- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.821
uuuu beybi, ben bugün kıpkırmızı uyuyayacağım herhaldeyine teşekkürler, hep teşekkürler. ben de hepinizi seviyorum. yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana. allah muhabbetimizi bozmasın, tü tü tü maşallah ben bir de psikoloji mi okusam ne :44::44::44:
sen akıllısın sen dusuncelısın sen guzel kalplısın. bunları unutturmayalım dedık :))))))))
evet bence de oku. okumadan bıle supersınnnnn
Güvenmedim ki :) Aman ondan mı korkcam canım hem o Kanada'da yaşıyor mesafeler var yaniRahat tavırları , açık sözleri rahatsız etti bir de acaba yanılıyor muyum diye kimseye söyleme dedm sana , kimseyi kırmak günahını almak istemem.İlk ,eski yenelerden biri sandım sonraki mesajından şüphelendim zaten msn filan deyince umuta da yazmıs galiba sinir şey..Biz sabah çoktan yapmıstık şikayetimizi flzf ile.Hem giremiyor bak anladı deşifre olduğunu
Aynen, bu esler hepmi ayni.. Bizim en özel günümüzü unuttu.. çok darildim.. ve uzaklastimda çünkü nolursa olsun o tarih çok önemliydi bizim için. Neymis isten gelmis yorgunmus caaaart..
aman ya takmiyorum artik.. Evliligi siradanlastirmak insanin kendi elinde.. Ben heycan katmak istedikçe esim uzaklasiyo.. iyisimi bende son verdim artik. Heycan sifir bi evlilik iste. Böyle olunca esime yaklasimda çok zorlaniyorum ama zorluyorm kendimi ara girmesin diye.. Ne hayaller kurmustum oysa ben.. :97:
Niye benim yazdıklarıma kimse cevap vermiyor? Çok üzgünüm.... Bir umut buraya geldim, çok cesaretlendim, umutlandım ve heveslendim ama git gide hevesim de umudum da söndü artık... Gerçekten çok üzgünüm ben...
günaydınnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrr... sabah sabah benim gözüme çöp battı sizi özledim ama kimsecikler yok... neyse ben size raporumu vereyim dünkü ısrarlara dayanamayıp3. denememi yaptım ve çok şükür sorunsuz ve kolay geçti çok mutluyum darısı herkesin başına inşaallah... ama bende de şimdi şunun düşüncesi var aceba jelsiz ve prezervatifsiz ne zaman olur? neysem onu zamana akışına bırakıyorum ... ben güzel haberle başladım inşaallah devamında da güzel haberler duyarız...... aminnnnnnnnnnnn.....
Şu kafanın içinde kırk tane tilki dolanıyor, hiçbirinin kuyruğu birbirine değimiyor. Bende eşime bir ara çok kızmıştım, hiç isteğim yoktu sadece alışayım diye yapmaya çalıştım o gün çok zorlandım. Rahat olmak lazım, kafaya birşeyleri takmamak lazım.
Ben özel günlere çok takarım mesela, bizim ailede öyledir. Doğum günü, anneler günü babalar günü, kadınlar günü, çocuklar günüvs hepsi kutlanır.
Eşimde evlenmeden önce bu konulara çok duyarlıydı, resmen özel gün icat ederdi, evlendikten sonra yatışa geçti .
Hiç unutmuyorum yine 14 şubatımı kutlamamıştı eşim, ben egzersiz yapamıyordum, ayaklarım yatak odasına gitmiyordu resmen, çok zolanıyordum egzersize başlamakta ama bunu hediyeye bağlamıyordum.
Doktor eşime kızdı, bak sen onu erteledikçe o da seni erteliyor dedi. Zorla hediye aldırttı .
Ve iletişim çok önemli kızlar, evde iki yabancı olmamak lazım herkes kkendi dünyasına çekilmemeli. Konuşmalı, şakalaşmalı, dertleşmeli. Gelde benimkine anlat bunları. Bu akşam yine kafayı bilgisayara gömdü .
bu cümleni ezberliyor, bi kenara kaydediyorum. acil durum anında kullanacağımdır. eline sağlıkgerçekten çok beğendim.
