- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.501
Tebrik ederim... olmuş bitmiş işte:)
kızlık mızlık kalmadı, bu kadar aparat parmak vs den sonra. Boşu boşuna oyalanıyorsun şu aninşallah canım ya bi yapabilsem,tahriş mi oldu noldu daha sonra çok yanma oldu,3-4 cm girdi acaba kızlığım bozulmuşmudurki
Allahim herkese yenmeyi nasip etsin..yenenlere de en yakin zamanda alismayi..
kızlık mızlık kalmadı, bu kadar aparat parmak vs den sonra. Boşu boşuna oyalanıyorsun şu an. Hadi bir deneme daha :13:.
tebrikler darısı başımıza inşallah tez zamanda..
selam kızlar ben geldim..
Dün hiçbir ilaç falan kullanmadan başı girmişti,bugün pasiflora sakinleştirici şurup ,kas gevşetici hap içtiğim halde bir de emla sürdüm dünkünden daha iyi değildi hatta birde emla acayip yaktı.olurken acıdığında hemen kendimi geri çekiyorum,lütfen yardım edin hiç bu kadar üstüste deneme yapmamıştık..
jel kullandın mı?yok ben aparat falan sokmadım sadece p..in girmesinden yanayım sadece orta parmağımda denedim 2.boğuma kadar geldim onda da ama çok yanma oldu bu sefer
kızlık mızlık kalmadı, bu kadar aparat parmak vs den sonra. Boşu boşuna oyalanıyorsun şu an. Hadi bir deneme daha :13:.
selam.. sanki çok ilaç almışsın bu durum kendini çok şartladığını gösteriyor.. çok acıyacak önlem almalıyım diye düşündün sanırım..emla bende kullanmıştım evet ilk sürdüğünde biraz yakıyor ama çok değil... sonra emlasız yenmiştim.. bence pasifloraya falan gerek yok gibi bak onlar olmadan başı daha kolay olmuş.. yani ben kendini koruma içgüdüsüyle hareket edip kendini kastığını düşünüyorum.. daha rahat olmaya çalış.. beynine acımayacağını yerleştir.. evet ilk başta hafif bir sızı olacak ama hepsi o.. ben hep şimdiden bu kadar acıyorsa tamamen olunca ne kadar acır kim bilir diyerekten ertelemiştim.. halbuki hepsi o serbest bırakınca hele hiç bir şey anlamıyorsun
yok ben aparat falan sokmadım sadece p..in girmesinden yanayım sadece orta parmağımda denedim 2.boğuma kadar geldim onda da ama çok yanma oldu bu sefer
jel kullandın mı?
Evet bütün iş beyinde bitiyor bugün bunu anladım,ne kullanırsan kullan kendini beyin olarak hazırlayamadıysan o acıyı hissediyorsun,dünkünden daha çok eziyet çektim bugün ve 1 gr.bile ilerleyemedim üstelik.Allahdan çok anlayışlı ve gözümün içine bakan bir kocam var çok şükür...
cileklım bana basrı hıkayenı atsan bulamadım yaa
hepimizin aynı çok şükür ki eşlerden yana çok şanslıyız:) benim zaten yenmemdeki en temel neden eşimin iyi niyetini suistimal ettiğimi düşünmem oldu.. yani aslında çilekli çok haklı sadece birazcık sabırlı olsan bu gece halayını çekicez.. gerçekten devamında acımayacak.. bir de o kullandıklarından daha önemlisi bol jel kullan..aslında çok yakınsın yenmeye sadece biraz cesaret
zaten bir daha ilaç falan kullanmayı düşünmüyorum,ultrason jeli mi canım?
Kizlar..ne kadar süre sonra iliski normallesmeye baslar..yani yanma ve aci hissi kaybolur..?
ben ultrason jeli kullanıyorum çok işe yarıyor işimiz kolaylaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?