Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

uuv, aglama sakinlestirmeye calis kendini. derin nefesler al, ver. birseyler yemeye calis, sekerini yükselt. biraz daha iyi hissedersin kendini.
kavganin sebebi nedir bilemiyorum ama biraz sakinlesin, konusarak halledersiniz. simdi konusmayin olay tazeyken.

gitti ztn esim disari bende yedim biseyler basim döndü artik simdide gözlerimin sisinin gecmesi icin ugrasiyorumm... görücek gününü burnundan fitil fitil getircem onun!!!

gitti ztn esim disari bende yedim biseyler basim döndü artik simdide gözlerimin sisinin gecmesi icin ugrasiyorumm... görücek gününü burnundan fitil fitil getircem onun!!![/QUOTE ü
canm sen vajıyı yenmısımıydın ?? esinle sorun ne bılmıyorum ama bızde cok kavga ederdık esımle.ne kadarlık evlısın?canını sıkma .olur oyle.tartısmadan yuruyen bı evlılık hayatımDA Duymadım.alttan al canm .boylesı daha ıyı olucak

Son düzenleme:
gitti ztn esim disari bende yedim biseyler basim döndü artik simdide gözlerimin sisinin gecmesi icin ugrasiyorumm... görücek gününü burnundan fitil fitil getircem onun!!!

aglayinca kurbaga oluyor insan, üzme kendini bu kadar. soguk kompres yap, sisligi gecer biraz. kapa gözlerini dinlendir.

intikam planlari elbet güzel hos da, keskin sirke küpüne zarar. düzeltilmeyecek bir sey mi? geldiginde o da sakinlesmis olur, belki gönlünü alir. özür diler.

bunaldin son zamanlarda, biraz daha az kukumav kusu olmak lazim. negatif enerci doluyoruz doluyoruz, sona bom! patliyoruz.

öyle bir gündür belki. ikinizin de tersine gelmistir. bir de iki tarafinda pozitif enerji yüklü oldugu günler oluyor, onlara konsantre ol gözlerini dinlendirirken.

selam bende siteye yeni üye olanlardanım üc senelik evliyim ve sanırım bende vajiliyim.kac gündür siteye üye olmadan yazdıklarınızı takip ediyorum.aranızdaki diyaloglar çok samimi ve içten geldi bende cesaretimi toplayıp kimselere anlatamadığm derdimi size acmaya karar verdim banada yardım edermisiniz

selam bende siteye yeni üye olanlardanım üc senelik evliyim ve sanırım bende vajiliyim.kac gündür siteye üye olmadan yazdıklarınızı takip ediyorum.aranızdaki diyaloglar çok samimi ve içten geldi bende cesaretimi toplayıp kimselere anlatamadığm derdimi size acmaya karar verdim banada yardım edermisiniz

Hosgeldin.Burda cok içten,samimi aynı soruları bıkmadan defalarca cevaplayan arkadaşlarımız var.Azminle ve onların yardımıyla kısa sürede kurtulacağına inanıyorum :)

Son düzenleme:
ben herkeslerden sakladigim gizli magbedimi yazdim bu gun buraya uzgunum.......

umut bizim aslında vaji oluşumuzun nedeni geçmişte olumsuz yaşadıklarımız yada duyduklarımız yada gördüklerimiz.
sorun o kadar mekanik değil aslında. birşeyin birşeye girmesi değil. Önce olumsuz düşüncelerden ve geçmişin kötü izlerinden kurtulmamız lazım.
onlardan kurtulunca kasmamayı öğrenmek çok kolay. bir parmak, iki parmak, 3 cm - 5cm... gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Bahsettiklerinden anladığım kadarıyla kötü şeyler yaşamışsın, önce onların etkilerinden kurtulman lazım.
Ne yazacağımı bilemiyorum yazıp yazıp siliyorum.

hosgeldın canm.tabıkı yardım ederız.sureklı aklına takılan ne varsa burdakı arkadaslara sor hıc cekınme.sana komık gelen soruları bıle sor.ınan burdakı arkadslar yardımcı olucaklar.ılk once kendıne bı aparat hazırla canm.ben parmakla yenmıstım.serce parmakla basladım.en son 2 parmaga kada rgeldım.ve yendım.olmadı parmakla yapamam dıyosan kalem ıncelıgınde bı aparatla basla.prezarvatıf gecır.jelle.oyle basla canm .

Ya zealea o kadar uzun metrajli bi gulus yasattinki bana anlatamam kayinpeder kayinvalide boyle masada bana bakio benim es gelmio iftara ..hala guluorum son satirlarina evet dikkatimi cekti sen cnm cicim demiosun zaten bunlarinbi onemi yok samimi olan anlasilior...bugun boyle gulucegimi hc dusunmemistim ben herkeslerden sakladigim gizli magbedimi yazdim bu gun buraya uzgunum....ben o an kalbimden ne geciosa onu yaziorum birine bsey yazarkende okuyorum bi daha okuyorum bidaha birini kirmak benim lugatimda yok bende boyleyim iste bunuda bekliorum galiba belkide fazla duygusalim bilmiorum konunun cikis noktasi ne biliomusun sonradan egzersize dondu olay elvan neden takildin topik acmama die sert cikinca kirildim .....ben sirinlik ediyim kizlar biz sizsiz napariz falan die yanlis anlasilsim bu beni kirdi ben kkimsenin topik acmasindan asla rahatsiz olmam asla o ne demek ....neyse sen dopdolu bi kizsin tanimak isterdim seni ayy cok guldum valla cok yasa bu arada gulsevdamdan da cok ozur diliorum kendimi suclu hissediorum...

