- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.101
Tekrar merhaba arkadaşlarGelişmelerden haberdar adin demiştiniz.Akşam egzersiz yapamadım ama egsersize başladığımı eşimle konuştum,olumlu tepki verdi herzamanki gibi...düşündüm taşındım parmak ya da aparat yerine eşimle denemeye karar verdim.Sizce daha yavaş mı ilerlemeliyim,nasıl daha uygun olur?:44:
eşinle deneme derken canım p.. denemesi mi? eşini itmiyorsan devam et ama öyle yapıp yenenler de var, daha da uzatanlar da.
hoşgeldin cnm evet ben ben mesela....sey dıcem yeni resim yokmu bebısıne bakalım....yeniler gelmiş ama ne yazık ki eskilerden hala yenememiş olanlar var, elinizi çabuk tutun kızlar, sorularınızı çekinmeden yazın, doğumdan sonra ara vermiştim ama artık burdayım.
evet cnm dogru eger o kadar küçük olmasaydım zorla bi evlilik olmasaydı,istemediğim için olmuor,olmucak sana yar olmucam dıe hırslıydım ve bu düşünce beni yanılttı yoksa tedavı olurdum cnm....10 sene sonra evlendim cunku canım kocamla 25 yasında....o kısı sevmıyor muydun ben anlamadım bunu. yanı vajınısmus ozamanlarda da vardı ama sen onu sevmedıgın ıcın onunla olmamak ıcın dırenıyordun ve evlılıgınız bıttı. dogru mu anladık ?
sanırım sımdı yenıden evlendık ve mutlu oldugunu anlıyoruz umarım en kısa zamanda vajınısmusu yenersınız. gecmıste yasadıgımız her kotu seyın ızı kalıyor. ama bunu su ankı sevgın ıle umutmaya, aşmaya calıs. ben bu topıc de bır arkadası okumustum mesela. esı zorla beraber olmus, kadın zaten vajınısmus ıle ugrasıyor bır de bu olunca tabıkı daha beter olmus. her gun aldatmıs buarada kadını sonra. ve bırgun bıtmıs evlılık. ardından mukemmel bırı hayatına gırmıs. ılk gunler yıne aşamamıs bu sorunu ama ıkı hafta ıcınde asmıs cunku esı cok anlayıslı cok sevgı dolu bırıymıs ve su an cocugu var ve cok mutluyum dıyordu. sen de aynı gucte olursun ve mutlulugu yakalarsın ınsaallah.
canm sen zardan korkuyo da olabılırsın.o yuzden ılerletmıyosundur.aslında kırmızı gelmıyo.bende yoktu.bence bı an oncve basla.gecırdıgın bosa gecırdıgın gunlere daha fazla yanmadan bı an once basla umutcum.buarada jelsız deneme olmuyo oyle.jelle cok kolay ılerlersın
biz bir iki aylık evliyken fatmagülün suçu ne yeni başlamıştı. Eşim kötü etkilenirim diye bana izlettirmedi tecavüzün olduğu bölümü. Sonra ben tekrarlardan izlemiştim.dedimya yüzde yüz etkiler braktı bende düşün ben şuan körkütük aşık oldugum bı adamla yapamıom....bırde istemedıgınız eklenınce hıc bırınızın bunu yasamasını istemem o kadar söylim cnm küçüktüm küçücük ama olmadı işte zorla yapabılırdı nasıl karsı koyardım yani güç kullanabılırdı üzerımde aılemden cok uzaktım kımsem yoktu amaaa olmadı ben o evlılıkten yarali,bereli,paramparca ama sağlam cıktım işte ona yaar olmadım... kadere bu yüzden ben pek inanırım cnm ...eşimin olucam inşallah inancım tam ve o bunu mutlulugu cok hakedior cok sevıorum onu....
evet canım p..s denemesinde daha rahat hissediyorum sanki ama yanma olunca eşimi itiyorum.Benim derdim yanma herseferinde söylüyorum gerçi ,yanma olduğu için kendimi daha da sıkıyorum.önce 1-2 sefer emlayla uyusturup denıycem.oranın okadar geniş olduğunu p..s in bana zarar vermeyeceğini beynime kabul ettirmem gerek.böyle bir yol izlesem daha da geriler miyim yoksa daha mı çabuk olur bilemedim:44::44:
hoşgeldin cnm evet ben ben mesela....sey dıcem yeni resim yokmu bebısıne bakalım....
