- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.741
Canim sen ilk adimi atmissin geriside gelcektir, stres yapmamaya çalisin rahat ol, esine belli etme tedirginligini (bu seni zorlicak biliyorum ama) sonrasnda malesef esler etkileniyo.. Tez zamanda kurtuldum yazacagina inaniyorum Allahin izniyle
sevındı degıl mı gelısmelere. sevınmez mı. tamam okuzluk yapıyorlar falan ama sevıyorlar ya bızı. zaten bırarada tutan da bu yanı bızlerı aslında. benım kardesım karısma dıyen adam, dun gun boyu bana sordu hangı sehırlerı yazalım ne yapalım dıye. yemek yapıyorum durdurmuyor cagırıyor soruyor :))) anlam veremıyorum kı ben bunlara. hayatı hem kendılerıne hem bıze zından etmeyı bazen nasıl basarıyorlar ınan anlamıyorum
esıne soyledın mı prezervatıfsız deneme yapmaya baslayalım dıye ?
hep boyle mutlu ol emı. senı mutlu gormek ıstıyorum, guzel haberler almak ıstıyorum, aklı ve tecrubelerı ıle herkesı aydınlatan herkese yardım eden sela yı, etrafına mutluluk ısıgı sacarken de gormek ıstıyoruz.
bugün deneyemem, o kadar kastım ki hala bacaklarım ve vajen ağrıyor. bildiğin dayak yeme sonrası yorgunluk içindeyim. bugün eşime sarılıp uyuyacağım. yarın denemeyi düşünüyorum.
canım ben de öyleym yeneli 3 ay oldu nerdeyse hoş 1 ayı boş geçti ama hala kasılıyorum ve en önemlisi de hala korkuyorum 1 ay geçti 20 gün daha boş geçecek ve ben 20 gün sonrasıı ilk ilişki nasıl olacak diye yeyip bitiryorum kendimi.. aama sana şunu söyleym ara vermeden ardarda yapılan denmelerden sonra daha rahat oluyo..
canım ya çok sevndm seni böyle neşeli gördüğümeinşallah en kısa zamanda bebiş gelir tabi hayırlısıyla sağlığıyla.. benm de bugün muayenem var kürtaj sonrası ilk muayene.. bir de patoloji sonucu gelmiş alınan bebek incelemesiymiş. hayırlsı.. ama alttan muayen değil galiba karındanbakılıyormuş..
amin canım :)
sağolun, sağolun.. utandırmayın beni yafff
sela çok çok geçmiş olsun...senin adına çok sevindim...inş herşey istediğin gibi olur...folik asit kullanacm dedin..eczanedn mi alınıyor...ne zaman kullanılıyor..bana yardımcı olursn sevnirim...
çok geçmiş olsun canım.Umarım herşey gönlünce olur inşallah.Konuyu tam bilmiyorum kusuruma bakma lütfen,ben geçmişe dalıyorum demişssin hayırdır canım?
Mesajı mı aldın mı örtmenim ? Bir şey sormuştum,cevabını merak ettim :26:
ayyyyyyy oceans çok güldüm kız yalnız sana tam sarıcakmış uyanmışsın10 cm kalınlıgı içinemi aldın diye sorup duruo boyna harbi sapık... o dikkatimi çekti çünkü kızlar bunu sorarken hiç öyle bi terim kullanmıolar başardınmı şu cm yaptınmı falan diolar..ilk kez şahit oldumda şoktayım
ohooooo, ekmek kavgamız meşhurdur bizim. işten eve gelirken ekmek almamak için 1 senedir ağlatıyor beni. daha geçenlerde bırakır giderim, yeter artık dedim!!! evde oturuyormuşum ben alcakmışım (çünkü kendi evlerinde annesi alıyor, her şeyi her işi annesi yapıyor, erkeklerin tek işi para getirmek)... hastalık konusu desen aynı, bi yerim ağrıyor diyemiyorum evde. sürekli bir horlanma, gene mi gene mi gene mi pozları... çok sinir çooook!!! seni çok iyi anlıyorum....
