- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.661
sağol canım yazdımBen de 100 okuyayım.Allah kabul etsin.
kızlar herkese meraba uzun süredir sessiz takip ediyorum siteyi şu an belirsilikler içindeyim 19 temmuzda hamile olduğumu öğrendim fakat bana tuhaf gelen şeyler var kantestim pozitifti fakat doktor ultrasonda görmeden kesin bişey söylemek istemedi öncelikle normal mi yoksa dış gebelik mi bunu bilelim dedi bugün öğleden sonra ultrasona gircem ne olur dua edin çünkü hiç hamile gibi deilim hiç belirtim yok belirti olmaması beni korkutuyor
Cnm yukarda kontrol paneline gir sonra sol tarafta secenekleri duzenleye tikla daha sonra asglarda olmasi lazim mesaj editoru bolumu var seninki muhtemelen basit editorde diger ikisinden birini isaretle asagda degisiklikleri kaydete bas yazdim sana ama tel sapitti gtmedi cnmumarim anlatabildim
şenaycım çok sevndm canım gönlünü ferah tut nolur ben evhamlanıp durdum hep sonu hüsran... iyi düşün hep görcem keseyi de sonra kalp atışlarını da duyucam de.. duyacaksın bak inşallah.. kendine dikkat et yorma kendini güzel beslen hiçbir sorun olmayacak inşallah.. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşallah..kızlar herkese meraba uzun süredir sessiz takip ediyorum siteyi şu an belirsilikler içindeyim 19 temmuzda hamile olduğumu öğrendim fakat bana tuhaf gelen şeyler var kantestim pozitifti fakat doktor ultrasonda görmeden kesin bişey söylemek istemedi öncelikle normal mi yoksa dış gebelik mi bunu bilelim dedi bugün öğleden sonra ultrasona gircem ne olur dua edin çünkü hiç hamile gibi deilim hiç belirtim yok belirti olmaması beni korkutuyor
teşekkür ederim canım amin inşallah..Günaydın kızlar.Umarım herkes iyidir.Şenay Mehmet olumlu düşün,herşey olumlu olur inşallah.Sessizcekimsesizce geçmişi geç okuduğum için geç haberim oldu.Geçmiş olsun.Sözün bittiği yer,Allah yüzünü güldürür inşallah.
Kızlar edetim 11 gün gecikti bütün adet belirtileri var sizce ne durumdayımm
sağol canım yazdım.
herkese merhabalar:)doktor teşhisi konulmadı ama ben de bu konuda sorun yaşayanlardanım,beni de listeye eklerseniz sevinirim.Buarada sormak istediğm birşey var:bu kegel egsersizleri bana çok itici geldiği için anestezik ilaç kullanmayı düşünüyorum.Dün kasık bölgemde 2 farklı ilacı(e--a ve Xy----N)denedim.isim yazmak yasak olduğu için tam adlarını yazamıyorum:S ama tam uyuşma olmadı.Bu ilaçları kullanan varsa yardımcı olabilir mi acaba:)
kizlar, topikte masallah konu kaymasi oluyor. müjdeli haberler var ya da yenenlervb. düsünüyor.
ben az önce normal karma asilarimin ilk ayagini oldum. difteri, tetenoz vb. bunlar hamilelik durumunda anne ve bebek icin tehlike olusturmuyor. ama 10 yilda bir yenilenmesi gereken asilar oldugu icin doktorum yapalim dedi.
hamilelik düsünenler,
lütfen basta tiroid ve seker olmak üzere hormon testi yaptirsinlar.
mutlaka MMR testlerini yaptirsinlar ve bagisiklik durumlarina göre gereginde asilarini olsunlar ve duruma göre korunsunlar. (kizamik, kizamikcik ve kabakulak)
sessizcekimsesizce'nin yasadigi üzüntüyü yakinen biliyoruz, o ayni seyleri yasamayalim diye tüm zerafetiyle uyari yapiyor. lütfen toksoplazma testini ihmal etmeyin. cok cok önemli.
smear testini ve jinekolojik muayneyi ihmal etmeyin. gerek yok demeyin, burada devlet zoruyla yilda 2 kere yapiyorlar. eve mektup üzerine mektup geliyor, telefonla cagriyorlar. gereksiz birsey kesinlikle degil. icabinda hayat kurtariyor.
kadercilik yapanlarimiz var, bir de benim gibi paranoyak olanlar var. ikisi de dogru degil. beni de bir sakinlestirin olmadi.
kolum cok agriyor, ilkokul bebesi gibi gidip asi oldum.
