Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ilk kez duyuyorum bunu peki igneyi nereye vurdu ve igneyi o bolgeye vurduysa buna nasil cesaret ettin...

canım bu iğne öle anestezi öncesi wurulan uyuşturucu bi iğneymiş öyle dedi dr ayrıca o bölgeye wurmadı, kalçadan normal iğne olur gibi oldum... o durumda bile tereddüt ettim etmez miyim dr kaç kez sordum ya bi yan etkisi yok dedi diye. kadın artık yok demekten bi hal oldu. felç gibi tehlikesi yok demi diye sordum dr a düşün... başka çarem yoktu canım...we yine yapıcam.. hani ben siz de yapın demiyorum ama ne bileyim belki en son çaredir... inan o kadar kötüyüm ki canım daha bugün dökmedik gözyaşı koymadım...

Bu yenen arkadaslara soruyo yapmaya nasil karar veriolarmis o anda sev... Oluyomuymus yoksa sadece icine almaya mi odaklaniyolarmis bide bikac deneme mi yaiolar yoksa sabaha kadar oluncaya dek o gece deneme mi yapiolar dioo :) ayy bu adam beni oldurecekk esim altinda put gibi yatmami istemiyo normalde hersey cok guzel yolunda sev... Falan gayet haz alioz ama o an denemede ben elim yuzum deisince sinirlenio ama napim zate korkuyorum benden o anda hareketli olmami bekleme nefes alip vermem gerek diorum o zamanda bende biseler ollmuyo olanda gidio dioo:18:

canım eşimle konuşdum şimdi dedi ki sen daha beterdin dedi bana. eşim beni anlamak için bu hastalığı araştırdı okudu ve evet sen vajilisin dedi bana. ben bir defa vurmuştum ayağımla eşime bıktım artık olmuyor demiştim o da herkes yapıyor sen neden yapamıyorsun demişti ama okuyup beni anladığında bana yardımcı oldu

canım eşine de ki aynen yazdığımı oku

sayın x bey, bir denemede ha deyince yapılacak bişey olsaydı eğer bizler bunu yaşamazdık. içine almaya odaklanmak değil sadece korkularımızı yenmeyi düşünüyoruz. ben eski bir vaji hastasıyım ve 5. denemede yendim bunu sabaha kadar da uğraşmadım çünkü kendimi hazır hissettiğimde oldu. eşinin üstüne gitme sakın çünkü biz bayanlar sizler gibi değiliz bizim kontol altına alabildiğimiz kaslarımız var ve biz o kasları kasmamaya çabalıyoruz.
aynı şeyleri yaşadık yok nefes bekleme yok ıkınma falan filan. size çok iş düşüyor herşey yavaş olmalı nefes almalı verirken hareket etmelisiniz.
inci bu sözümde sana altta olduğun pozisyonda yenmen üstte olduğuna göre az şanslıdır. yani üstte dene

bence de eşinin durumu anlaması için kendisinin bu rahatsızlığı araştırması lazım. ve inan o zaman çok daha anlayışlı oluyorlar.

insan düşünmeden edemiyo,keşke olmasaydı demeden edemiyo,keşke her şey daha başka olsaydı demeden edemiyo ama sorun belli çareye odaklanmaktan başka bir seçenek yok. Allah yardımcımız olsun,çok zor bir durum çoooooook...

Ohh be denmez buna biliyorum ca kusura bakma ama diorum iste ohhh bee yalnz ben deilim diee .bi yenelimde su illeti gostercm ben ona gununu her dk tepesine cokcem hadi fikifiki yapalm die usandircamm :)))

Cnm igneyi nereye vurdu merak ettim

normal iğne vurulur gibi vuruldum kalçadan:) ya bu iğne özellikle bu durum için kullanılan bi iğne değil belki de o yüzden böyle bişey duymadık. ben de ilk kendim de duydum:) we inanın zerre acı hissetmeden oldu... ama dewamı gelmedi işte

Saol canm ins.aslinda herseyi bilio arastiriyo sruyo sorguluyo cevresinden ama artk kabullenmekte zorlanio sanirim hayirlisi ...

Arkadaşlar ben de yaklaşık 20 günlük evliyim ve sanırım bu vajinismus kancasına takıldım. Rüyalarıma giriyor; ama daha yolun başındayım diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi. Sanki oraya hiçbir şey giremeyecekmiş gibi hissediyorum, bir de sadece 4 deneme filan oldu. İlkinde sanırım biraz daha cesaretliydim ki birkaç santim içeri alabilmişim ve kan geldi. Olan o bununla kaldım, daha bacaklarımı bile açamıyorum. Buraya yazarsam rahatlayacağımı düşündüm; çünkü gerçekten çok samimi arkadaşlar var burada. Ortamın ve sizlerin samimiyetine güvenerek de rahatlıkla yazabileceğimi düşünüyorum. Bu korkuyu en kısa zamanda aşmayı umut ediyorum. Ama nasıl bir korkudur bu anlamıyorum ki. Çok mutsuzum Henüz jel veya kremle denemedim. Sizlerin yazdığı kadarıyla ultrason jeli ve emla kremi iyi sanırım. Ama bunları nasıl kullanıyorum? Nereye sürüyorum içine mi? Ayrıca erkek de kullanacak mı bunları? Sanırım çok cahil kaldım. Rüyalarımda bile hep ilişkiye giremediğimi görürdüm ve bu kehanet gerçekleşti. Herkes bu korkuyu bir an önce yener inşaAllah. (Amin)

kızlar siz ne kadarlık ewlisiniz... yiki bu siteye üye olmuşum bugün biraz içim rahatladı.. ya etrafımda öylehiç kimse yok tek benim sanıyodum... meger sayımız ne çokmuş... malesef...

Saol canm tavsiyelrin icin ama uzerine oturamam gibi gelio siz aparatlarla yada mumla egz.yaparken hic oturma pozisyonu denemismiydinz yanls yere sokarsam diede korkuyorm.sabahta ilk isim bunlari esime okutmak olack..

ewet canım daha yolun çok başındasın we sen yenmeye erken karar wermişsin bak ben erteleye erteleye 1 yıl oldu.. şükür ki sen benim duruma düşmeyeceksin inşallah... canım ben anestol pomad ve madecostol die kremler kullanıyorum.. kendi vajinana ve eşine sür dedi bana dr ben de öyle yapıyorum... yani bi yan etkisi yok iyce kremin emilmesinde...

Wyeni arkadaslar telden yaziorum uzun yazamicam ama dogru yerdesiniz gunduz burda olursaniz bi cok kisi yardim eder ben sizden beterim sanirim ben edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…