Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ki bunları soyleyen elvan yapamam yapamam en zor vakayım dıyordu baslaması gunlerı aldı ama basladıktan sonra azımle devamını getırdı hepımız sızlere ornegız sızlerden hıcbır farkımız yok

Evet ya! kendimce en agir vakaydim.. 2 ay sadece okudum burayi ya.. ama basladim ve 2 günde bitirdim.. ha bende nazlandim ama bu uzatmaktan baska bi ise yaramazdi. Son vermeliydim ve naz maz yok yapacaksin dedim kendime kizdim.! Acimi en fazla ne hissedebilrim be! dogum yapanlar nasil yapiyo dedim! sende yapacaksin dedim ve yaptim! Gerçekten istedikten sonra elde edemeyeceginiz sey yoktur Allahin izniyle

Yok cnm takilmiorum ne takilicam yanlis anlama bsey demioruz sevdigizden kizlari oyuzden dedim ne takilicam uzulmeye gerek yoksa uzulmeyiz bizde ok sinirlenme cnm...

Yok cnm takilmiorum ne takilicam yanlis anlama bsey demioruz sevdigizden kizlari oyuzden dedim ne takilicam uzulmeye gerek yoksa uzulmeyiz bizde ok sinirlenme cnm...

Bak umut :) canim sinirlendigim yok. Sadece takindigin tavirlarin gereksiz oldugunu belirttim..
Ben niye burdayim? Niye cevapliyorum yazilanlari? Hi? Zorlayanmi var? Yada borcummu var? Hayir.
Yardim etmek için burdayim. Elimden geldigincede olmaya devam edecegim.
Ama sen böyle yaptikça darilirim. Bizde sizi seviyoruz ve yenmenizi istiyoruz. Ama bizimde biyerde isteklerimiz paylasmak istediklerimiz var. Böyle söyleyip kiriyosun beni. Niye açildi o konu vs vs..
yapma lütfen. :)
Darilmasi gereken birileri varsa oda 100 kere hadi egzersiz yap diyenlerdir. haksizmiyim? yanlis anlama söylediklerimi.. karsilikli düsünmek gerekir bazen.

Nie gttniz kizlar hamilelignizi burdada konussaydiniz rahatsiz olmuyodukki bizzz ayyyyy cok uzuldum ben bu olaya gercekten aglayabilirim suan zealea sen burda kal bari

Canim sen bu yazida nie acildi bu konu die bi yazi goruomusun kizlara duydugum sevgiden baska bi duygu alabiliomusun bu yazidan asil bde sen yazdigin cvba bak simdi ne kadar kirici seni hayretlere dusuren korkmammi parmagmi oraya sokamamammi veya cesaretsiz korkagin teki olmammi hangisi gercekten anliomussun bizi kimse adina konusmim beni diiim.iste bu yuzden girmesem bsey yapamiorum die cok tedirgin oluodum kostebek misali kacanlar hakli galiba canim. Ben sizin isteklerinizi sizecok gormuorum tabiki o nedemek ne haddime gercekten sen cook cok farkli yerden bakmissin belki konu sahibisin ondandir cnm ama o msj da size duyulan sevgiden bagliliktan baska bi tavir algilamiorum ben farkli acilardan bakioruz demekki neyse uzatmayalim uzuldum gercekten gece gece keske yazmasaydim kizlar sana nie darilmio demissin ayy inanmiorum ben.kimseye darilmadimki ne alaka si var ya gercekten cok cok pardon kizlar ya ben kotu bi niyetim yoktu hic....

:) Pes.. baska bisey demiyorum.. olayi nelerele tasidin.. bencede uzamasin.

''' ' Nie gttniz kizlar hamilelignizi burdada konussaydiniz rahatsiz olmuyodukki bizzz ayyyyy cok uzuldum ben bu olaya gercekten aglayabilirim suan zealea sen burda kal bari '''''

bu yazidan çikartilabilcek olan su; burda konussaydiniz, baska konuya gerek yoktu, keske olmasaydi boyle bisey, herkes gitti bari sen kal zealea.

neyse ya :) ben anlatsamda anlamicaksn uzayip gidicek. oyzden susuyorum

umuut ben sana kiziyorum cünkü kendime benzetiyorum.
kendime derken daha ilk teshisimde tedavinin bu oldugunu, bundan baska care olmadigini ögrenmistim. kabullenmedim o ayri.
kabullenmem yillarimi aldi.
senin de aliyor. daha da fazka zaman almasindan korkuyorum.

