- 28 Temmuz 2012
- 354
- 15
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.141
Ayy Yok Tatlımm daha iyi haberi veremiyorum ne yazıkki. Korkumu atamadım gitti yaaaaaaaaaaaNasıl Çözebilirim bu durumu diye düşünüp duruyorumm ..
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN, SAĞLIKLI, HAYIRLI BEBİŞLERİNİZ OLUR İNŞALLAH...
kendini iyice motive et,burdaki yazılar o konuda çok iyi moral veriyor,bizi de ramazan zorluyor çalışmalara başlayamadık birtürlü,ramazana birkaç gün ara vermeyi düşünüyoruz..
yanı bızım cıkma ve nısanlılık surecımız bıraz degsık gectı ben oyle okuz ve serefsızler ınsanlar ıle calısıyordum esımın melek olması yetıyordu bana ozamanlar. neyse bız farklıyız hakıkaten ve bızı anlamak ıcın caba da harcamıyorlar ne garıptır kı.ama evlenınce cogu yatısa gecıyormus onu da goruyorum. yanı benım ayaklarımı yerden kesmedı evlenmeden once ama tam tersı bırkac yıldır daha dıkkat edıyor hedıye vs. ıkıncı yıldonumuzde de ben tedavıye gıtmek zorunda kaldım, ayrıydık ama annemı aramıs ve anne ben hesabına para cıkartayım, hedıye alırmısın begenecegı bırsey demıs. yanı bunu yapması bıle guzeldı mesela bu yıl cok ıstedıgım ama sacma buldugu bırseyı yaptı alyanslarımızı yenıledık ve gonlume gore alyansımı secmemı ıstedı ılkınde cok aceleye gelmıstı dıyordum begenmıyordum. ne bılıyım dogum gunumde bu yıl gece 12 de sehır dısından geldı gunu bırlık gıtmıstı yemege cıkacaktık ama yapamadık malum. bır kucuk saksı da cıcek almıs gelmıs ancak bunu alabıldım yanımda musterım vardı gezemedım dedı.
aynı ısyerı usandırıcı olmaz mı. aramız gayet ıyıyken ıs yuzunden cok tartıstıgımız olur mesela. ya da ozlem duygumuzu ıkı yıldır cok zedeledıgı. ama su anda bu sartlara uymamız gerekıyor maalesef.
evet sela cok manytıklı bırı benı ve esımı cok nıyı anlıyor cok mantıklı onerılerı oluyor benım bıle farketmedıgım seylerı farkedıyor kendıme daır. ve cok ıyı bır dınleyıcı. o bana buaralar en buyuk ılac sankı. Allah ondan da hepınızden de razı olsun. bırbırımıze zaman ayırıyoruz uzuntumuzu beraber sevıncımızı beraber yasıyoruz bu sanal bırsey ama en buyuk dostluklarından daha derın bırsey yasıyoruz.
hepımızın gonlundekıler gerceklesır ınsaallah canım ama sanırım bana en ıyı gelecek sey bır bebek. bunu hıssedıyorum artık.
Canım ya ne yapayım, çaresizlik işte ama sonucu tam bir fiyasko. Nerdeyse delirecektim. İlk defa sizlerle bu sırrımı paylaştım.Naptin sen??Baglatmakmi.. Allah korusun Bu nasil bi çaresizlik. Allah yasatmasin ins.. Böyle biseye asla cesaret edemezdim..
Unutuyorum tamam tatlı kardeşim benim..Canim senin durumun hepimizden beterdi.. 8 sene dile kolay.. Kendi adima söylüyorum, benimde okadar geçmis olsa bende denerdim belki.. Allah kimseyi düsürmesin bu duruma tabi ins..
