- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.841
sayenizde sıkıntılarımı sanki yanımdaymışsınız gibi paylaşıyorum sizlerle. umarım hallederim zamanla.ama inanın yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için,destekleriniz için çok sağolun.
jel bulamadım burada niyetli olunca gündüz çıkamıyorum,akşamda nöbetçi eczanelerde bulamıyorum. ama bugün niyetli değilim çıkıp halledeyim jel olayını. hangi jeli almamı önerirsiniz. okey jeli genelde söyleniyo.
3 gün sonra eşim askerden izne geliyor, tatile gideceğiz 7 günlüğüne, umarım olur ve kurtulurum ama dediğim gibi umudum da kalmadı, cesaret derseniz zaten yok, olmazsa zaten eşimle bu konuyu konuşacağım ve egzersilere başlayacağım tabii bu gazla ne kadar egzersizmiş, cesaretmiş kalır bilmiyorum ama deneyeceğim artık kendi çapımda bir şeyler... Yine de sağolun....
sen akıllısın sen dusuncelısın sen guzel kalplısın. bunları unutturmayalım dedık :))))))))
evet bence de oku. okumadan bıle supersınnnnn
sağol bacımallah sana senin kadar güzel hayırlı bir evlat nasip etsin. bu foruma hamileyim diye yazacağın günlerin çok yakın olduğunu düşünüyorum ben.
canım bu üç gün içerisinde egzersizlerin hepsini halledebilirsin önemli olan bir yerden başlaman...3 gün sonra eşim askerden izne geliyor, tatile gideceğiz 7 günlüğüne, umarım olur ve kurtulurum ama dediğim gibi umudum da kalmadı, cesaret derseniz zaten yok, olmazsa zaten eşimle bu konuyu konuşacağım ve egzersilere başlayacağım tabii bu gazla ne kadar egzersizmiş, cesaretmiş kalır bilmiyorum ama deneyeceğim artık kendi çapımda bir şeyler... Yine de sağolun....
günaydınnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrr... sabah sabah benim gözüme çöp battı sizi özledim ama kimsecikler yok... neyse ben size raporumu vereyim dünkü ısrarlara dayanamayıp3. denememi yaptım ve çok şükür sorunsuz ve kolay geçti çok mutluyum darısı herkesin başına inşaallah... ama bende de şimdi şunun düşüncesi var aceba jelsiz ve prezervatifsiz ne zaman olur? neysem onu zamana akışına bırakıyorum ... ben güzel haberle başladım inşaallah devamında da güzel haberler duyarız...... aminnnnnnnnnnnn.....
2.5 aylık evliyim 2.5 aydırda sitedeki bu konuyu takip ediyorum tek tek yorumlarınızı okumaya çalıştım yeni üye oldum, herşey kafada bitiyo ordan bebek çıkıyo diyorum yorumları okuyup gaza geliyorum iş uygulamaya gelince fısönceleri çok üzülüyordum ama artık alıştık başaracağımız günü iple çekiyoz hadi inş
2.5 aylık evliyim 2.5 aydırda sitedeki bu konuyu takip ediyorum tek tek yorumlarınızı okumaya çalıştım yeni üye oldum, herşey kafada bitiyo ordan bebek çıkıyo diyorum yorumları okuyup gaza geliyorum iş uygulamaya gelince fısönceleri çok üzülüyordum ama artık alıştık başaracağımız günü iple çekiyoz hadi inş
Ya dun egz.yaptm 3,fallusu hrmencik aldm 10 cm olani 4. Yu alamadim neyse bozmayim moralimi dedm o sirada esim deneyelim su giriyo beni almion dedi ii dedm ama korkarak daha penisi deger degmez irkildim dio benden korkuon su sert cismi alionn baya bi denedk soninda kavga edip dusa girdi nirmalde bi..isterdi yapmadi artk yaapmio deliricem ya nie pens alamiom o an korkuyorm bicimicime sigmio
sayenizde sıkıntılarımı sanki yanımdaymışsınız gibi paylaşıyorum sizlerle. umarım hallederim zamanla.ama inanın yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için,destekleriniz için çok sağolun.
jel bulamadım burada niyetli olunca gündüz çıkamıyorum,akşamda nöbetçi eczanelerde bulamıyorum. ama bugün niyetli değilim çıkıp halledeyim jel olayını. hangi jeli almamı önerirsiniz. okey jeli genelde söyleniyo.
canım umutsuzluğunu,üzüntünü,yaşadığın acıyı buradaki herkes çok iyi biliyor inan bana. sen yendin de mi konuşuyosun dersen hayır malesef. ama bu yolda ilerliyorum en azından diye cevap vermek istedim ve üzüntünü paylaştığımızı bilmen için. asıl sorun olayı çözmek için uğraşacağımıza belki bu sefer olur diye deniyoruz ve yol alamıyoruz. önce bunu kabullenmemiz lazım bence. sana önerim öncelikle jinekoloğa git. herhangi bir fiziksel sorun varmı,herşey normal mi onu öğren. herşey normalse seni rahatlatır biraz, hala olumsuz düşüncelerin varsa korkuların varsa bu forumda ayrı bir başlık altında arkadaşlar başarı öykülerini paylaşmışlar. ben onlar sayesinde heveslendim bi yandan okudum bi yandan ağladım. sanki düşünceler benim ama yazan ben değildim. sorunlar aynı,yaşananlar aynı neden sonu da aynı olmasın diye gece başladım egzersize. umarım sonunuda başaran arkadaşlar gibi getiririm diye pes etmicem.
sende önce inan lütfen,aslında o öyküleri oku sadece zaten devamı gelicek. herşey çok güzel olacak.
3 idiot diye bir film vardı,oradaki lafı söyleyim sana ALEZVEL di sanırım. izleyenler bilir. her şeye alezvel....
Ya dun egz.yaptm 3,fallusu hrmencik aldm 10 cm olani 4. Yu alamadim neyse bozmayim moralimi dedm o sirada esim deneyelim su giriyo beni almion dedi ii dedm ama korkarak daha penisi deger degmez irkildim dio benden korkuon su sert cismi alionn baya bi denedk soninda kavga edip dusa girdi nirmalde bi..isterdi yapmadi artk yaapmio deliricem ya nie pens alamiom o an korkuyorm bicimicime sigmio
evet insan okudukca eveeet ben bende onu hıssettım bende onu yasadım benım o dıe bagrası gelıor o yazılan öykülerin çogunun içinde aynıyız biz biriz bizim kesiştiğimiz nokta vajınusmus yasadıgımız duygular,hisler, acılar , istekler ,beklentiler,hepsı aynıydı...... hepsi birbirinin türevleri gbi....bu arada alezvel ne demekben izlemedım....
vagiday adlı jeli kullanabilirsin doktorumdan tavsiyeli ne bi yan etkisi kaşıntısı ıvırzıvırı olmadı
Hanzadem sen hangi dr a gittin ne kadar odedin kac gunde hallettin ya ben 9-10 cm lik fallusu aliorum ama esimnkinden korkuyorm o degdigi an irkiliyorum
sanırım o 'all is well' di.ordaki gençler her zorluk anın da bunu söylüyorlardı.'herşey yolunda ' demek gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?