Merhaba.Ben de egzersize başlamadan önce o yazdığın kremlerden birini almıştım.O kadar endişeliydim ki sanki kremsiz olmayacak gibi gelirdi.Buradaki arkadaşlar kremsiz çalışmamın daha doğru olacağını söylediler.İnan krem hala kutusunda duruyor.Bir sürüde para.Ben bunlarsız egzersiz yapıyorum ve öyle öleceğim ağrıları olmadı :) Herkesin dediği gibi beynimiz bize hükmediyor herşey kafada.
karma aşılar 10 yılda bir tekrar mı ediliyormuş ben bilmiyordum .. orası çok iyiymiş aslında türkiye de o şekilde olmaya çalışıyor aile sağlığı merkezleri gebelik döneminde bilgi filan veriyor çağırıyolar düşük filan yaparsan korun diyorlar ama burdaki sıkıntı hastanelerin aile sağlığı merkezlerinin birbirinden habersiz çalışması tek bir sisteme girilmiyor veriler.
kızlar herkese meraba uzun süredir sessiz takip ediyorum siteyi şu an belirsilikler içindeyim 19 temmuzda hamile olduğumu öğrendim fakat bana tuhaf gelen şeyler var kantestim pozitifti fakat doktor ultrasonda görmeden kesin bişey söylemek istemedi öncelikle normal mi yoksa dış gebelik mi bunu bilelim dedi bugün öğleden sonra ultrasona gircem ne olur dua edin çünkü hiç hamile gibi deilim hiç belirtim yok belirti olmaması beni korkutuyor
Tatlimmo ilaclari bende kullandim daha neler nelerde kullandim yanisira ama fayda etmedi cunku bizimki bbilincalti ile alakali yanlis bilgilerle doluyuz kegel itici gelebilir ama bunu ancak kegeli yaparak yenebiliyorz beynimzin inanmasi icin vajiye biseylerin girebildigini gormeek gerek
kızlar herkese meraba uzun süredir sessiz takip ediyorum siteyi şu an belirsilikler içindeyim 19 temmuzda hamile olduğumu öğrendim fakat bana tuhaf gelen şeyler var kantestim pozitifti fakat doktor ultrasonda görmeden kesin bişey söylemek istemedi öncelikle normal mi yoksa dış gebelik mi bunu bilelim dedi bugün öğleden sonra ultrasona gircem ne olur dua edin çünkü hiç hamile gibi deilim hiç belirtim yok belirti olmaması beni korkutuyor[/QU
içine ferah tut merak etme herşey yolunda gider inşallah. bende hamile kaldığımda hiç belirti yoktu. doktor keseyi görmesine rağmen dış gebelik olabilir demişti. onun için kan testiyle bunu anlaması zor. aşırı ağrın varsa dış gebelik olur. eğer sende bi belirti yoksa meraklanma. bu arada stres sakın yapma sen ne kadar stres yaparsan hepsini senin gibi bebişin hisseder..
şenaycım çok sevndm canım gönlünü ferah tut nolur ben evhamlanıp durdum hep sonu hüsran... iyi düşün hep görcem keseyi de sonra kalp atışlarını da duyucam de.. duyacaksın bak inşallah.. kendine dikkat et yorma kendini güzel beslen hiçbir sorun olmayacak inşallah.. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşallah..
teşekkür ederim canım amin inşallah..
hazalcım umutlandırmak istemem ama hamilelikte de tüm adet belirtilerin oluyor hiç test yaptın mı?[/QCNM
YAPMADIM CNM GİDERKEN ALCAM GECEN AYDA Bİ HAFTA GECİKMİŞTİ BUGÜN TAM 11 GÜN OLDU TIK YOK BENDE ADET OLCAM ZAMAN SANKİ ASAGISI ACIK GİBİ HİSSEDİYTORUM HERKESDE OLUYO MU BİLMİYORUM AMA SUANDA ÖYLE GÖĞÜSLERİM DE COK AGRIR SOL GÖĞSÜMDE Bİ TOPAK OLUSUR YİNE OLDU 2 GÜNE KADAR YOKTU YENİ OLDU BİLEMİYORUMM
birkaç sorum daha olcak:) peki o aparatları nerden bulabilirim ve kegel yaparken parmaklar bogum bogum ilerliyor ya kızlık zarı bu şekilde yırtılmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?