allah korusun benım yuzumden topıge zarar gelsın ıstemem o yuzden tartısma modunda olsun ıstemıorum konusmamızın canım (sözlerimiz hıcmi kar etmior sende bu siteye geldin nie baslamıosun kızlar uğrasıo senin için senin umrunda deıl baslamıosun) buna benzer seyler elvanda öyle yazmıştı ama ben buna kırılıorum başlamıorum deil baş-la-ya-mı-yo-rum.... ben cok seyler yasadım canım derin şeyler acı ve derin burda yazıp en acıklı hıkaye benım en zoru ben basardım en zor sartları ben yaşadım yazarak ne kendımı yaralamak istiorum eskiye giderek nede burdakıleri evet sözlerınız kar etmior cok üzgünüm ama etmıor....etmesini umuuut ediorum zamanla.....o yuzden egzersiz yapmasamda giriorum girmek gelio içimden üzgünum..... parayı bulsam bunuda beklemem aslında hemen gderım..... yediğim dayaklar,saçımdan kopan tutam tutam saçlar itilip kakılmalar,duydugum acı sözler aıleme hasret le yasarken bı yandan hor görulmek, dışlanmak derin izler döktüğüm yaşlar,isyaaan ettiğim anlar istemeden, zorla evlendirilmiş,üstüne bu illeti yasamak ve pişman olan bı aıle ve son nokta ve ben sadece 15 yasındaydım........ iyikide bitti askımı canımı nasıl bulurdum o zaman delıler gbı asık olmak ne demek ne bılırdım o zaman........ama bak yıne battım,yıne saplandım çamura, yıne ıcıne cektı benı hayatımı parselledı canımı verırım dedıgım adama kendımı veremıorum...... bunlar ble kaaar etmemısken sızın ıkı aydır hadı korkma demenız kaaar edermi eder dıorsanız hepınızden özür dılıorum zamanınızı caldıgım için......işte gercek umuuut....bende memnun oldum.....