istemiyorum kimsecikler bizler kadar uzun yillar böyle boynu bükük, eksik, yarim, hircin, mutsuz yasasin.
he simdi biliyorum ki o yillar, tas catlasa en uc örnekle 2 ayda cözümlenebilirmis.
ben bunu en basinda halledebilirmisim.
elimin tersiyle itmisim. aferin bana. ne iyi halt etmisim.
aslinda cok iyi anliyorum seni, cünkü ben sendim. ben sen oldugum icin de sarsmak istiyorum, sen ben olma diye.
kafam karisti ama dogru yazdim heralde.

ha nolur, ertelersin. gene ertelersin. bir kac yil daha eklersin. ama sonucta varacagin nokta gene burasi olur. bundan kacis yok. bu zaten kacilacak bir sey degil.
sonra hayiflaniyorsun, en güzel zamanlarimi gözyasiyla gecirdim, gecirttim.

korkuyorsun. hepimiz korktuk. kimse aaa yasasin tedavisi varmis dememistir. böyle tedavi mi olur demistir.
herkes korktu. korkmayan vajinismus degildir zaten.
isteyip yapamadigini da biliyoruz. biz de öyle basladik.
agla. bagir, cagir. belki sen bunlari da yapamiyorsun, kosullarin farkli. bunu da anliyorum.

ama su da var, ben 6 yil önce burayi bulsaydim, buradaki gazla cabalardim.

sen foruma ilk geldiginde ben egzersiz yapiyordum. facar'a da ondan taktim, ayni günlerde geldik.
istemiyorum benim yasadiklarimi yasayin, o günleri yasamaya hic gerek yokmus. engelleyebilirmisim.

simdi benim icin cok gec, ama senin icin gec degil. (burada sezen aksu-kaybolan yillar calmaya basliyor)

gecmisi degistiremem.
he ben gecmisimi degistiremem ama senin gelecegini degistirebilirim belki. burada herkesin amaci o. zaten konusulan da hep ayni seyler, yeni bilgi yok. burdaki nickler zamanla degisir, degismis. ama muhabbet ayni.

kendime benzettigim icin de toleransli olamiyorum sana, cünkü haketmiyorsun! (yazar burda kendiyle konusuyor)
egzersize baslamayarak neyden kar ediyorsun? ne kazaniyorsun? ne kaybediyorsun?
al hesap kitap yap.
yillar mi, günde 1 saatten 3 -5 hafta mi?

yani kiziyorum ben sana. bana kendimi hatirlatiyorsun. bu yüzden kiyarim valla, döverim seni. insan en cok kendine karsi katidir. sen eski bensin.

köstebekleri da ayrica cok severim ama sen köstebek degilsin. köstebek gibi yasaman gerekmiyor.

hep destan yazdiriyorsunuz bana, buraya kadar okuyan varsa selam ederim.

gecmişe suan bakamıyorum basım fecı agrıyor bır anda oldu anlamadım

çileklim gerıye kac tefrıcıye kaldı ben bayagı cektım bugun hepsını bana yazarmısın
duasınıda cumaya kadar yetişir inşallah

hepınızı öptüm hayırlı geceler kızlar ..

gecmis olsun dikkat et canim iyi geceler

Var canim yazdigin destani okuyan iki bucuj yillik bi ezik var kadin olamamanin beceriksiz olmanin ezikligni yasayan ben tikaniorum kelime dagarcigim kifayetsiz kalio yasadigim hissettigim o korkuyu anlatmakta ben boyle mutlumuyum zealea cokmu superim zehir bi hayat yasiorum berbat bo..... ama olmuo lanet olsun bana beynime benligme ama olmuo anlamak anlatmaktan zor belki senide anlarim ama anlayin noluur ya yendiniz bitti aaa cok kolaymis ne varki azim yok sizde nolur kurban oluyum yapmayin bunu noluuuur nolur yapmayin haa bseymi yapin illa yapcaksiniz mecburmusunuz hayir buda deil bizi pohpohlayinyok oda deil 6 yilin gitmis benimde gdior tutamiorum zealea tutamiorum beni anliomusun offfff uyku zehir cok moralim bozuldu ben neye yariorum temizlik yapmaktan baska bilmiorum soylesene bana zealea

noldu canım hayırdır?

