Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

belit normal dogummu yaptın?

yok canım aramızda normal doğum yapan çok az, ben sezaryen istiyordum ki istemesem de olacakmış zaten problemler çıktı erken doğum yaptım mecburen sezaryen oldu, vajili olsun olmasın herkes korkuyor doğumdan da biz biraz daha fazla korkuyoruz.

bebeyağı mantar yapıyor demişti arkadaşlar jeli tercih etsen daha iyi, Allah yardımcın olsun.

yüzeysel ilişkiye alışıp, hem kendi hem eşi, bu yüzden üzerine gitmeyip erteleyip duran çok arkadaşımız oldu canım, eşin biraz tepki göstermesi yenmek için desteklemesi hatta iteklemesi gerekebiliyor yoksa çoğumuz ki ben de onlardan biriyim nasıl olsa eşim anlayışlı böyle idare ediyoruz deyip senelerce bu dertle yaşıyoruz sonra bebek isteği çevre baskısı derken bişey tetikliyor anca o zaman artık yenmeliyim diyoruz.

Geçen internette cinsel terapist araştırırken, dr ulusoy'u buldum. Sitesinde bayanlarda cinsel isteksizlik sorunlarınıda çözdüğü yazıyordu. buralarda da öyle bir terapi veren yer yok, açıkçası burda birçok insanı tanıyoruz ve yüzyüze bakıyoruz, utanırdım. Aradım, ben vajinismusu üç ay önce yendim ancak çok isteksizim, terapi verseniz kaç gün gelmem lazım, fiyatı ne kadar olur falan diye sordum. Arada hala kasılmalarım devam ediyor dedim. Bana senin tedavin yarım kalmış, seni en baştan alıcaz, sıfırdan tedavi edicez dedi. (Hay Alalhım) ben zaten ilişkiye girebiliyorum artık, sadece isteksizim, bu sorunu çözmem lazım dedim. Yok olmaz, en baştan başlamamız lazım dedi. Ücreti 5.000.-tl dedi . Kasılmalarım gitgide azalıyor, yaptıkça alışıyorum, ara verince zorlanıyorum sadece dedim. Peki geldim baştan başladık diyelim ondan sonra zevk alabilecek miyim dedim, lafı karıştırdı, yuvarlak cevaplar verdi. Net birşey söylemedi.

O kadar reklam yapıyorlar ama inanın hepsi boşşş, para tuzağı . Ben 5.000.-tl kazanmak için kaç ay çalışıyorum, sabahlardan akşamlara kadar sırtımdan ter akıyor. Sen benim zaten yapabildiğim birşeyi tekrar yapmam için 5.000.-tl istiyorsun .

Hani dese ki benim uzmanlık alanım vajinismus, sonrasına karışmıyorum, ilişkiye girebiiliyorsanız isteksizlik , orgazm olamama vb. problemlerinizi kendiniz çözeceksiniz veya ben yardımcı olamıyorum uzmanlığımın dışında dese anlıcam .

cnm dogru olabılırmi acaba şimdi banada braz mantıklı geldı gbı ama :26::26::26:

Evet, benim doktorumda öyle dedi, onu hiç düşünmüyorsun, sen az biraz zevk alınca sana yetiyor. O sesini çıkarmadıkça sen iyice yatışa geçiyorsun derdi.

Son düzenleme:

Canım benm bak bunu eşinle konuşmalısın..Dengeyi o kursun siz yeni evlisiniz konuşsun annesiyle rahat edemiyoruz burda desin hergün olmasa da 2-3 günde bir gidin olmaz ki böyle..Sizin de özeliniz var yani..Numarasını ver ya da arayıp bir şakalayayım kaynanacığını.. siniri stresi atalım hehe :)

Arkadaşlar merhaba, ben de bugün ilk defa aparatımın boyutunu (mum) ölçeyim dedim bazen 6 bazen 7 değişiyor yapabilmeme göre, daha çok az değil mi? Yalnız bu ultrason jeli çok çabuk kuruyor ıkarıp tekrar sürmek gerekiyor sizde de böyle oluyormu bebe yağı daha rahat kayıyor ama o da mantar yapıyormuş, biz de bugün birşey geldi aklıma, bira açık olacak ama nasıl söylesem sanki bir uyarılma (ön sevişme) falan olsa daha iyi kayacak bu aparatlar özellikle 6 cm den sonra zorluyor beni, bu konuda bana ne önerirseniz onu yapıcam.

