Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kadın doğuma gitcez dimi ne dicem doktora gidip ben hiç gitmedim o konularda utanıyorum gerci utancak bişe yok ama yinede ne biliyim bide bu ay cok üzüntülüoldu ondan stres felan da olabilir iştew
evet canım utanılacak bişey yok, doktora git, adet olamadığını söyle, korunmak istemediğinide söyle, çünkü verdikleri ilaç genelde d.kontrol hapı. Başka bir tedavi şekli varsa onu uygularsın.

evet canım utanılacak bişey yok, doktora git, adet olamadığını söyle, korunmak istemediğinide söyle, çünkü verdikleri ilaç genelde d.kontrol hapı. Başka bir tedavi şekli varsa onu uygularsın.

oda diycek vajiyi yen ondan sonra hamile kal diye bu seferde doktor baska tedavi uygulayacak belki

Aykurt 200
Gülsevdam 1000
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 250
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444
şenay_mehmet 100
masalll01 100
snowflaken 100
athea 50
salgut 100

Daha 4444 ü tamamlamak için 900 tane dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 27.07.2012 (bugün) son gün.

oda diycek vajiyi yen ondan sonra hamile kal diye bu seferde doktor baska tedavi uygulayacak belki

vajiyi yenmeden hamile kalmak iyi birşey değil canım , ayrıca pkolu iken hamile kalınıyor ama zor oluyor, bence hem vajiyi hallet, hemde doktoruna git, bir yandan yenene kadar tedavin bitsin.

günaydın kıslarrrrrrrrr ben geçmişi okuyorum birazdan gelebilirim... inşaallah herkesin durumu iyiye gidiyordur

umutcum sakın yanlış anlama ama bende elvan ve zealeya katılıyorum korkuyorum diyorsun evet HEPİMİZ çok korktuk ama başarmak içinde biyerden başlamak gerektiğini biliyorduk başlamadan bitirmek diye bişeye şahit olmadım bazıları gibi kaçsak daha mı iyi olurdu yazmışsın tabiki kaçmıcaksın ama en azından bi denemelisin ben sana aparatları göndeririken yemin ederim yeneceğini düşünerek gönderdim ama tahminimce aparatları denemedin bile yada denediysende burda paylaşmadın yada ben görmedim bilmiyorum seni düşündüğümüz için söylüyoruz sadece bu siteyi okumakla bi yere varacağını zannetmiyorum nolur bağışla ama bunları söylemek zorundayım kırmak istemem kırdıysamda çok ama çok özür dilerim DOST ACI SÖYLER

günaydınn herkese...hanımlar keyifler nsl bakalım...aramıza yeni katılanlar var galiba...ya da ben yeni gördm..althea hoşgeldin bacım:)))

herkese merhabalar:)) Burası öyle bir yer oldu ki bende toplantıdan çıkar çıkmaz soluğu burda aldım:) Akşam kayganlaştırıcıyla serçe parmak denemesi yapayım dedim yine yanma oldu bıraktım.acaba bende de mantar mı var:18:

vajiyi yenmeden hamile kalmak iyi birşey değil canım , ayrıca pkolu iken hamile kalınıyor ama zor oluyor, bence hem vajiyi hallet, hemde doktoruna git, bir yandan yenene kadar tedavin bitsin.

ne biliyim bende eşimde bebek istiyoruz nasıl olcak bilmiyorum ramazan dolayısıyla zaten egzersiz yapamıyorum işftardan sonra yerimden kalkamıyorum sanrırım ramazan sonrasında tekrar baslıcam egzersize zaten ezan gec okunuyor ymeke ye saat 9 az dinlen 9,30 10 sonrasındada uykum geliyoo

Arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
ZEALEA,TRİNİTY,ÇİLEKLİPUDİNG,KEMRE,MASAL,YARAMAZPİSİ,SESSİZCEKİMSESİZCE,SMY11,UMUT,ELVAN,RABİT,SELA,İNCİÖZMEN,SNOWFLAKEN hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler

Son düzenleme:

canım rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah cok sevindim

canım o bende de oluor...ama ben mantar diye düşünmedim..kastığmz için oluordr..sonuçta ilk defa içimize bişi alıorz...ama içim rahat etsn diorsan bir doktara görün cnm..bu araada tbrk ederm egzerszlere başlamışsn..ne kadarlık evlisin cnm.

Gözünaydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
7 tane boncukk taktım sağlam olsun diye .

Gözünaydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
7 tane boncukk taktım sağlam olsun diye .

ah canım benim allah razı olsun özellikle senden kimbilir belkide yaptığın liste sayesinde içimde minik bir meleğin varlığı her kimin duası benim için kabul olduysa ve bu listede dua eden herkesin rabbim istedği tüm güzellikleri önüne sersin dünyada ve ahirette inşallah aminnnnnnn

Son düzenleme:
tbrkler cnm bnm...Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsn inş.darısı bizlerin başına olur inş.

günaydınn herkese...hanımlar keyifler nsl bakalım...aramıza yeni katılanlar var galiba...ya da ben yeni gördm..althea hoşgeldin bacım:)))

günaydın kıslarrrrrrrrr ben geçmişi okuyorum birazdan gelebilirim... inşaallah herkesin durumu iyiye gidiyordur

Günaydin tatlilarimmmmm Althea canim jinekologa görünmekte fayda var demistim hatirlarsan, bi git görün kaygilarindan kurtul :) sorun yoksa rahatlarsin en azindan bu tür sorularla bogusmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…