Tam egzersizleri pratiklestirdm kisa surede icime almaya basladm razan dolayisiyla kayinvalidemlerdeyz egz.2-3 gunde bir yapabiliom bugun bi hafifce kafasini deneyelim dedm bi cesaret kayinvalidem is cikardi eve gidemedik.yarinda o ister ben motive olammm cesaretimi toplamskn denemeliydk o an zor yakalanio

Umuutt yapma boyle isyan bayraklarini cekme bacimm eet cokcokcok zor stresli bi donem ama moral onemli inan onlarda acaba hirs yapip basina gecermisin die oyle diolar herkes kendininkini imkansz saniodu dusun onlar yapti bizde yaparz ama bu is once sabir istio ustune git yapamadkca inan bana dr dediki senin seviyen cok yuksek o muayenede ter doktu adam ama bak suan nerdeym moralini bozma hem biz istemedik bu hastaligi rabbimdn geldi careside var biz sadece caba sarfedicez omuzomuza verip

Kiar acayip kasintim var tam vajen girisinin icinde neden olabilir egzersizlerde krem kullaniorum fazla geldiginden olabilirmi fikrinz var mi ayyyy olcemm elim orda surekli:18:

Ah umut ah.. 'yendiniz bitti aa çok kolaymis ne varki azim yok sizde' demissin.. Sanki biz yasamadik bu hastaligi.. sanki biz çekmedik ayni korkulari.. Ne istiyosun peki? 2 senene 2 sene dahami eklemek? Hi? Bkleyince mucize olacaginimi saniyosun? Cesaret edemiyorum yapamiyorum diyosun? Ne olcak simdi peki? Kaçip 1 sene 2 sene sonra tekrar buraya gelenlerle ayni hatayami düseceksin? Ne kazanacaksin? Hüzn, keder, yipranmisliktan baska? Biz kolay sartlar altindami yendik saniyosun? Ben, en basit örnek ben.Neler yasadim anlatsam oturur benim yasadiklarima aglarsin be. Annem babam gelirdi, esime sende erkekmisin be bagla elini kolunu yap zorla BE ADAM! derlerdi, ANNEMDEN tokat yedim ya 21 yasimda! Hi ben neyim ya köpekmiyim!!!!!! ben psikolojik olarak resmen çökmüstüm be. Esim giderim baskalarina der tehdit ederdi! Ben ön. sev.merlde kriz yasardim be. Ben intihar ettim ya!! yapamadigim için!! Olmuyo yapamam iste ben bana aykiri bunu basarmak dedim ve intihar ettim! niye? Keyiftenmi?
Ölseydim? ne kazancaktim?
Yendim umut.. Ben bukadar çikmazin içindeyken yendim.. Seni senden iyi anlayabilyorum.. Bunun aksini iddia edemez kimse. Beterin beterini yasadim çünkü! Benki bu sartlar altinda yendim sende yenceksin! yenmelisin!
Gece gece eski günlerime götürdün beni.

Son düzenleme:
bozma moralini :) vardir bi zamani cnm sen yeterki elinden geleni yap

Kiar acayip kasintim var tam vajen girisinin icinde neden olabilir egzersizlerde krem kullaniorum fazla geldiginden olabilirmi fikrinz var mi ayyyy olcemm elim orda surekli:18:

Ne kullaniyosun krem olarak?

Kızlar size bişey diyeyim,
ben de dr.a gittim,çok memnunum iyi ki gitmişim ama maddi olarak gidecek durumum olmasaydı ve şimdiki kadar bilinçli olsaydım önce kendime internetten en inceden kalına3-4 boy aparat satın alır(plastik pen..is)onlara kayganlaştırıcı sürer egzersiz yapardım kendi kendime ve bakardım durumuma,gelişme var mı.yoksa giderdim çünkü vajinismuslu olunca çevrenizdede duyarlı oluyosunuz bu konuya,pek çok kişiyle tanışıyosunuz netten ve paylaşımlarınız oluyo.birkaç kişi kendi kendine bu aparatlarla aştı 1 haftada ve dr.a gitmelerine gerek kalmadı.diyorum ya şimdiki kadar bilinçli olsaydım önce aparatları alırdım ben de.olmazsa dr.un yolunu tutardım,az değil çünkü tedavi masrafı,ortalama 70-80 tlye aparat seti alır internetten önce bi bununla denerdim.var böyle deneyip dr paraları yanına kalan tanıdıklarım.size tavsiye ediyorum denemenizi.ay ben nasıl yapıcam en incesini bile diye ter döküp stres olup en kalınını bile kolaylıkla alabilen kişiler tanıyorum yani ve sonunda eşleriyle olan.sizde deneyin derim.dr da aparat veriyor her haluakrda,bi deneyin ekndiniz,olmazsa dra gidip destek alın