evet cnm dogru eger o kadar küçük olmasaydım zorla bi evlilik olmasaydı,istemediğim için olmuor,olmucak sana yar olmucam dıe hırslıydım ve bu düşünce beni yanılttı yoksa tedavı olurdum cnm....10 sene sonra evlendim cunku canım kocamla 25 yasında....
biz bir iki aylık evliyken fatmagülün suçu ne yeni başlamıştı. Eşim kötü etkilenirim diye bana izlettirmedi tecavüzün olduğu bölümü. Sonra ben tekrarlardan izlemiştim.
o kadar üzülüyordumki durumumuza, eşim bu kadar anlayışlıyken onunla yapamadan biri bana tecavüz ederse ne yaparım? diye kendi kendimin psikolojisini bozmuştum.
Ayyy şimdi gülüyorum kendime.
Canım sanırım o adamdan kendini o kadar korumuşsunki, şu an eşine kendini teslim edemiyorsun, hatta egzersiz bile yapamıyorsun. Ama böyle kalamazsın üzerine gitmelisin mutlu olmak için .
yok olmadım belit ama bi sorunum oldugnu düsünmüorum yanı öyle hıssedıorum ben itebılsem gdıcek yani ...aynaylada çömelir vazıyette bakıorum büyütecte normal yano oyle zannedıorum oceans mesela aynada farketmıstı bı sorun oldugnu...sorun bende cnm beynımde ....canım hiç jinekolojik muayene oldun mu? olmadıysanız olun kızlar önce fizyolojik bir sorun var mı baktırın, sonra egzersize başlayın.
benım kafam karıstı. sen ılk olarak 15 yasında aılenın ıstegı ıle evlendın ve o yasadıklarını yasadın sanırım degıl mı. ya bu nasıl zor bır hayattır. ne desem ne soylesem bılmıyorum kı. ıyıkı sansın donmus sımdı. mutlu olmana okadar sevındım kı anlatamamam. evlılık cok zor hele kı cekılmeyen bır evlılık ve sen kucuk yasında hem bunu hem vajınısmusu yasamıssın. ınsaallah en kısa zamanda yenersın ve hem esını hem kendını mutlu edersın. senden 4 yas buyugum ama yasadıkların okadar zor ve agırmıskı. hayata tutundugun ıcın cok cok mutlu oldum. guzel haberlerını almak dılegıyle
çoğumuz uyuşturucu krem kullandık ama egzersiz yapıyorduk son aşamada p.. denemesi aşamasında kullandık, yani beynimiz zaten kabullenmişti, ben anestol kullandım, sen direk denemek istiyorsun sonrasında kremsiz yapamama gibi bir durum ortaya çıkabilir canım.
yavaş yavaş deneyin, önce sadece p.s başını deneyin yeter. Jel mutlaka kullan su bazlı olanlardan.
yok olmadım belit ama bi sorunum oldugnu düsünmüorum yanı öyle hıssedıorum ben itebılsem gdıcek yani ...aynaylada çömelir vazıyette bakıorum büyütecte normal yano oyle zannedıorum oceans mesela aynada farketmıstı bı sorun oldugnu...sorun bende cnm beynımde ....
dogru anlamıssın cnm kendımı ona yar etmemeye odakladıgım ıcın vede tabi korkuyodumda yatmak neydi benım ıcın anlamıodum vede sevmiodum onun olamazdım aşık olarak evlenmektı hep hayalim çunku kavustumda şukur...yani hepsı vajınusmusu dogurdu cnm sanırım şükür döndü sansım aşka doydum 6 sene ask yasadım acı tatlı bde evlılıgme doysam ne ısterim rabbimden..... bebek isteyebılırım
peki p..s denemsinde kremle başarılı olan var mı?zar nerde ne zaman yırtılcak cok acı duycak mıyım dıye düşünmek de engel oluyor en azından bunu düşünmem.sonra zaten sorun ortadan kalkmış olacak gibi geliyor baktım yine olmuyor ozaman egzersizlere devam ederim olmaz mııııııı
beynindeyse yenmek de senin elinde, canım biraz daha azimli ol biraz daha fazla yapmaya çalış.
