- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.841
evet canım utanılacak bişey yok, doktora git, adet olamadığını söyle, korunmak istemediğinide söyle, çünkü verdikleri ilaç genelde d.kontrol hapı. Başka bir tedavi şekli varsa onu uygularsın.kadın doğuma gitcez dimi ne dicem doktora gidip ben hiç gitmedim o konularda utanıyorum gerci utancak bişe yok ama yinede ne biliyim bide bu ay cok üzüntülüoldu ondan stres felan da olabilir iştew
evet canım utanılacak bişey yok, doktora git, adet olamadığını söyle, korunmak istemediğinide söyle, çünkü verdikleri ilaç genelde d.kontrol hapı. Başka bir tedavi şekli varsa onu uygularsın.
oda diycek vajiyi yen ondan sonra hamile kal diye bu seferde doktor baska tedavi uygulayacak belki
Var canim yazdigin destani okuyan iki bucuj yillik bi ezik var kadin olamamanin beceriksiz olmanin ezikligni yasayan ben tikaniorum kelime dagarcigim kifayetsiz kalio yasadigim hissettigim o korkuyu anlatmakta ben boyle mutlumuyum zealea cokmu superim zehir bi hayat yasiorum berbat bo..... ama olmuo lanet olsun bana beynime benligme ama olmuo anlamak anlatmaktan zor belki senide anlarim ama anlayin noluur ya yendiniz bitti aaa cok kolaymis ne varki azim yok sizde nolur kurban oluyum yapmayin bunu noluuuur nolur yapmayin haa bseymi yapin illa yapcaksiniz mecburmusunuz hayir buda deil bizi pohpohlayinyok oda deil 6 yilin gitmis benimde gdior tutamiorum zealea tutamiorum beni anliomusun offfff uyku zehir cok moralim bozuldu ben neye yariorum temizlik yapmaktan baska bilmiorum soylesene bana zealea
vajiyi yenmeden hamile kalmak iyi birşey değil canım, ayrıca pkolu iken hamile kalınıyor ama zor oluyor, bence hem vajiyi hallet, hemde doktoruna git, bir yandan yenene kadar tedavin bitsin.
arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
zealea,trinity,çileklipuding,kemre,masal,yaramazpisi,sessizcekimsesizce,smy11,umut,elvan,rabit,sela,inciözmen,snowflaken hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler
canım rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah cok sevindim
kızlar test yaptım negatiff
Arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
ZEALEA,TRİNİTY,ÇİLEKLİPUDİNG,KEMRE,MASAL,YARAMAZPİSİ,SESSİZCEKİMSESİZCE,SMY11,UMUT,ELVAN,RABİT,SELA,İNCİÖZMEN,SNOWFLAKEN hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler
Gözünaydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
7 tane boncukk taktım sağlam olsun diye.
tbrkler cnm bnm...Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsn inş.darısı bizlerin başına olur inş.Arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
ZEALEA,TRİNİTY,ÇİLEKLİPUDİNG,KEMRE,MASAL,YARAMAZPİSİ,SESSİZCEKİMSESİZCE,SMY11,UMUT,ELVAN,RABİT,SELA,İNCİÖZMEN,SNOWFLAKEN hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler
Sendemi hamileasn vajiliykeen mi hamile kaldn ya cok pardonda disami bosalyodu esin yoksa az giriyomuydu kafasi seeyyyy simdi bende bazn caktirmadan disa bosalinca parmagimla iceri yoolluyomda bebisleri :))))
ALLAH iyiliğini versin güldürdün kıss beni... bebiş isteği bu olsa gerek çok mu istiyon kısss? geçen seneki arkadaşlar da farklı yöntemler uyguluyordu hatta şırıngaya doldurup içeri sıkan bile olmuş zamanında hemde kaç kişi :))
günaydınn herkese...hanımlar keyifler nsl bakalım...aramıza yeni katılanlar var galiba...ya da ben yeni gördm..althea hoşgeldin bacım:)))
günaydın kıslarrrrrrrrr ben geçmişi okuyorum birazdan gelebilirim... inşaallah herkesin durumu iyiye gidiyordur
herkese merhabalar:)) Burası öyle bir yer oldu ki bende toplantıdan çıkar çıkmaz soluğu burda aldım:) Akşam kayganlaştırıcıyla serçe parmak denemesi yapayım dedim yine yanma oldu bıraktım.acaba bende de mantar mı var:18:
tbrkler cnm bnm...Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsn inş.darısı bizlerin başına olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?