Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm inan kendm kadar mutlu oldm ramazan hayir getirdi sana bak ne guzel inan cok sevindm umutlaniyoruz boyle duydukca simdi bol sev... Geceler size.. Daim olsun mutlulugun bebekle taclansn ins

tşkr ederm cnm..tmm uzun tutmamaya çalışcam inş.ama sanki azcık acı mı desem yanma mı desem bişi var..
biz ilkinde gitgel yapmamıştık, belki ondan olabilir, birde erken davrandın 8cmle yendin ondan da olabilir ama diğerleri daha kolay olacak, yaptıkça kolaylaşacak.
Ayaklara dikkat .
Bir iki gün ara verebilirsin uzatmamak kaydıyala.
Şimdi mutluluktan uçma zamanı :119::119::119::119::119:
.

tebrıklerrrrrrcok sevındım bu ay bereketıyle geldiii:)bu halayı bende bılmıyorum ya bızım yerımızede cekın kızlar

Canım bak, sen doktorda yoğunlaştığın için egzersizleri erteliyor olabilir misin? Vajinusmus bir erteleme hastalığıdır ve vajinusmuslu hastalar cinsel ilişkiyi ertelemek için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Sen kafanda doktora gitmeden bu iş olmayacak diye düşündüğün için uzuyor da uzuyor...Sana birazdan özel mesaj atacağım. Burda çok açık konuşamıyorum ama sana tavsiyem o kısma hiççççç yoğunlaşma...

lk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel, banacanımdeme, kgokce, çiğdem83, kumralkelebek, serche, inciozmen,eysanın eltisi :), athea.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr , flzf, zerbas, aybice, aykurt, sessizcekimsesizce, dilasel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül, şenaymehmet.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107,miha.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı, trinitynin rahatsızlığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.

amin canım Allah kimseye yaşatmasın...ben unutmuştum yolladığım mesajı bile

yani aklımın ucunda var kesınlıkle doktor gdıoo gelıo gdıoooooooooo gelıo bakalım hangımız yenıcez......
oyy ben nasıl oynarım şemame .
senin hatrın için olur ama .
bsey yok kısssss üç ileri üç geri iki saga iki sola bdaha üç ileri

olabılır tamam bakıom cnm........

Son düzenleme:

ohhhh nıhayet bır gelın daha

ayaklara dıkkat ve taze gelınlıgın tadını cıkarmaya bak :)
kısa surede yendın canım cok mutlu oldum kısa surede ılıskıye ıyıce alısman dılegıyle

sıra senle bende.İnşallah bu başaranların devamı çorap söküğü gibi devam eder de biz de o söküğe takılır giderizKıpır kıpır oldum valla kendimmiş gibi sevindim umarım haftaya da başaranlar olur süper moral oldu

canm inan kendm kadar mutlu oldm ramazan hayir getirdi sana bak ne guzel inan cok sevindm umutlaniyoruz boyle duydukca simdi bol sev... Geceler size.. Daim olsun mutlulugun bebekle taclansn ins

çoooooookkkkk tşkr ederim canımıniiiiiçççiiiiii...çoooookkkkkkkk seviorm sizlerrriiiii...iiki tanmışım...her işte bir hayır vardr derler ya vajili olmasaymışım sizleri tanımayacakmışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…