Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim sen ilk adimi atmissin geriside gelcektir, stres yapmamaya çalisin rahat ol, esine belli etme tedirginligini (bu seni zorlicak biliyorum ama) sonrasnda malesef esler etkileniyo.. Tez zamanda kurtuldum yazacagina inaniyorum Allahin izniyle

İnş. canım..Şimdi heyecan,naz yapma sırası eşimde Hayırlısı bakalım..Diğer denemede tepki vermemeye çalısacağım.

söylemem mi, hastaneden çıkınca gözünaydın diye haber verdim

hayata bakış açılarımız farklı erkeklerle. kesinlikle kafamız farklı çalışıyor. ondan hep bu çatışmalar. benimki de bir gün önce karalar bağlayıp, benden bi halt olmaz derken, dün ben yapamayınca, beklentiyi yükseltme bana diyorsun niye moralini bozuyorsun diye teselli verdi. seviyolaa dediğin gibi, allaha şükür, yoksa napardık

bugün deneyemem, o kadar kastım ki hala bacaklarım ve vajen ağrıyor. bildiğin dayak yeme sonrası yorgunluk içindeyim. bugün eşime sarılıp uyuyacağım. yarın denemeyi düşünüyorum.

tamam canım dus al ıyı gelır o agrılara. sonra da kocısıne sarıl ve uyu guzelce. acık hava bıryerde oturun balkoın bıle olsa. bugun huzurlu ve guzel gecırın kı yarına motıve etsın sızı.

geçmiş olsun, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

arkadaşlar bende ilk gece tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorum.ben 10 haziran 2012 de evlendim.henüz 1,5 aylık evliyim.Düğünün ertesi günü balayına gittik dolayısıyla ilk denememiz orada oldu fakat ben çok korkuyordum ve dolayısıyla başarılı olamadık.eşimle 7 yıl çıktıktan sonra evlendik kendisi bana karşı çok anlayışlı davrandı ama her denememiz benm korkularım,titremelerim ve ağlamalarım sonucunda başarısızlıkla sonuçlandı.balayım sanki cehennem oldu bana sürekli aklım oradaydı neden yapamıyorum bende eksiklik mi var diye.internetten araştırma yaparken bu siteye rastladım.yazılanları okudukça hem beni aydınlattı hemde okudukça cesaret geliyordu.yapamasamda denemekten vazgeçmedim.ve sonunda 3 hafta sonra yine bi denememizde biraz ileri doğru gidince hem sevindim hem tedirgin oldum.aslında acı yoktu ben acı olacak die inandığım için acıyo diyip geri çektirdim eşimi.oldumu olmadımı anlayamadık ve doktora gitmeye karar verdim.bi jinekologa muayene oldum ve kızlık zarımın açıklığının iyi olduğunu kasmazsam rahat ilişki yaşayacağımı söyledi ve çok sevindim buda bana moral oldu.o günün ertesi gnü sonunda bu korkumu yendim ve tamamen yapabildim.ne acı var ne kan var kızlar hiç korkmayın.en önemli şey doğru pozisyonu bulun.doğru pozisyonu bulduktan sonra yağ gibi gidiyo ve acımıyo hiç korkmayın.ben ilk başta okey'in kayganlaştırıcı jelini kullandım rahat olsun die.şimdi jel kullanmama gerek kalmıyo ve alışkanlıkta yaşamadım.inşallah hepiniz en kısa zamanda bu kötü durumdan kurtulursunuz çünkü hepinizi çok iyi anlıyorum.biraz cesaret verebilirim belki diye yazmak istedim :)

sela çok çok geçmiş olsun...senin adına çok sevindim...inş herşey istediğin gibi olur...folik asit kullanacm dedin..eczanedn mi alınıyor...ne zaman kullanılıyor..bana yardımcı olursn sevnirim...

çok teşekkürler. folik asit kullanmalı mıyım artık bebek düşünüyorum dedim. doktor yazdı. eczaneden aldım ama özel sigortam ödemedi, 28 tablet var içinde 9.95TL. sana özelden adını yazarım hatırlatırsan. hamile kalmadan 3 ay öncesinde başlanırsa çok daha etkili oluyor. faydalı bir şey.