Ay Allahim :) Benmi sert çikismisim kimsenin gittigi yok dedim. :) Umutcum uzatmayalim artik istersen. :34:

hoşgeldin :3:. Şimdiye kadar neler yaptın, neler biliyorsun bu konuda, biraz kendini anlat istersen :29:.

Canim sakin olmaya çalis.. hatirliyomusun bende bi ara vajiyi yendikten sonra ayriliyorum diye gelmistim siteye.. Düzelecektir.. Sakinlesince konusmayi deneyin.. özelden anlatabilirsin istersen cnm..

Merhaba hosgeldin.. Jinekologa görünmediyseniz hiç genel bi muayene olmani tavsiye ederim.. Fizyolojikmi degilmi sorun baktirirsan için rahat eder egzersize baslariz bu sekilde..
Kendinden biraz bahset canm herkes daha kolay yardimci olacaktir ozaman..

hoşgeldin :3:. Şimdiye kadar neler yaptın, neler biliyorsun bu konuda, biraz kendini anlat istersen :29:.

açıkcası bişey yapmadım desem oraya bakarken bile midem kalkıyor allahtan esim anlayışlı ve baskı uygulamıyor belkide alıştık böyle yasamaya.ancak cevreden bebek konusunda cok baskı var ve bunaltıyolar.anlayacaklar diye ödüm kopuyor durum bundan ibaret doktora gitmek bile çok zor benim için dediğim gibi bakamıyorum bile

açıkcası bişey yapmadım desem oraya bakarken bile midem kalkıyor allahtan esim anlayışlı ve baskı uygulamıyor belkide alıştık böyle yasamaya.ancak cevreden bebek konusunda cok baskı var ve bunaltıyolar.anlayacaklar diye ödüm kopuyor durum bundan ibaret doktora gitmek bile çok zor benim için dediğim gibi bakamıyorum bile
eşlerin anlayışlı olması bu sorunun uzamasına sağlam bir zemin hazırlıyor. Bir çoğumuzun eşi anlayışlı cinsellik konusunda. Ama inan başka yerden patlak veriyor.
burda benim ve bir sürü arkadaşın başarı hikayeleri var, özellikle regl olduğunda oku, diğer zamanlarda ilk olarak ayna egzersizi yapmaya çalış.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-21.html

Azimli isen kısa zmanda kurtulursun :16:.

ben karısmak ıstemedım uzaktan okumayı tercıh ettım ama ıkı tarafın ortasında kaldıgımı hıssedıyorum ıkı tarafta kendınce haklı ama egzersız yapamıyor dıye bu sekılde bu tavrı kımse haketmıyor bu karsı tarafı egzersızden sogutabılır hepımızın burada tek bır amacı yenenlerın yardımcı olmak ve tecrubelerden faydalanmak kımse kımsye kotulugu ıcın bırseyler soylemıyor burada kımın art nıyetı olabılırkı herkez karsındakının ıyılıgını dusunuyor aslında ...gecen seferde aynı konu acıldı ve umut gıdıyordu özel mesajla umuta asla bu sebepten gıtmemesını rıca ettım eger bunu yapmasaydım kendımı cok kotu hıssederdım...

hersey ıcın caba lazım emek olmadan yemek olmaz umutcum bu lafım sana hepımız sıhırlı degnek bekledık ama maalesef yok oyle bı dunya yapmaya calıs kendın ıcın belkı bu konusmalar hırslandırır seni...once sen kendın ınan yenecegıne bizleri dusun neler yasadık neler atlattık ama cabaladık ve yendık....

ben karısmak ıstemedım uzaktan okumayı tercıh ettım ama ıkı tarafın ortasında kaldıgımı hıssedıyorum ıkı tarafta kendınce haklı ama egzersız yapamıyor dıye bu sekılde bu tavrı kımse haketmıyor bu karsı tarafı egzersızden sogutabılır hepımızın burada tek bır amacı yenenlerın yardımcı olmak ve tecrubelerden faydalanmak kımse kımsye kotulugu ıcın bırseyler soylemıyor burada kımın art nıyetı olabılırkı herkez karsındakının ıyılıgını dusunuyor aslında ...gecen seferde aynı konu acıldı ve umut gıdıyordu özel mesajla umuta asla bu sebepten gıtmemesını rıca ettım eger bunu yapmasaydım kendımı cok kotu hıssederdım...

hersey ıcın caba lazım emek olmadan yemek olmaz umutcum bu lafım sana hepımız sıhırlı degnek bekledık ama maalesef yok oyle bı dunya yapmaya calıs kendın ıcın belkı bu konusmalar hırslandırır seni...once sen kendın ınan yenecegıne bizleri dusun neler yasadık neler atlattık ama cabaladık ve yendık....