Günaydın.Birşey sormak isterim.Uzunluk 15 cm değil mi?Genişlik kaç cm?slm canım uzulme,üzulmenın bu olaya faydası olmuyor malesefben kendımden bahsedeyım belkı sana ve burdakı arkdslra faydam olur.....ben bu illetı yenelı bgun 25 gun oldu,cesaretszlıkten ve korkaklıktan kendı basıma yenemedım dr.cozebıldık sukurkı.doktrda 3 asamalı calışma var.1.vajen ve p.... le ılgılı sematık gorsel calışma,anlatıyor,yapısını,işlevını kısa gecıyor bunları 2.asama hıpnoterapı asamsı su sesı eslıgınde ve gozler kapalı bı takım seyler anlatıyor,bu sozler cokta kılas laflar degıl gevsemeyle alakalı sozler ve 3.asama aparat asaması....3 boy aparat var.1.apart 10 cm uzunlugunda ve p..... gıbı esnek,sert olmayan cınsten,bu aparatla calışmadan yatagın bas tarafına otur ve sırtına yastık koy,bacaklarını acıp aynayla ıncelıyosun.jelledıkten sonra dr.3 kere gırıs cıkıs yap gel dedı ben 15 kere yaptım,kendım bıle sasrdım ama oldu.2. aparat 12 cm uzunlugunda ve sert bır aparat.bunuda 10 kere grıs cıkıs yaptıktan sonra 3.ve en işimize yarayack aparata sıra gelıyor.15 cm uzunlugunda en kalın mum capında,gorunce ığrendım ama yapmak zorundaydım.bu aparatı once 20 kere gırıs cıkıs yapıyosun ve 21.de içindeyken aparatı kendı etrafında yavasca cevırıyosun,ardından saga sola,asgı ve yukarı hafıfce vajen duvarlarına degecek sekılde bastırıyosun hafıfce olacak,oradakı yan duvarları kasları hıssetmen için en son olarak apartı tekrardan sokup 20 dakıka içerde bekletıyosun,kıpırdatabılırsın ara ara...ardından esıne iş dusuyo esınde tamamen kontrol olacak ve jelleyıp 15 cmlık bu aparatı 20 kere esın gırıs cıkıs yapacak.bu esnada ıdrar ve asırı yanma hıssedıyosun ama panık yok hersey bızler için sonucta.bu aparat calışmalrında esas püf nokta,aparatı ılerletırken derın nefes alıp verırken ılerletmek,ilerledgını gorunce ınanın cok sevınıyosun.takıldgınız yerde korkup cıkarmayın 10-15 sanıye bekle ve nefes verırken ılerlet.....esın 20 kere aparatla grıs cıkıs yaptıktan sonra esle denedık.jel surdu ve ben yıne korktum ama bırakmadım,sonucta 15 cmlık apratı alabıldım.bacaklrımı esımın omuzuna kaldırdım veeeee p....... alabıldım,o anı anlatamam esımde bende sevncten agladık,o gun 2 kere p.......le yapabıldık....bu asamaya 1 gunde geldım....dedgım gbı onmlı nokta nefes verırken panık yapmadan apartı ılerletmen....ben 17 kez ılşıkı yasadım,dr.20 gun boyunca 3.boy aparatla 2o gırs cıkıs yapmak uzere odev verdı ancak o odevlerı esım yuzunden yapamadım,kızıp apartları attı ,artık oluyor senın aparatın benım dedı :)sukurkı defalrca yapabıldık......bunları anlatıyorum cunku dr da gıtsek sonuc yıne aparttan gecıyor,o yuzden bıraz cesaret edın ınanın içerı aldıktan sonra ve ılk bogumu gectıkten sonra ılerısı genıs......umarım yardımcı olabılmışımdır,bu mutlulugu herkes yasasın ıstıyorum.......
eldivenin tek parmağına iki parmağımı sokup denedim bugün. 1 boğum aldım. 10 dakika geçti neredeyse ama hala yanma hissi var. normal mi?ne yapmalıyım bundan sonraki aşama için. mumla deneyim diyorum ama mum sert,onun yerine kendim bi aparat hazırlayamaz mıyım? off ne bileyim ya.acabalar dolaşmaya başladı gene kafamda. ayrıca yardımcı olan, mesajıma cevap yazan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. bu sıkıntıyı çeken herkesin atlatması dileğiyle,iyi geceler.
Günaydın.Birşey sormak isterim.Uzunluk 15 cm değil mi?Genişlik kaç cm?
ya arkadaşlardan biri de 1,5tl diyince şaşırdım. benimki çok pahalı ve az miktarda ona bakınca. ama içinde b12 vitamini de varmış. doktor en pahalı olanı mı yazdı nebenim kaderim zaten, mağazaya girerim bişe beğenirim, %90 ordaki en pahalı şey olur o nasıl bir dedektörlük varsa artık, ilaç konusunda da buldu zaar :)))
her neyse, benimkinde b12 olması iyi oldu, bi ara eksikti, ilaç kullanmıştım zaten. iyi gelir heralde.
eldivenin tek parmağına iki parmağımı sokup denedim bugün. 1 boğum aldım. 10 dakika geçti neredeyse ama hala yanma hissi var. normal mi?ne yapmalıyım bundan sonraki aşama için. mumla deneyim diyorum ama mum sert,onun yerine kendim bi aparat hazırlayamaz mıyım? off ne bileyim ya.acabalar dolaşmaya başladı gene kafamda. ayrıca yardımcı olan, mesajıma cevap yazan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. bu sıkıntıyı çeken herkesin atlatması dileğiyle,iyi geceler.
gunaydın evet 15 cm uzunlugunda,genışlıgıde yanılmıyorsam 5 cm cıvarıydı,kucuk boy kolonya sısesı kadardı canım kalınlıgı uzun olanlarından
Niye benim yazdıklarıma kimse cevap vermiyor? Çok üzgünüm.... Bir umut buraya geldim, çok cesaretlendim, umutlandım ve heveslendim ama git gide hevesim de umudum da söndü artık... Gerçekten çok üzgünüm ben...
Ya bişey daha soracağım:)En son hangi kalınlıkta aparatla başarmıştın?
3 gün sonra eşim askerden izne geliyor, tatile gideceğiz 7 günlüğüne, umarım olur ve kurtulurum ama dediğim gibi umudum da kalmadı, cesaret derseniz zaten yok, olmazsa zaten eşimle bu konuyu konuşacağım ve egzersilere başlayacağım tabii bu gazla ne kadar egzersizmiş, cesaretmiş kalır bilmiyorum ama deneyeceğim artık kendi çapımda bir şeyler... Yine de sağolun....
günaydınnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrr... sabah sabah benim gözüme çöp battı sizi özledim ama kimsecikler yok... neyse ben size raporumu vereyim dünkü ısrarlara dayanamayıp3. denememi yaptım ve çok şükür sorunsuz ve kolay geçti çok mutluyum darısı herkesin başına inşaallah... ama bende de şimdi şunun düşüncesi var aceba jelsiz ve prezervatifsiz ne zaman olur? neysem onu zamana akışına bırakıyorum ... ben güzel haberle başladım inşaallah devamında da güzel haberler duyarız...... aminnnnnnnnnnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?