Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cok tesekkür ederim canim..darisi basina :)

tmm bende alıyım ondan biraz da başarmakdan korkuyorum sanki o yüzden geri çekiyorum kendimi tam olmak üzereyken..

niye korkuyorsun başarmaktan? bak eşinin ne kadar anlayışlı olduğunu söylemişsin.. bize göre önemli bir şey değil ama eşlerimiz için bu çoook önemli... hem artık karı kocasınız.. o senin en yakının.. neden onu kendinden mahrum ediyorsun..

doğru söylüyorsun bunları bende kendime söylüyorum ama bilinçaltıma söz geçiremiyorum bir temizleyebilsem bilinçaltımı,ama bu site sayesinde ilk defa bu kadar yol aldım,hepinize teşekkür ederim...

doğru söylüyorsun bunları bende kendime söylüyorum ama bilinçaltıma söz geçiremiyorum bir temizleyebilsem bilinçaltımı,ama bu site sayesinde ilk defa bu kadar yol aldım,hepinize teşekkür ederim...

daha önce yazdıklarında görmüştüm.. masumiyetimi kaybetmekten korkuyorum yazmıştın.. emin ol başardıktan sonra insan kendini daha masum hissediyor..çünkü o senin kocan ve sen sadece ona ait oluyorsun..hayatında emin ol her şey daha güzel olacak... inşallah devamı da gelir

aslında öyle olduğuna bkama, biz vajililer cinsel isteğimizi sürekli bilinçaltına itiyoruz, sonra başka psikolojik problemler çıkıyor, ertelemeden çözmek lazım.

tmm bende alıyım ondan biraz da başarmakdan korkuyorum sanki o yüzden geri çekiyorum kendimi tam olmak üzereyken..
artık takılmasan şu bekarete, biraz daha egzersiz yapsan çok rahatlayacaksın ve başarısız denemen olmayacak.

canım yetiştirilme tarzı işte ,eşime diyorumki şakayla karışık o kadar namusluyum ki kocama bile vermiyorum

bir de anne olmayı çok istiyorum,inşallah şu işi çözeriz hemen..

Kizlar ya..internette biraz arastiriyorum p....s hangi yöne dogru ittirilmesi gerek diye..hep popoya dogru yaziyo..aklim almiyo iyice tersim dönüyo..popoya dogru ne alaka birisi aciklayabilir mi? :)

canım yetiştirilme tarzı işte ,eşime diyorumki şakayla karışık o kadar namusluyum ki kocama bile vermiyorum

bir de anne olmayı çok istiyorum,inşallah şu işi çözeriz hemen..
biraz anlatsana bekaret hakkında küçüklüğünden beri etrafında neler söyleniyor? O sağlıksız söylemleri bulup, düğümleri çözdüğümüzde daha rahat ilerleyeceksin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…