Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba kızlar ne zamandır yokdum Önce tatil girdi araya malum eşimle de sorunlarımız vardı epeyi zor günler geçirdim ama çok şükür atlattık artık bende sizlere yardımcı olmak için elimden geleni yapıcam bu arada durumlar nasıl başka yenenler oldu mu ben geçmişi okuyayım dedim ama o kadar sayfa birikmiş ki nerden başlıcamı bilemedim:)

Hosgeldin.Burda cok içten,samimi aynı soruları bıkmadan defalarca cevaplayan arkadaşlarımız var.Azminle ve onların yardımıyla kısa sürede kurtulacağına inanıyorum :)
kurtulmak istiorsak mutlaka kurtulucaz zaman mekan insan farklılık gösterebilir.....ama bi gün suan vajılı olan ben, sen, o ,öbürü ,burayı tebessumle okucagmıza ınancım tam tıpkı o yollardan gecmıs su an bebiş bekleyen hatunlar gbı........ama insallah bız kımseye yardım etmek zorunda kalmayız kımseyi teselli etmeyiz en kısa sürede tarih olur bu hastalık insallah amiiiin...

şimdi gördüm cnm yazını sen sorarken umuut senın gecmıste izlerınmi var die bı turlu dile getiremedim sana özeldende getiremedim bende saklı kalsın bende dursun gizledim hep yasadıgım berbat seylerı bılın ıstemedim...yarali oldugmu sakladım cesur olmalıydım, dimdik durmalıydım ,acım,izlerim,yaralarım olmamalıydı,sizin karsınızda ,ama olmadı.....keşke başarabilseydim.....üzgünüm......

ne diyeceğimi bilemiyorum, senin durumun daha farklı çünkü. tecavüz gibi bişey bu .
'dimdik durmalıydım ,acım,izlerim,yaralarım olmamalıydı,sizin karsınızda' yazmışsın, ne gerek varki buna? Biz burda yardımcı olmak, destek olmak istiyoruz sana.

canım gözün aydın, sen de yenip hemen hamile kalanlardansın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

saol cnm.... 1 ay sürdü toplam ve ben ona daha sağlam tekmeler atıodum cnmsevmıodum ıstemıodum cünkü tekmelerim daha sıkıydı....sonra bitti olmadı ... zaten bakıre olarak bitmişti cnm bsey olmadı yani oda davasını bunu sebep göstererek acmıstı zaten....sonra hayatımın erkeği coooooooook uzunda kısa kesıorum baska bı zaman uzun uzun anlatırım cnm ama hala bakireyim ve bu sefer buna cok üzülüorum işte....ama bende izler braktımı evet braktı yüzde yüz anlatırım sana ....

Walla cnm tatil biraz burnumdan geldi açıkcası memlekete ailemin yanına gitmiştik eşim de bi tirpler bi tripler ne olduğunu anlamıyodum yola çıkmadan önce gayet iyiydik orda bana nasıl kötü davranıyodu anlatamam sanki vajiyi yenen ben değildim meğer çocuk durumunu sorun yapıyomuş ben insanların yanında kendimi kötü hissediyorum diye bir de bizden sonra evlenen kuzenlerimin bile çocukları oldu . Ayrılma noktasına gelmiştik inan bi taraftan da Ailem üzülmesin diye onlara çaktırmamaya çalışıyodum ama çok şükür Allahıma atlattık cnm artık benim de çocuk sahibi olmak için çabaladığımı görüyo ve en önemlisi rahat ilişkiye girebiliyoruz inş . en kısa zaman da bir bebek sahibi oluruz çünkü ağustos da 4. yılımıza giriyoruz . Bu yüzden cnm ertelemeyin nolur ben 4 yıl boyu bu durumla uğraşmadım sadece son bir iki ay ancak sürdü şimdi düşünüyorum da kendime ve eşime ne büyük haksızlık yapmışım

canım önemli olan vajinaya adamın şeyinin girmesi değil töbe töbe, zorlamıştır sonuçta, öyle düşünüyorum, o korku, panik , istememe, tiksinti vs...
Tamam belki becerememiş ve yaşamamışsın ama o korku ve zorlamada yeter insana.
Ama sonuçta eşin ne kadar anlayışlı , kaç sene seni bekledi, sende istiyorsun, inşallah başlarsın canım egzersize .

yeniler gelmiş ama ne yazık ki eskilerden hala yenememiş olanlar var, elinizi çabuk tutun kızlar, sorularınızı çekinmeden yazın, doğumdan sonra ara vermiştim ama artık burdayım.

Tekrar merhaba arkadaşlarGelişmelerden haberdar adin demiştiniz.Akşam egzersiz yapamadım ama egsersize başladığımı eşimle konuştum,olumlu tepki verdi herzamanki gibi...düşündüm taşındım parmak ya da aparat yerine eşimle denemeye karar verdim.Sizce daha yavaş mı ilerlemeliyim,nasıl daha uygun olur?:44:

o kısı sevmıyor muydun ben anlamadım bunu. yanı vajınısmus ozamanlarda da vardı ama sen onu sevmedıgın ıcın onunla olmamak ıcın dırenıyordun ve evlılıgınız bıttı. dogru mu anladık ?

sanırım sımdı yenıden evlendık ve mutlu oldugunu anlıyoruz umarım en kısa zamanda vajınısmusu yenersınız. gecmıste yasadıgımız her kotu seyın ızı kalıyor. ama bunu su ankı sevgın ıle umutmaya, aşmaya calıs. ben bu topıc de bır arkadası okumustum mesela. esı zorla beraber olmus, kadın zaten vajınısmus ıle ugrasıyor bır de bu olunca tabıkı daha beter olmus. her gun aldatmıs buarada kadını sonra. ve bırgun bıtmıs evlılık. ardından mukemmel bırı hayatına gırmıs. ılk gunler yıne aşamamıs bu sorunu ama ıkı hafta ıcınde asmıs cunku esı cok anlayıslı cok sevgı dolu bırıymıs ve su an cocugu var ve cok mutluyum dıyordu. sen de aynı gucte olursun ve mutlulugu yakalarsın ınsaallah.

yok cnm 1 parmak bı bogum veya en kucuk aparatın uç kısmı girdi sonrası yok itemiorum...ileri ittiremiom kendi irademle birinin elime vurması lazım...

canm sen zardan korkuyo da olabılırsın.o yuzden ılerletmıyosundur.aslında kırmızı gelmıyo.bende yoktu.bence bı an oncve basla.gecırdıgın bosa gecırdıgın gunlere daha fazla yanmadan bı an once basla umutcum.buarada jelsız deneme olmuyo oyle.jelle cok kolay ılerlersın

yavaş yavaş deneyin, önce sadece p.s başını deneyin yeter. Jel mutlaka kullan su bazlı olanlardan .

dedimya yüzde yüz etkiler braktı bende düşün ben şuan körkütük aşık oldugum bı adamla yapamıom....bırde istemedıgınız eklenınce hıc bırınızın bunu yasamasını istemem o kadar söylim cnm küçüktüm küçücük ama olmadı işte zorla yapabılırdı nasıl karsı koyardım yani güç kullanabılırdı üzerımde aılemden cok uzaktım kımsem yoktu amaaa olmadı ben o evlılıkten yarali,bereli,paramparca ama sağlam cıktım işte ona yaar olmadım... kadere bu yüzden ben pek inanırım cnm ...eşimin olucam inşallah inancım tam ve o bunu mutlulugu cok hakedior cok sevıorum onu....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…