- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.461
Ca gozun aydn rabbim anali babali buyutsn.sen vajiliyken mi hamile kaldn mrek ettimde
ALLAH razı olsun yardım isteğin için... Rabbim hayırlı bir doğum ve sağlıklı hayırlı bir evlat versin yuvanız hep mutlu huzurlu sağlıklı olsun inşaallah
öncelikle hayırlı olsun bebişin canım kafam karıştı vajili değilmiyim ben şimdi:S
cevaplıcamda uzun yazamıyorum hala işteyim, az sonra ....cnm özeline msj attım...rica esem cvplar mısın
canım doğum günü kutlu olsun. Rabbim gönlünden geçenleri versin hayırlısıyla inş. sağlıklı uzun hayırlı bir ömür dileğiyle iyi ki doğdun
Canm ya cok saol destegin icin zaten siz boyle dedikce eminim yeneceksn ne kalmski ben iyce utanip egz.sariliyom yasim25 esim32 genc anne olmak isterim ama takdiriilahi ol dedigu an engel tanimio adetimde duzenlidir sorun yok okonuda ayy ins yenerde hamis kalirimay ben 35 yaşında anne olma umudum var da sana noluyor allasen?? kaç yaşındasın sen, bi de bakaayım??? adetlerin düzenli mi? adetlerin düzenliyse, bence bebek için endişelenmene gerek yok. tabi ki dr. daha iyi bilir, içerde ne var ne yok bilemeyiz. ama bu kadar umutsuz olma. vajiyi yenmeden hamile kalmaya çalışma, çünkü asıl o zaman yıllarını alır bu hastalık. doğal olarak ertelemeni gerektirecek şeyler yaşayacaksın. istediğin bu mu??? iyi düşün lütfeneşin haklı, çaresiz falan da değilsin. yapman gereken her şeyi yapmışsın. en büyük aparatı çıkarıp, mikiyi alacaksın. hepsi bu, korkunu yenmen gerek. onca uğraşmışsın, hamile kalınca bunca emek nere gidecek hiç düşündün mü??? kızarım bak haa sen hele bir evine kavuş, rahat bi ortamda eşine alışmaya çalış, bebegzersizleri ona yaptır, kendini ona bırak. tez canmsinzamanda yeneceksin, ben eminim.
cnm doğum gunun kutlu olsun güzel mutlu huzurlu vajisiz yıllar senın olsun cnmBugün de benim doğum günüm kimse aramadıAnnem bile unuttu... Büüüüü Neyse en azından kocişim unutmadı
ayyyyyyy canım ya çoook iyisinUmutcm yolla anneni bizimkinin yanina cekistirsinller sende isini hallet lafimi olur sen yap yeterki su isi . Valla senle ben ayni korkak taziyiz haa kiz sen git sonuc alirsan hemen yola cikcam bu dr nerde adi sani ne
mesela şöyle düşünsen cnm benım bizim bu durumumuz yüzünden dışarda bu işi tek ayak üstünde yapan insanlar bize cahil, görgüsüz ,bilgisiz,olarak görüor hatta kendi maruz kaldığım ithamda yobaz olmustu....ama eşimiz onlar bize bir kere ble bunları söylemıorlar bu tarafından bak herkes yapıor sen ne yapamıosun deselerde anlık oluo bu, bızı rencıde etmiorlar aşağlamıorlar hep destekler sonucta vajınusmusta bızım eksık yanımız yanlış bıldıgımız hatta bılmedıgımız cınsel bılgıler kirliliğinden olusuo yani buda bizimeksik yanımız cnm ...şimdi otur bi düşün bakalım bu yanın için eşin seni yanında gezdirmekten utandımı???kızlar pek müsait değilim evap yazamadım tek tek... ilginiz için teşekkür ederim. durumu şöyle özetleyeyim.. eşim benim huy ahlak yönünden çıldırtaak kadar iyi.. hem ben vajiliyim hem ben bağırıp çağırırım kızarım ama sesini ykselttiği sayılıdır. ama beni çıldırtıyor ya herşeyi açıklamak zorundayım ilmihal gibi hissediyrm kendimi.. küçük bir çouk gibi 2 yıldır herşeyi öğretmeye çalışıyrm. çok zekidir mesleğinde oldukça başarılı bi müh. ama asosyalmı desem ne desem bense ona göre daha dışadönük(tüm). 2li takılınca herşey iyi ama bi 3. kişiyle görüşelim ardından eve geldiğimizde hep kavga ediyrz. çünkü kendimi kötü hissediyrm karşımdakinin bu afdam hiçbişey bilmio gibi bakışlarını görünce hissedince.. kendimi bişey sanmıyrm büyüklenmiyrm allah korusun ama.. her konuda azda olsa bilgim vardır araştırırım öğrenirimm konuşaak bişeylerim hep vardır ama o tam tersi öyle basit konularda bile öyle komik bi soru soruyoki utanıyrm karşımdakinden... aileden kaynaklanıo birazda ailesi aynı çünkü.. çok sabırlı olduğumu hep arkadaşlarım söyler başka mevzulardaki tutumlar için.. ama bişeyi en az 5 anlatıyrm yine soruyolar hiç konuşmamışız gibi davranıyolar allahtan ailesiyle ytakın oturmuyrz ama eşim bana yetiyor. kaç kez konuştum kırmadan rencide etmemeye çalışarak kendini geliştirmeye çalışsın diey konuştum en azından çabala dedim aramadığım yol kalmadı... ama o an çok üzülüyor.sonrasında hiçbirşey yok. ben ona kaçkez dedim seni daha güçlü daha bilgili görürsem bu sorunu çözcez ben kendimi biliyrm .. en son konuştuğumuzda söz verdik oda bana uğraşamam lafını yasakladı hep öyle deyip hiç bişey yapmıyrmuşum.. buda ondan kayanklı o ilerigitmeyine kendimi geri,letmeye çalışmışım farkında olmadan.. bazen bildiğim şeyleri bilmemezikten gelip bi fikir beyan etmiyrmki o bildiğinbi söyleyine mutlu oluyrm... ben uğraşamam lafını çıkardım hayatımdan.. işimle ilgili çalışmaşlara başladım evle ilgilenmöiodumn ilgilenmeye başladım kendime bakım yapmıodum daha dikkat etmeye başladım.. vajinusmusta kaç gündür nasıl yol katettim siz gördünüz ama o ne yapıo hiçç eve gelip tv karşısına geçio sonrada uyuyoo.. bahanesi hazırdır hep çok yoruluyrm ben öyle bi iş temposunda çalıştımki herşeyide yapıyrdm... sabah çok basit bişeyden patlak verdi.. artık kırılaak falanda düşünmedim ağzıma geleni saydım.. öğlen aradı sanki hiçbişey olmamış gibi konuşuo... allahım bana yardım et hep dua ediyrm aradaki fark o öne çıkaak şekilde değişsin.. ama o hiçbişey yapmıyokii... bu durumda işte kendimi ona veremiyrm kabullenemiyrmmm...
