Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki bu kremleri vaji içine mi sürüyoruz dışına mı? Ya bir de ben de şöyle bir korku var sanki vaji'ye değil de başka bir yere sokacakmış gibi geliyor. İdrar deliğine girmez değil mi ? Biliyorum çok saçma; ama ben o kadar cahilmişim ki bu konuda onu anladım burayı okudukça

Saskin anne cnm tatli olan sensin heeee:)))aman ha diiim

sağol tatlım o senin tatlılığın :))))

Saol canm tavsiyelrin icin ama uzerine oturamam gibi gelio siz aparatlarla yada mumla egz.yaparken hic oturma pozisyonu denemismiydinz yanls yere sokarsam diede korkuyorm.sabahta ilk isim bunlari esime okutmak olack..

canım nereye sokucan başka yermi var girecek :))) merak etme su akar yolunu bulur o gideceği yeri bulur. bu arada ben öyle çok fazla egzersiz yapmadan yendim canım üstte ve eşime sırtım dönüktü o yerleştirdi ben yavaşça üstüne gittim. şimdi her pozisyonda yapabiliyorum

o korku olur canım ama başka yer yok girecek idrar deliğine hele oooooo süper bir gücü olması lazım ki idrar deliği ile vajina girişi arasında dünya mesafe var. birde anestol kullanırken kendinizi alıştırıp mantar olmayın. ben xylocaine pump spray almıştım ilk 2 ilişkide kullandım sonra bıraktım

canım bu kremleri girilecek yere sür parmağıbnla da biraz içine girsin demişti bana dr...aynı korku ilk zamanlar bende de oluyodu ya sanki biz yanlış yere sokuyoz gibi:))) bi defa da olsa yaptıgımız için arkadaşın dediği gibi su akıp yolunu buluyo... yanlış yer değildir yani rahat ol... bi de bana da tawsiye edilen senin üstte olman canım...

Ya biliyorum; ama çok garip bir korku. Anlamlandıramıyorum, zamanla alışacağım inşaAllah.

Şu anda regl dönemindeyim. Biter bitmez dediğiniz kremleri alıp her iki pozisyonu da deneyeceğim. Ne zor işmiş bu ya Ben daha vajinamı bile tanımıyorum galiba. Nerede olduğunu az çok biliyorum; ama sanki orası kapalı, tıkalı gibi geliyor. Ben kendimi rahat bırakmaya çalıştıkça bacaklarım titriyor, kaskatı kesiliyorum. Umarım en kısa zamanda yeneriz bunu.

Ya biliyorum; ama çok garip bir korku. Anlamlandıramıyorum, zamanla alışacağım inşaAllah.

korkma sakin ol o yerini bulur gitmez başka yere. sana söylediğim sprayi ben sıkıyordum 3 saniyede uyuşturuyor hissetmiyorsun bile ama anestol da uyuştururda sakın alıştırma kendini

korkma sakin ol o yerini bulur gitmez başka yere. sana söylediğim sprayi ben sıkıyordum 3 saniyede uyuşturuyor hissetmiyorsun bile ama anestol da uyuştururda sakın alıştırma kendini

Peki bu sprayi eczanede bulabilir miyim? Küçük bir şehirde yaşıyorum işimden dolayı. Tedirgin oluyorum sanki bu tarz ilaçları alırken anlaşılacakmış gibi geliyor

canım senin dediğin sprey hangisi... faydası war sa ben bi de onu deneyeyim. anestol kullandım 1 yıl bi yan etkisi görmedim ama senin spreyi de deneyeyim:)

Peki bu sprayi eczanede bulabilir miyim? Küçük bir şehirde yaşıyorum işimden dolayı. Tedirgin oluyorum sanki bu tarz ilaçları alırken anlaşılacakmış gibi geliyor

eczaneden aldım canım bende bende ilçede yaşıyorum sorar diye eczacı sormadan elimde sinir sıkışması var fizik tedavi göreceğim doktorum istedi dedim :)))) sende öyle de. bu arada nerede yaşıyorsun

ya rainbow walla aynı beni anlatıyon yaa.... bire bir aynı şeyleri hissediyomuşuz her cümlen bana uyuyo:))) tabi ben senin çok az ilerlemiş halinim:)))

hii, ben böyleydim. o yolunu biliyor ve dogru yöne gidiyor ama ben öyle kendimden bi-habermisim ki totoma gidio die kocayi duvara yapistiriyormusum bosuna. vajinayi yukarida saniyordum. yok mümkün degil idrar deligine sokmasi, toto da zor. tek yer var aslinda. dizayn mükemmel.

canım senin dediğin sprey hangisi... faydası war sa ben bi de onu deneyeyim. anestol kullandım 1 yıl bi yan etkisi görmedim ama senin spreyi de deneyeyim:)

canım bu tip anestezik krem ve spraylar uzun kullanımda vajinanın florasını bozduğu için mantar yapıyor haberin olsun. canım yazmıştım adını xylocaine pump spray

bunda bile böyleyiz birde makata soksa tamam artık :))))))))))))

eczaneden aldım canım bende bende ilçede yaşıyorum sorar diye eczacı sormadan elimde sinir sıkışması var fizik tedavi göreceğim doktorum istedi dedim :)))) sende öyle de. bu arada nerede yaşıyorsun

Ben de bu küçük yalanı kullanacağım o halde izninle :) Doğudayım özel mesaj hakkım yokmuş oradan yazacaktım. Ne zaman yazabiliyoruz ki özel mesaj?

canım bu tip anestezik krem ve spraylar uzun kullanımda vajinanın florasını bozduğu için mantar yapıyor haberin olsun. canım yazmıştım adını xylocaine pump spray

sağol canım en kısa zamanda bunu da denicem :))) walla dayanamıyorum artık kızlar.. etrafımdaki herkes bebek soruyo kısmmet deyip geçiştirmekten yoruldum...keşke şuan rainbow gibi yeni ewli olsaydım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…