Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de bu küçük yalanı kullanacağım o halde izninle :) Doğudayım özel mesaj hakkım yokmuş oradan yazacaktım. Ne zaman yazabiliyoruz ki özel mesaj?

100 mesaj dolunca yazıyorsun. sende öyle de canım al spreyini kullan. birde bol jel kullan

sağol canım en kısa zamanda bunu da denicem :))) walla dayanamıyorum artık kızlar.. etrafımdaki herkes bebek soruyo kısmmet deyip geçiştirmekten yoruldum...keşke şuan rainbow gibi yeni ewli olsaydım:)

ne kadarlık evlisin?

sağol canım en kısa zamanda bunu da denicem :))) walla dayanamıyorum artık kızlar.. etrafımdaki herkes bebek soruyo kısmmet deyip geçiştirmekten yoruldum...keşke şuan rainbow gibi yeni ewli olsaydım:)

İnşaAllah en kısa zamanda bu engeli aşıp bebeğini de eline alırsın canım. Yalnız ben hâlâ evli değilmişim gibi hissediyorum nedense :) Bu durumdan mı kaynaklanıyor acaba.

İnşaAllah en kısa zamanda bu engeli aşıp bebeğini de eline alırsın canım. Yalnız ben hâlâ evli değilmişim gibi hissediyorum nedense :) Bu durumdan mı kaynaklanıyor acaba.

inşallah canım hepimiz kurtulur we bebelerimizi alırız kucağımıza:)))) hem daha çok yenisin hem de bu durumdan dolayı hissetmemen normal:))) çalışıyo musun bu arada?

1 yıl 1 ay oldu

bende 7 aylıkken kurtuldum canım inşaallah seninde biter sıkıntın

canım o normal bir duygu ben yendiğim gün yeniden doğmuş gibiydim

heh bir de böyle sevisgen, hersey dogal olsun kocalari var.

valla kafan acaba olacak mi olmayacak mi, nefes üf püff, ikin, su pozisyonn olsun, ya iterse, ya su olursa, ya bu olursa, nolur bitsin bu kabus vb. gibi düsüncelerdeyken önsevisme yapabilene hayranim ben de. he yapip bir de faydasini göreni de kiskanirim.

egzersiz gibi yaklastim ben. icimden dilatörü cikarip, mikiyi almak suretiyle. askim, böcügüm, muck muck sifir. icab eden noktada, nefesimi bekle, dur, kipirdama, bu jel az, cok vb. diye azarlayarak azicik bir romantizm esintisi varsa da söndürdüm ilk baslarda. oysa ki kedi gibi de biriyim, sev oksa mrr mrr. ama o is olacak mi diye düsünürken, egzersizle ugrasirken koca da bi zahmet kendini hazirlayiversin. herseyi devletten beklememek lazim.

he bir de 6 yillik evliyim ben, bu da faktördür. yeni evliler bakmasin bana.

inşallah canım hepimiz kurtulur we bebelerimizi alırız kucağımıza:)))) hem daha çok yenisin hem de bu durumdan dolayı hissetmemen normal:))) çalışıyo musun bu arada?

Evet çalışıyorum; şu anda tatildeyim ve işe başlamadan bu durumdan kurtulmak istiyorum. O zaman yorgunluk filan derken hiç fırsat bulamam gibi geliyor. Çok mu aceleciyim ne :)

inşallah hepimiz canım ya.... ya belki anlatmışsındır ben takip edememişimdir nasıl başardın canım? zor olmayacaksa 1-2 cümleyle özetlesen... sana da hiç olmayacak gibi geliyo muydu?

ya çok hoşsun zealea ya:)))

