- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.861
Arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
ZEALEA,TRİNİTY,ÇİLEKLİPUDİNG,KEMRE,MASAL,YARAMAZPİSİ,SESSİZCEKİMSESİZCE,SMY11,UMUT,ELVAN,RABİT,SELA,İNCİÖZMEN,SNOWFLAKEN hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler
Melegimmmmmmmmmmmmmmkutlarim seni canimcimmmm çok sevindim Kendine çok dikkat ediyosun, yormuyosun, beslenmeye dikkat, kontrollerini aksatma seviyorum hepinizi
Darisida bizlere insallahhh :118::118::118:
canım o bende de oluor...ama ben mantar diye düşünmedim..kastığmz için oluordr..sonuçta ilk defa içimize bişi alıorz...ama içim rahat etsn diorsan bir doktara görün cnm..bu araada tbrk ederm egzerszlere başlamışsn..ne kadarlık evlisin cnm.
Günaydin tatlilarimmmmmAlthea canim jinekologa görünmekte fayda var demistim hatirlarsan, bi git görün kaygilarindan kurtul :) sorun yoksa rahatlarsin en azindan bu tür sorularla bogusmazsin
CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN inşalla bi dahaki ayada senin ve isteyen herkeisn içindeki meleğin haberini alırız hayırlısıyla dikkat edicem teyzesi :)
Günaydın canım:) jinekologa gitmeye çekiniyorum bir süre daha böyle idare edicem sanırım.Umarım dr.a gitmeden sorunumu çözebilirim kısa sürede:)
Arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
ZEALEA,TRİNİTY,ÇİLEKLİPUDİNG,KEMRE,MASAL,YARAMAZPİSİ,SESSİZCEKİMSESİZCE,SMY11,UMUT,ELVAN,RABİT,SELA,İNCİÖZMEN,SNOWFLAKEN hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler
hepimiz burdayiz, birakmayiz zaten de, faydalanan yok.
sana söylüyorum, köstebek facar sen anla. gene girdi toprak altina.
inaşallah öyle olur.aslında denemeye vaktimizde çok olmuyor eşimle mesai saatlerimiz pek uymuyor,ya da ben sürekli uyuyup kalıyorum bu da sorundan kaçmak için beynimin bana oynadığı bir oyun sanırım.İlk önce egzersizlerle ilerleyip sonra eşimle denemek istiyorum.çünkü her seferinde olmayınca o da umutsuzluğa kapılıyor,canım yanıcak dıye bısey yapmak ıstemıyor.işte şu yanmalar olmasa kendımı bukadar zorlamıycam galıba.Aslında sonuc yıne dr.a görunmekten gecıyorCanim korkunu yenmis olursun, çekinecek bisey yok.. Hem fizyolojik bi sorun varmi diye baktirmak gerekir.. Sen bilirsin yinede ama ihmal etme canm.. ins çözersin, daha yeni evlisin, yeni evlilerde çok daha çabuk hallediliyo
tebrik ederim bitanem.Allahım sağ salim bebişine kavuştursun.mutlu hamilelikler.sizden böyle haberler aldımmı çok seviniyorum.
inaşallah öyle olur.aslında denemeye vaktimizde çok olmuyor eşimle mesai saatlerimiz pek uymuyor,ya da ben sürekli uyuyup kalıyorum bu da sorundan kaçmak için beynimin bana oynadığı bir oyun sanırım.İlk önce egzersizlerle ilerleyip sonra eşimle denemek istiyorum.çünkü her seferinde olmayınca o da umutsuzluğa kapılıyor,canım yanıcak dıye bısey yapmak ıstemıyor.işte şu yanmalar olmasa kendımı bukadar zorlamıycam galıba.Aslında sonuc yıne dr.a görunmekten gecıyorama napım ben baska zamanda doktora gıtmem böyle bu durumda gitmek daha da zor geliyor.Bu yüzden üzgünüm bi süre daha başınızı şişiricem burda
Tebrik ederim canm Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah
Tebrik ederim canm Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah
okey çilekliSisir canim sisir, seve seve yardimci oluruz.. sen bilirsin canm.. hangi kayganlastirici kullaniyosun? yanma çok az oluyo canim bekle o sirada, geçecektir
senay_mehmet tabrik ederim canım:)Sağ salim dünyaya gelirse eğer benimle aynı gün doğmuş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?