- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.041
geldi.. kendince konusmaya calisiorda yuz vermiorum...bide yarin aksam disari cikalim mi die sorunca deli oldum git kendin cik dedim sustu
Kizlar cok kotuyum ben :'( eSimle cok kotu kavga ettik birbirimize girdik resmen saatlerdir agliyorum orucumu suyla actim hic bsy yemedim daha.. Basim catliyor aglamaktan.. Nasil duzeliriz bundan sonra bilmiyorum!!!! Tek bildigim cok kotuyum gozyaslarim akip gidiyor tutamiyorum gozlerim davul gibi sissti cok kotuyum cokkkk
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnndiycem ama kimse yok henüz uyanmadınız sanırım:) Keyifler nasıl görüşmeyeli
Arkadaşlar sahura kalkıyor galiba o yüzden uyumaları normal tabii:) ee ben sabahın 6buçuğuna kalkıp işe geldim,zaman geçmiyor bir an önce herkes gelsin istiyorumhihihi
Akşam bi egzersiz yapıyım dedim deliği meliği bulamadım yoktu kaybolmuşlşşşş
yok o kaybolmamıştır da naz yapıyodur sana.. nazlı vaji bazen naz yapası tutuyor.. bana da çok yapardı :)
evet ben yeniyim galibaBana doktor teşhisi konmadı ama belirtilerini taşıyorum diyelim. sen ne durumdasın hala uğraşıyor musun,aşabildin mi?
Akşam bi egzersiz yapıyım dedim deliği meliği bulamadım yoktu kaybolmuşlşşşş
sana öyle geliyordur canım.uzun zaman ara mı vermiştin egersize?
Atlatabilemene sevindim darısı tüm vajililerin başına:) ben 2.5 aylık evliyim.Vajide yanma oluyor bir de duvara gelince iyice kasılıyorum.İlk denemede ayaklarım titremişti eşim bıakmıştı.Sonralarında çok fazla girişimde bulunmadık.2 gün önce Parmak egzersine başladım ama onunla da yanma oldu.Orda parmak ya da aparat kullanmada daha çok zorlanıyorum.Akşam eşimle konuştum onunla yavaş yavaş ilerliycez sanırım.İşte buaralar benim sorunum yanma!İlk 1-2 denemyi orayı uyusturarak yapmaya karar verdım.Bu yanma hakkında bir fikri olan var mı acaba kayganlastırıcıyla aynı oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?