- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.801
Yapma brakma kendini kiz yapicaz bizde birbirimize moral verelim cumle alem nasil yapiosa yapicaz insalah biraz cesaret bze lazim cok korkagiz coook ama bseyler yapmamiz lazim gunler aylar gecio cnm
ben aglamak ıstıyorum uykum geldı zaten uyuyup hıc uyanmamak ıstıyorum yada uyandıgımda boyle bı derdım olmasın ıstıyorum
valla kır kafamı hakedıyorum yaparım dıye gecınıyorum bıdeee nerdee üçbucuk atıyorum agzım cok guzel konusuyo ıs ıcrata gelınce fısss sınır oldumgelınce sorcak esım tembıhleyerek gıttı ısee ne dıycem ben korkagım benden bısey olmaz benı beklememı dıycem yapamadımmı dıycemm of yaa
bılmıyorum denıyorum caba sarfedıyorum olmayınca bıtırıyorum herseyı kafamda bazen dıyorum ne ugrasıyosun bırak zorla yapsın adam ustune cullansın offf kafam gene gıt gellerde karıstım ıyıce
bılmıyorum denıyorum caba sarfedıyorum olmayınca bıtırıyorum herseyı kafamda bazen dıyorum ne ugrasıyosun bırak zorla yapsın adam ustune cullansın offf kafam gene gıt gellerde karıstım ıyıce
ağla boşalt içini rahatlarsın.. ama inan ki bir gün sen de yazacaksın buraya yendim diye sonra bebek telaşı vs... yenemeyen ömür boyu bu derdi çeken yok ki hele bir de egzersize başlayan biri için başarısız olma ihtimali sıfır.. sen en zor kısmı yaptın bir parmak en zor olanıydı.. ondan sonrası kolay.. biraz daha çalış 1 parmak gerekirse saatlerce çalış ve sonra dene 2 parmağı... çıplak elle yapıyosan eldivenin bir parmağına iki parmağını girdir o şekilde daha pürüzsüz oluyor.. hiç olmadı iki parmakla bir parmak arası bir aparat oluştur kendin...
Offfff yavuz cullanmayla olsaydi kac senedir olurdu dusun benim adam uzun boylu curumsuz bsyde deil koca adami bi atiom ustumden deli kuvveti gelio o an bana napicaz bilmiom amabsey yapcaz bseler yapmasak bole kalicaz
o bı gun gelsın artık ömur boyu kalırsam boylee ben esımı haketmıyorum ona bunları yasatmaya hakkım yokkk
böyle hirpalamaya degmiyor kendini. ömür boyu böyle kalmak diye bir sey yok zaten.
egzersiz yapan (umut yakala sana tas attim) herkes bunu yener.
bu rahatsizligi sen secmedin, sen istemedin ama yenmek senin elinde.
su an bulundugun noktada hepimiz durduk, defalarca. gecmisi kurcukla, simdi burada sana bunu diyenlerin hepsi kac kere sizlandi, dövündü.
sabirla devam et. üzme kendini. cok az kaldi. bunu bil. bu fikirle yoluna devam et. en kötüsü gecti. tek parmak nasil olduysa, 2 parmak da olucak, miki de olucak. evet belki bu gece olmayacak, ama yarin olmayacagini nerden biliyorsun?
böyle hirpalamaya degmiyor kendini. ömür boyu böyle kalmak diye bir sey yok zaten.
egzersiz yapan (umut yakala sana tas attim) herkes bunu yener.
bu rahatsizligi sen secmedin, sen istemedin ama yenmek senin elinde.
su an bulundugun noktada hepimiz durduk, defalarca. gecmisi kurcukla, simdi burada sana bunu diyenlerin hepsi kac kere sizlandi, dövündü.
sabirla devam et. üzme kendini. cok az kaldi. bunu bil. bu fikirle yoluna devam et. en kötüsü gecti. tek parmak nasil olduysa, 2 parmak da olucak, miki de olucak. evet belki bu gece olmayacak, ama yarin olmayacagini nerden biliyorsun?
kurcalıyorum gecmısı zaten kaldıgım noktada yapamadıgım zaman basrı oykulerıne okuyorum bı cesaret gelır dıyeee elde var sıfırr canım acayıp derecede sıkıldı
Nie gttniz kizlarhamilelignizi burdada konussaydiniz rahatsiz olmuyodukki bizzz ayyyyy cok uzuldum ben bu olaya gercekten aglayabilirim suan zealea sen burda kal bari
Kizlar birazda disinizi sıkın.. bukadar karamsar olmayin ya.. çok zamandir burdasiniz yavuz, umut..
Bizlerde ayni hastaligi yasadik ha farkli degildik sizlerden..
Bizde uzatmalari oynayabilirdik ama zaferi seçtik, kararli olduk, tek bi hedefimiz vardi oda yenmek.. lafta degil buna kendimizi inandirdik ve takilip düssekte yilmadik, kalktik tekrar yürüdük.. hadi biraz gayret
Eline diken batmadan gül toplayamazsin..
Nie gttniz kizlarhamilelignizi burdada konussaydiniz rahatsiz olmuyodukki bizzz ayyyyy cok uzuldum ben bu olaya gercekten aglayabilirim suan zealea sen burda kal bari
Kiimse yok bende gdim bari((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?