Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayy Yok Tatlımm daha iyi haberi veremiyorum ne yazıkki. Korkumu atamadım gitti yaaaaaaaaaaa Nasıl Çözebilirim bu durumu diye düşünüp duruyorumm ..

kendini iyice motive et,burdaki yazılar o konuda çok iyi moral veriyor,bizi de ramazan zorluyor çalışmalara başlayamadık birtürlü,ramazana birkaç gün ara vermeyi düşünüyoruz..

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN, SAĞLIKLI, HAYIRLI BEBİŞLERİNİZ OLUR İNŞALLAH...

saolasın..çok teşekkür ederim..inş bebişler gelsin herkesin kucakalrı dolsun..sende hamilesin sanırsm..huzur mutluluk ve kolaylıklar içerisinde allah çocuğuna kavuşmanı nasip etsin...tekrar saoalsın...

kendini iyice motive et,burdaki yazılar o konuda çok iyi moral veriyor,bizi de ramazan zorluyor çalışmalara başlayamadık birtürlü,ramazana birkaç gün ara vermeyi düşünüyoruz..

Aynenn O bizdede var. Uff ne illet bişey bu yaa böyle. Tam Burdaki yazıları okuyorum motive oluyorum iyice tamamdır yapıcam diyorum. O an gelince Sanki herşey uçup gidiyor. Korkularım Başlıyor. Üstte denedim fakat bi yerde takılıyo gitmiyo canım çok acıyor ordaa. Ne var takılmadan gitse diyorum.

Ozaman dilerim en kisa zamanda nasip eder Rabbim bi bebek.. Ardindan hersey diledigin gibi olur, tam bi aile olursunuz InsAllah

Naptin sen?? Baglatmakmi.. Allah korusun Bu nasil bi çaresizlik. Allah yasatmasin ins.. Böyle biseye asla cesaret edemezdim..
Canım ya ne yapayım, çaresizlik işte ama sonucu tam bir fiyasko. Nerdeyse delirecektim. İlk defa sizlerle bu sırrımı paylaştım.

Unutuyorum tamam tatlı kardeşim benim..

ARKADAŞLAR, psikologlar genellikle egzersiz dönemlerinde eşle denemeleri yasaklıyorlar. Aparat kısmını bilmiyorum ama parmakla çalışanlar için söyleyeyim 3 parmak tam olarak serileşmeden cinsel ilişki denemelerine kalkışmayın.

artik cesaret edemem ya cok yiprandim bu surecte bazi arkadaslar yazmislardi derin nefes alip ver yada ikin diye oyle yapsam basarir miyim acaba

Egzersizsiz dene baktin olmuyo egzerisze baslarsin.. Bence nefesle halledebilirsin, nefesim tikaniyo almiyorum demissin, o anda derin nefes alip vermek, verirken ilerlemek çok önemli. Ins egzersize gerek kalmadan yenersin

saolasın..çok teşekkür ederim..inş bebişler gelsin herkesin kucakalrı dolsun..sende hamilesin sanırsm..huzur mutluluk ve kolaylıklar içerisinde allah çocuğuna kavuşmanı nasip etsin...tekrar saoalsın...

Teşekkür ederim canım, amin..Evet hamileyim, 2. çocuğuma. İlk çocuğum vajiyi yenmeden olmuştu şu an 4 yaşında...

Valla sana bisi söyliimmmi ben onu bile yapamiyorum düsün yani p.s ondan kat kat kolay bisey..

Kızlarrr Desteğinize İhtiyacımm var başaranlar bu illeti yenenler lütfen bu işin ne kadar kolay olduğunu söylesinnn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn ((((

Gerçekten bu iş o kadar basit ki, sen bile inanamayacaksın bu kadar basit olduğuna. Beyninde büyüttüğün gibi değil kesinlikle. Ben ilk kez yaptığımda evet çok sevinmiştim ama buruk bir sevinçti. Buruk olmamın sebebi çok kolay birşeyi seneler sonra aşmamdı....Ve bu kadar kolay bir şey için senelerimi harcadığım için kendime kızmaktan doğru dürüst sevinememiştim bile...

İNsallah bi an onxe alisiriz canim bende iyiyim cok sukur agrim yok bende tam
Alisamadim hala yaptiktan sonra kasiklarim agriyor hala kasiyorum kendimi demekki ne zmn aliscaz ya off:)

Alisamadim hala yaptiktan sonra kasiklarim agriyor hala kasiyorum kendimi demekki ne zmn aliscaz ya off:)

InsAllah ya :97: Poz. degistirerek denedinmi peki? Ben kendimi bile bile zorluyorum yoksa zorlanmadigim poz. okadar kasmiyorum..

Kızlarrr Desteğinize İhtiyacımm var başaranlar bu illeti yenenler lütfen bu işin ne kadar kolay olduğunu söylesinnn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn ((((

canım ben burayı gizli gizli takip ettikten sonra üye oldum sonra yazılanları okudum ama okurken egzersizle alakalı cümelelerde yüzümün aldığı şekli görmeliydin ayyy mümkün değil diyordum ve başka daha kolay bi yöntem aradım sayfalarda buradaki arkdaşlarıma sordum herkes egzersiz dedi ki ben nerdeyse 4 5 kadın dogumcuya gıttım bırı cınsel ıslev bozuklkları uzmanıydı hepsı sorun yok anatomık acıdan psıklojk bu dedı sonra egzersıze basladım hem de bıgun cat dıye ısaret parmağının tumuyle :) sonra 3 hafta içerisinde yendim sadece talımatlara uy ve artık gecelerını zehır etme yuku al uzerınden zamanda senın elınde yenmekte..bu sure degısıyor kımı daha uzun kımı daha kısa kımı hemen p...denemesıne gecıp basarıyor ben 3 parmaktan sonra basardım sende yapabılırsın bu cozumsuz bı dert hastalık degıl yeterkı erteleme

Wuuuww Hizina yetisemiyorum tebrik ediyorum çok çok very nice ilerliyorsun..
Benim regl yaklastigi zaman çok zorlaniyodum egzersizde.. ondan olmus olabilir canim, reglden sonra kat kat kolay oluyo egzersiz..

çok sağolun,inanın bu cesaret verici sözleriniz okadar iyi geliyo ki,iyi varsınız....

InsAllah ya :97: Poz. degistirerek denedinmi peki? Ben kendimi bile bile zorluyorum yoksa zorlanmadigim poz. okadar kasmiyorum..

slm canlarım.
nasılsınız. kızlar bende hala pozisyon değiştiremedim :)
5 aydır tk poziyon. yapamazsam die korkuyom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…