişme olursa inşallah burdan benden de müjdeli haberlerimi duyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…