- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.821
ki bunları soyleyen elvan yapamam yapamam en zor vakayım dıyordu baslaması gunlerı aldı ama basladıktan sonra azımle devamını getırdı hepımız sızlere ornegız sızlerden hıcbır farkımız yok
Anlamiyorum, burdayiz? Neden bukadar takildinki bu olaya? Gereken destek veriliyorki zaten.. Burasi vajinusmus tedavisi deneyimler topigi cnm konu kaynayip gidiyodu hamilelik konusmalari yüzünden.. üzülüpte aglayacak bisey yok :) bizlerde biyerde artik bu konulari konusma geregi duyuyoruz ama burayi birakip gittigimizi kim söyledi?
bide beni hayretlere düsüren okadar destek verilmesine ragmen yine egzersiz yapmaman? Sence kizlarin hakketigi bumu? onlar sana darilmiyomu? bide onlarin açisindan bak? :)
Yok cnm takilmiorum ne takilicam yanlis anlama bsey demioruz sevdigizden kizlari oyuzden dedim ne takilicam uzulmeye gerek yoksa uzulmeyiz bizde ok sinirlenme cnm...
Nie gttniz kizlarhamilelignizi burdada konussaydiniz rahatsiz olmuyodukki bizzz ayyyyy cok uzuldum ben bu olaya gercekten aglayabilirim suan zealea sen burda kal bari
Canim sen bu yazida nie acildi bu konu die bi yazi goruomusun kizlara duydugum sevgiden baska bi duygu alabiliomusun bu yazidan asil bde sen yazdigin cvba bak simdi ne kadar kirici seni hayretlere dusuren korkmammi parmagmi oraya sokamamammi veya cesaretsiz korkagin teki olmammi hangisi gercekten anliomussun bizi kimse adina konusmim beni diiim.iste bu yuzden girmesem bsey yapamiorum die cok tedirgin oluodum kostebek misali kacanlar hakli galiba canim. Ben sizin isteklerinizi sizecok gormuorum tabiki o nedemek ne haddime gercekten sen cook cok farkli yerden bakmissin belki konu sahibisin ondandir cnm ama o msj da size duyulan sevgiden bagliliktan baska bi tavir algilamiorum ben farkli acilardan bakioruz demekki neyse uzatmayalim uzuldum gercekten gece gece keske yazmasaydim kizlar sana nie darilmio demissin ayy inanmiorum ben.kimseye darilmadimki ne alaka si var ya gercekten cok cok pardon kizlar ya ben kotu bi niyetim yoktu hic....
Canim sen bu yazida nie acildi bu konu die bi yazi goruomusun kizlara duydugum sevgiden baska bi duygu alabiliomusun bu yazidan asil bde sen yazdigin cvba bak simdi ne kadar kirici seni hayretlere dusuren korkmammi parmagmi oraya sokamamammi veya cesaretsiz korkagin teki olmammi hangisi gercekten anliomussun bizi kimse adina konusmim beni diiim.iste bu yuzden girmesem bsey yapamiorum die cok tedirgin oluodum kostebek misali kacanlar hakli galiba canim. Ben sizin isteklerinizi sizecok gormuorum tabiki o nedemek ne haddime gercekten sen cook cok farkli yerden bakmissin belki konu sahibisin ondandir cnm ama o msj da size duyulan sevgiden bagliliktan baska bi tavir algilamiorum ben farkli acilardan bakioruz demekki neyse uzatmayalim uzuldum gercekten gece gece keske yazmasaydim kizlar sana nie darilmio demissin ayy inanmiorum ben.kimseye darilmadimki ne alaka si var ya gercekten cok cok pardon kizlar ya ben kotu bi niyetim yoktu hic....
gecmişe suan bakamıyorum basım fecı agrıyor bır anda oldu anlamadım
çileklim gerıye kac tefrıcıye kaldı ben bayagı cektım bugun hepsını bana yazarmısın
duasınıda cumaya kadar yetişir inşallah
hepınızı öptüm hayırlı geceler kızlar ..
noldu canım hayırdır?
Var canim yazdigin destani okuyan iki bucuj yillik bi ezik var kadin olamamanin beceriksiz olmanin ezikligni yasayan ben tikaniorum kelime dagarcigim kifayetsiz kalio yasadigim hissettigim o korkuyu anlatmakta ben boyle mutlumuyum zealea cokmu superim zehir bi hayat yasiorum berbat bo..... ama olmuo lanet olsun bana beynime benligme ama olmuo anlamak anlatmaktan zor belki senide anlarim ama anlayin noluur ya yendiniz bitti aaa cok kolaymis ne varki azim yok sizde nolur kurban oluyum yapmayin bunu noluuuur nolur yapmayin haa bseymi yapin illa yapcaksiniz mecburmusunuz hayir buda deil bizi pohpohlayinyok oda deil 6 yilin gitmis benimde gdior tutamiorum zealea tutamiorum beni anliomusun offfff uyku zehir cok moralim bozuldu ben neye yariorum temizlik yapmaktan baska bilmiorum soylesene bana zealea
Var canim yazdigin destani okuyan iki bucuj yillik bi ezik var kadin olamamanin beceriksiz olmanin ezikligni yasayan ben tikaniorum kelime dagarcigim kifayetsiz kalio yasadigim hissettigim o korkuyu anlatmakta ben boyle mutlumuyum zealea cokmu superim zehir bi hayat yasiorum berbat bo..... ama olmuo lanet olsun bana beynime benligme ama olmuo anlamak anlatmaktan zor belki senide anlarim ama anlayin noluur ya yendiniz bitti aaa cok kolaymis ne varki azim yok sizde nolur kurban oluyum yapmayin bunu noluuuur nolur yapmayin haa bseymi yapin illa yapcaksiniz mecburmusunuz hayir buda deil bizi pohpohlayinyok oda deil 6 yilin gitmis benimde gdior tutamiorum zealea tutamiorum beni anliomusun offfff uyku zehir cok moralim bozuldu ben neye yariorum temizlik yapmaktan baska bilmiorum soylesene bana zealea
bozma moralini :) vardir bi zamani cnm sen yeterki elinden geleni yapTam egzersizleri pratiklestirdm kisa surede icime almaya basladm razan dolayisiyla kayinvalidemlerdeyz egz.2-3 gunde bir yapabiliom bugun bi hafifce kafasini deneyelim dedm bi cesaret kayinvalidem is cikardi eve gidemedik.yarinda o ister ben motive olammm cesaretimi toplamskn denemeliydk o an zor yakalanio
Kiar acayip kasintim var tam vajen girisinin icinde neden olabilir egzersizlerde krem kullaniorum fazla geldiginden olabilirmi fikrinz var mi ayyyy olcemm elim orda surekli:18:
Canm sen hangi dr gittin .iste ben o ornektenim gittim ama yapamadum yeni falluslarla yaptim ama esimle yapamiyorum egzersizedvam ediorum 2gunde bir ancak yapabiliyorum sana kac fallus verdi doktorun kac gunde yendin
Sanırım mantar olmuşsun, kullandığın kremden olabilir, su bazlı jel kullanman lazımKiar acayip kasintim var tam vajen girisinin icinde neden olabilir egzersizlerde krem kullaniorum fazla geldiginden olabilirmi fikrinz var mi ayyyy olcemm elim orda surekli:18:
kızlar test yaptım negatiff
ben tahmin ettim aslında. Adetinin 2. Günü hemen doktora git, o gün hormonlarına bakılacak, birde karından ultrasonla rahme bakılacak. Pko olabilir yada strestende adet olamıyor olabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?