Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin canım.o takılmalar normal canım ara vermekten kaynaklanır genelde.zara takılması gibi bi durum söz konusu olmaz canım.belki doğru açıyı yakalayamamış olabilirsin ya da kasmışsındır farketmeden,takılma o zaman oluyor.sen ihmal etme egzersizini.hep şöyle düşün egzersize başladığında ben daha önceden bu egzersizi yaptım yine yapabilirim de kendine.cesaretin gelecektir canım

hihihi daha önce de belirttim doktora gitme gibi bir fobim var sanki ne yapcaklarsa bana acaba yanma olduğu için mi kendimi bukadar kasıyorum diye düşünmeye başladım.Çünkü son 1 haftadır psikolojik olarak da kendimi hazır ve iyi hissdiyorum ancak yanma olunca sıkılıp bırakıyorum canım acıyor dıye.çok mu mızmızım ne:44:

canım yanmanın sebebi mantar olabilir.doktor hiçbir şey yapmıyor korkma ama sadece durumunu anlat egzersize başladığını ve yanmaların olduğunu.ben de bi dönem mantar olmuştum ama kurtuldum çok şükür.ihmal etme...

canım ben şu an regliyim, çalışma yok , bende pko var, o yüzden biraz sabırlı olmam lazım .
yaaaaaaa sanadamı geldi o pissss.....tabiki sabırlı ol canım mutlaka rabbim karsılıgnı verir...bazen hersey istedıgımız zaman olmuor kendımızı yırtsakta nafile .....accık argo oldu heh he

Son düzenleme:
canım ben şu an regliyim, çalışma yok , bende pko var, o yüzden biraz sabırlı olmam lazım .

canım meraba nasılsın? geçen de yazmıştım ben sanıırm sana yazmıştın,ben de pco luyum canım. moralini bozma bizim de bebişleirmiz olacak inşşş:):) belki biraz daha zor olacak ama olacaaaaaak:) hem ben şuna çok inanıyorum; pco ya da başka bir rahatsızlık ,hepsi bir sebep. Rabbim ol derse olacak şüphesiz. sabredicez dua edicez ve bebişlerimiiz alıcaz inş:)

inşallah canım, umudu yitirmemek lazım .

üç senelik benımde az kaldı canım üc seneye gerci hedefim üçü görmeden bu beladan kurtulmak ınsallah basarırım....basarırız sana yardım ederler sen gel canım....(ne olursan ol yınede gel .....)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…