Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ya evet ben istedim. Çünkü kendi isteğimle artık yapamayacağımı anlamıştım, belki bu şekilde olursa kımıldayamayacağımı ve ilk ilişkinin gerçekleşeceğini düşündüm. İlk ilişkiyi yaşadıktan sonra gerisi gelir diye düşündüm. Çaresizlik, depresyon, bunalım insana herşeyi yaptırıyor canım aynı intihar olayı gibi....Saçma düşüncelerdi geldi geçti. Hatta normal doğum yapıp vajinin açılmasına mecbur kalmayı da seçmiştim geçmişte. Hiçbirisi de olmadı. TEK ÇARE EGZERSİZZZZZZZ

Canım ya hep aynı şeyleri düşünmüşüz. Ama ben biraz farklı olarak bazılarına teşebbüs etmişim. Yaw ne delilik, oynatmaya az kalmıştı

VAJİLİ ARKADAŞLARIM, BEN DENENEBİLECEK HER TÜRLÜ YÖNTEMİ, DELİLİĞİ DENEDİM. HİÇBİRİSİ FAYDA ETMEDİ. TEK ÇARE EGZERSİZ....

artik cesaret edemem ya cok yiprandim bu surecte bazi arkadaslar yazmislardi derin nefes alip ver yada ikin diye oyle yapsam basarir miyim acaba

Canımmm yok öyle yıpranmak falan...hatta cesaret edemem diye birşeyi kabul etmiyoruz bu gurupta...zaten sen en büyük başarı burayı bulmakla yapmışsın...tabiki ıkınarak nefes alıp vermeni dengeleyerek de yapabilirsin..eğer evde duruyorsannn mutlaka egzersizle alışarak deneme yapmalısın...

bu konuda bilmyorum neden ama kendime hic guvemiyorum simdi mumla degilde direk esimle denesem daha iyi sanki yabanci cisim simdi kendimi kasarim

yani psikologa gittim demissin ama kadin doguma hic gittin mi? belki farkli birsey vardir, zarin cidden kalin olabilir vs..

bir kere gittim ama cok zor muayene oldum baska bir sebepten gitmistim birsey olsa soylerler heralde diye kendimi hep oyle yatistirdim.. zar tam giriste degil mi p..sin yarisindan fazlasini alabiliyorum cunku

bir kere gittim ama cok zor muayene oldum baska bir sebepten gitmistim birsey olsa soylerler heralde diye kendimi hep oyle yatistirdim.. zar tam giriste degil mi p..sin yarisindan fazlasini alabiliyorum cunku

yani zar evet normalde giriste ama biraz derinde de olabilir ben rastlamadim hic de. ama bizim turk doktorlari bilirsin guzelim oyle cok ayrintili birsey soylemezler sen sorarsan soyler veya sadece shikayetine gore bakar. Penisin onemli olan basinin girmesi yani yarisi girdiyse normalde tamami da girer diye dusunuyorum, yarisina kadar kendini kasmiyorsun da sonrasinda mi kasiyorsun yani?iste bunlarin cevaplarini bir kadin dogum uzmanindan ogrensen daha iyi olur muayene olup tabi ama bu shikayetle gitmelisin.

Nice yıl dönümleri geçirmeniz dileğiyle canım sağlıkla,mutlulukla ve çocuklarınızla

ilk denememde biraz kanama olmustu ama cok az...ben psikologum ile konusuyorum arasira ona da soyledim tam olmuyor diye derin nefes alip ver demisti ben rahat birakiyorum kendimi ama nefen alip vermem duruyo yinede tedirgin oluyorum heralde

merhaba kizlar bende yeni uye oldum bu vajinusmusu yenenlerden yardim istiyorum

Hoşgeldin canım ... hiç jinekolojik muayene oldun mu bazen fizyolojik sorunlardan da kaynaklanıyo ama eğer senin sorunun da psikolojik sebeplerden kaynaklanıyosa hemen egzersizlere başlayabilirsin . Önce ilk sayfayı oku canım orda kegel egzersizlerinden bahsediliyo gün içinde her zaman yapabileceğin egzersizler bunlar vajina kaslarını kontroledebilmen için hiç parmak egzersizi yaptın mı ne aşamadasın canım istersen sen kendinden bahset önce biz de seni ona göre yönlendirelim

ilgilendigin icin tesekkur ederim benim sorunum p.sin tamamen girmemesi yarisindan sonra olmuyo tikali gibi nefes egzersizi yapmiyorum ondan sanirim

Naptin sen?? Baglatmakmi.. Allah korusun Bu nasil bi çaresizlik. Allah yasatmasin ins.. Böyle biseye asla cesaret edemezdim..

Yazdiklarini okudum çok üzüldüm.. Ben durumunun bukadar agir oldugunu bilmiyordum.. Geçmisi unutmaya çalis.. Allah yardimcin olsn.. Seni engelleyen doktor düsüncesi olabilir, nasilsa yapamiyorum, en kötü ihtimal doktora giderim düsüncesi alikoyuyo seni egzersizden.. madem öyle ozaman doktora gitmeyi denesene? Belki kontrol sende olmadigi için doktorda oldugu için daha kolay olcaktir.. Hos yine ayni seyi yapacak, yine aparat meselesi.. ama madem kendin biseyler yapamiyosun o doktora muracaat et? Yada aklima su geldi parmakla yapiinca orayi hissetmen seni rahatsiz ediyo.. o aparatlarla denesen? denedinmi bilmiyorum?

Canim senin durumun hepimizden beterdi.. 8 sene dile kolay.. Kendi adima söylüyorum, benimde okadar geçmis olsa bende denerdim belki.. Allah kimseyi düsürmesin bu duruma tabi ins..
Hatirlama eskileri, unut tatlim.. üzülüyorm seni böyle görünce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…