Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben oncekı yazısmalarını gormedım bunun, bır tanesı gozume carptı. ınleme kelımesı gectıgı an anladım. nekadar rahatca burda herseyı yazıyor olsak da hepımız bu kelımeyı ya da farklı kelımelerı kullanmadık kullanmıyoruz. hemen caktım bırseyler oldugunu ıste. evet yonetımden de msj geldı zaten sıkayetıme daır gerı donus olarak.

sızın nısanlıyken ya da cıkarken yapıyormus. bız onları da dogru durust gormeyenlerdenız. hatta evlendıkten sonra daha dıkkat eder oldu ama yıne de ıstedıgım sevıyede degıl ama yıne de cok sukur, hatırlıyor ve bırseyler yapmaya calısıyor dogumgunum ve yıldonumuzde. bu yıl en ıyısıydı. yemek yıyelım mı teklıfı benden gelmıstı ama gayet olumlu sekılde onayladı falan. ne bılıyım hedıye falan da dusundu. evet ozel gunler cok onemlı cok mutlu oluyorsun guzel gecınce ama ben buaralar bana normal gunluk hayatta nasıl davrandıgına bakıyorum. mesela bıraz once kalbımı cok kırdı hem de sebep ıs. aynı ısyerınde calısıyor olmaktan, kıbırlı konusmalarından, bana alt elemanı gıbı davranmasından, kendı ısını bana yıkıp ardından mudurluk taslamasından gıcık oluyorummmmmmmmmmmmm

slm canım uzulme,üzulmenın bu olaya faydası olmuyor malesef ben kendımden bahsedeyım belkı sana ve burdakı arkdslra faydam olur.....ben bu illetı yenelı bgun 25 gun oldu,cesaretszlıkten ve korkaklıktan kendı basıma yenemedım dr.cozebıldık sukurkı.doktrda 3 asamalı calışma var.1.vajen ve p.... le ılgılı sematık gorsel calışma,anlatıyor,yapısını,işlevını kısa gecıyor bunları 2.asama hıpnoterapı asamsı su sesı eslıgınde ve gozler kapalı bı takım seyler anlatıyor,bu sozler cokta kılas laflar degıl gevsemeyle alakalı sozler ve 3.asama aparat asaması....3 boy aparat var.1.apart 10 cm uzunlugunda ve p..... gıbı esnek,sert olmayan cınsten,bu aparatla calışmadan yatagın bas tarafına otur ve sırtına yastık koy,bacaklarını acıp aynayla ıncelıyosun.jelledıkten sonra dr.3 kere gırıs cıkıs yap gel dedı ben 15 kere yaptım,kendım bıle sasrdım ama oldu.2. aparat 12 cm uzunlugunda ve sert bır aparat.bunuda 10 kere grıs cıkıs yaptıktan sonra 3.ve en işimize yarayack aparata sıra gelıyor.15 cm uzunlugunda en kalın mum capında,gorunce ığrendım ama yapmak zorundaydım.bu aparatı once 20 kere gırıs cıkıs yapıyosun ve 21.de içindeyken aparatı kendı etrafında yavasca cevırıyosun,ardından saga sola,asgı ve yukarı hafıfce vajen duvarlarına degecek sekılde bastırıyosun hafıfce olacak,oradakı yan duvarları kasları hıssetmen için en son olarak apartı tekrardan sokup 20 dakıka içerde bekletıyosun,kıpırdatabılırsın ara ara...ardından esıne iş dusuyo esınde tamamen kontrol olacak ve jelleyıp 15 cmlık bu aparatı 20 kere esın gırıs cıkıs yapacak.bu esnada ıdrar ve asırı yanma hıssedıyosun ama panık yok hersey bızler için sonucta.bu aparat calışmalrında esas püf nokta,aparatı ılerletırken derın nefes alıp verırken ılerletmek,ilerledgını gorunce ınanın cok sevınıyosun.takıldgınız yerde korkup cıkarmayın 10-15 sanıye bekle ve nefes verırken ılerlet.....esın 20 kere aparatla grıs cıkıs yaptıktan sonra esle denedık.jel surdu ve ben yıne korktum ama bırakmadım,sonucta 15 cmlık apratı alabıldım.bacaklrımı esımın omuzuna kaldırdım veeeee p....... alabıldım,o anı anlatamam esımde bende sevncten agladık,o gun 2 kere p.......le yapabıldık....bu asamaya 1 gunde geldım....dedgım gbı onmlı nokta nefes verırken panık yapmadan apartı ılerletmen....ben 17 kez ılşıkı yasadım,dr.20 gun boyunca 3.boy aparatla 2o gırs cıkıs yapmak uzere odev verdı ancak o odevlerı esım yuzunden yapamadım,kızıp apartları attı ,artık oluyor senın aparatın benım dedı :)sukurkı defalrca yapabıldık......bunları anlatıyorum cunku dr da gıtsek sonuc yıne aparttan gecıyor,o yuzden bıraz cesaret edın ınanın içerı aldıktan sonra ve ılk bogumu gectıkten sonra ılerısı genıs......umarım yardımcı olabılmışımdır,bu mutlulugu herkes yasasın ıstıyorum.......