cnm doğum gunun kutlu olsun güzel mutlu huzurlu vajisiz yıllar senın olsun cnmyaniiii vajinusmussuz
Teşekkürler cnm allaa razı olsun
cnm doğum gunun kutlu olsun güzel mutlu huzurlu vajisiz yıllar senın olsun cnmyaniiii vajinusmussuz
Teşekkürler cnm allaa razı olsun
Aha ha :)) yine birinciyim cokmu yiyonuz nee bakm siz
Aha ha :)) yine birinciyim cokmu yiyonuz nee bakm siz
sen napıyosunnn kesın kararlısın dr ıcın dıyymıı ? vazgecme sakın gorumcen felan yada eltın felan yokmu gonder evdekılerı ınsallh yenersın yaa
Hz Aişe, kendisini tanıtırken, önce babasının ismiyle, Ebubekir kızı Aişe diyor ve ekliyordu; Ben Allahın Sevgilisinin Sevgilisiyim. O Resulün Sevgilisiydi. Bunu bilmesine rağmen sormadan edemezdi. Ey Allahın Resulü, beni seviyor musun? Allahın Resulü bu ne biçim soru demiyor, sevmesem burada ne işim var demiyor. Cevap veriyor; Evet Ya Aişe, tabi seviyorum! Bununla yetinmiyor Hz Aişe validemiz, dahasını da merak ediyor, acaba nasıl seviyordu? Hemen soruyor; Beni nasıl seviyorsun? Peygamberimiz sevgi tanımlamasını yapıyordu sevgili eşine. İçten, samimi ve hayran kalınan bir ifadeyle; Kördüğüm gibi Sevgiye bakın, aşka bakın. Açılmayan, çözülmeyen, kördüğüm gibi sevgi. Hz Aişe aldığı bu cevap karşısında çok memnun kalmıştı. Ve her zaman da alacağı cevap kendisini daha da mutlu edeceğinden sık sık sorardı; Ey Allahın Resulü Kördüğüm ne alemde? O Yüce Resul, her defasında, Hz Aişeyi memnun eden cevabını veriyordu; İlk günkü gibi..
Allah'ım gerçekten efendimiz mükemmel bir insan, her hareketinde bir incelik, her hareketinde bir mükemmellik var.
Aslında dinimizi tanısak, kendimize Peygamber efendimizi ve ailesini örnek alsak, dünyamız cennet olacak.
Kızlar nasılsınız? Ben rapor vermeye geldim :)
Eşim yarından sonra burada olacak, çok heyecanlıyım ve onu çok özledim o ayrı konu ama, size güzel haberlerim var...
Kegel egzersizlerini zaten yapıyordum buraya geldim geleli, hani demiştim ya eşimle konuşmam lazım parmak egzersizi için, gelince de deneyeceğim diye, ben bugün ayna karşısında inceleme yaptım ve orta parmağımın 2 boğumuna yakın aldım içeri :) Aslında daha da alabilirdim sanırım çünkü canım hiç yanmadı ve parmak çok kolay kaydı... Ayrıca hiç bir kayganlaştırıcı jel kullanmadım. Daha devam edebilirdim belki ama ileri gitmedim, eşimle denemek istiyorum çünkü, zaten olmazsa o buradayken bu egzersizlere devam edip bir haftada bu işi halletmek istiyorum ama yine de kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ne olur ne olmaz hayal kırıklığına uğramayayım... Çünkü çok kafama taktım, olacak diye
Kızlar bu benim ilk denememdi, orta parmak 2 boğuma yakın bir başlangıç nasıl sizce? Ayrıca v...nın yönünü de bu sayede öğrendim kızlar, ben daha doğrusu biz eşimle çok yanlış yönde yapıyormuşuz... Hep dik deniyorduk, buradaki arkadaşların yazılarını okumak bana çok faydalı oldu... Umarım eşim gelince her şey yolunda gider, kızlar benim için dua edin lütfen... Öpüldünüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?