Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım...içim rahatladı....sizlerde olmasanız kafayı yiyeceğimya Allah razı olsn.. özelde yazamıorm bişi sorcam ama daha mı olmadı acaba 100 msj...

eee sen bu kadar aşama kaydettiğine göre acaba p..s korkusu yasadıgından stres olabilirmisin acaba vajinusmus oldugunu zannetmiyorum strese bağlı bişey gibi geldi bana

ben bu p...korkusunu nasıl yenıcem pekı? bı yıntemı yokmu bunun ? bırde bız kayganlastırıcı kullanıyoruz ama o kayganlastırıcı bıyerden snra vaj...ıcını yakıyo hıssedıyorum bunu zararları varmıdır bu kayganlastırıcıların yada sızler neyle denoyusunuz? bebe yagı okudum bıyerlerde ama sanırım oda mantar falan yapıyomus.

Evet sanirim kavganin etkisi altindasin hala sela'm.. Ben kirgin olunca reddediyorum ama bikaç kez yasadim, sanirim bilinç altimiz kasiyo.. olumsuz düsünme, epeydir ara vermissiniz.. bikaç seferden sonra rahatlicaksin ins canim ya..
Cileklipuding canim sende hiçbisey unutmuyosun hea

vallahi tatlım ben senden beterim srdugun soruları tecrübeli arkadaşlar daha iyi cevap verir, ama su bazlı kayganlaştırıcıları tavsiye etmişlerdi bana yada ultrason jelini onların zararı yokmuş

hoşgeldin, hiç jinekolojik muayene oldun mu? doktor kızlık zarına bakıp problem olup olmadığını söyler.

anlattıklarına göre bence de vajinismus değilsin, biraz penis korkun var galiba. onu da sık sık deneyerek aşabilirsiniz. buna kendini alıştırmaya çalış. eşinle birbirinize alışmaya çalışın, sana dokunsun bir süre, giriş yapmaya çalışmasın. sen alıştığında da denemelere geçersiniz. süresi size bağlı, belki 2 günde alışırsın belki 1 haftada, o sana kalmış. denediğin şeyleri kolayca soktuğuna göre fazla kasmıyorsundur. ilk seferinde yarım olup yanması normal, muhtemelen panikleyip kastın. o anda biraz bekleyip derin nefesler alıp gevşemen gerekiyor, eşin de o halde bekleyecek itip seni panikletmeyecek ve dışarı çıkarmayacak. yanma kısa sürede geçer, ondan sonra eşin yavaşça iterken sen nefes verip ıkın tamamını almış olursun böylece. ilk yanma dışında ilerisinde yanma yok, daha çok yanacak sanıp eşini itiyorsundur ama dahası yok, hepsi o kadarcık. onu atlatınca gerisi bomboş hissetmiyorsun bile. eğer rahat hissedersen eşin gitgel yapabilir, rahat olmazsan o halde bekleyin, sen vajen kaslarını sıkıp bırak (kegel egzersizi yap yani). bu şekilde içinde olmasına ve o doluluk hissine alışırsın. rahat olduğunda da artık gitgel çalışır, normale dönersiniz.

evet canım, en mahremimizden bahsediyoruz, ben iyi sayılırım çok şükür. Reglin biter bitmez başla canım, birde başarı hikayeleri çok güzel, mutlaka oku bu sırada, kegel yap, boş durma. Özellikle senin daha çok çalışman lazımki kaybettiğin zamanı telafi edebilesin .

Kanada manada dediğine bakmayın, uydurmadır, yine korkmaya gerek yok , ben senin iyi niyetini anladım canım ama inan korkunca üzerine gelirler .
evet tatlım yazmıştım cesaretimi tpladığımdada regl oldum zaten bende sans olsa şimdi bitmesini bekliyorum, egzersiz yapmadan önce bi bakabilsem o bile benim için büyük basarı:)
Sanada yavuza tavsiye ettiğim şeyleri ediyorum. Üç sene az değil canım , eşinin anlayışlı olmasıda aslında olumsuz bir etken, benimkide anlayışlıdır, burdaki arkadaşların eşlerinin %95 i anlayışlı. Anlayışlı olmayan eşleri olanlar daha çabuk yeniyor, uzamıyor bu kadar, mutluluğa daha çabuk ulaşıyorlar . Başarı hikayelerini oku, istersen link vereyim. ve kegelde önemli canım .

Aaaaaaa kanada dami yasiomus vatandaş cadi aysa he he
İsme bak, cadı ayşe Tuuu suratına dicem . Gerizekalı umudumada musallat olmuş .
Çoğumuz üstte rahatız canım, kontrol bizdeyken, kişiden kişiye değişiyor, en rahat olduğun şekilde yap ve kendi kendine telkinler ver, devamı illaki gelecek .
Maşallah , çok iyi gidiyorsun, mumu kalınlaştır etrafına peçete sararak, endışa strech film geçir. 10- 11 cm. e gelince penis denemesi yaparsın . Daha yeni evlisin mutlaka çöz , aman aman sakın erteleme

Canım çocuk için kendimiz için öncelikle yebneliyiz, tam ve sağlıklı bir kadın olmak için. Üç sene az zaman değil, yendiğin zaman anlayacaksın, bebn şimdiye bin kere yapmıştım o işi ve zevk bile alıyor olacaktım, geçen yıllarıma pişmanım diyeceksin. Kendimden biliyorum. Haa uzun zaman olmuş dediysem bunuda stres unsuru yapma, sadece daha çok egzersiz yapasınız diye diyorum.
Genele söylüyorum, stres yapmayın, soruna değil, çözüme odaklanın .

