- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.761
ayy vaji aştım bende isteksizlik problemi var, buralarda cinsel terapist yok, hoş olsada gidemem, vajinismus için gitmek bile zordu.
katılıyorum.
:113:
Ocean ben sana dedim hemen ilk mesajında ona güvenme diye, ama bişey dikkatimi çekti, özelde yazışmalarımızda çok paniklemiş gibiydin, canım böyle bişi başına geldiğinde sakın korkma,
kendine güven, ifşa et veya şikayet et . Biz böyle korkak davranırsak üzerimize daha çok gelirler . Pis terbiyesiz :113:
senın kızmalarınla kusmelerınle uzaklasmalarınla, ben o afrodıt olma hayalınden daha cok uzaklasıyorum cunku kendımı yeterlı gormemı engellıyorsun de boyle yapınca.
ellerine sağlık canım, ilk sen çıktın zaten, kral çıplak dedin, teşekkür ediyorumkatılıyorum sana cileklim bız burda bırbırımıze guvenıp kımseyle paylasamadıgımız ozelımızı paylasıyoruz bırbırımıze destek cıkıyoruz bıseyler basarma pesındeyız oda bunu kullanmak ıstıyo boyle bı edepsızlık olurmuuu? ben sıkayet ettım
ellerine sağlık canım, ilk sen çıktın zaten, kral çıplak dedin, teşekkür ediyorum. güçlü olmamız lazım, dün ocean kızcağız çok paniklemişti. Kimsenin kimseyi tedirgin etmeye, rahatsızlık vermeye hakkı yok .
ocean sana katılıyorum sela nın zekasına aklına ve analızlerıne hayranım. kesınlıkle psıkolog olmalıymıs. ben de onun sayesınde bırkac haftadır ınan daha ıyıyım. hakıkaten mantık abıdesı sevıyoruz senı ve tsk edıyoruz sela :))))))
uuuu beybi, ben bugün kıpkırmızı uyuyayacağım herhaldeyine teşekkürler, hep teşekkürler. ben de hepinizi seviyorum. yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana. allah muhabbetimizi bozmasın, tü tü tü maşallah ben bir de psikoloji mi okusam ne :44::44::44:
Bana da doktor bebek düşünmeye başladığında kullanmaya başlamam için folic pl**s verdi 1 aydır içiyorum.Gebe kaldıktan sonraki ilk üç ay da içmek gerekiyormuş.Acaba bu markalara göre değişklik gösteriyor mu ki ? Hepsinin muhtevası aynıdır di mi ? Herkes başka bişi söylüyor kafam karıştı :44:
Ocean ben sana dedim hemen ilk mesajında ona güvenme diye, ama bişey dikkatimi çekti, özelde yazışmalarımızda çok paniklemiş gibiydin, canım böyle bişi başına geldiğinde sakın korkma,
kendine güven, ifşa et veya şikayet et . Biz böyle korkak davranırsak üzerimize daha çok gelirler . Pis terbiyesiz :113:
Hayretler içindeyim! Allahtan sabir diliyorum senin için.. Ben herseyin yoluna girdigini zannediyordum, meger degilmis.. Benden yasça büyüksün akil vermek degil kesinlikle, ama zamana birak.. Sen yirtilsanda bagirsanda çagirsanda o Nuh der Peygamber demez belliki.. Zamanla hatasini anlicaktir.. özlicektir.. Soguk davranma, ama kirgin oldugunu belli etmeye çalis canim ablam.. Allah yardimcin olsn.. Nolursa olsun herseyden önemli senin sagligin! üzme kendini desemde nafile.. ama dikkat et sen herseyden önemlisinUnutma
Güvenmedim ki :) Aman ondan mı korkcam canım hem o Kanada'da yaşıyor mesafeler var yaniRahat tavırları , açık sözleri rahatsız etti bir de acaba yanılıyor muyum diye kimseye söyleme dedm sana , kimseyi kırmak günahını almak istemem.İlk ,eski yenelerden biri sandım sonraki mesajından şüphelendim zaten msn filan deyince umuta da yazmıs galiba sinir şey..Biz sabah çoktan yapmıstık şikayetimizi flzf ile.Hem giremiyor bak anladı deşifre olduğunu
evet tatlım yazmıştım cesaretimi tpladığımdada regl oldum zaten bende sans olsa şimdi bitmesini bekliyorum, egzersiz yapmadan önce bi bakabilsem o bile benim için büyük basarı:)
Aaaaaaa kanada dami yasiomus vatandaşcadi aysa he he
Cnm yaaa bakma olayinda yardim edebilirim cnm onda sikinti yok :))) aynan varsa buyutec tarafindan bakiodum ben comelip acilio o zaman ilk hemen goremeyebilirsin ben de gormemistim heh hani yok iste yok diodum ama var cnm ikin ikindiginda acilio i nsallah takilmadan devam edersin cnm yas kac ne kadarlik evlisin cnm..
iyi aksamlar hepınıze,
fırsat buldukca okuyorum yazdıklarınızı..pekte fırsatım olmuyo ama bı sekılde takıp etmeye calısıyorum ben 1,5 aylık evlıyım lutfen yazdıklarımı okuyup bırazda olsa tecrubelerınızden faydalandırırsanız cok sevınırım..evlendıgım gece tatsız hos olayan seyler yasadım esımle alakalı dııl ama malesef bu sebepten ılk gece hep hayalını kurdugum gece yasanmadı yatıp uyuduk ertesı gun balayına gıttık balayında denedık ve olmadı..hıc ıcıme alamadım p...bası deydıgı anda esımı ıttım hep.belkı balayında farklı bıyerde olmak yaramadı dıy dusunup erteledık..evımıze dondugumuzdede yapamadık malesef..vajınusmus oldugumdan sphelenmeye basladım cunku okudm ettım butun belırtıler bu yneydı sanı oramda bı uvar vardı ve gecmesıne ızın vermıyordum.sonrası hemen herkesın yasadıkları ertelemem kavga gurultu huzursuzluk yapamam esımı suclamma falan fılan kı esım son derece anlayıslı davrandı ama bu psıkolojı yuzunden hep kavga etmeye basladık etten puften seler yuzunden ve nerdeyse on gunde bır dener olduk ama malesef sonu hep husran..ve bı gece denedımızde yarısına kadar alabıldım ama acayıp bı acı ve ıne erteledım tabı kavgada ettımız ıcın hıc yaklasmadık bırbırımıze.ama ben fırsat buldukca kendımı rahatlatmak ıcın allık fırcasıyla denedım ınce ama olsun oraya bıseylerın gırdıgını gormek bıle benı sevındırdı.yıne denedık ama yıne yarısına kadar alabılıyorum sonra acayıp bı yanma acı yıne bırakıyoruz.burdan okudum bazı arkadaslar mumla falan denemıs bugun mum aldım cok rahat bı sekılde soktum.sonra muma pecete sarıp azıcık kalınlastırdım ve yıne zarzoda olsa soktum.anlamadıgım ben vajınusmuyum ? eger oyleysem mumu sokabılıyken pe..neden ıcıme alamyıyorum yolun neresındeyım nekadar zamanımı alır bunu yenmek ? lutfen cevap verırsenız sevınırım
kızlar sizleride sıkıorm galiba...ama ne yapayım burdan başka sizden başka kimseyle sorunumu paylaşmıorm daha doğrusu paylaşamıorm...kızlar ya acaip bir stres sardı korkuorm valla..acaba doğru pozisyonu mu bulamıorm...altta yaptım..üstten korkuorm çünkü sanki cnm çok yanacak gb gelior...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?