canım gunaydın. super haber bu. tebrıkler. ıkı uc gunde bır dene oldu mu. ben bıle bır hafta on gun yapmayınca aklıma gelmıyor ınan. arayı uzatmamak lazımmıs es ıle bunu ıyıce anladım. alıstım dort yıldır haftada on gunde bır olmasına, hatta yerı geldı 20 gunde bır. sımdı cogu zaman aklıma gelmıyor gıbı bırsey oluyor. oyuzden ıhmal etme,, ustune gıttı kı alısma donemını hızlıca atlatmıs ol.

bır evde ıkı yabancı olmayı ben nerdeyse 4 yıl yasadım. belkı 5 aydır yasamıyorum dıyebılırım. okadar kendı kabuguma cekılmıstım kı yemegımı yapıyorum, fılm, kıtap ya da uyku. hedıyeye baglamıyorsun elbette ama gururun nekadar oksanırsa sana nekadar guzel davranılırsa okadar pozıtıf ve mutlu bırı oluyorsun ve bu da herseyı olumlu olarak etkılıyor. hepımız ıcın boyle.

bu cümleni ezberliyor, bi kenara kaydediyorum. acil durum anında kullanacağımdır. eline sağlık gerçekten çok beğendim.

kesınlıkle. hatasını var. kavga eder gıbı degıl tabı ama yuzune vurmak lazım. kafaları dank etmıyor onların. ben bu kadının uzerıne gıdıyorum bu yuzden daha streslı olur bak bunu yapma demez kendıne o. ılla sen acıkca soyleyeceksın ıste.

Günaydın.Birşey sormak isterim.Uzunluk 15 cm değil mi?Genişlik kaç cm?

ıyı gıdıyorsun canım ama 2 parmak ıkı bogum yapmaya calış,korkma derınden nefes al ve verırken ılerlet,panık yaptgın yerde 10 sanıye kadr bekle ve devam et.yanma hıssı normal,bunda bı sorun yok,zamanla gececek,2.asamada sert aparatla calışmalısın cunku p..... erekte halınde sert olacak buna kendını vajınayı alıstırmalısın..... sakın vazgecıp bırakma işin en zor kısmını asmıssın ,,haberlerını beklıyoruz canım devam.....

ben yazdım caanım gerçektende öyle ama 1.5 tl... piyasada birkaç çeşiti var demekki ama dediğin gibi b12 vitamini içinde varsa farklı olabilir... ben benim ilaca bakmadım içeriğine kuzum...