1 yıl 1 ay oldu

Evet çalışıyorum; şu anda tatildeyim ve işe başlamadan bu durumdan kurtulmak istiyorum. O zaman yorgunluk filan derken hiç fırsat bulamam gibi geliyor. Çok mu aceleciyim ne :)

hiç dr gitmedin değil mi... istersen bi git insan bi nebze olsun rahatlıyo... benim dr bana iğnde yaptı. ben ilk defa oz aman yaptım we inanılmaz kolay olmuştu ama dewamı gelmedi((

iyki bu siteye üye olmuşummm... tanıdığım bi kaç kişiyle bile kendimi güçlü hissettim we ben bu delayı yencemmmmmmm:)))) sağolun kızlar:))) diğer arkadaşlardan da yardım beklemeye dewam ediyorum:)

ya çok hoşsun zealea ya:)))

ama simdi en iyi yöntem aparati cikarip hemen mikiyi almak. o aparatla robot gibi hareket edebiliyorsun, cogu hareket edemiyor bile. o sekil ask mi yapilir? imkansizi basarmisiz, egzersiz yapmisiz. icimize bir sey alabilmisiz, sona gelmisiz. bunlarin hic biri dogal degil ki en bastan... o an gelince dogallik bekleniyor, cok arkadasimiz ugrasti bunla. sanki kocalar yüzlesti korkulariyla. jel istemeyeni var, condom takmam diyeni var, benim esim de üff püff diye nefes alma, son solugunu verir gibi, ne o öyle diyor

cinlendim, sabah ilk is kavga cikarayim ben.

Son düzenleme:
hiç dr gitmedin değil mi... istersen bi git insan bi nebze olsun rahatlıyo... benim dr bana iğnde yaptı. ben ilk defa oz aman yaptım we inanılmaz kolay olmuştu ama dewamı gelmedi((

Henüz doktora gitmedim canım; ama şu an için sizlerin anlattıklarıyla bir çözüm bulmaya çalışacağım ha olmazsa yarıyıl tatilinde ve yazın Ankara'ya gidiyorum o zaman doktora giderim; umarım buna gerek kalmadan çözerim :) Yalnız benim çok saçma düşüncelerim var cehaletten mi bilmiyorum. Az önce de yazdığım gibi farklı bir deliğe girecekmiş veya orası tamamen kapalıymış gibi düşünüyorum. Gerçi çoğunda böyle bir düşüncenin olduğunu burayı okuyunca anladım. Yalnız değilmişim diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ama Allah'ım herkesi bu dertten kurtarsın diyorum tez zamanda.

şimdilik bu yöntemleri dene dediğin gibi canım ama sakın amannn zamana bırakayım olur deme çünkü zamanla denemelerin azalıyo.. olmayacak hissine alışmaya başlıyon..ne olursa olsun bi şekilde çözüm bul.. ben de bugün parmak egzersizlerine başladım.. artık hergün aksatmadan yapıcam.. bi de dr gidip tekrar aynı iğneden wurulucam...

hic doktora gitmedim derken tedavi amacli mi gitmedin? fizyolojik bir sorunun var mi yok mu diye jinekolojik bir muayne olman sart.

o düsünceler isin bilissel kismi, onlari kolayca halledersin. zaten burada masallah herkes ansiklopedi gibi, cevir cevir oku. önemli olan diger kisim, bunun icin de anatomik bir sorun var mi bilmek önemli. yoksa egzersizlere baslarsin.

bi de bu düşüncelerin çok normal hatta çok çok normal asla cehaletle ilgisi yok içini rahat tut canım... ben de yeni üye oldum. özel msj hakkı yazanırsam sana yazarım bazı şeyler olur mu ciciş... bu arada öğretmen misin... cümlelerinden meslektaşım oldugunu anladım sanki?:)))

Canım birkaç deneme daha yapalım şu jel ve sprayle de olmazsa ben de egzersizlere başlamayı düşünüyorum. Fakat onda da tereddütlüyüm ben ellemekten bile korkuyorum orayı kaldı ki parmağımı nasıl ... bilemiyorum :)

zealae dogru söylüyo canım.. gitmen şart ben ilk ayımda gitmiştim we bana tamamen psikolojik, fiziksel bişi yok demişti. hatta bana senin ki çok kolay olması lazım demişti:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…