- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.481
yavuz, ne yaptın bakiim, hani bugünkü rapor ????ne yemesı uykudan kalkıyozzz ıy alıstırdım kendımı 2 gundur yatıyorummm bole sonrada bas agrısından duramıyorum
canım senin rahat bir ortama ihtiyacın var sadeceAhhhh ahhh nerde kuzum ya yendim basardim artk tamamen kadinim demeyi cok isterdm ama egz.dahi yapamiorum cok istiyrm ama esimin ailesi hepsine uyku ilaci verecem yakinda hen kepsinler die tat giremedm misafr falan ama okuyup okuyup ciktm aklimda sizde dualarinda unutma
yavuz, ne yaptın bakiim, hani bugünkü rapor ????
sağol canım, benim durumumum eşim evlenmeden önce bana mükemmek bir aşk yaşatıı, sonra yatışa geçti durumucanım senı tekrar tekrar tebrık edıyorum. Basarı hıkayenı cok kez okudum ve herkese umut olacagını dusunuyorum oyuzden yenıden eklemen cok ıyı olmus. Canım vajınısmus asıldıktan sonra emonım kı esın de degısıklıkler olmustur ama su da var ya evlılık oncesı sana mukemmel bır ask yasattı ve sımdı yatıs durumuna gectı ve sen aynı seylerı beklıyorsun. Ya da adam herzaman aynı adamdı ama sen degıstın beklentılerın degıstı tıpkı ben gıbı ve onceden yapmadıgı seylerı sımdı ıstıyor beklıyor olmussun. Hangısı senın durumun ?
Kaç tane yaptın???kegele devam canım geldı genee bırazzz bıtsede kurtulsam artık yaa
Kaç tane yaptın???
iyi canım, yarın 2 parmak 1 boğum denicez. Ondan fazlası yok, sadece 1 boğumu rahat yapana kadar. Bol jel kullanıcaz. Başarmadan egzersizin başından kalkmıcazoooooo 500 gectı canımm sureklı yapıyorum zatenn sabah yapmıstım halada ara ara yapıyorumm
Yavuz biktim artik neyi bekliorum beceremiorum iste cnm ben 2'5 sene oldu coooook cok aciorum kaybolan bu yillarima huzursuzum mutsuzum hic olmadigim kadar dipteyim esim o gözümun onunde dertli dertli gezio yeter daha yeter ... gorumce var da hadi bakalim kiziniza gdin nasi olcak bakalim esim dusunsun onudane dicekse napim
harikasınkızlarrr cok mutlu oldum..okuan bılır ben pe sadece yarısını ıcıme albılıydum gerısı acayıp bır yanma ve bırakıyodum ıkı gecedır mumu peceteyle kalınlastırıp hemen hemen p..kalınlıgına getırıp denıyodum du aksam yıne p..nekadar albılıysam mumuda okadar alabılmıstım acayıp bır yanma oluyodu ve bıraktım..bu aksam yıne mumla yarım saat deneme yaotım..ve zar zoda olsa p..boyu kadar sokmayı basardım..once mumu altıma alıp ben ustte kalarak denedım baya oldu ama canım cok acıdı sonrada yatarak denedım ve baya baya aldım ıcıme ama canım coook yandı çiş...gelmıs gıbı bı hıs yasadım burda okuyodum herkeste ole bı hıs oluyo sanırım evet dogru yoldayım bırakmak yok dedım ve baya yol katettım..ama yınede canım acıdı ama vaj..ıcınde bısıy var yaa oraya deydıgınde canım cok acıyo sonra ıcımde tuttum bıraz yavas yavas yın denedım ve orayı gecınce gercekten gırıyo..off pe...denemeye korkuyorum ya yıne olmazsa dıye ..ben bır kac gun daha boyle mumla deneyıp oarsını ıyıce genısletcem olcak olcak ıcıme bı umut dustu valla kızlar bırakmayın deneyı n canınız acıdımı o seyı cıkarmadan bekleyın sakınlesın sonra tekrar nefes alıp ıtın gecekten oluyo ama gıt gel yapamadım henuz cıkarrıken bıle acayıp bır yanma oldu bende ama yınede ıyı gıdıyorum dımı bu ıyı bı sey ??????* oh beeeeee:))
iyi canım, yarın 2 parmak 1 boğum denicez. Ondan fazlası yok, sadece 1 boğumu rahat yapana kadar. Bol jel kullanıcaz. Başarmadan egzersizin başından kalkmıcaz.
Kizlar..beni bileniniz yoktur..bi kac defa girip biseyler sordum ama öyle kimseyle muhabbetim olmadi..lakin hep takip ediyorum burda yazilanlari..ben bugün sayenizde yendim..yani yendigimi düsünüyorum..size anlatmak istiyorum ki onayinizi alayim..:)
Biz bugün denedigimizde ben üstteydim..önce p...s basi girdi sonrasinda biraz zorlandim ama devamini alabildim..fakat sanki son kismi disarda kaldi..esim arada tamamen girdi diyor ama ben tam emin degilim..biz git gel de yaptik ve esim bo...di..fakat ben hic zevk alamadim..canim yandi..hep bi yanma hisettim..sizce oldu mu, yendim mi yani? Hala inanamiyorum..rüya gibi..
yaparsın canım, rahatlaıyacağın, güzel günlerin seni beklediğini düşün. Olacak. Aslında bu akşam bir denesen???2 parmakmıııınsallh yaparım
Canının acıdığı yer varya, oradan sonrası boşluk ve sinir yok, sen aslında canını acıtıp acıtıp geri çekiyorsun. devam etsen çok kolay olacak ve halayını çekicez burdaselam kızlar ben geldim..
Dün hiçbir ilaç falan kullanmadan başı girmişti,bugün pasiflora sakinleştirici şurup ,kas gevşetici hap içtiğim halde bir de emla sürdüm dünkünden daha iyi değildi hatta birde emla acayip yaktı.olurken acıdığında hemen kendimi geri çekiyorum,lütfen yardım edin hiç bu kadar üstüste deneme yapmamıştık..
Oldu da bitti işte.
halay zamanı
Canının acıdığı yer varya, oradan sonrası boşluk ve sinir yok, sen aslında canını acıtıp acıtıp geri çekiyorsun. devam etsen çok kolay olacak ve halayını çekicez burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?