- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.421
p...s denemesi yapıcaz:) evet aynı gidiyrz .. az öne çilekli yazmış 3 parmakda iyie alış diye bende öyle yapıcam sonrasında ne yapıağımızıda ona soralımm çilekliii? :))
aparatı paramak yapamayanlar yapıyor canım.öyle mi diyosun canım yaaa... aparatsız 3 parmakla yenermiyizzzz?
çilekliyi göremedim diye cevap verdim.. o gelince ona da soralım..3 parmağa iyice alışınca p...s denemesi geliyor.. sizin maşallahınız vargayet iyi gidiyorsunuz..ben 2 parmaktan sonra p...s denemesine geçmiştim...p....s 3 parmaktan çok daha kolay olacak.
katılıyorummm...bence anormal bir şey yok.. kimisi parmakla daha rahat kimisi aparatla..sen parmakla rahatsın o yüzden böyle devam et..aparattan sonra orta parmağı yapamama nedenin ise aparatı yapamayınca şartlamışsındır kendini kasıp kapatmışsındır...parmakla devam canım olacak başka yolu yok.. hadi bakalım her şeyiniz benzer aynı gün gelin edelim sizi:)
yok canım sen bir kere ilişkiye girdiğin için sorun olmaz sende.aynen bende canım 3 parmak iyce alışmak istiyom.. ya canım korktuğum bişey war hani biz parmakla daha kolay yapıyoz ya, aparat da zorlanıyoz biraz moral bozmak istemiyom ama hani parmakta kontrol tamamen elimde parmakalrımda gideceği yeri hemen biliyorum.. ama aparatta bulamıyorum acaba p... aynı aparatta ki gibi mi sorun olur. tamamen elimde olmuyo kontrıol çünkü...
2 parmak 2 boğum alıyorum. iyi bişey en azından gerilememişim. hadi bakalım hayırlısı.
eş parmağı çalışmadan da yenenler var.parmakla yapıp başaranlar çok burada evet. ama genelde söyledikleri ,eşlerinde orayı öğrenmesi ve bence en önemli nedeni de eşe bizim güvenmemiz ona kendimizi bırakmamız için eş parmağı da gerekli, demeleri.
farketmez canım sen yeteki egzersiz yap, ben kendim yapamadığım için eş parmağı ile çalıştım.aparatı yapamıyorum bende. eş parmağına da eşim razı ama ben değilim. daha yeni yeni kendi parmağıma alışıyorum(
evet canım öğretmenim, tayin bekliyorum eş özründen baya sıkıntılı süreç...
geçen hafta baya zor bir zaman geçirdim egzersizlere başlamadan önce. psikolojim tamamen gitmişti önce stresten gülüyodum farkındaydım ama durduramadım kendimi. eşim geldi sakindim bi anda ağlama krizine girdim. öyle böyle değil ama. duramadım bir türlü. o da üzüldü çok. şimdi yine öyle olacak diye korkuyo sanırım. daha anlayışlı,daha çekingen sanki. sonuç yine aynı ben ağlıyorum. bu artık çok zor. sigaradan nefret eden ben her gece 5-6 tane içiyorum. çok bunaldım artıkk,çok yoruldum. gece hep ayaktayım sabah 6-7 de yatıyorum. bitsin istiyorum Allahım sadece bu işkence artık bitsin istiyorum.
evet çok haklısın cnm sanki duvara çarpıyormuş gibi oluyor itiyor ama gitmiyor demek bundanmış şimdi regl dönemindeyim bitince deneme yapcaz inş burdan öğrendiklerimi kaydediyorum aklıma inş kullanabilrim o anda ,egzersiz(itici geliyor biraz ama) yapmama gerek var mı acaba bu aşamadayken ne durumdayım sence ümit vaadediyorum muyum
basladım ama henuz 1 parmak tayım ılerleyemıyorumm nedensee .korku cok varrr
tatlım bende bir parmaktan 2ye geçmede baya zorlanmıştım çok kasıyordum ama sonunda aparat daha mantıklı geldi ünkü onda kalınlığı istediğin gibi ayarlayabiliyorsun... ben bakkal mumu aldım ve önce parmak genişliğinde hazırladım sonrada azar azar artırdım ve daha rahat aldım tavsiye ederim canım...
ya kızlar önce 2 parmak denedim ewet kolyca yapabiliyodum. sonra küs şeklinde 3 parmak denedim. biraz zor olsa da yaptım. sonra bir kaç kere daha tekrarladım 3 parmak.... bi de küçük aparak hazırlamıştım orta parmak kalınlığında işte onu yapamadım(((( ya böyle yönümü tayin edemedim.. (( sonra orta parmakla deneyeyim dedim inanın 3 parmakla yaptıüımdan daha zor oldu... kızlar siz söyleyin ben niye anormalim???? (((((((((((((((((( ve ne yapmam lazımm??
