Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşinle deneme derken canım p.. denemesi mi? eşini itmiyorsan devam et ama öyle yapıp yenenler de var, daha da uzatanlar da.

canım hiç jinekolojik muayene oldun mu? olmadıysanız olun kızlar önce fizyolojik bir sorun var mı baktırın, sonra egzersize başlayın.

eşinle deneme derken canım p.. denemesi mi? eşini itmiyorsan devam et ama öyle yapıp yenenler de var, daha da uzatanlar da.

evet canım p..s denemesinde daha rahat hissediyorum sanki ama yanma olunca eşimi itiyorum.Benim derdim yanma herseferinde söylüyorum gerçi ,yanma olduğu için kendimi daha da sıkıyorum.önce 1-2 sefer emlayla uyusturup denıycem.oranın okadar geniş olduğunu p..s in bana zarar vermeyeceğini beynime kabul ettirmem gerek.böyle bir yol izlesem daha da geriler miyim yoksa daha mı çabuk olur bilemedim:44::44:

yeniler gelmiş ama ne yazık ki eskilerden hala yenememiş olanlar var, elinizi çabuk tutun kızlar, sorularınızı çekinmeden yazın, doğumdan sonra ara vermiştim ama artık burdayım.
hoşgeldin cnm evet ben ben mesela....sey dıcem yeni resim yokmu bebısıne bakalım....
evet cnm dogru eger o kadar küçük olmasaydım zorla bi evlilik olmasaydı,istemediğim için olmuor,olmucak sana yar olmucam dıe hırslıydım ve bu düşünce beni yanılttı yoksa tedavı olurdum cnm....10 sene sonra evlendim cunku canım kocamla 25 yasında....

jelle yapıodum zaten cnm galıba zaten öyle girişte bsey yok zara yaklastım korkusu var herhalde cnm inşallah aşıcam yaaa umudum var hayalsen....

Son düzenleme:
biz bir iki aylık evliyken fatmagülün suçu ne yeni başlamıştı. Eşim kötü etkilenirim diye bana izlettirmedi tecavüzün olduğu bölümü. Sonra ben tekrarlardan izlemiştim.
o kadar üzülüyordumki durumumuza, eşim bu kadar anlayışlıyken onunla yapamadan biri bana tecavüz ederse ne yaparım? diye kendi kendimin psikolojisini bozmuştum .
Ayyy şimdi gülüyorum kendime .
Canım sanırım o adamdan kendini o kadar korumuşsunki, şu an eşine kendini teslim edemiyorsun, hatta egzersiz bile yapamıyorsun . Ama böyle kalamazsın üzerine gitmelisin mutlu olmak için .

çoğumuz uyuşturucu krem kullandık ama egzersiz yapıyorduk son aşamada p.. denemesi aşamasında kullandık, yani beynimiz zaten kabullenmişti, ben anestol kullandım, sen direk denemek istiyorsun sonrasında kremsiz yapamama gibi bir durum ortaya çıkabilir canım.

benım kafam karıstı. sen ılk olarak 15 yasında aılenın ıstegı ıle evlendın ve o yasadıklarını yasadın sanırım degıl mı. ya bu nasıl zor bır hayattır. ne desem ne soylesem bılmıyorum kı. ıyıkı sansın donmus sımdı. mutlu olmana okadar sevındım kı anlatamamam. evlılık cok zor hele kı cekılmeyen bır evlılık ve sen kucuk yasında hem bunu hem vajınısmusu yasamıssın. ınsaallah en kısa zamanda yenersın ve hem esını hem kendını mutlu edersın. senden 4 yas buyugum ama yasadıkların okadar zor ve agırmıskı. hayata tutundugun ıcın cok cok mutlu oldum. guzel haberlerını almak dılegıyle

yaaaaa ınanmıorum gercekten bılıomusun o düşünce hep bendede var gece eve hırsız gırer falan bana bsey yapar esımın olmassam ben ölürüm he he :) evet o kadar korudumki inanamazsın o küçük kız ejderha olmustu resmen cnm....gerci şimdi büyüdü dahamı güçlendi ne amaaaa bu sefer bende onun düşmanıyım cnm....

canım hiç jinekolojik muayene oldun mu? olmadıysanız olun kızlar önce fizyolojik bir sorun var mı baktırın, sonra egzersize başlayın.
yok olmadım belit ama bi sorunum oldugnu düsünmüorum yanı öyle hıssedıorum ben itebılsem gdıcek yani ...aynaylada çömelir vazıyette bakıorum büyütecte normal yano oyle zannedıorum oceans mesela aynada farketmıstı bı sorun oldugnu...sorun bende cnm beynımde ....