7cm iyi canım iyi gidiyrsun Valla ben bebe yağını kullanmadım burdaki kızlar önermedi.Kullandığım jel ıslaklığı sağlıyor bende memnunum ama hafif yanma oluyor.Sanırım markadan filan değişiklik gösterebiliyor.Ne kadar kullanıyorsun bilemiyorum ama fındık kadar yetiyor.Tabi ki ö....me ile daha doğal ve rahat olur ama o ilişki için geçerli.hem her egz yaparken her an kocişini nerden bulcan :) Bana arkadaşların önersi egz başladıgımda küçük olan aparatla başlamam ve onu 10-15 dk beklettikten sonra bi kaç kez git gel yapıp büyüğüne geçmem. Çünkü beklettikçe rahatlıyor genişliyor ve bi büyüğünü daha kolay yapıyorsun.Bekletsen aparatı belki daha rahat yaparsn.

Doğru söylüyorsun canım haklısın ama ben sanırım jeli az sürüyorum onu fark ettim söylediklerini uygulıyayım bakalım bu akşam, çok teşekkürler...

Bu arada 7 cm genişlik değil mi..?

inşallah canım 10 cm nasıl kolay oluyor mu? Bence çok iyi gidiyorsun karamsar olma çok kısa sürede yenersin eminim, bu aşamaya kadar kırmızı geldimi?

İnş canm inş..Önce 9la çalışıp bekletince çok da zor olmadı. Ama yarısına kadar yapabiliyorurm şimdilik..Kırmızı gelemezdi benden çünkü operasyonla zarım alındı canım :) Yapısal bi bozukluk vardı.

kizlar yeteri kadar islandiktan sonra penisin girmesi buyuk bir hazdir.gozlerini kapatiyorsun bulutlarin uzerinde oynamaya basliyorsun.biraz acik olacak ama kendi inlemelerimin farkinda bile olmuyorum cogu zaman.bunlari dusunun yenin su vajiyi.

önsevişmeli yapmak istiyorsan öyle yap. Bize doktor öyle tavsiye etmişti ve jel vermemişti. Ama çok uğraştırıcı oluyordu. Kk da kızlar jel kullan diyince jele başladım.
Bence jelsiz yapmak istiyorsan öyle yap, sonra jeli bırakma tedirginliğide oluyor, bunu yaşamamış olursun .

Doğru söylüyorsun canım haklısın ama ben sanırım jeli az sürüyorum onu fark ettim söylediklerini uygulıyayım bakalım bu akşam, çok teşekkürler...

Yok be canım nerde.. 10cm.deyim ben daha 7 cm iyi senin için de kısa zamanda kurtulacağız inanıyorum..

kızlar ikiniz de çok iyi yerlerdeiniz inşallah daha da iyi olacak. ocean sen mutlu sona çok yaklaşmışın canım yakında senin de halayını çekeriz inşallah.. sonra da senemin. senemcim her zaman kocayı bulmak zor biliyosun bu da egzersizleri yavaşlatır artı kocanı isteksizleştirebilir ve sert..me sorunu oluşabilir bence hiç önsev..mesiz aparatına bolcaaa jel sürüp yap.. eğer imkanın varsa elindeki jel kuruyosa filan ultrason jeli al zaten ultrason jeli kullanıyosan da bol bol kullanabilirsin hiç bir zarar vermiyor..

bencede yani kocalarinizi bu ise karistirmayin.sonra adam dayanamayip ben gireyim der sonra basa sararsiniz :) kendinizi rahat hissettiginizde bol jel surmeyi daha uygun buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…