Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hee işşte o benim kocam oluyo bu şimdi başlayınca benden bi enerci bekliyo biliyonnuu, hee işte o heee (geçen izlettiğin dinlemeyen kadın konuşması tonu )

son yaptığımızda üf püf yaptım, isyan etti, yahu yüzüme üfleme bari kafanı çevir yana üflesene diye, koptum gülmekten güldükçe kıpırdandı batma oldu, bu sefer de ona carladım, ne güldürüyon acıyo yaa diyee

canım önelikle çok saol özeldende yazmışsın evap veremdim.. sizleri bulduğuma çok seviniyorum tabiki yuvamı bozmak istemiyorum elimden geleni yapmaya çalışıyrm ama beeremiyorummu nedir bilemiyrm.. bişey merak ettim evelenmeden önce okadar aşık değildim hatta evlenmek bile istemyrmd yaptıklarıyla o beni kazandı gibi bişey demişsin.. vajiyi atlatınca eşine karşı dahamı istekli oldun aşklamı bağlandın?

EVET HEP AYNILAR.... BELKİ İSTİSNA VARDIR.

Film gibi bir hikayen var.

İllaki bir bağlılık oluyor, tahammülün artıyor. Bak sen farklı şeylerden muzdaripsin ben farklı. Benim eşimde asosyal ve hantal. Yani tatile gideriz denize, havuza girmez, iyi birşey kullanmaz, lüks şeyleri sevmez, sürekli bilgisayar oynar. Bense tam tersiyim, kıafetime, saçıma, üstüme başıma, gezmeye, tozmaya hayatı yaşamaya çok düşkünüm.
ben katlanamıyordum eskiden, vajiyi yendim çok mu değişti yok ama o kadar gözüme batmıyor şimdi. Birde başkası ile olamam artık.
Bence sizin ilişkinizde heyecan azaldığı için sana çok batıyor, vajiyi yenseniz ikinizde birbirinize daha anlayışlı olacaksınız. Çünkü evlenmeden önce çok iyi anlaşıyormuşsunuz. Vajiden sonra o kadar olmasada daha güzel bir ilişkiniz olacak ben inanıyorum .

canım oraya bi de berna yı eklersen sewinirim bundan sonra:)))))))))

"berna sayılar" diye ekleyeyim, rakam hafızam sıfırdır aramıza hoşgeldin. burayı buldun, yenmeden gitmek yok, herkes yardımcı olacaktır. bi kere de yapmışsın zaten, neden bi daha yapmayasın, hep bunu düşün aykurt un dediği gibi.

sağol kuzum iyiyim. bugün toparlandım. etrafın hamile dolduysa yakında sıra sende demektir. bence güzel şeyler yaşamışın ve yaşamaya devam ediyorsun. keyfini çıkar, senin bey düzelme yolunda, nazar değmesin

huzurr birde eşimi arzulamıyorum demişsin ya öyle olsa evlenmezdin canım. İllaki çekici bulmuşsundur.
eşinde sadece dikkat dağınıklığı var. Bunu psikiyatristler çözüyor canım, dikkatini toplasa öyle saçma soruldarda sormaz, bir şeyi beş defa anlatmak zorunda kalmazsın. Aslında zeki biri olmalı, o kadar üniversite okumuş, mühendis olmuş.

tavatır zollu derler :))) deeeğ mi gız inci :)))

evet yüzü gözü yerindedir. iyi giyinince çekiidri de ama ben onun temiz yüzüne güzel ahlakına efendiliğne hayran kaldığım için evlendim.. iyi bir eş çouklarıma iyi bir baba olur dedim.. birde o sırada karşıma çıkanlarla kıyaslıyrdm tamam bunla tutkulu bir aşk yaşarım ama beni üzer değer vermez diyordum.. eşimin bana verdiği değeri kimse veremez .. öyleki ailem bile bana daha farklı davranmaya başladı onun bana verdiği değerle başkalarının gözündede daha bi değerli olmaya başladım.. bunlar beni çekti.. evet çok zeki hatta iyi dereelerle okullarını bitirmiş hep. bende iyi bi üni mezunuyum ama ben bişeyi iyice çalışırsam iyi not alırım ama o sadee bir kez okur zihnine yazar hemen.. dikkat dağınıklığı.. daha dün gece buna benzer bişey dedim kabullenmio yok bişey dio yada zaman zaman hak veriyo ama orda kalıyor çözüm aramıyr..