gazla canım gazlaaa ben bu gazlaa cıfter cıfter alırım mumlarııı:)))))))))))) bugun sela bıraz azarlamasaydı benı yapamazdım gıbı gelıyo gene. cadı kızdırdı benııı:))) senmısın dedım bunu dıyen yapıcam ıstee ve yaptımmm hepınıze mınnettarımmm
kızlar slm nasılsınız pek gıremıyorum varmı sormakıstedıgıgınz orular
şu egzersizlere başlamam için bi itekleyiverin beni yaa. başlamadan kötü olursa diye tedirgin oldum(
Moral bozukluğu olsun istemiyorsan egzersize devam bence.arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim daha öncedeleride yazmıştım ama son zamanlarda pek giremiyorum. ben parmak egzesizini kendim yapamıyorum işaret parmağımı alabiliyodum sadece. aparatla zaten yapamıyordum. ama eş parmağını küs yapıp yarısından fazlasını rahat alabiliyodum ki eşimin parmakları kalındır. orta parmağınında nerdeyse tamamını alabiliyor hatta git gel yapabiliyodum. ama bi süredir denemiyorduk. dün p...sle deneme yaptık ve ıkınarak yarısını aldım ve hiç hissetmedim bile. hem de 3 kez denedik aynı rahatlıkla nerdeyse yarısını aldım. benim şimdi ne yapmam gerekiyor aynı şekilde p...sle deneme yapmaya devam edeyim demi. ve bi sonraki aşamaya nasıl kolay geçebilirim önerilerinize ihtiyacım var. tavsiyeleriniz neler. çünkü bukadar ilerlemişken geriye düşersem çok moralim bozuluyor aylarca denemiyorum sonra. bundan sonra daha ilerisi olmalı. lütfen bana yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim daha öncedeleride yazmıştım ama son zamanlarda pek giremiyorum. ben parmak egzesizini kendim yapamıyorum işaret parmağımı alabiliyodum sadece. aparatla zaten yapamıyordum. ama eş parmağını küs yapıp yarısından fazlasını rahat alabiliyodum ki eşimin parmakları kalındır. orta parmağınında nerdeyse tamamını alabiliyor hatta git gel yapabiliyodum. ama bi süredir denemiyorduk. dün p...sle deneme yaptık ve ıkınarak yarısını aldım ve hiç hissetmedim bile. hem de 3 kez denedik aynı rahatlıkla nerdeyse yarısını aldım. benim şimdi ne yapmam gerekiyor aynı şekilde p...sle deneme yapmaya devam edeyim demi. ve bi sonraki aşamaya nasıl kolay geçebilirim önerilerinize ihtiyacım var. tavsiyeleriniz neler. çünkü bukadar ilerlemişken geriye düşersem çok moralim bozuluyor aylarca denemiyorum sonra. bundan sonra daha ilerisi olmalı. lütfen bana yardımcı olurmusunuz
evet sonunda başardım.darısı sizlerin başına CANLAR.Belki bazılarınız bana kızacak ama egzersiz falan çok işe yaramadı bende.1 ay oldu evleneli 2 tane jinekoloğa gittim ve bana vaji..sin dediler kendin çözemezsin dedi 2.doktor.hep annelerimizin zamanını düşündüm.çook eskileri düşündüm.onların zamanında böyle imkanlar mı vardı nasıl çözüyorlardı diye günlerce düşündüm.evlenmeden önce eşimle adağımız vardı.biraz sorunlu bir evlilik aşaması geçirmiştik.hayırlısıyla evlenelim kurban keseceğiz diye adakta bulunmuştuk.dün çok şükür onu yerine getirdik.oturdum sabaha kadar dua ettim.ve bugün kabus bitti.her şey dua ile.emin olun rabbimizde şifamız.sadece size bulunacağım tek tavsiyem siz üstte olun altta kastıgınız kadar kasmıyorsunuz.inşallah sizler de atlatırsınız.allah yardımcınız olsun.
ya kızlar önce 2 parmak denedim ewet kolyca yapabiliyodum. sonra küs şeklinde 3 parmak denedim. biraz zor olsa da yaptım. sonra bir kaç kere daha tekrarladım 3 parmak.... bi de küçük aparak hazırlamıştım orta parmak kalınlığında işte onu yapamadım(((( ya böyle yönümü tayin edemedim.. (( sonra orta parmakla deneyeyim dedim inanın 3 parmakla yaptıüımdan daha zor oldu... kızlar siz söyleyin ben niye anormalim???? (((((((((((((((((( ve ne yapmam lazımm??
tam sana yazıyordum sonra sildim daha regli bitmemiş olabilir diye.. hadi bakalım bak bugün 2 gelin haberi aldık...( yaren, canki ) sonra 3 kişi sırada ( yavuz, berna, huzur)
Hadi egzersize ilk hedefimiz bayram:) şimdi başlıyorsun ve her aşamanı anlatıyorsun... şimdi başla takıldığın yerleri yaz.. derin derin nefes al nefes verirken ilerlet.. tv aç yada müzik dinle..
başlamadan kötü olursa diye bir şey yok.. asıl başlamazsan kötü olur...( tehdit gibi oldu:)
berna aynı şeyi bende düşündüm aslında ama bi yandanda diorumki aparat çok katı düz bişey olduğu için onu alamıyor olabilirim ama p.. öyle değil eşimizle anlaşıp kontrolü birlikte sağlayabiliriz..
Moral bozukluğu olsun istemiyorsan egzersize devam bence.
Canım sen en zor aşamayı halletmişsin bundan sonrası çok daha kolay mademki rahatsın bence pe..s denemelerine devam nefes egzersizleriyle daha da ilerleyebilirsin derin bir nefes al sen nefes verirken eşin itsin nefes verirken gevşiyoruz ve orası açılıyo takıldığın yerde biraz bekle sakinleş ve öyle devam et kontrolün sende olmasını istiyosan üstte deneyebilirsin hadi bakalım bol şans canım
üste denedim ama bi türlü beceremedim. burdan okuduklarıma dayanarak söylüyorum bu aşamadan sonra gerisi birden oluyormuş. biz bile anlamıyormuşuz inş. benimkide o şekilde olur. çok sağol ilgilendiğin için
altta daha rahatımm. altta olduğum zaman alabiliyorum zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?