çok geçmiş olsun canım.Umarım herşey gönlünce olur inşallah.Konuyu tam bilmiyorum kusuruma bakma lütfen,ben geçmişe dalıyorum demişssin hayırdır canım?

teşekkür ederim. forumu 2 gündür okumamıştım, tüm mesajları kaldığım yerden okuyorum. sorusu olanı cevaplıyorum. geçmiş derken onu kastetmiştim. o yüzden altta adım varken benden ses gelmiyorsa geçmişteyim demektir. bugün hala geleceğe dönemedim, ne çok yazı olmuş

Mesajı mı aldın mı örtmenim ? Bir şey sormuştum,cevabını merak ettim :26:

ayyyyyyy oceans çok güldüm kız yalnız sana tam sarıcakmış uyanmışsın 10 cm kalınlıgı içinemi aldın diye sorup duruo boyna harbi sapık... o dikkatimi çekti çünkü kızlar bunu sorarken hiç öyle bi terim kullanmıolar başardınmı şu cm yaptınmı falan diolar..ilk kez şahit oldumda şoktayım

Bana da doktor bebek düşünmeye başladığında kullanmaya başlamam için folic pl**s verdi 1 aydır içiyorum.Gebe kaldıktan sonraki ilk üç ay da içmek gerekiyormuş.Acaba bu markalara göre değişklik gösteriyor mu ki ? Hepsinin muhtevası aynıdır di mi ? Herkes başka bişi söylüyor kafam karıştı :44:

Sorma ya..Bnde önceden vajili olan biri sandım da saf gibi tabi tecrübelerini paylaşabilirsinz, sevinirm filan dedim hahaha ama ilk mesaj da msn isteyince ayıktım mevzuya

Hayretler içindeyim! Allahtan sabir diliyorum senin için.. Ben herseyin yoluna girdigini zannediyordum, meger degilmis.. Benden yasça büyüksün akil vermek degil kesinlikle, ama zamana birak.. Sen yirtilsanda bagirsanda çagirsanda o Nuh der Peygamber demez belliki.. Zamanla hatasini anlicaktir.. özlicektir.. Soguk davranma, ama kirgin oldugunu belli etmeye çalis canim ablam.. Allah yardimcin olsn.. Nolursa olsun herseyden önemli senin sagligin! üzme kendini desemde nafile.. ama dikkat et sen herseyden önemlisin Unutma

En zorunu basarmissin canim. Baslamak basarinin yarisidir.. Böyle azimle devam et Sessizcekimsesizce arkadasimiz asamalari yazmis.. Allah yardimcin olsn, düzenli rapor vermeye çalis buraya.. :)

holllleeeeeyyy, havaya mı girsem ne çok teşekkür ederim, bugün çok mahcup ettinis beni :82::82::82::82::82:

ayy vaji aştım bende isteksizlik problemi var, buralarda cinsel terapist yok, hoş olsada gidemem, vajinismus için gitmek bile zordu.

katılıyorum .

bencede manyak obur topıklerde konusmalarını bı okusanız tam sapık
:113:

Ellerine sağlık iyi ettin..Hem sapık hem aciz..

her şey tam bi sapığımız eksikti nasıl şikayet edilio söyleyin bakiiim bende edimm nie konuşmuorsun neden susuorsun yazmış banada he he :) delinin zoruna bak....

Bennnnn İlk kurbanıyım galiba

Ben '' bize ulaşın '' bölümünden açıklamalı yaptım şikayetimi..Başka nerden oluyor bilmiyorum..

Ocean ben sana dedim hemen ilk mesajında ona güvenme diye , ama bişey dikkatimi çekti, özelde yazışmalarımızda çok paniklemiş gibiydin, canım böyle bişi başına geldiğinde sakın korkma,
kendine güven , ifşa et veya şikayet et . Biz böyle korkak davranırsak üzerimize daha çok gelirler . Pis terbiyesiz :113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…