Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Melegimmmmmmmmmmmmmm kutlarim seni canimcimmmm çok sevindim Kendine çok dikkat ediyosun, yormuyosun, beslenmeye dikkat, kontrollerini aksatma seviyorum hepinizi
Darisida bizlere insallahhh :118::118::118:

Melegimmmmmmmmmmmmmm kutlarim seni canimcimmmm çok sevindim Kendine çok dikkat ediyosun, yormuyosun, beslenmeye dikkat, kontrollerini aksatma seviyorum hepinizi
Darisida bizlere insallahhh :118::118::118:

CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN inşalla bi dahaki ayada senin ve isteyen herkeisn içindeki meleğin haberini alırız hayırlısıyla dikkat edicem teyzesi :)

2.5 aylık evliyim:) aslına bakarsan benım için p..s de sorun yok aparat ve parmak daha itici geliyor.Ben biraz da mızmızım sanırım ondan yanyo yanıyor dıyorum her seferinde

şırıngaya doldurup içine boşalmak mı...helal olsn ..çok ürtici valla:))))Allahım hiç kimseyi bu tür sıkıntılar için kapı kapı dolaştırmasın...

Günaydinlar Nasilsinz kizlar, varmi takildiginiz yerler, varmi sormak istediginiz seyler

Internette bi yazi okudum sizlerle paylasmak istiyorum, BÖYLE umut dolun ins..

Sakın sakın sakın ümidiniz kaybetmeyin. Her zaman açılacak bir kapı vardır. Umut sizi besler. Boş umutlara kapılmayın ama akılcı umutlarınız da olmalı. Yoksa öylece beklersiniz gelip de biri size yardım etsin diye. Umudu olan insanın cesareti de olur ve o cesaretle umuduna doğru yürür.
Belki ilk seferinde olmaz ama bir kaç denemeden sonra mutlaka olacaktır bir şeyler. Bana güvenin. Benim umutlarım olmasaydı, hayaller kurmasaydım, o umut ve hayalleri yakalamam için cesaretimi kullanmasaydım; en fazla hala imalat müdürü olurdum. Ama öyle yapmadım. Cesaretle kendimi sürükledim. Hiç bir şey kolay olmadı ama çok şükür başardım. Her kötü olayda hep sabırla mücadele ettim. Kimi zaman kendi gözyaşlarımı kendim sildim ama ümidimi hiç kaybetmedim, inançla tutunduğunuz ümit sizi hayata katar, hayata bağlar ve yolunuzu acar.
Umutları tükenmiş bir insan solmaya mahkum bir insandır. Onu daha sonra yeşertmeniz çok zor olur ya da imkansızdır. Gençken insan daha dayanıklı oluyor. Belki daha sabırsız ama daha dayanıklı. Ve gençken insan daha güzel hayaller kuruyor ev daha büyük umutlar besliyor.
Bu şansı kendinizden almayın! Umudunuzu saklı ve diri tutun! Kendinize ne büyük bir iyilik yapmış olduğunuzu anlayacaksınız.
"Sadakatiyle kişisel güç tek gerçek yatırımdır."
Walt Whitman

ALINTI

Günaydin tatlilarimmmmm Althea canim jinekologa görünmekte fayda var demistim hatirlarsan, bi git görün kaygilarindan kurtul :) sorun yoksa rahatlarsin en azindan bu tür sorularla bogusmazsin

Günaydın canım:) jinekologa gitmeye çekiniyorum bir süre daha böyle idare edicem sanırım.Umarım dr.a gitmeden sorunumu çözebilirim kısa sürede:)

Günaydın canım:) jinekologa gitmeye çekiniyorum bir süre daha böyle idare edicem sanırım.Umarım dr.a gitmeden sorunumu çözebilirim kısa sürede:)

Canim korkunu yenmis olursun, çekinecek bisey yok.. Hem fizyolojik bi sorun varmi diye baktirmak gerekir.. Sen bilirsin yinede ama ihmal etme canm.. ins çözersin, daha yeni evlisin, yeni evlilerde çok daha çabuk hallediliyo

tebrik ederim bitanem.Allahım sağ salim bebişine kavuştursun.mutlu hamilelikler.sizden böyle haberler aldımmı çok seviniyorum.

Canim korkunu yenmis olursun, çekinecek bisey yok.. Hem fizyolojik bi sorun varmi diye baktirmak gerekir.. Sen bilirsin yinede ama ihmal etme canm.. ins çözersin, daha yeni evlisin, yeni evlilerde çok daha çabuk hallediliyo
inaşallah öyle olur.aslında denemeye vaktimizde çok olmuyor eşimle mesai saatlerimiz pek uymuyor,ya da ben sürekli uyuyup kalıyorum bu da sorundan kaçmak için beynimin bana oynadığı bir oyun sanırım.İlk önce egzersizlerle ilerleyip sonra eşimle denemek istiyorum.çünkü her seferinde olmayınca o da umutsuzluğa kapılıyor,canım yanıcak dıye bısey yapmak ıstemıyor.işte şu yanmalar olmasa kendımı bukadar zorlamıycam galıba.Aslında sonuc yıne dr.a görunmekten gecıyor ama napım ben baska zamanda doktora gıtmem böyle bu durumda gitmek daha da zor geliyor.Bu yüzden üzgünüm bi süre daha başınızı şişiricem burda

Sisir canim sisir, seve seve yardimci oluruz.. sen bilirsin canm.. hangi kayganlastirici kullaniyosun? yanma çok az oluyo canim bekle o sirada, geçecektir

Örtmenim şimdi aparat içmde yazıorm 8cm olan böyle 30 dk. ödev verdim kendime.sonradan 9 u deneyeceğim bakalım kolay olacağını ümit ediyorum beklettiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…