- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.581
durum böyle kızlar.. umarım hepimiz yeneriz bu sıkıntıyı
Ilk kez duyuyorum bunu peki igneyi nereye vurdu ve igneyi o bolgeye vurduysa buna nasil cesaret ettin...
Ya kafayi yiycem kizlar yardim edin lutfen.esim beni anladigini soyluyo ama her dk ayni soruyu soruyo anlatmaktan yoruldm ya o anlamio yada ben deneme aninda sadece ben mi bukadar sert tepki veriyorum yataktan sicriyorum aglamakli oluyorum esimi devasa bi gucle itiyorum buna bozuluyo tepkin fazla dio sizler cvp verin de pkutugum lutfen hatta mumkunse esleriniz cvp versin bide erkeklerklubu acilsin . Diorum bu hastalik boyle iste elimde deil ama seninki baska bise o an acayip deisiyorsn dioya lutfen esiniz cvplasn yalnz benim olmadigimi gorsun
Bu yenen arkadaslara soruyo yapmaya nasil karar veriolarmis o anda sev... Oluyomuymus yoksa sadece icine almaya mi odaklaniyolarmis bide bikac deneme mi yaiolar yoksa sabaha kadar oluncaya dek o gece deneme mi yapiolar dioo :) ayy bu adam beni oldurecekkesim altinda put gibi yatmami istemiyo normalde hersey cok guzel yolunda sev... Falan gayet haz alioz ama o an denemede ben elim yuzum deisince sinirlenio ama napim zate korkuyorum benden o anda hareketli olmami bekleme nefes alip vermem gerek diorum o zamanda bende biseler ollmuyo olanda gidio dioo:18:
Cnm esimin buraya yazmasi tarihi bi olay olur :)))) kendileri agarbabilerdendir deama ben yazim onun sozlerini;"ya anladim korkuosun her kiz ilk gece korkmustur muhtemelen vajinusmussun onuda anladim eyvallah peki daha dokunmadan ne havaya ziplion onu anlamiom kafayi yediricen bana bu nasi bsey ya sanki saa bicak sokuom anlamadim gitti arkadas;" umuut'un esinden aynen alintidir....
Cnm igneyi nereye vurdu merak ettim
Ohh be denmez buna biliyorum ca kusura bakma ama diorum iste ohhh bee yalnz ben deilim diee .bi yenelimde su illeti gostercm ben ona gununu her dk tepesine cokcemhadi fikifiki yapalm die usandircamm :)))
Cnm igneyi nereye vurdu merak ettim
Ayyy cok tatlisin yaaasayin x bey
Saol canm ins.aslinda herseyi bilio arastiriyo sruyo sorguluyo cevresinden ama artk kabullenmekte zorlanio sanirim hayirlisi ...bence de eşinin durumu anlaması için kendisinin bu rahatsızlığı araştırması lazım. ve inan o zaman çok daha anlayışlı oluyorlar. insan düşünmeden edemiyo,keşke olmasaydı demeden edemiyo,keşke her şey daha başka olsaydı demeden edemiyo ama sorun belli çareye odaklanmaktan başka bir seçenek yok. Allah yardımcımız olsun,çok zor bir durum çoooooook...
Saol canm tavsiyelrin icin ama uzerine oturamam gibi gelio siz aparatlarla yada mumla egz.yaparken hic oturma pozisyonu denemismiydinz yanls yere sokarsam diede korkuyorm.sabahta ilk isim bunlari esime okutmak olack..canım eşine de ki aynen yazdığımı okusayın x bey, bir denemede ha deyince yapılacak bişey olsaydı eğer bizler bunu yaşamazdık. içine almaya odaklanmak değil sadece korkularımızı yenmeyi düşünüyoruz. ben eski bir vaji hastasıyım ve 5. denemede yendim bunu sabaha kadar da uğraşmadım çünkü kendimi hazır hissettiğimde oldu. eşinin üstüne gitme sakın çünkü biz bayanlar sizler gibi değiliz bizim kontol altına alabildiğimiz kaslarımız var ve biz o kasları kasmamaya çabalıyoruz. aynı şeyleri yaşadık yok nefes bekleme yok ıkınma falan filan. size çok iş düşüyor herşey yavaş olmalı nefes almalı verirken hareket etmelisiniz. inci bu sözümde sana altta olduğun pozisyonda yenmen üstte olduğuna göre az şanslıdır. yani üstte dene
Arkadaşlar ben de yaklaşık 20 günlük evliyim ve sanırım bu vajinismus kancasına takıldım. Rüyalarıma giriyor; ama daha yolun başındayım diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi. Sanki oraya hiçbir şey giremeyecekmiş gibi hissediyorum, bir de sadece 4 deneme filan oldu. İlkinde sanırım biraz daha cesaretliydim ki birkaç santim içeri alabilmişim ve kan geldi. Olan o bununla kaldım, daha bacaklarımı bile açamıyorum. Buraya yazarsam rahatlayacağımı düşündüm; çünkü gerçekten çok samimi arkadaşlar var burada. Ortamın ve sizlerin samimiyetine güvenerek de rahatlıkla yazabileceğimi düşünüyorum. Bu korkuyu en kısa zamanda aşmayı umut ediyorum. Ama nasıl bir korkudur bu anlamıyorum ki. Çok mutsuzumHenüz jel veya kremle denemedim. Sizlerin yazdığı kadarıyla ultrason jeli ve emla kremi iyi sanırım. Ama bunları nasıl kullanıyorum? Nereye sürüyorum içine mi? Ayrıca erkek de kullanacak mı bunları? Sanırım çok cahil kaldım. Rüyalarımda bile hep ilişkiye giremediğimi görürdüm ve bu kehanet gerçekleşti. Herkes bu korkuyu bir an önce yener inşaAllah. (Amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?