- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.961
evet xylocaine yi de kullanmıştım=) denemedik bişey bırakmadım ben, evet kesinlikle bu spreylde prez. şart=)) emla ile şöyle, egzersizlerimi yaparken de emla kullanıyordum ve hala daha ilişkide emlayı kullanıyorum zaten yeneli de pek olmadı
Gün gelecek emlasız da olacak inşallah:)Burda sizlerle konuştuğumdan beri benim içimde bir umut var nedense kıpır kıpırım başaracağıma inanıyorum.B.başaran arkadaşları duydukça hırslanıyorum.bunun yüzünden ne evliliğmden bişey anladım ne yeni gelin olduğumdan Allahım kimselere vermesin
tebrik ederim, cok sevindim. umarim cok rahat bir hamilelik gecirirsin. duvagi actin,'yi de koydun =) bütün hedefler 12'den.
inşallaaaahhhhh, kesinlikle çook şanslısın ben 1 yıl kaydolmadan okudum, kaydolunca da bi yazdım baktım yapamıyorum kaçtım ziyaretçi olarak takibe devam ettim sonra bidaha geldim bidaha gittim ve son gelişimde allahın izniyle kurtuldumm, darısı başına inşallahh
canım dün giremedim evde değildim eşim ameliyat oldu hastanedeydik kusura bakma. anca cevap verebiliyorum. e sen zaten yarı yenmiş sayılırsın, süper 11cm daha ne olsun. ben 11 cm de yenmiştim. korkarsan ilerleme kaydedemezsin. korkacak bişey yokki canım, bak bu aşamaya gelmek kolay değil ne güzel buraya kadar gelmişsin sakın bırakma lütfen.en kısa zamanda bir deneme yap canım
Bacm bide biz vurak sunu artk valla kizlar cok mutlu oluyorm vajiler hamile kaldikca bende hemen vaji yen gobuse bebek konsn istiyormmm
tek başıma olsaydım belki ben de pes ederdim ama kendimi yalnız hissetmiyorum ve tecrübelerinizden ders almaya çalışıyorum.İnanmak başarmanın yarısıdır,ben yolu yarıladım.İyi ki varsınız herkese tekrar teşekkür ederim
Ca sendemi dr suleyman beye gittin ne zaman ne kadr gunde yendin esinle mi gittin kac fallus verdiKısaca özet geçeyim:) 2.5 aylık evliyim önceleri pek ciddiye almıyordum ama bu site sayesinde tedavi olmaya karar verdim.Hiç bir doktora görünmediğimden tam teşhis konulmuş değil aslında:)emlayı haydar D. reçetesinde duydum araştırdım,epilasyon için kullandığımda 1-2 saat içinde etki etti.Vajina içinde yanma olur mu diye henüz cesaret edip kullanamadım.Ben Dün itibariyle başladım çalışmalara,kayganlastırıcıyla parmak denedım ama yıne yanıyor yıne yanıyor.önce şu yanmaya çözüm bulsam duvarn
ı daha rahat aşıcam gibi:18:kısa demiştim di mi heheh
canım bana mı yazdın anlamadım ama ben hiç doktora gitmedim.Ca sendemi dr suleyman beye gittin ne zaman ne kadr gunde yendin esinle mi gittin kac fallus verdi
Ca sendemi dr suleyman beye gittin ne zaman ne kadr gunde yendin esinle mi gittin kac fallus verdi
allah korusun benım yuzumden topıge zarar gelsın ıstemem o yuzden tartısma modunda olsun ıstemıorum konusmamızın canım (sözlerimiz hıcmi kar etmior sende bu siteye geldin nie baslamıosun kızlar uğrasıo senin için senin umrunda deıl baslamıosun) buna benzer seyler elvanda öyle yazmıştı ama ben buna kırılıorum başlamıorum deil baş-la-ya-mı-yo-rum.... ben cok seyler yasadım canım derin şeyler acı ve derin burda yazıp en acıklı hıkaye benım en zoru ben basardım en zor sartları ben yaşadım yazarak ne kendımı yaralamak istiorum eskiye giderek nede burdakıleri evet sözlerınız kar etmior cok üzgünüm ama etmıor....etmesini umuuut ediorum zamanla.....o yuzden egzersiz yapmasamda giriorum girmek gelio içimden üzgünum..... parayı bulsam bunuda beklemem aslında hemen gderım..... yediğim dayaklar,saçımdan kopan tutam tutam saçlar itilip kakılmalar,duydugum acı sözler aıleme hasret le yasarken bı yandan hor görulmek, dışlanmak derin izler döktüğüm yaşlar,isyaaan ettiğim anlar istemeden, zorla evlendirilmiş,üstüne bu illeti yasamak ve pişman olan bı aıle ve son nokta ve ben sadece 15 yasındaydım........ iyikide bitti askımı canımı nasıl bulurdum o zaman delıler gbı asık olmak ne demek ne bılırdım o zaman........ama bak yıne battım,yıne saplandım çamura, yıne ıcıne cektı benı hayatımı parselledı canımı verırım dedıgım adama kendımı veremıorum...... bunlar ble kaaar etmemısken sızın ıkı aydır hadı korkma demenız kaaar edermi eder dıorsanız hepınızden özür dılıorum zamanınızı caldıgım için......işte gercek umuuut....bende memnun oldum.....
Deneme yaocam hafta sonu ins canmda altta rahatim ben ustune oturamiyorm o sekilde yapan da var demi bacaklarimi ayirip oyle cunku fallustan ona alistm oturamiorum:44:
Aykurt 400
Gülsevdam 1000
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 250
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444
şenay_mehmet 100
masalll01 100
snowflaken 100
athea 50
salgut 100
pocahontas 100
elvan 200
Daha 4444 ü tamamlamak için 400 tane dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 27.07.2012 (bugün) son gün.
Aykurt 400
Gülsevdam 1000
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 250
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444
şenay_mehmet 100
masalll01 100
snowflaken 100
athea 50
salgut 100
pocahontas 100
elvan 200
Daha 4444 ü tamamlamak için 400 tane dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 27.07.2012 (bugün) son gün.
cnm msj attım bırıne o yuzden ozel yazamıom sen nasılsın.....
daha ıyımısın cnm moralın bozuktu....naptın ıkı parmak işini...ıyı olmaya calısıyorum dun aksamdan beri basım agrıyo stresten herhaldee
Allah kabul etsinSonradan aldigim 100 ude simdi okudum bitirdim cnm Allah kabul etsn
yinemi dolmuş, hemen boşaltıyorumcılelklımsana ozelden msj gonderemıyorum msj kotun dolu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?