dogru anlamıssın cnm kendımı ona yar etmemeye odakladıgım ıcın vede tabi korkuyodumda yatmak neydi benım ıcın anlamıodum vede sevmiodum onun olamazdım aşık olarak evlenmektı hep hayalim çunku kavustumda şukur...yani hepsı vajınusmusu dogurdu cnm sanırım şükür döndü sansım aşka doydum 6 sene ask yasadım acı tatlı bde evlılıgme doysam ne ısterim rabbimden..... bebek isteyebılırım

Son düzenleme:

peki p..s denemsinde kremle başarılı olan var mı?zar nerde ne zaman yırtılcak cok acı duycak mıyım dıye düşünmek de engel oluyor en azından bunu düşünmem.sonra zaten sorun ortadan kalkmış olacak gibi geliyor baktım yine olmuyor ozaman egzersizlere devam ederim olmaz mııııııı

yavaş yavaş deneyin, önce sadece p.s başını deneyin yeter. Jel mutlaka kullan su bazlı olanlardan .

canım şimdi gördüm msjını kusura bakma:) Ben p..sle duvarda kaldım orayı geçince tamam sanırım.Zar 2-2.5 cm içerde oluyor diye biliyorum tabi kişiden kişiye değişiyor.Başı girdikten sonra hemen kanama oluyor mu?

Son düzenleme:

beynindeyse yenmek de senin elinde, canım biraz daha azimli ol biraz daha fazla yapmaya çalış.

var canım, denemekten bişey olmaz dene bakalım.

anladım canım. madem kı sorun beynımde dıyorsun kı ınan vajınısmus olmayan bıle vajınısmus olur halıyle ıstemedıgın bırıyle bırsey yasamamaya calısmak halıyle senı bu duruma zaten sokardı. ıstemedıgın bırını bırak, esınle sıkıntılı sorunlu oldugun bır zamanlarda, esın beraber olmayı usteleyınce bıle ınan garıp oluyorsun cok sukur devamını getırmez ama yıne de o an opmeye baslayınca bıle hazır olmadıgın ıcın tecavuze ugramıs gıbı garıp oluyorsun. 4 yıllık esımle ben bıle hıssettım bunu.vajınısmus olmamasına ragmen yanı. cok sukur sansın donmus hayalın gercek olmus senın adına cok mutluyum. ve aslında cınsellıgı bıldıgın ıstedıgın yasta ve asık adamla yasayacaksın herseyı. baslangıcı kotu ama sonrası cok guzel olan bır hayat hıkayen yazılıyor ıste. hersey daha da ıyı olacak asacaksın bunu kesınlıkle. cunku sen guclu bır kadınsın cunku sen asık bır kadınsın ne mutlu sana.

hele şu yatan herife bakın hele belıt bu bebek istegi beni öldürüyo cabalıcam, dahada zorlucam ,uğrasıcam umarım bi gün benımde ışığım yanar.....

bir zamanlar benim için de hayaldi canım, ama şimdi kucağımda Allaha bin şükür, senin için de birgün geçmiş olacak bu dert.

tamam o zaman işine yaramış o ejderha, ama şimdi yan etkisi oldu, sevdiğinin kollarına bırakamıyorsun ama olacak ben inanıyorum sana .

Bak ne güzel şu an bu evliliğinin lıymetini bilmelisin. Cinsellik güzel bir şey yanında sevdiğin ve aynı zamanda helalin olan biri var, biraz daha rahat bırak düşüncelerini, gerisi gelecek .

saol cnm iyi dileklerin için en güzel kaderler hepımızın olsun amiiiin.... sen vajılımıydın yendınmı cnm.....

benden kan gelmedi canım, biz egzersiz yaptığımız için esniyor, gelmiyor .

saol cnm iyi dileklerin için en güzel kaderler hepımızın olsun amiiiin.... sen vajılımıydın yendınmı cnm.....

canım benım boyle bır sorunum olmadı. bu sorunu anlamak ve hem belkı sızlere faydam olur dıye hem cevremde boyle sorunu olan ınsanlara faydam olur dusuncesı ıle sızın topıc zaman zaman bakıyorum ben. hepımız ıcın herseyın en guzelı olsun ınsaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…