iş konusunda benim eşim de öyledir, göstersem de kendi bildiğini yapar. ben çareyi salmakta buldum, hiç umursamıyorum, kırsın döksün batsın, banane çünkü öğrenmiyor, alışmamış. annesi öyle yetiştirmemiş. her şey hazır ayağına serilmiş. bu yaştan sonra benim zorlamamla da hiçbişe değişmiyo, ben tükeniyorum. arkasını da toplamıyorum, giydiklerini bi yığın haline getiriyor giyinme odasında, ona bile ellemiyorum. bazen iyi günüme geliyor, toplayım şunları bari diyorum. bazen tepesinde dikilip ona toplatıyorum filan. bütün erkekler aynı yani, rahat ol, kendini tüketme boşuna.

senin eşinde öğrenme güçlüğü filan mı var?? bu halde nasıl mühendis olmuş ki?? ailesi de böyle diyorsun üstelik, garip bir durum. belki de sana söylemedikleri genetik bir unutkanlık hastalıkları vardır?? tuhaf, pek çözemedim :44::44::44::44::44:

sen şimdi şu cinsel problemi çöz, ondan sonra yine konuşuruz. Anladığım kadarıyla o kadar kötü değil ilişkiniz. Süre uzadıkça yıpranıyorsun, onu da yıpratıyorsun. Vajinismus uzayınca iki tarafta birbirine gizliden öfke duyarmış. O zamanda çözümden uzaklaşılırmış, yani bu bir kısır döngü canım, aşmadan düzelemezsiniz.

kızlar bu su bazlı kokulu jeller zararlı mı vaji için bilgisi olan var mı

su bazlı hiçbir jel zararlı değil. kokulu olması, sürekli egzersizde kullanırsan tiksinirsin diye tavsiye edilmiyor. yoksa kokunun bi zararı yok. herkesin kendi yapısına bağlı tercihi, OK le durexle rahat kimisi ultrason jeliyle. ben ultrason jeli kullanıyorum. ucuz olduğu için bolca kullanıyorum. bir de kıvamı jöle gibi akıp da her tarafı batırmıyor

hadi gözünaydın, bence yenmiş bitirmişsin!!! ben senin ismini hatırlıyorum. geçmiş olsun, halaylar sana gelsin

Tesekkür ederim canim..ama bugün hic iyi degilim ben ya..dün yendim diye seviniyodum bugünkü denemede basarisiz oldum yine..basa sarmaktan cok korkuyorum..yenemedim mi acaba

Tesekkür ederim canim..ama bugün hic iyi degilim ben ya..dün yendim diye seviniyodum bugünkü denemede basarisiz oldum yine..basa sarmaktan cok korkuyorum..yenemedim mi acaba

yenemedim mi acaba yok. yendin.

dün yaptin ilk defa, hem de git gelli miki. hemen ertesi güne 2. deneme. cesaretini tebrik ederim de gün asiri deniliyor ilk baslarda.
bastan fazla yüklenme, bir gün ara, bir gün miki vb. seklinde git. biraz zaman tani. ve hemen felaket senaryosu yazma. ben de 3. denememde gümlemistim, yenemedim mi acabadan önce olasi bir cok sebep var. üsütmüs olabilirdim, miki yeterince sert degildi vb. gibi. senden kaynakli ve senin kontrolün dahilinde bir sebebi olmayabilir yani. ve cidden bir iki gün dinlen, ve denemeden önce egzersiz yap. bu senin kendine güvenini getirir. üzme kendini. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…