- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.601
ewet canım daha yolun çok başındasın we sen yenmeye erken karar wermişsin bak ben erteleye erteleye 1 yıl oldu.. şükür ki sen benim duruma düşmeyeceksin inşallah... canım ben anestol pomad ve madecostol die kremler kullanıyorum.. kendi vajinana ve eşine sür dedi bana dr ben de öyle yapıyorum... yani bi yan etkisi yok iyce kremin emilmesinde...
Saskin anne cnm tatli olan sensin heeee:)))aman ha diiim
Saol canm tavsiyelrin icin ama uzerine oturamam gibi gelio siz aparatlarla yada mumla egz.yaparken hic oturma pozisyonu denemismiydinz yanls yere sokarsam diede korkuyorm.sabahta ilk isim bunlari esime okutmak olack..
Peki bu kremleri vaji içine mi sürüyoruz dışına mı? Ya bir de ben de şöyle bir korku var sanki vaji'ye değil de başka bir yere sokacakmış gibi geliyor. İdrar deliğine girmez değil mi ? Biliyorum çok saçma; ama ben o kadar cahilmişim ki bu konuda onu anladım burayı okudukça
Arkadaşlar ben de yaklaşık 20 günlük evliyim ve sanırım bu vajinismus kancasına takıldım. Rüyalarıma giriyor; ama daha yolun başındayım diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi. Sanki oraya hiçbir şey giremeyecekmiş gibi hissediyorum, bir de sadece 4 deneme filan oldu. İlkinde sanırım biraz daha cesaretliydim ki birkaç santim içeri alabilmişim ve kan geldi. Olan o bununla kaldım, daha bacaklarımı bile açamıyorum. Buraya yazarsam rahatlayacağımı düşündüm; çünkü gerçekten çok samimi arkadaşlar var burada. Ortamın ve sizlerin samimiyetine güvenerek de rahatlıkla yazabileceğimi düşünüyorum. Bu korkuyu en kısa zamanda aşmayı umut ediyorum. Ama nasıl bir korkudur bu anlamıyorum ki. Çok mutsuzumHenüz jel veya kremle denemedim. Sizlerin yazdığı kadarıyla ultrason jeli ve emla kremi iyi sanırım. Ama bunları nasıl kullanıyorum? Nereye sürüyorum içine mi? Ayrıca erkek de kullanacak mı bunları? Sanırım çok cahil kaldım. Rüyalarımda bile hep ilişkiye giremediğimi görürdüm ve bu kehanet gerçekleşti. Herkes bu korkuyu bir an önce yener inşaAllah. (Amin)
Peki bu kremleri vaji içine mi sürüyoruz dışına mı? Ya bir de ben de şöyle bir korku var sanki vaji'ye değil de başka bir yere sokacakmış gibi geliyor. İdrar deliğine girmez değil mi ? Biliyorum çok saçma; ama ben o kadar cahilmişim ki bu konuda onu anladım burayı okudukça
Wyeni arkadaslar telden yaziorum uzun yazamicam ama dogru yerdesiniz gunduz burda olursaniz bi cok kisi yardim eder ben sizden beterim sanirim ben edemem
o korku olur canım ama başka yer yok girecek idrar deliğine hele oooooo süper bir gücü olması lazım ki idrar deliği ile vajina girişi arasında dünya mesafe var. birde anestol kullanırken kendinizi alıştırıp mantar olmayın. ben xylocaine pump spray almıştım ilk 2 ilişkide kullandım sonra bıraktım
canım bu kremleri girilecek yere sür parmağıbnla da biraz içine girsin demişti bana dr...aynı korku ilk zamanlar bende de oluyodu ya sanki biz yanlış yere sokuyoz gibi:))) bi defa da olsa yaptıgımız için arkadaşın dediği gibi su akıp yolunu buluyo... yanlış yer değildir yani rahat ol... bi de bana da tawsiye edilen senin üstte olman canım...
Ya biliyorum; ama çok garip bir korku. Anlamlandıramıyorum, zamanla alışacağım inşaAllah.
şaunda namaz kılcam we hepimiz için bolca dua edicem... derdi weren Rabbim dermenını da verecektir inşallah...
korkma sakin ol o yerini bulur gitmez başka yere. sana söylediğim sprayi ben sıkıyordum 3 saniyede uyuşturuyor hissetmiyorsun bile ama anestol da uyuştururda sakın alıştırma kendini
korkma sakin ol o yerini bulur gitmez başka yere. sana söylediğim sprayi ben sıkıyordum 3 saniyede uyuşturuyor hissetmiyorsun bile ama anestol da uyuştururda sakın alıştırma kendini
Peki bu sprayi eczanede bulabilir miyim? Küçük bir şehirde yaşıyorum işimden dolayı. Tedirgin oluyorum sanki bu tarz ilaçları alırken anlaşılacakmış gibi geliyor
Peki bu sprayi eczanede bulabilir miyim? Küçük bir şehirde yaşıyorum işimden dolayı. Tedirgin oluyorum sanki bu tarz ilaçları alırken anlaşılacakmış gibi geliyor
canım senin dediğin sprey hangisi... faydası war sa ben bi de onu deneyeyim. anestol kullandım 1 yıl bi yan etkisi görmedim ama senin spreyi de deneyeyim:)
hii, ben böyleydim. o yolunu biliyor ve dogru yöne gidiyor ama ben öyle kendimden bi-habermisim ki totoma gidio die kocayi duvara yapistiriyormusum bosuna. vajinayi yukarida saniyordum. yok mümkün degil idrar deligine sokmasi, toto da zor. tek yer var aslinda. dizayn mükemmel.
eczaneden aldım canım bende bende ilçede yaşıyorum sorar diye eczacı sormadan elimde sinir sıkışması var fizik tedavi göreceğim doktorum istedi dedim :)))) sende öyle de. bu arada nerede yaşıyorsun
canım bu tip anestezik krem ve spraylar uzun kullanımda vajinanın florasını bozduğu için mantar yapıyor haberin olsun. canım yazmıştım adını xylocaine pump spray
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?