Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sizinki de çok çetrefilliymiş ya. ben de öğretmenim artı köyde çalışıyorum tek bir ağacın olmadığını tozlu topraklıbi yer çalıştığım yer.. faranjitten gripten kurtulamadım bu sene.. aşıyı soracağım burdaki doktora.

heheheh yaşasın yalnız değilmişim şimdi biraz daha rahatladım gerçekten çok sağol bakalım bir gelişme olursa inşallah burdan benden de müjdeli haberlerimi duyarsınız

İns canm ins.hem ne yalniz kalmasi herkes boyle dusunuo burda ben diosum orda etten duvar mumkun deil die orayi bi gecsin is tamam kendiliginden gidio geri kalani :)uzay boslugu tabirinede koptum :))

Canm pens kismen giriyomuydu yoksa disa bosalarakmi kaldn ayyy ne guzel ya vajen agzinami bosaldi normal dogum mu yaptn rabbm size bagislasn

İns canm ins.hem ne yalniz kalmasi herkes boyle dusunuo burda ben diosum orda etten duvar mumkun deil die orayi bi gecsin is tamam kendiliginden gidio geri kalani :)uzay boslugu tabirinede koptum :))

ya işte onu biliyorum da uygulamaya gelince fısss beyin tersini düşünüyor:44:haklısın uzay boşluğuna ben de çok güldüm o anda aklıma gelmese bari gülme krizine girerim ben

Canm pens kismen giriyomuydu yoksa disa bosalarakmi kaldn ayyy ne guzel ya vajen agzinami bosaldi normal dogum mu yaptn rabbm size bagislasn

yok nerde kafasının girmesi o zamanlar benim için imkansızdı. kendimi nasıl kasıyosam çok acıyodu. sadece pensin kafasını vajiye dayadı o şekilde boşaldı. normal doğum yaptım. zaten doğumdan sonra vajinin ordaki kası kullanamıyosunuz hatta ilk üç ay o kası kasamadığınız için idrar kaçırıyosunuz. o yüzden doğumla o kas gevşiyo belkide o yüzden vajiyi yendim.zaten pens bi kere girdiği zaman insan bişey olmadığını anlayınca bi daha da kasmıyo..

Ayy masallah isstaha geldm simdi bu aksam deniycem napimm vaje yenmeyi beklersem tohuma kacicam:)))

şenay canım çok sevindim allah hayırlısıyla ultrasonda görmeni nasip etsin güzel düşün bebeğim içimde die düşün cnm tebrikler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…