- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.061
evet ramazan basından beridir yapamıyorumm azcık göründü kayboldu :)
Hanımlar egzersizlerde ara vermemek gerçekten çok önemli ben de yaklaşık 10 gündür doğru düzgün yapmadım tatile çıkmıştık dönüşte de çamaşır temizlik falan iyice uzaklaştım ama bugün kesinlikle başlamam lazım istek gelsin diye sürekli burayı takip ediyorum burası olmasaydı hiçbirşey yapmazdım kendi hazırladığım apartlarla denemeler yapıyorum ama aparat kalınlaştıkça daha zor oluyor sanki girmesi, takılıp kalıyor sanki bir yere, acaba zara mı takılıyor o kadar ıkınıyorum ama yine de gitmiyor bol jel de sürüyorum aslında ama neden kaynaklanıyor anlamıyorum inşallah bugünkü denememde daha iyi olur olumlu düşüneli olmulu olsun öyle değil mi? Herkese iyi denemeler inşallah güzel haberler veririz birbirimize...
daha yeni evliymişsin,ne güzel:)yenmen daha kolay olur.acaba mantar mı oldun yanmanın sebebi o olabilir belki:26: yani her egzersiz yaparken böyle yanma olursa bi doktora gitmen de fayda var.eğer mantarsan ilaç verir,yanmanda ortadan kakmış olur.doktora durumunu belirtirsen öyle bilinen jinekolojik muayeneden olmazsın zaten.bence sen doktora gidip ilk başta bu yanmanın sebebini öğrenmende fayda var.yoksa bu yanmalar egzersizi yarıda kesmene engel olabilir canım.
teşekkürler kızlar eksik olmayın
hihihi daha önce de belirttim doktora gitme gibi bir fobim var sanki ne yapcaklarsa banaacaba yanma olduğu için mi kendimi bukadar kasıyorum diye düşünmeye başladım.Çünkü son 1 haftadır psikolojik olarak da kendimi hazır ve iyi hissdiyorum ancak yanma olunca sıkılıp bırakıyorum canım acıyor dıye.çok mu mızmızım ne:44:
ramazan da vakit dar gerçekten.bi de bi taraftan sıcaklar bunaltıyorsen hangi aşamadasın şimdi canım?
yani yaptıgım aparat işaret parmagı ve orta parmagın birleşimi kadarr
yani yaptıgım aparat işaret parmagı ve orta parmagın birleşimi kadarr
yaaaaaaa sanadamı geldi o pissss.....tabiki sabırlı ol canım mutlaka rabbim karsılıgnı verir...bazen hersey istedıgımız zaman olmuor kendımızı yırtsakta nafile .....accık argo oldu heh hecanım ben şu an regliyim, çalışma yok, bende pko var, o yüzden biraz sabırlı olmam lazım .
canım ben şu an regliyim, çalışma yok, bende pko var, o yüzden biraz sabırlı olmam lazım .
evet canım maalesef. bekleyeceğiz, hayırlısı. eşinle aran nasıl? neler yapıyorsun?
canım hayırlı olsun bebeğin demiştim ben de görmemişsin sanırım.çok sevindim senin adına.
inşallah canım, umudu yitirmemek lazımcanım meraba nasılsın? geçen de yazmıştım ben sanıırm sana yazmıştın,ben de pco luyum canım. moralini bozma bizim de bebişleirmiz olacak inşşş:):) belki biraz daha zor olacak ama olacaaaaaak:) hem ben şuna çok inanıyorum; pco ya da başka bir rahatsızlık ,hepsi bir sebep. Rabbim ol derse olacak şüphesiz. sabredicez dua edicez ve bebişlerimiiz alıcaz inş:)
evet canım görmedim lütfen kusuruma bakma çok saol allah razı olsun
selam bende siteye yeni üye olanlardanım üc senelik evliyim ve sanırım bende vajiliyim.kac gündür siteye üye olmadan yazdıklarınızı takip ediyorum.aranızdaki diyaloglar çok samimi ve içten geldi bende cesaretimi toplayıp kimselere anlatamadığm derdimi size acmaya karar verdim banada yardım edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?