- 3 Ağustos 2012
- 389
- 1
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.821
Su bazlı olanlardan kullanmak gerekiyormuş canım vajinin bilmem ne dengesini bozmamak için :) yanma oluyor birazcık ama ona da alısıyor bünye
tesekkurler cnmUmuuuuut mutlu yıllar canım....eşin ve sevdiklerinle birlikte daha güzel günlere inşallah..bugün senin dönüm günün sayalım mı ?geçmişi unutuyoruz geleceğe bakıyoruz evliliğin tadını çıkarıyoruz veeee kocişin ve bebeğin için savaşmaya başladığın gün ilan ediyoruz..nasıl ?
gtmedim cnm sahsen gıtmektede emin deilim bu adam ne var ne yok hep unutuyor yaKizlar umuut nerde bugun hbri olan var mi dr a mi gitti acepp
umut onlıne gorunuyor ama yazmadı sanırım
tesekkurler cnmama sabah beri tel de gözüm hoş bi msj gelirmi die yok yıne unuttu......
gtmedim cnm sahsen gıtmektede emin deilim bu adam ne var ne yok hep unutuyor yabde hatırlasa dişimi kırıcam
çıkamadım geçmişten anam boguluodum nerdeyse yawrum iki lafın deıl iki bin beş yüz lafın belini kırmıssız beaaa....
peki zara zarar veriyor mu bunlar.acemiyim kusura bakma canım
ben anlamadım canım bugun dogum gunun mu, evlılık yıldonunumun mu ? nıye uzgunsun esın neyı unuttu
eşim istisnasız her daim her şeyi unutur:84: Bugun dogum gunum ve yıne unuttubeni yine yanıltmadı.....
hatırlamaz oooooLaf lafi acti uzattik :) nice yillara pardon ne kutluyoz kiz :)dogm gubumu evlilik mi hatirlarr belki bilerek oyle yapiodur
Tuuuh ya nasil unuttum kizlar valla siz hatirlattoniz simdi ha yarinda benm esimin d.gunu anam ne halt etcem bise de almadm valla unuttm vay kuzuum dun sordu hele ayin kaci die anlamadm bide aile var romantizmde yapamayiz panik oldm ahanda bugun aksam yokum belliki :)
canım sen demıyormusunuz ınanılmaz ask yasadık halen de yasıyoruz dıye. Unutmaz ya. Unutmus gıbı yapıyor olabılır mı ?
Guzelll hemen caliyorum bunu:)esıme mektup yazdım ben. onun ıyı yanlarını anlattım tesekkur ettım hatalarım ıcın ozur dıledım gelecek ıcın guzel seyler dıledım. cok mutlu old. mevlanadan cok guzel sozler yazdım verdım baska bır sekılde. ona kucuk bır oyuncak araba aldım. cocukken hıc olmamıs oyuncagın dedım ama ben herzaman sana oyuncak alacagım dedım, ama en sevdıgın oyuncagın ben olmalıyım yoksa almam sana hıc dedım. ama dıger oyuncaklarını kırdıgın gıbı benı yere atma, kırma, bazen yapıyorsun bır daha senınle oynamam dedım. cok hosuna gıttı. yanı ıllakı yemekler, pastalar, pahalı hedıyelere gerek yok canım. dusun ozel bırsey, sade olması da yeter
esıme mektup yazdım ben. onun ıyı yanlarını anlattım tesekkur ettım hatalarım ıcın ozur dıledım gelecek ıcın guzel seyler dıledım. cok mutlu old. mevlanadan cok guzel sozler yazdım verdım baska bır sekılde. ona kucuk bır oyuncak araba aldım. cocukken hıc olmamıs oyuncagın dedım ama ben herzaman sana oyuncak alacagım dedım, ama en sevdıgın oyuncagın ben olmalıyım yoksa almam sana hıc dedım. ama dıger oyuncaklarını kırdıgın gıbı benı yere atma, kırma, bazen yapıyorsun bır daha senınle oynamam dedım. cok hosuna gıttı. yanı ıllakı yemekler, pastalar, pahalı hedıyelere gerek yok canım. dusun ozel bırsey, sade olması da yeter
guzelll hemen caliyorum bunu:)
tesekkurler cnmama sabah beri tel de gözüm hoş bi msj gelirmi die yok yıne unuttu......
gtmedim cnm sahsen gıtmektede emin deilim bu adam ne var ne yok hep unutuyor yabde hatırlasa dişimi kırıcam
çıkamadım geçmişten anam boguluodum nerdeyse yawrum iki lafın deıl iki bin beş yüz lafın belini kırmıssız beaaa....
evet cnm ama o büyük aşk ta özel günleri hatırlamak kızı alana kadarmısevlendıkteen beri sadece bır defada evlılık yıldonumu hatırladı gerisi boşşş....
ya kızlar hiçbirinizin dr u uyuşturucu iğneden bahsetmedi mi ya... bi tek benim dr bahsetmiş heralde...kadın doğum uzmanıydı özel bi hastenede...
Kuzuuu fikrim geldi paylasiyim dedim :) hani bu yesim hanm varmisya simdi netten arastirdim 1saat icinde halledio die bizde deneyek bacim en buyuk aparati 1saat bekletek icimizde tam.ondan sonra gelsin kocisler ben musait olugm ilk an denicem
hatırlamaz ooooobılıorum...caktırmadan nası hatırlatırım acaba...hatırlasın ıstıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?