- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.901
aaa çekmek yok, beklemezsen alışamazsın, içindeyeken uzun bir süre bekle canım, hemen çekme.bende yapmasam olurmıkı cesaret edemıyorum onaaa zaten yavasca sokuyorum azcık bekletıp cekıyorum ne zor yaaa
aaa çekmek yok, beklemezsen alışamazsın, içindeyeken uzun bir süre bekle canım, hemen çekme.
aaa çekmek yok, beklemezsen alışamazsın, içindeyeken uzun bir süre bekle canım, hemen çekme.
suan bıraktım canım suan yapıcak cesaret kalmadııı bendee beynıme kabullendıremıyorum o yanmayı hıssettım ya bıtıyo herseyy bırazdan tekrarrr aaaaaa dusa gırmek ıstıyorummm su gıbı oldum hala yanma varrr
tabi canım kasmaktan oluyor, git gide azalıyor, egzersizin amacı bu, istemsiz kasılan kası kontrol edip, istemli kasılır hale getirmek.iyi akşamlar o yanma beni de zorluyor ya nasıl azaltacaz kasmaktan mı, kasmasak çok olmaz mı acaba
birde ben parmak içimdeyken kegek yapıyordum 250 tane, gitgel zorluyorsa kegel yap.
iyi akşamlar o yanma beni de zorluyor ya nasıl azaltacaz kasmaktan mı, kasmasak çok olmaz mı acaba
valla bılmıyorum canım nası gecıcek sen hangı asmadasın?
2 ay oldu canım.
ilk egzersizle atıyorum beşinci egzersizdeki acı hissi bir değil, yaptıkça alışacaksınız ve rahat olacak, pes etmek yok kızlar
ne kadar zmandır evlisin? yeni evliler penis denemesiyle yenebiliyor canım, uzun zaman olunca egzersiz olmadan zor canımpeki sence ben bu aşamadayken p.. denemesiyle burdaki taktikleri de katarak yenebilir miyim,kegel harici harici başka egzersiz yapmadım egzersiz soğuk geliyor biraz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?