- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.141
canm inan kendm kadar mutlu oldm ramazan hayir getirdi sana bak ne guzel inan cok sevindm umutlaniyoruz boyle duydukca simdi bol sev... Gecelercanlar ya ben en son 8lik aparatla çalışıordm...ama ramaazan nedeniyle ara vermiştim..zaten cesaret de edemiordm...bir türlü 9luk aparata geçemedim...yine 8likle deneyim dedim...bu sırada eşim tutturdu p...sle deneyelim...o kadar ısrar ettiki hayır diyemedim ve denedik içine girdi...tabi brz zorlandım...kemreye, hayalsene,inciözmene daha ismini hatırlayamadığm birçok arkadaşa tşkr ediorm....
egzerszleri bırakmayın...ben toplasam 1 hafta ancak yapmışımdr ve düzenli bile değildi ama başardım çok şükür...darısı diğer arkadaşlarımın başına...
biz ilkinde gitgel yapmamıştık, belki ondan olabilir, birde erken davrandın 8cmle yendin ondan da olabilir ama diğerleri daha kolay olacak, yaptıkça kolaylaşacak.tşkr ederm cnm..tmm uzun tutmamaya çalışcam inş.ama sanki azcık acı mı desem yanma mı desem bişi var..
Bir kişi daha kurtuldu bu mübarek ayda.
Haydi halaya.... Bak umut halay çekiyorm seninkinde de çekicem.
.
tebrikler canım gözün aydın inşallah devamında da sorun yaşamazsın bu günleri de unutup gidersinnasıl sevindim nasıl anlatam moralim bozuktu güzel haberlerini duyunca canladım allah bizlere de nasip etsin inşallah:)
inşallah cnm inşallah....darısı başına gözüm üzerinde olacak..favorim sensn ve sennde çok kısa sürede yeneceğine inanıorm...dualarım sizllerle tatlım..
canlar ya ben en son 8lik aparatla çalışıordm...ama ramaazan nedeniyle ara vermiştim..zaten cesaret de edemiordm...bir türlü 9luk aparata geçemedim...yine 8likle deneyim dedim...bu sırada eşim tutturdu p...sle deneyelim...o kadar ısrar ettiki hayır diyemedim ve denedik içine girdi...tabi brz zorlandım...kemreye, hayalsene,inciözmene daha ismini hatırlayamadığm birçok arkadaşa tşkr ediorm....
egzerszleri bırakmayın...ben toplasam 1 hafta ancak yapmışımdr ve düzenli bile değildi ama başardım çok şükür...darısı diğer arkadaşlarımın başına...
oyy ben nasıl oynarım şemamebu gunlerıde gördüm allahım çıleklım halay cekıo......heeeeee benım dugunumde halayla yırtcam sanma şekerim sana şemmamme oynatacam
tşkr ederm canım...çok saolun ya..ii ki varsınız...tebrik ederim cnm geçmiş olsun gözün aydın
bazen bende doktorda cok yogunlasıom cnm inan yok dıorum tek carem ooo bazende hanı para otur oku yap burda dıorum yanı napcagmı bılmıom ama parayı bulursam cnm ben yeş..... hanıma gıdııcem yanı sen deıl egzersızı o yapıor cnm ve bayan benım aklımda tek o var.....
dilasel yendi nerdesiniz:))
tşkr ederm cnm..tmm uzun tutmamaya çalışcam inş.ama sanki azcık acı mı desem yanma mı desem bişi var..
tebrikler canım gözün aydın inşallah devamında da sorun yaşamazsın bu günleri de unutup gidersinnasıl sevindim nasıl anlatam moralim bozuktu güzel haberlerini duyunca canladım allah bizlere de nasip etsin inşallah:)
inşallah cnm inşallah....darısı başına gözüm üzerinde olacak..favorim sensn ve sennde çok kısa sürede yeneceğine inanıorm...dualarım sizllerle tatlım..
Böyle güzel haberler duyunca herkese bir heyecan istek geldi gibi süper süperrrrrrrrBu akşam dışardayız ama yarın denemelere başlıycam çok fena gaza gelidm
tebrık ederim cnm ...bır kısı daha sıyrıldı bu illetten ne mutlu cok tebrıkler.....:118::118::118:
Canım uzun süredir giremiyordum foruma Özelden msj atmışın haftalar önce bugün gördüm ancak desteğin için teşekkür ederim çok şükür atlattık zor zamanlarımızı inş. rabbim böyle günleribirdaha yaşatmaz hiçbirimize
ayyyy canım benimmmm, inan çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsunnn[/QUOTE
saol cnm bnm desteklerinz sayesinde...
yani aklımın ucunda var kesınlıkle doktor gdıoo gelıo gdıoooooooooo gelıo bakalım hangımız yenıcez......keşke kendın yapabılsen umutcum ama benım gıbı yıllarını gecırmenden korkuyorum belkı sımdı dıyceksın yok ya o kdr durulurmu ama duruluyo ıste doktorda bendende uzun seneler evlı olanları duydum.kendın yapsan paran cebınde kalır tabı ıyı olur ama gecen gun konustugumuz gıbı capaya falan gıtsen bı denesen memnun kalmassan gıtmessın canım belkı ıyı bır doktor cıkar karsına cok parada vermessın barı.gıtcegın bayan doktor egzersızlrı kendımı yapıyo dedın eve vermıyomu hıç egzersız.aslında kendını sıkmasan olur umutcum doktorda bıle aynı şey kendını sıkarsan yanma oluyo sıkmassan sorun yok tek fark bız hemen vazgecıyoruz gıtmıyo falan dıyoruz doktorda oyle bışey yok hıç korkutmadan yapıyo bunu.ben eşıme ızın vermezken doktorda ses cıkarmıyodum:)tecrubelı nede olsa dıyee
bsey yok kısssss üç ileri üç geri iki saga iki sola bdaha üç ilerioyy ben nasıl oynarım şemame.
senin hatrın için olur ama.
Canım bak, sen doktorda yoğunlaştığın için egzersizleri erteliyor olabilir misin? Vajinusmus bir erteleme hastalığıdır ve vajinusmuslu hastalar cinsel ilişkiyi ertelemek için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Sen kafanda doktora gitmeden bu iş olmayacak diye düşündüğün için uzuyor da uzuyor...Sana birazdan özel mesaj atacağım. Burda çok açık konuşamıyorum ama sana tavsiyem o kısma hiççççç yoğunlaşma...
canlar ya ben en son 8lik aparatla çalışıordm...ama ramaazan nedeniyle ara vermiştim..zaten cesaret de edemiordm...bir türlü 9luk aparata geçemedim...yine 8likle deneyim dedim...bu sırada eşim tutturdu p...sle deneyelim...o kadar ısrar ettiki hayır diyemedim ve denedik içine girdi...tabi brz zorlandım...kemreye, hayalsene,inciözmene daha ismini hatırlayamadığm birçok arkadaşa tşkr ediorm....
canm inan kendm kadar mutlu oldm ramazan hayir getirdi sana bak ne guzel inan cok sevindm umutlaniyoruz boyle duydukca simdi bol sev... Gecelersize.. Daim olsun mutlulugun bebekle taclansn ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?