Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrr bi tavsiye... eşinizin telefonunu alıp yarın içi yada bugün farketmez herhangi istediğiiz bi saate bir hatırlatma yapın hatırlatmada "seni çok seviyorum canım kocacığım" gibisinden kendiniz özel bi şey yazın ve mesela tam işlerinin youn olduğu bi saatte düşünün işlerinden bunalmış yetiştirmeye çalışıyor.. telefon cik cik ötüyor... ALLAH ALLAH bu ne şimdi deyip hatırlatmaya baksın ve bi an olsun gülümsemesi bile yeterlidir bütün sıkıntıyı alır bence üzerinden...

ben bir gün sınava giderken ytağımızın yanındaki komidine kalemle "seni çok seviyorum kocacığım" yazıp gitmiştim... bana birşey demedi ama bir kaç gün sonra face ye arkadaşlarına hitaben şunu yazmış... ben okadar şanslı bir erkeğimki uyandığımda komidine silinmez kalemle yazılmış "seni çok seviyorum kocacığım " yazısını gördüm işte böyle bir eşe sahibim yazmş... ama uyuz bana bişi demedi kaç gün... ama ben facede okuyunca çok duygulanmıştım...
aradan zaman geçti ve eşimin izinli olup benim işe gitmem gereken bi sabah hatırlatma kurmuş eşim telefona... sabah sabah teleofndaki hatırlatmayla uyandım" Günaydın karıcığım seni çok seviyorum " yazıyordu... yanımda yatan eşime baktım ve ben bne kadar şanslıyım dedim... tabi o horul horul uyuyordu hehe:))))

kızlar herşeyi eşlerinizden beklemeyin ben bu anımı onun için yazıyorum size... benim eşimde bana söylemedi ama bi şekilde belli etti mutluluğunu... ha birde gıcık şunu dedi sonradan... aşkım neden silinmez kalemla yazdın diyo ben hemen kocacığım lafını silip karıcığım yazacaktım oraya dedi hadi len kolaya kaçıyon dedim ve acayip gülmüştük

Ca gozun aydn rabbim anali babali buyutsn.sen vajiliyken mi hamile kaldn mrek ettimde

teşekkür ederim canım allah razı olsun evet bende çok şaşırmıştım ama kızım bize süpriz olarak gelmek istedi hamileliğimin dördüncü ayında yendim bu illeti

ALLAH razı olsun yardım isteğin için... Rabbim hayırlı bir doğum ve sağlıklı hayırlı bir evlat versin yuvanız hep mutlu huzurlu sağlıklı olsun inşaallah

saol canım allah hepimizden razı olsun inşallah

öncelikle hayırlı olsun bebişin canım kafam karıştı vajili değilmiyim ben şimdi:S

ewt canım vajili deilsin eşine ısınamamış ve sadece canım acıcak korkusu yaşıyorsun

canım doğum günü kutlu olsun. Rabbim gönlünden geçenleri versin hayırlısıyla inş. sağlıklı uzun hayırlı bir ömür dileğiyle iyi ki doğdun

Canm ya cok saol destegin icin zaten siz boyle dedikce eminim yeneceksn ne kalmski ben iyce utanip egz.sariliyom yasim25 esim32 genc anne olmak isterim ama takdiriilahi ol dedigu an engel tanimio adetimde duzenlidir sorun yok okonuda ayy ins yenerde hamis kalirim

Bugün de benim doğum günüm kimse aramadı Annem bile unuttu... Büüüüü Neyse en azından kocişim unutmadı
cnm doğum gunun kutlu olsun güzel mutlu huzurlu vajisiz yıllar senın olsun cnm yaniiii vajinusmussuz
Umutcm yolla anneni bizimkinin yanina cekistirsinller sende isini hallet lafimi olur sen yap yeterki su isi . Valla senle ben ayni korkak taziyiz haa kiz sen git sonuc alirsan hemen yola cikcam bu dr nerde adi sani ne
ayyyyyyy canım ya çoook iyisin 15 20 25 gün ağarlıcaksınız demek canımsıııııın:122:
mesela şöyle düşünsen cnm benım bizim bu durumumuz yüzünden dışarda bu işi tek ayak üstünde yapan insanlar bize cahil, görgüsüz ,bilgisiz,olarak görüor hatta kendi maruz kaldığım ithamda yobaz olmustu....ama eşimiz onlar bize bir kere ble bunları söylemıorlar bu tarafından bak herkes yapıor sen ne yapamıosun deselerde anlık oluo bu, bızı rencıde etmiorlar aşağlamıorlar hep destekler sonucta vajınusmusta bızım eksık yanımız yanlış bıldıgımız hatta bılmedıgımız cınsel bılgıler kirliliğinden olusuo yani buda bizimeksik yanımız cnm ...şimdi otur bi düşün bakalım bu yanın için eşin seni yanında gezdirmekten utandımı???

sen napıyosunnn kesın kararlısın dr ıcın dıyymıı ? vazgecme sakın gorumcen felan yada eltın felan yokmu gonder evdekılerı ınsallh yenersın yaa

Yavuz biktim artik neyi bekliorum beceremiorum iste cnm ben 2'5 sene oldu coooook cok aciorum kaybolan bu yillarima huzursuzum mutsuzum hic olmadigim kadar dipteyim esim o gözümun onunde dertli dertli gezio yeter daha yeter ... gorumce var da hadi bakalim kiziniza gdin nasi olcak bakalim esim dusunsun onudane dicekse napim

çok duygulandım,çok güzeldi...

çok güzel bir başlangıç bence de. umarım her şey gönlünce olur canım ya... inanıyorum ve dualarım seninle,bu illeti yenmeye uğraşan bizlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…