Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ya..internette biraz arastiriyorum p....s hangi yöne dogru ittirilmesi gerek diye..hep popoya dogru yaziyo..aklim almiyo iyice tersim dönüyo..popoya dogru ne alaka birisi aciklayabilir mi? :)

30 derece egimli duruyor. söyle düsün jinekolojik muayne sirasinda oturdugumuz catal da böyle hafif egik, totomuzun üstünde 90 derece dik aciyla oturmuyoruz catalda da. aslinda popoya dogru derken düz giristen sonraki minik kayma ifade ediliyor.

ama sen simdi niye bunu arastiriyorsun? dogru yere girdi miki, cok acimadi, etraf kan revan olmadi diye yanlis yere girdigini falan düsünüyorsun belki. ehehehe

bende sadece p..s girmesinden yanaydım ama bu seferki denemeden sonrada yarın kesinlikle parmak mum başlıyorum şimdi denerdimde çok uykum var off bezdim valla ne kıymetli canım varmış

aslinda bu benimde cok merak ettigim bir soru bu soru yuzunden vaji suremiz baya uzadi

Kendimi huzursuz etmek icin biseyler ariyorum sanki..sevin otur yerine dimi :)

Aallah rahmet eylesin annecine, sana uzun ömürler versin canım. Bilinçaltıma söz geçiremiyorum deme. Sürekli olumlu telkinler ver kendine. Bilinçaltı sadece bundan anlıyor canım .

hello kitty sendromu dedigim sey bu benim. cici kiz, hep onay alan kiz. hello kitty gibi kaldim diye icerleniyordum. ne uzuyordum, ne kisaliyordum.

ama hello kitty bile evlendi, vajinismus oldugunu sanmiyorum. bebek falan yapti. seksi camasirlari var. ben icimdeki pembe sevimli cici hello kitty'i öldürdüm. hatta bir tane cin mali cakma bebegini aldim, , dandik birsey, sopayla falan vurdum.

Ya kafayi yiycem kizlar yardim edin lutfen.esim beni anladigini soyluyo ama her dk ayni soruyu soruyo anlatmaktan yoruldm ya o anlamio yada ben deneme aninda sadece ben mi bukadar sert tepki veriyorum yataktan sicriyorum aglamakli oluyorum esimi devasa bi gucle itiyorum buna bozuluyo tepkin fazla dio sizler cvp verin de pkutugum lutfen hatta mumkunse esleriniz cvp versin bide erkeklerklubu acilsin . Diorum bu hastalik boyle iste elimde deil ama seninki baska bise o an acayip deisiyorsn dio ya lutfen esiniz cvplasn yalnz benim olmadigimi gorsun

Falluslari aliyosun beni alamiyosun bunu da ben anlamiyorum dio ama inan elimde deilki o yavasca aliyorum senin bi anda coop die itmenden korkuyorum diorum al sana tartisma sebebi oda hakli ama olmuoo siz soleyin ya ben cok mu anormalim...

yanlıs degılsın canım bende aynıyım ıttırme kasılmaa tıtreme dokunmasına bıle ızın vemıyorummm sende ne guc varmıs dıye dalga gecer esımm

tebrik ederim canım olmuş daha ne olsun.zevk zamanla oluşacak canım :118::118:

Cnm esimin buraya yazmasi tarihi bi olay olur :)))) kendileri agarbabilerdendir de ama ben yazim onun sozlerini;"ya anladim korkuosun her kiz ilk gece korkmustur muhtemelen vajinusmussun onuda anladim eyvallah peki daha dokunmadan ne havaya ziplion onu anlamiom kafayi yediricen bana bu nasi bsey ya sanki saa bicak sokuom anlamadim gitti arkadas;" umuut'un esinden aynen alintidir....

cnm bnm bu çok nrmalki zaten rahat olsan içine alırdn dimi....bende seninle aynıydım...,istemeden kasıoruz kendmizi bitanlem...birde sanki o anda deli gücü geliyor..koskoca adamı çok rahat üzermzden atabiliyoruz..sıkma nolur canını tatlım..

canım tek sen değilsin o yüzden rahat ol...
arkadaşalar ben siteye yeni üye oldum. 1 yıl 1 ay ewliyim we malesef ben de aynı dertten sıkıntı çekiyorum...ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama 2 ay önce dr gittim( tabi öncesinde gitmediğim dr kalmadı hepsi aynı şey fizyolojik bi durum yok kafanda bitir, bitirsem yanına gelmem heralde) neyse dr o kadar iyiydi Allah ondan razı olsun krem falan werdi pozisyonları ban gösterdi olmazsa gel sana iğne yapıcam dedi. we olmadı dr tekrar gittim bana çeyrek doz anestezi öncesi yapılan iğneden wuracağını söledi. önce tedirgin oldum herhangi bi yan etkisi falan asla dedi. iğneyi wuruldum zannettim vücudum uyuşacak hiç bişi hissetmicem hani nerdeyse belden aşagımı hissetmiycem sandım eşim deneyelim dedikçe ben hayır daha iğnenin etkisi olmadı dedim çünkü zerre kadar bişi hissetmiyodum. eşimin ısrarıyla denedik çünkü uyuşacağım yoktu. tek seferde bu işi yaptık ben bile inanamadım we zerre acı hissetmedim. sadece gir çık yaptık ama çünkü kan görünce paniğe kapıldım... ardından kendimi çok rahatlamış hissettim we araya regl dönemi giridi falan filan 3 hafta falan denemedik denediğimde yine aynı sorun oluştu malesef. şimdi dr bidaha görüştüm bu sefer yarım doz wuracagını we mümkünse bikaç kere denememizi we git grl yapmamızı istedi. umarım işe yarar kızlar... ne yapalım artık başka çaremiz kalmadı(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…