Hatirlama eskileri, unut tatlim..üzülüyorm seni böyle görünce..
artik cesaret edemem ya cok yiprandim bu surecte bazi arkadaslar yazmislardi derin nefes alip ver yada ikin diye oyle yapsam basarir miyim acaba
21 yasindayim 13 aylik evliyim 3 aylik evliyken bir pskologa gittim parmak egzerzisi falan yaptim son olarak p.si alabiliyorum ama tam olarak olmuyo sanki tikali bir yer var gibi..esim cok anlayisli ama destek olmadi bana artik bosver olmuyor diyor ne yapacam bilmiyorum
saolasın..çok teşekkür ederim..inş bebişler gelsin herkesin kucakalrı dolsun..sende hamilesin sanırsm..huzur mutluluk ve kolaylıklar içerisinde allah çocuğuna kavuşmanı nasip etsin...tekrar saoalsın...
selam kızlar ben geldim,hala hayretler içindeyim bunun benim başıma geldiğinin,ağda korkum vardı ,ağdanın acısından korkardım ilk gece aklıma bile gelmezdi,ne kadar sinsi bir şeymiş,şimdi rahatlıkla ağdayı halledebiliyorum ama bu sorun,off inşallah tez zamanda kurtuluruz..
Kızlarrr Desteğinize İhtiyacımm var başaranlar bu illeti yenenler lütfen bu işin ne kadar kolay olduğunu söylesinnn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn((((
Cancazim iyi gidiyo nolsun.. Regl sonraki günlerimi iyi degerlendirdim artik paydos zamani..hala tam alismis degilim açikçasi.. zorlandigim poz. deniyorum alismak için ama ciksssss olmuyo..
Böyle iste, senin nasil gidiyo canim agrilarin geçtimi
Kızlarrr Desteğinize İhtiyacımm var başaranlar bu illeti yenenler lütfen bu işin ne kadar kolay olduğunu söylesinnn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn((((
İNsallah bi an onxe alisiriz canim bende iyiyim cok sukur agrim yok bende tam
Alisamadim hala yaptiktan sonra kasiklarim agriyor hala kasiyorum kendimi demekki ne zmn aliscaz ya off:)
yavuuzzzzz nerdesin???????????
Wuuuww Hizina yetisemiyorum tebrik ediyorum çok çok very nice ilerliyorsun..
Benim regl yaklastigi zaman çok zorlaniyodum egzersizde.. ondan olmus olabilir canim, reglden sonra kat kat kolay oluyo egzersiz..
maşallah canım çok iyi gidiyorsun.canının yanmasının sebebi regl olabilir çünkü o dönem öncesinde hassas olman normal canım...mesela ben saçıma bile zor dokunurum o dönemde acırsonrasında daha rahat olacaksın canım,bozma moralini...geçici bi dönem...tekrar maşallah diyelim
Teşekkür ederim canım, amin..Evet hamileyim, 2. çocuğuma. İlk çocuğum vajiyi yenmeden olmuştu şu an 4 yaşında...[/QUOT
aaa sen vajiliyken hamile mi kaldın...sölüyolardı duymuştm vajiliyken hamile kalınır felan ama ilk kez böle olan biriyle tanıştm...neyse boşver geriyi galiba sonradan yenmişin ikinciyi yaptığına göre.ne doğurgan kadınsın sen maaşallah:)))) şaka yapıyrm alınma emi....kıskandım seni..ne düşünüyorm biliyo musun benim doğru dürüst yapsm günleri tuttursamda olmaz..hayat bazı şeyleri çok zor veriyo bana..3yıl vaji yaşadım felan felan....neyse seni üzmk istemem zaten hamişsin..allah uzun ömürlü etsn çocuklrını...allah sana bağışlasın...
İNsallah bi an onxe alisiriz canim bende iyiyim cok sukur agrim yok bende tam
Alisamadim hala yaptiktan sonra kasiklarim agriyor hala kasiyorum kendimi demekki ne zmn aliscaz ya off:)
InsAllah ya :97: Poz. degistirerek denedinmi peki? Ben kendimi bile bile zorluyorum yoksa zorlanmadigim poz. okadar kasmiyorum..
Canim yildönümünüz kutlu olsun, bundan sonra eskileri unutup herseyin çok çok güzel olmasini diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?