Canim kasiyosun kendini, rahat olmaya çalis.. durusundanda kaynaklaniyo olabilir (çok yükleniyosan bacaklarina)

Şu kafanın içinde kırk tane tilki dolanıyor, hiçbirinin kuyruğu birbirine değimiyor . Bende eşime bir ara çok kızmıştım, hiç isteğim yoktu sadece alışayım diye yapmaya çalıştım o gün çok zorlandım. Rahat olmak lazım, kafaya birşeyleri takmamak lazım.
Ben özel günlere çok takarım mesela, bizim ailede öyledir. Doğum günü, anneler günü babalar günü, kadınlar günü, çocuklar günü vs hepsi kutlanır.
Eşimde evlenmeden önce bu konulara çok duyarlıydı, resmen özel gün icat ederdi , evlendikten sonra yatışa geçti .
Hiç unutmuyorum yine 14 şubatımı kutlamamıştı eşim, ben egzersiz yapamıyordum, ayaklarım yatak odasına gitmiyordu resmen, çok zolanıyordum egzersize başlamakta ama bunu hediyeye bağlamıyordum.
Doktor eşime kızdı, bak sen onu erteledikçe o da seni erteliyor dedi . Zorla hediye aldırttı .
Ve iletişim çok önemli kızlar, evde iki yabancı olmamak lazım herkes kkendi dünyasına çekilmemeli. Konuşmalı, şakalaşmalı, dertleşmeli. Gelde benimkine anlat bunları . Bu akşam yine kafayı bilgisayara gömdü .

Hosgeldin aramiza.. Geçmis olsun öncelikle
Jinekologa gitmissin hersey normalmis.. Sen evlendin canim, artik bekaretin dursa ne olur durmasa ne olur? Bende 1 sene boyunce bu konuda sıkıntı çikardim ama sonra düsündüm? Bekaretini korumanin amaci ne? Ne olabilirki? Kendini ispatlama çabasi? Ne için yada kim için? Saçmaydi.. Bu düsüncelerden kurtulmaya bak cnm.. Sonra egzersizle devam et.. isaret parmagini yapmissin Msllh hizli çiktin.. Böyle devam edersen çok sürmez kurtulursun Allahin izniyle

Aynen, bu esler hepmi ayni.. Bizim en özel günümüzü unuttu.. çok darildim.. ve uzaklastimda çünkü nolursa olsun o tarih çok önemliydi bizim için. Neymis isten gelmis yorgunmus caaaart..
aman ya takmiyorum artik.. Evliligi siradanlastirmak insanin kendi elinde.. Ben heycan katmak istedikçe esim uzaklasiyo.. iyisimi bende son verdim artik. Heycan sifir bi evlilik iste. Böyle olunca esime yaklasimda çok zorlaniyorum ama zorluyorm kendimi ara girmesin diye.. Ne hayaller kurmustum oysa ben.. :97:

Yinede çok büyütmemek lazım, yanındaysa, elini tutuyorsa, yanında huzurluysan gerisi boş. Aslında cinsellik oturdukça, düzelecek diye umuyorum ben , sen onu boşla, o seni boşlasın nereye kadar? Birinden birinin adım atması lazım .

Kanada manada dediğine bakmayın, uydurmadır, yine korkmaya gerek yok , ben senin iyi niyetini anladım canım ama inan korkunca üzerine gelirler .

Canım 25 yaşındayım,çocuk değilim ben bir öğretmen adayıyım kimin ne kadar tehlikeli oldugunu anlayabiliyorum..Bi klavye sapığının saçmalıklarıyla ürküp korkacak değilim sen beni yanlış anladın sanırım.. O kim de beni korkutacak Kanada da olmadığını hepimiz biliyoruz.Zaten face den bulmuş bir hatunun foto albümünü benim diye yutturmaya çalışıyor.Aklı selim hiç bir kadın kendini teşhir etmez hele ki anne adayıysa hiç..Ben madur zavallı biri değilim o duruma düştüm nedense.Bir tek bana yazmadı bu bir , ikinicisi sen söylemeden de ben onun ne halt oldugunu anladım ki sana güvenerek kmseye söyleme dedim kadın mı erkek mi emin olmak için .. Hadi diyelim başımda bir bela var aslan gibi kocişim var çok şükür korkmam ben Allah'tan başka kmseden.. Yani bu durum beni kırdı biraz yavuz kahraman ben madure oldum adamın ya da kadının her neyse yazdıgı sey de de bişi yok aslında sadece msn olayı patlak verdi umuda da yazmış olması şüphe uyandırdı bu kadar büyüyeceğini düşünmezdim sade emin olana kadar lütfen aramızda kalsın dedm ama yanlıs anlasıldım ödlek oldum.. neyse iyi geceler herkese..

Son düzenleme:
oooo çok sert, wooow korktum kız senden (şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın), kötü niyetli yazmadım, sadece bunu bil yeter .

Son düzenleme:
oooo çok sert, wooow korktum kız senden (şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın), kötü niyetli yazmadım, sadece bunu bil yeter .

ben kahraman felan olmak ıstemıyorum canım yaaa ya aman kalsın kahramanlık. ben sadece uyardım hem bıtek ben degılım herkez farkına varmıssss bunun nerden soyledım bılmem

canım yapma boyle kımse kımseye kırılmasın lutfen ben kendımı kotu hıssettım suannn hmde cok kotuuu

Cnmmm daha ilk msj da yanlis anladigni hissettim vallaha yazicaktim vazgectim cnm..cileklim oyle bsey imaa edicek biri degil bak inan bana bazen yanlis anlayabilioruz senide az cok tanidim sende iyi niyetli birisin cnm benim msj in minnak bi sert olmus hadi olumlu bi msj bekliorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…