Canm sen hangi dr gittin .iste ben o ornektenim gittim ama yapamadum yeni falluslarla yaptim ama esimle yapamiyorum egzersizedvam ediorum 2gunde bir ancak yapabiliyorum sana kac fallus verdi doktorun kac gunde yendin

ulusoya gittim.1.5 günde yendim. ama maddi olarak gidemeyecek olup bu aparat olayından haberdar olsaydım önce aparat alır denerdim.çünkü para olmayınca doktora da gidemiyorsun gidemeyince de zaman geçip gidiyo,kayıp oluyo.bi eyrden başlamak lazım
etrafımda dr a gitmeden önce aparatla deneyip başaranlar var,o yüzden söylüyorum bi denemekte fayda var. 3 boy aparat kullandım en kalını 11cm falandı.çok takılma sen cmlere falan. bak internette sitelere,inceden kalına sıralılar zaten,en ince görünen gözüne hangisiyse onun olduğu paketi sipariş et ve kayganlaştırıcı ile dene.ben nasıl yapıcam bunu derken yapıvermiştim,diğer apğarat kullanıp yenen 3 arkadaşım benden beterdi asla yapamam kulak çubuğunu bile sokamam ben diye ağlarlarken başardılar bu muymuş hiç nbişey yokmuş bunda diyerek. oturun rahat bi yere,açın bacakalrınızı ve derin nefes alıp besmele çekip gönderin yavaş yavaş içeriye,orada korkulcak bişey yok,sizin bir parçanız orası da.ayıp değil günah değil,Allah ayratmış depil mi o zaman kullanmak lazım.yavaş yavaş ucundan git gel yapın sonra daha ilerlersiniz,zaten bakıcaksınız ne kadar kolay gidip geldiğine.bi arkadaşım"itiyorum o kadar rahatladı esnedi ki orası itip bırakınc aaparatı hop kendi kayıp çıkıveriyo"bile demişti yani öyle olcak sizdede.2-3 gün onla yapın sonra bi kalınına geçin sonra bi kalını sonraaaa eşiniiiizz.eşinizle olamdan önce hemen en son kullandığınız aparatla esnetme çalışması yapın kayganlaştırıcı süğrüp,çıkarır .çıkarmaz ehemen eşiniz davransın hoop hemen olcak görün bak.hiç umutsuzluğa kapılmayın,yalnız değilsiniz.ooo öyle çok kişi var ki.işte başaranalrın önerilerini dikkate alıp dinleyip uygularsanız sizin d ebaşarma şansınız olabiliğr,neden umutsuz umutsuz oturup bekliyorsunuz,hemen harekete geçin alın aparatları.mumla falan başaran var mı bilmiyorum ama aparat daha düzenli,boy boy,sırayla,hiç kalınlaştırmaya uğraşmadan alıp deniyorsun.alın derim.

Son düzenleme:
Sanırım mantar olmuşsun, kullandığın kremden olabilir, su bazlı jel kullanman lazım .

ben tahmin ettim aslında. Adetinin 2. Günü hemen doktora git, o gün hormonlarına bakılacak, birde karından ultrasonla rahme bakılacak. Pko olabilir yada strestende adet olamıyor olabilirsin...

kadın doğuma gitcez dimi ne dicem doktora gidip ben hiç gitmedim o konularda utanıyorum gerci utancak bişe yok ama yinede ne biliyim bide bu ay cok üzüntülüoldu ondan stres felan da olabilir iştew

yazılarını okuyorum canım, çok güzel yazıyorsun, sonuna kadar okuyorum tabiki . bunları aslında soru cevap şeklinde derleyip toparlayıp kitap yapmak lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…