- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.621
Ben de bu küçük yalanı kullanacağım o halde izninle :) Doğudayım özel mesaj hakkım yokmuş oradan yazacaktım. Ne zaman yazabiliyoruz ki özel mesaj?
sağol canım en kısa zamanda bunu da denicem :))) walla dayanamıyorum artık kızlar.. etrafımdaki herkes bebek soruyo kısmmet deyip geçiştirmekten yoruldum...keşke şuan rainbow gibi yeni ewli olsaydım:)
100 mesaj dolunca yazıyorsun. sende öyle de canım al spreyini kullan. birde bol jel kullan
ne kadarlık evlisin?
sağol canım en kısa zamanda bunu da denicem :))) walla dayanamıyorum artık kızlar.. etrafımdaki herkes bebek soruyo kısmmet deyip geçiştirmekten yoruldum...keşke şuan rainbow gibi yeni ewli olsaydım:)
İnşaAllah en kısa zamanda bu engeli aşıp bebeğini de eline alırsın canım. Yalnız ben hâlâ evli değilmişim gibi hissediyorum nedense :) Bu durumdan mı kaynaklanıyor acaba.
100 mesaj dolunca yazıyorsun. sende öyle de canım al spreyini kullan. birde bol jel kullan
Peki spray tamam da hangi jeli alacağım, spray ve jeli aynı anda mı kullanmam gerekir? Jeli hem ben hem de eşim kullanacak değil mi? Ne çok soru sordum :)
1 yıl 1 ay oldu
İnşaAllah en kısa zamanda bu engeli aşıp bebeğini de eline alırsın canım. Yalnız ben hâlâ evli değilmişim gibi hissediyorum nedense :) Bu durumdan mı kaynaklanıyor acaba.
Bu yenen arkadaslara soruyo yapmaya nasil karar veriolarmis o anda sev... Oluyomuymus yoksa sadece icine almaya mi odaklaniyolarmis bide bikac deneme mi yaiolar yoksa sabaha kadar oluncaya dek o gece deneme mi yapiolar dioo :) ayy bu adam beni oldurecekkesim altinda put gibi yatmami istemiyo normalde hersey cok guzel yolunda sev... Falan gayet haz alioz ama o an denemede ben elim yuzum deisince sinirlenio ama napim zate korkuyorum benden o anda hareketli olmami bekleme nefes alip vermem gerek diorum o zamanda bende biseler ollmuyo olanda gidio dioo:18:
inşallah canım hepimiz kurtulur we bebelerimizi alırız kucağımıza:)))) hem daha çok yenisin hem de bu durumdan dolayı hissetmemen normal:))) çalışıyo musun bu arada?
bende 7 aylıkken kurtuldum canım inşaallah seninde biter sıkıntın
canım o normal bir duygu ben yendiğim gün yeniden doğmuş gibiydim
heh bir de böyle sevisgen, hersey dogal olsun kocalari var.
valla kafan acaba olacak mi olmayacak mi, nefes üf püff, ikin, su pozisyonn olsun, ya iterse, ya su olursa, ya bu olursa, nolur bitsin bu kabus vb. gibi düsüncelerdeyken önsevisme yapabilene hayranim ben de. he yapip bir de faydasini göreni de kiskanirim.
egzersiz gibi yaklastim ben. icimden dilatörü cikarip, mikiyi almak suretiyle. askim, böcügüm, muck muck sifir. icab eden noktada, nefesimi bekle, dur, kipirdama, bu jel az, cok vb. diye azarlayarak azicik bir romantizm esintisi varsa da söndürdüm ilk baslarda. oysa ki kedi gibi de biriyim, sev oksa mrr mrr. ama o is olacak mi diye düsünürken, egzersizle ugrasirken koca da bi zahmet kendini hazirlayiversin. herseyi devletten beklememek lazim.
he bir de 6 yillik evliyim ben, bu da faktördür. yeni evliler bakmasin bana.
1 yıl 1 ay oldu
Evet çalışıyorum; şu anda tatildeyim ve işe başlamadan bu durumdan kurtulmak istiyorum. O zaman yorgunluk filan derken hiç fırsat bulamam gibi geliyor. Çok mu aceleciyim ne :)
ya çok hoşsun zealea ya:)))
hiç dr gitmedin değil mi... istersen bi git insan bi nebze olsun rahatlıyo... benim dr bana iğnde yaptı. ben ilk defa oz aman yaptım we inanılmaz kolay olmuştu ama dewamı gelmedi((
Henüz doktora gitmedim canım; ama şu an için sizlerin anlattıklarıyla bir çözüm bulmaya çalışacağım ha olmazsa yarıyıl tatilinde ve yazın Ankara'ya gidiyorum o zaman doktora giderim; umarım buna gerek kalmadan çözerim :) Yalnız benim çok saçma düşüncelerim var cehaletten mi bilmiyorum. Az önce de yazdığım gibi farklı bir deliğe girecekmiş veya orası tamamen kapalıymış gibi düşünüyorum. Gerçi çoğunda böyle bir düşüncenin olduğunu burayı okuyunca anladım. Yalnız değilmişim diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ama Allah'ım herkesi bu dertten kurtarsın diyorum tez zamanda.
Henüz doktora gitmedim canım; ama şu an için sizlerin anlattıklarıyla bir çözüm bulmaya çalışacağım ha olmazsa yarıyıl tatilinde ve yazın Ankara'ya gidiyorum o zaman doktora giderim; umarım buna gerek kalmadan çözerim :) Yalnız benim çok saçma düşüncelerim var cehaletten mi bilmiyorum. Az önce de yazdığım gibi farklı bir deliğe girecekmiş veya orası tamamen kapalıymış gibi düşünüyorum. Gerçi çoğunda böyle bir düşüncenin olduğunu burayı okuyunca anladım. Yalnız değilmişim diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ama Allah'ım herkesi bu dertten kurtarsın diyorum tez zamanda.
şimdilik bu yöntemleri dene dediğin gibi canım ama sakın amannn zamana bırakayım olur deme çünkü zamanla denemelerin azalıyo.. olmayacak hissine alışmaya başlıyon..ne olursa olsun bi şekilde çözüm bul.. ben de bugün parmak egzersizlerine başladım.. artık hergün aksatmadan yapıcam.. bi de dr gidip tekrar aynı iğneden wurulucam...
şimdilik bu yöntemleri dene dediğin gibi canım ama sakın amannn zamana bırakayım olur deme çünkü zamanla denemelerin azalıyo.. olmayacak hissine alışmaya başlıyon..ne olursa olsun bi şekilde çözüm bul.. ben de bugün parmak egzersizlerine başladım.. artık hergün aksatmadan yapıcam.. bi de dr gidip tekrar aynı iğneden wurulucam...
hic doktora gitmedim derken tedavi amacli mi gitmedin? fizyolojik bir sorunun var mi yok mu diye jinekolojik bir muayne olman sart.
o düsünceler isin bilissel kismi, onlari kolayca halledersin. zaten burada masallah herkes ansiklopedi gibi, cevir cevir oku. önemli olan diger kisim, bunun icin de anatomik bir sorun var mi bilmek önemli. yoksa egzersizlere baslarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?