Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

of ya kimse yokkk mu

burdayız:) sorununu anlamaya çalışıyorum.. anladığım kadarıyla çok az bir kısım kalıyor tamamen olmasına...benimde ilk zamanlar öyle olmuştu.. pozisyondan kaynaklanıyor olabilir...alttta tamamen olmasının zor olduğunu söylüyordu arkadaşlar..derin nefes al ve eşin ilerken nefes ver.. bu işini kolaylaştırabilir.. daha serbest bırakmaya çalış kendini.. bir de farklı pozisyon deneyebilirsin

selam kızlar ben geldim,hala hayretler içindeyim bunun benim başıma geldiğinin,ağda korkum vardı ,ağdanın acısından korkardım ilk gece aklıma bile gelmezdi,ne kadar sinsi bir şeymiş,şimdi rahatlıkla ağdayı halledebiliyorum ama bu sorun,off inşallah tez zamanda kurtuluruz..

gercekten sende de mi oluyordu ya ben de tek bende sorun var saniyordum.. icimi rahatlattin cok saol.. insallah soyledigini yapinca olur

gercekten sende de mi oluyordu ya ben de tek bende sorun var saniyordum.. icimi rahatlattin cok saol.. insallah soyledigini yapinca olur

ilk bir kaç denemede öyle oluyordu... eğer altta deniyorsan tam o sırada poponu biraz havaya kaldır..( açık oldu ama kusura bakma) ben bunu yaptıktan sonra tamamen başarmıştım..bir dene bakalım olmazsa gerekirse egzersize başlarsın

evet bunu bi kac kisiden duymustum yastik koyarak deneyecem birde popoya dogru yatay yapin deniliyo daha rahat oluyomus benimde biraz acik oldu ama

Üzülmek yok, basarmana ramak kaldi, bak bisey söylicem biraz açik olcak ama , birincide olmadiysa ikinci kez deneyin busefer daha uzun vaktin olur beklemek için tatlim..

maşallah canım çok iyi gidiyorsun.canının yanmasının sebebi regl olabilir çünkü o dönem öncesinde hassas olman normal canım...mesela ben saçıma bile zor dokunurum o dönemde acır sonrasında daha rahat olacaksın canım,bozma moralini...geçici bi dönem...tekrar maşallah diyelim

Canim negüzel orta parmaga kadar gelmissin, yorulmussundur bu aksam tekrar yaparsin
Baktin 2 parmak olmuyo, aparat hazirlarsin canm bende zorlanmistm 2 parmakta sonra aparata geçtim kolayca oldu

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.eşinle birlikte daha nice yıllara...

Olmicak alternatifini sil at .. Olucak Allahin izniyle.. Umutlu ol tabiki..

13 aylik evliyim p.si alabiliyorum ama sanki tam girmiyo tikali gibi

papatya sende güzelim yön sorunu var yönünü tam bulamıyosn....bende de öle oldu...üstte deneyerek başardım ben..üstteyken gelip bir yerde tıkanıyodum gitmiyodu ileri..sonra selacm burada bi arkadaş eşinin üzerine eğil dedi öle başardm...biliyosn vajina yolundan sonra rahim kanalı var sonra rahim...tıkandığın yer o kanala girememek...başarmışın zaten yarısını almışn...rahat ol stres yapma..tıkandığın noktada nefes al ver..çıkarma p..s tıkandığın yerde kalsın..nefes al ver..rahatlat kendini...hepimiz yaptık inan bişey olduğu yok...yaparsn sen bu kadar yapmışın inan süpersin..hadi gayret...

Wuuuww Hizina yetisemiyorum tebrik ediyorum çok çok very nice ilerliyorsun..
Benim regl yaklastigi zaman çok zorlaniyodum egzersizde.. ondan olmus olabilir canim, reglden sonra kat kat kolay oluyo egzersiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…