Canim yazdigin özel mesaja cevap veremiyorum posta kutun dolu.. Silermisin
bir yıldır evliyim ve bu illeti yaşayanlardanım. depresyona girmek üzereydim. annemler,kayınvalidem,görümcem... bilmemesi gereken herkes biliyor. bu paylaşımı evliliğimin ilk zamanlarında da okumuştum. malum üstüme konduramadım,hallederim dedim erteledim. psikoloğa,jinekoloğa gittim ve sonra yine erteledim. psikolog parmak egzersizi diyene kadar her şey iyiydi,parmak olayı beni çok gerdi gitmekten vazgeçtim. jinekolog vajinismus değilsin dedi (kontrol sırasında kendimi çok kasmadığım için) rahatladım ama yine yapamadım.
taki bu geceye kadar... benim için çok büyük bir ilerleme oldu,yine burada okuduğum başarı öykülerinden sonra(o kadar çok yazı vardı ki bu sıkıntıyı sanki benim dilimden yazan yazı) serçe parmağımı soktum. 10-15 sn bekledim,koşa koşa eşimi uyandırdım öyle sevindim ki ona söyledim. uykulu anlamadı tabi. sonra işaret parmağımın ilk boğumunu soktum. inanamadım kendime bu sefer zorla kaldırdım konuşamasam sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım. kalktı kahve yaptım içtik anlattım. çok mutlu oldu oda.bu çoğu kişi için çok basit belki ama inanın benim için çok büyük önemi.
arkadaşlar takıldığım ve bilmediğim bir şey,parmak vajina içinde nasıl ilerlemeli. yani tam dik mi,yukarı doğrumu,kalçaya doğru mu?ve egzersizlerin süresini nekadar yapmalıyım? lütfen deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.herkese iyi sabahlar bu arada :))
canım ya benım burdakı en eskı ve en ıyı tanıyan sensın. tabıkı senden bahsettım. :))))))) senden baska yokkı oyle. evet gorustugum arkadaslar var, anlatıyoruz konusuyoruz forumda sımdı ama sen number one 'sın :)))))))
senın kızmalarınla kusmelerınle uzaklasmalarınla, ben o afrodıt olma hayalınden daha cok uzaklasıyorum cunku kendımı yeterlı gormemı engellıyorsun de boyle yapınca.
Merhaba, ben tam vajinismus sayılmam ağrılı cinsel ilişki problemim var bir yıllık evliyiz ve ilk geceden itibaren böyleyiz.eşimle psikologa gittik o süreç vajinismus ile aynı tedavi süreci sayılır ve atlatmıştm. şimdi 3 aydan fazladır isteksizlikle birlikte tekrar agrı acı başladı. istek olmayınca da ben yapamıyorum. o günler geride kaldı diye düşünüp eşim çok üstüme geliyor. o çok istekli. tam bir çıkmazdayım, tam düzeldim derken yine başladı. Allah hepimize yardım etsin.
katılıyorumkızlar nasılsınız ? o bahsettıgınız sahıs varya buyuk bı ıhtımalle erkek bıraz arastırdımdaaa bı yerde evlıyım yazmıs bı yerde nısanlıyım cok pıs seyler konusuyooo edepsızz sakın cvp yazmayın ona
Ben teee dün akşam dediydim cilekliyle konustuk hatta..Bir nişanlıyım yazmıs bi 14 haftalık hamileyim diyo anlamadım maksat nedir..Bizim sorunumuzu kendine eğlence görüyor belki de yazık...:44:
Şikayet ettim ben..
:113:bencede manyak obur topıklerde konusmalarını bı okusanız tam sapık
Ellerine sağlık iyi ettin..Hem sapık hem aciz..
her şey tam bi sapığımız eksikti nasıl şikayet edilio söyleyin bakiiim bende edimm nie konuşmuorsun neden susuorsun yazmış banada he he :) delinin zoruna bak....
Bennnnnİlk kurbanıyım galiba
Ben '' bize ulaşın '' bölümünden açıklamalı yaptım şikayetimi..Başka nerden oluyor bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?