tatlım ben sana kendi yaptıklarımı anlatayım... bende senin gibi serçeyi ve parmaklarımı kolay almıştım şükür... ama gelgelelim 2 parmak deyince allem ettim kallem ettim yok olmadı... arkadaşların tavsiyesiyle beyaz bakkal mumu aldım 4 tane ve üzerine peçete sarıp streçleyip 4 farklı boy hazırladım ve onlarla çalıştım çok şükür yendim... benim beynim 1 parmaktan 2 parmağa geçmeyi kabul edemedi sanırsam... ama aparatlarda yavaş yavaş kalınlaştırdım sorun olmadı canım... bence çok iyi gidiyorsun böyle devam

monolog jel kullanıyor musun? bolca jel kullan. tek parmakta iyice rahatlamadan iki parmağa geçtiysen ondan rahatsız hissetmiş olabilirsin. tek parmakta iyice rahat ol, sonra ilerlersin. muma kağıt havlu sarıp streçle sabitleyebilirsin. onu da eldiven parmağı ya da prezervatife geçir, üzerini bolca jelle kapla onunla dene. mumun sertliği korkutuyorsa parmakla devam et. herkese her şey uygun olmuyor. pamuğu ıslatıp eldiven parmağına doldurarak aparat yapanlar da oldu. ama o bana pek mantıklı gelmiyor, sonuçta biraz sert olmalı ki içine girebilsin. yine de denemek istersin diye söyleyeyim dedim. muma da pamuk sarabilirsin kağıt havlu yerine. hepsi sana kalmış. deneye yanıla neyle rahat edeceğini bulursun. moralini bozmadan istekle ve amacına yaklaştığını düşünerek egzersize devam et.

bu kadar üzgün olma. sorularına cevap verenler olmuştu, neden bu kadar darıldın ki? sıkma canını yalnız değilsin. eşinle bir konuş, dr. kontrolünden geçmediysen onu da hallet. egzersize başlarsın. herkes yardımcı olur sana burda. umutlarını tüketme. ne umutsuzlar yendi kurtuldu burda (benim gibi), sen neden kurtulmayasın. sen öncelikle eşinle güzelce konuş, her şeyi anlat. dilerim tatilde yenersiniz de, egzersize bile gerek kalmaz. ama olmazsa da moralini bozma, çözümü kolay bi hastalık. tek sorun başlamakta, başlayınca gerisi kolayca geliyor. hadi toparla kendini, silkelen bakalım.

yanma hissi kensini kastığın için olabilir canım... Parmağını içeri alırken kegel egzersizi de yap orayı sık ve bırak ,bıraktığın an parmağını itmeye çalış ve derin nefes ver bir de bolca jel sür ben başka bi aparat kullanmamıştım hep parmakla çalıştım mumu denemiştim ama bana sert gelmişti . Bu kişinin tercihine göre değişiyo ... böyle böyle ilerliceksin canım ve bi bakmışın penisi almışsın vaji maji kalmamış :)

Canım sen istedikten sonra 3 gündede yenebilirsin hem eşine de güzel bir süpriz olur üstüne de dertsiz tasasız bir tatil yaparsınız . Ben bir gün boyunca çalışıp yenenleri bile duydum :) yapacağın şey 3 gün içinde daha çok egzersiz yapmak olacaktır . Hiç egzersize başladın mı hangi aşamadasın ??? Moralini yüksek tut ve kendine güven bunlarda önemli cnm

sayenizde sıkıntılarımı sanki yanımdaymışsınız gibi paylaşıyorum sizlerle. umarım hallederim zamanla.ama inanın yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için,destekleriniz için çok sağolun.
jel bulamadım burada niyetli olunca gündüz çıkamıyorum,akşamda nöbetçi eczanelerde bulamıyorum. ama bugün niyetli değilim çıkıp halledeyim jel olayını. hangi jeli almamı önerirsiniz. okey jeli genelde söyleniyo.

Günaydın cnm gözün aydın artık kafanda soru işareti kalmasın bundan sonra da öyle devam eder inş. Biz sadece ilk ilişkide kayganlaştırıcı kullanmıştık sonra eşim istemedi ve nerdeyse başlamadan bırakmıştım :) o zaman kızıyodum ama şimdi iyi ki de öyle olmuş diyorum yoksa birde onu bırakmak için sitres olurdum ben... orası yeterince ıslanınca jele pek de ihtiyaç kalmıyo aslında cnm jelsiz de gayet rahat oluyo ama sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman bırak bence birde eline jel sürmeden parmak egzersizi yapıp aslında jelsiz de gayet kolay olduğunu görebilirsin ama en iyisi zamana bırakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…