Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gün gelecek emlasız da olacak inşallah:)Burda sizlerle konuştuğumdan beri benim içimde bir umut var nedense kıpır kıpırım başaracağıma inanıyorum.B.başaran arkadaşları duydukça hırslanıyorum.bunun yüzünden ne evliliğmden bişey anladım ne yeni gelin olduğumdan Allahım kimselere vermesin

inşallaaaahhhhh, kesinlikle çook şanslısın ben 1 yıl kaydolmadan okudum, kaydolunca da bi yazdım baktım yapamıyorum kaçtım ziyaretçi olarak takibe devam ettim sonra bidaha geldim bidaha gittim ve son gelişimde allahın izniyle kurtuldumm, darısı başına inşallahh

tek başıma olsaydım belki ben de pes ederdim ama kendimi yalnız hissetmiyorum ve tecrübelerinizden ders almaya çalışıyorum.İnanmak başarmanın yarısıdır,ben yolu yarıladım.İyi ki varsınız herkese tekrar teşekkür ederim

Deneme yaocam hafta sonu ins canmda altta rahatim ben ustune oturamiyorm o sekilde yapan da var demi bacaklarimi ayirip oyle cunku fallustan ona alistm oturamiorum:44:

Bacm bide biz vurak sunu artk valla kizlar cok mutlu oluyorm vajiler hamile kaldikca bende hemen vaji yen gobuse bebek konsn istiyormmm

Allah gönlüne göre verir inşallah:) mucizeler hiç ummadığımız anda gerçekleşirmiş ya belki yakın zamanda senden de duyarız,sen kalbini ferah tut yeter:)

inanılmaz adaptesinnn süperr,, hadi güzel haberlerini bekliyoruz ozaman tez zamanda, pozitif yaklaşman seni başarıya ulaştıracaktır bu gidişle en kısa zamanda üstesinden gelirsin alimallahh

Ca sendemi dr suleyman beye gittin ne zaman ne kadr gunde yendin esinle mi gittin kac fallus verdi

Ca sendemi dr suleyman beye gittin ne zaman ne kadr gunde yendin esinle mi gittin kac fallus verdi

bey kelimesini hiç haketmiyor ya neyse, 3ay önce gittim ama telde verdiği vaatlerin hepsi yalan çıktı, yenemedim paramın bir miktarını kaptırıp geldim güya başarı sağlanamazsa para iade garantisi veriyor ya yalan, bir de dikkatimi çekti neden özellikle herkese eşinle mi gittin diye soruyorsun, birşey mi oldu ki?

canım bundan sonra mutlu olursun umarım bak bu anlattıklarını duyunca senin burdAKi birçok kişidende güçlü olduğunu öğrendim evet kar eder söylediklerimiz ama sen inanırsan peki tüm bu yaşadıklrından ders alıp eşine gerçek aile olabilmeyi yaşatmak istemezmisin sence haketmiyor mu bi öncekine nazaran sırf bunu düşünerek daha çok sarılmalısın egzersize yada ayrıyeten bi psikolojik destek almalısın paran olsa sanırım hemen ulusoya gideceksin bilmiyorum ii bi doktor olduğunu söylüyorlar bi ara bende tüm orçları boşverip altınlarımı bu doktora yatırmayı düşündüm ama iiki bunu yapmamışım ayrıca eskiyi hatırlayarak ve hatırlatarak bi yere gidemezsin n iyisi ileriyi görebilmek bak eğer eşin müsade ediyorsa hatta bugünden başla egzersize tabi iftardan sonra tüm herşeyi unut ve başarıya odaklan hatta eşinin yanında yap oda görsün başarabileceğini daha ne diyebilirim ki dilatörler penisten bile kolay oluyor bence

Aykurt 400
Gülsevdam 1000
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 250
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444
şenay_mehmet 100
masalll01 100
snowflaken 100
athea 50
salgut 100
pocahontas 100
elvan 200

Daha 4444 ü tamamlamak için 400 tane dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 27.07.2012 (bugün) son gün.

Sonradan aldigim 100 ude simdi okudum bitirdim cnm Allah kabul etsn

cılelklımsana ozelden msj gonderemıyorum msj kotun dolu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…