yok olmadım belit ama bi sorunum oldugnu düsünmüorum yanı öyle hıssedıorum ben itebılsem gdıcek yani ...aynaylada çömelir vazıyette bakıorum büyütecte normal yano oyle zannedıorum oceans mesela aynada farketmıstı bı sorun oldugnu...sorun bende cnm beynımde ....
dogru anlamıssın cnm kendımı ona yar etmemeye odakladıgım ıcın vede tabi korkuyodumda yatmak neydi benım ıcın anlamıodum vede sevmiodum onun olamazdım aşık olarak evlenmektı hep hayalim çunku kavustumda şukur...yani hepsı vajınusmusu dogurdu cnm sanırım şükür döndü sansım aşka doydum 6 sene ask yasadım acı tatlı bde evlılıgme doysam ne ısterim rabbimden..... bebek isteyebılırım
hele şu yatan herife bakın helebelıt bu bebek istegi beni öldürüyo cabalıcam, dahada zorlucam ,uğrasıcam umarım bi gün benımde ışığım yanar.....
tamam o zaman işine yaramış o ejderha, ama şimdi yan etkisi oldu, sevdiğinin kollarına bırakamıyorsun ama olacak ben inanıyorum sanayaaaaa ınanmıorum gercekten bılıomusun o düşünce hep bendede var gece eve hırsız gırer falan bana bsey yapar esımın olmassam ben ölürüm he he :) evet o kadar korudumki inanamazsın o küçük kız ejderha olmustu resmen cnm....gerci şimdi büyüdü dahamı güçlendi neamaaaa bu sefer bende onun düşmanıyım cnm....
Bak ne güzel şu an bu evliliğinin lıymetini bilmelisin. Cinsellik güzel bir şey yanında sevdiğin ve aynı zamanda helalin olan biri var, biraz daha rahat bırak düşüncelerini, gerisi gelecekyok olmadım belit ama bi sorunum oldugnu düsünmüorum yanı öyle hıssedıorum ben itebılsem gdıcek yani ...aynaylada çömelir vazıyette bakıorum büyütecte normal yano oyle zannedıorum oceans mesela aynada farketmıstı bı sorun oldugnu...sorun bende cnm beynımde ....
anladım canım. madem kı sorun beynımde dıyorsun kı ınan vajınısmus olmayan bıle vajınısmus olur halıyle ıstemedıgın bırıyle bırsey yasamamaya calısmak halıyle senı bu duruma zaten sokardı. ıstemedıgın bırını bırak, esınle sıkıntılı sorunlu oldugun bır zamanlarda, esın beraber olmayı usteleyınce bıle ınan garıp oluyorsun cok sukur devamını getırmez ama yıne de o an opmeye baslayınca bıle hazır olmadıgın ıcın tecavuze ugramıs gıbı garıp oluyorsun. 4 yıllık esımle ben bıle hıssettım bunu.vajınısmus olmamasına ragmen yanı. cok sukur sansın donmus hayalın gercek olmus senın adına cok mutluyum. ve aslında cınsellıgı bıldıgın ıstedıgın yasta ve asık adamla yasayacaksın herseyı. baslangıcı kotu ama sonrası cok guzel olan bır hayat hıkayen yazılıyor ıste. hersey daha da ıyı olacak asacaksın bunu kesınlıkle. cunku sen guclu bır kadınsın cunku sen asık bır kadınsın ne mutlu sana.
benden kan gelmedi canım, biz egzersiz yaptığımız için esniyor, gelmiyorcanım şimdi gördüm msjını kusura bakma:) Ben p..sle duvarda kaldım orayı geçince tamam sanırım.Zar 2-2.5 cm içerde oluyor diye biliyorum tabi kişiden kişiye değişiyor.Başı girdikten sonra hemen kanama oluyor mu?
saol cnm iyi dileklerin için en güzel kaderler hepımızın olsun amiiiin.... sen vajılımıydın yendınmı cnm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?