Haklisin elbette kimsenin kimseye tavir yapmaya hakki yok. Benim suan moralim bozuldu çünkü kendimi ifade edemedigimi düsünüyorum ben umuta sn korkaksin yapmiyosun kaçiyorsun diyerek baslamadim olaya.. konuyu açtigim için keske açmasaydiniz tepkisine sadece su sekilde cevap verdim; kimsenin gittigi yok, konu kaymasin diye açtim ki bunda tuhaf olan bisey yok en dogal hakkimiz bu sitede ( ha umuut açma demiyor ama verdigi tepkiye karsilik 'keske açmasaydiniz, burda konussaydiniz rahatsizmi olurdukki , herkes gitti sen kal zealea ' demesine alinti yaparak konustum ve gereksiz alindigi için kendisi, uzayip gitti. Bende kirildinya, aslinda bizde kiriliyoruz sana , okdar egzersiz yap diyoruz yapmiyosun anlaminda bi yazi yazdim konunun geldigi boyuta bakin. ) Ben bu konunun daha fazla uzamasini istemiyorum. Aksi taktirde gerçekten hayal kirikligi yasarim.
Kalp kirmayi sevmem, aylardir burdayim azda olsa tanimissinizdir. Ki burda ben keyften durmuyorum aslinda düsününce bunu sadece iyi niyetimden ve karsi tarafinda iyi olmasini istedigimden yaptigimi anlarsiniz ki bunun aksini iddia eden olmadida ama olaya tek tarafli bakilmasin ve yazilanlar iyice okunsun yorumlamadan.

Haklisin elbette kimsenin kimseye tavir yapmaya hakki yok. Benim suan moralim bozuldu çünkü kendimi ifade edemedigimi düsünüyorum ben umuta sn korkaksin yapmiyosun kaçiyorsun diyerek baslamadim olaya.. konuyu açtigim için keske açmasaydiniz tepkisine sadece su sekilde cevap verdim; kimsenin gittigi yok, konu kaymasin diye açtim ki bunda tuhaf olan bisey yok en dogal hakkimiz bu sitede ( ha umuut açma demiyor ama verdigi tepkiye karsilik 'keske açmasaydiniz, burda konussaydiniz rahatsizmi olurdukki , herkes gitti sen kal zealea ' demesine alinti yaparak konustum ve gereksiz alindigi için kendisi, uzayip gitti. Bende kirildinya, aslinda bizde kiriliyoruz sana , okdar egzersiz yap diyoruz yapmiyosun anlaminda bi yazi yazdim konunun geldigi boyuta bakin. ) Ben bu konunun daha fazla uzamasini istemiyorum. Aksi taktirde gerçekten hayal kirikligi yasarim.
Kalp kirmayi sevmem, aylardir burdayim azda olsa tanimissinizdir. Ki burda ben keyften durmuyorum aslinda düsününce bunu sadece iyi niyetimden ve karsi tarafinda iyi olmasini istedigimden yaptigimi anlarsiniz ki bunun aksini iddia eden olmadida ama olaya tek tarafli bakilmasin ve yazilanlar iyice okunsun yorumlamadan.

o topık cok ıyı oldu sırf konular uzamasın dıye yenenlerın hıkayesı farklı topıkte buradakı tek amac egzersız yapmak tabıkı dıger konularda konusuluyor konuslumuyor degıl ama yeni geeln arkadaslar arkadaslar için yanlıs oldugunnu dusunuyorum ..sen de kendını ıfade ettın umuttta kırılıcaka darılacak hıcbırsey yok kımse kımsenı kotu8lugune bırseyler soylemıyor bızım hepımızın kenetlenmesı lazım bırbırımıze buradakı dostluk arkadaslık cok baska ...neyse daha yazcaktım ama mısafırım gelıyor bu saattee cıkmam lazım optum hepınızı sevıyorummmm

sıkma canını, sakin kalmaya çalış. dertlerini paylaş, kendine kimi yakın görüyorsan anlat, içine atma. herkes dinler seni burda. dilerim bir an önce toparlanırsın. kızların dediği gibi evlilik böyle bir şey. geri dönülmez bir şey olmamştır umarım. kendine dikkat et, üzülme :16::16::16::16:

ne alemdesin, bugünkü raporunu alalım bakalım :21::21::21: dün pek moralsizdin umarım bugün toparlanmışsındır. canını sıkmadan denemeye devam et.

ıyıym canım kızma ama yapmadım bugun egzersız felan canım ıstemıyo hem basım kasıklarımda agrı var dun cok kastım kendımı yaparken. sızın ve esımın sayesınde toparladım kendımı yarın denıycem esım evde belkı ondan guc alırda onunla bırlıkte calısırım egzersıze sen nasılsın ?

Back
X