Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:) evet aynı gidiyrz .. az öne çilekli yazmış 3 parmakda iyie alış diye bende öyle yapıcam sonrasında ne yapıağımızıda ona soralımm çilekliii? :))
p...s denemesi yapıcaz .
öyle mi diyosun canım yaaa... aparatsız 3 parmakla yenermiyizzzz?
aparatı paramak yapamayanlar yapıyor canım.

katılıyorummm...

yok canım sen bir kere ilişkiye girdiğin için sorun olmaz sende.

2 parmak 2 boğum alıyorum. iyi bişey en azından gerilememişim. hadi bakalım hayırlısı.
.

eş parmağı çalışmadan da yenenler var.

farketmez canım sen yeteki egzersiz yap, ben kendim yapamadığım için eş parmağı ile çalıştım.

yeniceksin canım ve kurtulacaksın, çok iyi gidiyorsun .

etmez olur musun kısss çok kolay yeneceksin ALLAH ım izin verirse... sen sadece bunları kafana takmayı bırakıyorsun rahatlıyorsun tamam mı

günaydınnnn yavrular 2 gündür neti açamadım maaşallah ne birikmiş sayfalar.. ben bugün onları okurum kızlar sorusu olan özel atarsa daha kolay görürüm ve cevaplarım...

arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim daha öncedeleride yazmıştım ama son zamanlarda pek giremiyorum. ben parmak egzesizini kendim yapamıyorum işaret parmağımı alabiliyodum sadece. aparatla zaten yapamıyordum. ama eş parmağını küs yapıp yarısından fazlasını rahat alabiliyodum ki eşimin parmakları kalındır. orta parmağınında nerdeyse tamamını alabiliyor hatta git gel yapabiliyodum. ama bi süredir denemiyorduk. dün p...sle deneme yaptık ve ıkınarak yarısını aldım ve hiç hissetmedim bile. hem de 3 kez denedik aynı rahatlıkla nerdeyse yarısını aldım. benim şimdi ne yapmam gerekiyor aynı şekilde p...sle deneme yapmaya devam edeyim demi. ve bi sonraki aşamaya nasıl kolay geçebilirim önerilerinize ihtiyacım var. tavsiyeleriniz neler. çünkü bukadar ilerlemişken geriye düşersem çok moralim bozuluyor aylarca denemiyorum sonra. bundan sonra daha ilerisi olmalı. lütfen bana yardımcı olurmusunuz

Canım aparatı ben de hiç alamamıştım kimisine parmak daha kolay geliyo orta parmağa gelince belki aparatı alamayınca stres yapmışındır o yüzden olmamıştır bazen bi halimiz bi halimizi tutmuyo moral bozmak yok egzersize devam

hihohoho, kötüyüm beaan kötüyüüüüm işe yaradı ya, sen ona bak

Moral bozukluğu olsun istemiyorsan egzersize devam bence.

Canım sen en zor aşamayı halletmişsin bundan sonrası çok daha kolay mademki rahatsın bence pe..s denemelerine devam nefes egzersizleriyle daha da ilerleyebilirsin derin bir nefes al sen nefes verirken eşin itsin nefes verirken gevşiyoruz ve orası açılıyo takıldığın yerde biraz bekle sakinleş ve öyle devam et kontrolün sende olmasını istiyosan üstte deneyebilirsin hadi bakalım bol şans canım

hadi gözünaydın tebrikler!!! yeni evli olduğunu için aşman kolaydı zaten, şükür kurtuldun. halaylar sana gelsin.

anormal değilsin, bir gün yapılan ertesi gün yapılamayabiliyor. muhtemelen strese girdin zorlanınca. sonra da yapabildiğini de yapamaz oldun. bu durumda yapacağın, moralini bozmayıp bunun "anormal" değil "normal" olduğunu aklına getirmek. sonra sakinleş, gevşe, ara ver dinlen. kendini iyi hissedince tekrar denersin.

güzel bi tehdit, bence de başlamazsa kötü olcak

kızlar ikinizin de korkmasına gerek yok. eşinizi siz yönlendirirsiniz, girişe elinizle yerleştirip hafifçe itmesini söylersiniz. zaten o yumuşak kemikli parmak gibi değil. ve itildiğinde doğru yöne kayıyor, çok akıllı yolunu biliyor yani. şimdiden bu konuda endişe sokmayın kafanıza. emin olmak için de yapabiliyorsanız üstte deneyin. tamamen kendiniz yerleşirseniz üzerine, panik yapmazsınız. başarılar.

üste denedim ama bi türlü beceremedim. burdan okuduklarıma dayanarak söylüyorum bu aşamadan sonra gerisi birden oluyormuş. biz bile anlamıyormuşuz inş. benimkide o şekilde olur. çok sağol ilgilendiğin için

altta daha rahatımm. altta olduğum zaman alabiliyorum zaten canım

merhaba .. eğer altta deneme yapıyorsan altına yastık koy...bir de tam takıldığın anda poponun biraz havaya kaldır...derin derin nefes al ve nefesini verirken ilerletmeye çalışın...o sırada birazcık sabırlı olsan olacak aslında.. denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…