- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.081
sen yenmemıstın demi cnm yanlısmı bılıom acep
kurtulmak istiorsak mutlaka kurtulucaz zaman mekan insan farklılık gösterebilir.....ama bi gün suan vajılı olan ben, sen, o ,öbürü ,burayı tebessumle okucagmıza ınancım tam tıpkı o yollardan gecmıs su an bebiş bekleyen hatunlar gbı........ama insallah bız kımseye yardım etmek zorunda kalmayız kımseyi teselli etmeyiz en kısa sürede tarih olur bu hastalık insallah amiiiin...Hosgeldin.Burda cok içten,samimi aynı soruları bıkmadan defalarca cevaplayan arkadaşlarımız var.Azminle ve onların yardımıyla kısa sürede kurtulacağına inanıyorum :)
umut bizim aslında vaji oluşumuzun nedeni geçmişte olumsuz yaşadıklarımız yada duyduklarımız yada gördüklerimiz.
sorun o kadar mekanik değil aslında. birşeyin birşeye girmesi değil. Önce olumsuz düşüncelerden ve geçmişin kötü izlerinden kurtulmamız lazım.
onlardan kurtulunca kasmamayı öğrenmek çok kolay. bir parmak, iki parmak, 3 cm - 5cm... gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Bahsettiklerinden anladığım kadarıyla kötü şeyler yaşamışsın, önce onların etkilerinden kurtulman lazım.
Ne yazacağımı bilemiyorum yazıp yazıp siliyorum.
yendim cnmtatile girmeden önceydi haziran sonu gibi fln sen napıyosun ne durumdasın ?
şimdi gördüm cnm yazını sen sorarken umuut senın gecmıste izlerınmi var die bı turlu dile getiremedim sana özeldende getiremedim bende saklı kalsın bende dursun gizledim hep yasadıgım berbat seylerı bılın ıstemedim...yarali oldugmu sakladım cesur olmalıydım, dimdik durmalıydım ,acım,izlerim,yaralarım olmamalıydı,sizin karsınızda ,ama olmadı.....keşke başarabilseydim.....üzgünüm......
ne diyeceğimi bilemiyorum, senin durumun daha farklı çünkü. tecavüz gibi bişey bu.
'dimdik durmalıydım ,acım,izlerim,yaralarım olmamalıydı,sizin karsınızda' yazmışsın, ne gerek varki buna? Biz burda yardımcı olmak, destek olmak istiyoruz sana.
umuttt sen egsersızlere hala baslamadınmı? basladıyysan hangı aşamadasın.
canım önemli olan vajinaya adamın şeyinin girmesi değil töbe töbe, zorlamıştır sonuçta, öyle düşünüyorum, o korku, panik , istememe, tiksinti vs...saol cnm.... 1 ay sürdü toplam ve ben ona daha sağlam tekmeler atıodum cnmsevmıodum ıstemıodum cünkü tekmelerim daha sıkıydı....sonra bitti olmadı ... zaten bakıre olarak bitmişti cnm bsey olmadı yani oda davasını bunu sebep göstererek acmıstı zaten....sonra hayatımın erkeği coooooooook uzunda kısa kesıorum baska bı zaman uzun uzun anlatırım cnm ama hala bakireyim ve bu sefer buna cok üzülüorum işte....ama bende izler braktımı evet braktı yüzde yüz anlatırım sana ....
saol cnm.... 1 ay sürdü toplam ve ben ona daha sağlam tekmeler atıodum cnmsevmıodum ıstemıodum cünkü tekmelerim daha sıkıydı....sonra bitti olmadı ... zaten bakıre olarak bitmişti cnm bsey olmadı yani oda davasını bunu sebep göstererek acmıstı zaten....sonra hayatımın erkeği coooooooook uzunda kısa kesıorum baska bı zaman uzun uzun anlatırım cnm ama hala bakireyim ve bu sefer buna cok üzülüorum işte....ama bende izler braktımı evet braktı yüzde yüz anlatırım sana ....
yok cnm 1 parmak bı bogum veya en kucuk aparatın uç kısmı girdi sonrası yok itemiorum...ileri ittiremiom kendi irademle birinin elime vurması lazım...
Hoşgeldin canımyeniler gelmiş ama ne yazık ki eskilerden hala yenememiş olanlar var, elinizi çabuk tutun kızlar, sorularınızı çekinmeden yazın, doğumdan sonra ara vermiştim ama artık burdayım.
yavaş yavaş deneyin, önce sadece p.s başını deneyin yeter. Jel mutlaka kullan su bazlı olanlardanTekrar merhaba arkadaşlarGelişmelerden haberdar adin demiştiniz.Akşam egzersiz yapamadım ama egsersize başladığımı eşimle konuştum,olumlu tepki verdi herzamanki gibi...düşündüm taşındım parmak ya da aparat yerine eşimle denemeye karar verdim.Sizce daha yavaş mı ilerlemeliyim,nasıl daha uygun olur?:44:
canım önemli olan vajinaya adamın şeyinin girmesi değil töbe töbe, zorlamıştır sonuçta, öyle düşünüyorum, o korku, panik , istememe, tiksinti vs...
Tamam belki becerememiş ve yaşamamışsın ama o korku ve zorlamada yeter insana.
Ama sonuçta eşin ne kadar anlayışlı, kaç sene seni bekledi, sende istiyorsun, inşallah başlarsın canım egzersize .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?