- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.441
?2.5 aylık evlıyım bende 2 kez yapabildim... sonrası hep stres ağlama. burayı okudum şimdi benım gıbı olan çokmuşş nasıl aşıcam bu durumu???
?
2 kez yapabildiysen devamının gelmesi gerekiyor aslında.. hiç jinekolojik muayene oldun mu
olmadım cnm zaten çok acı olduğu için kasıyorum girmiyo işte.
önce bir muayene olmalısın belki acının sebebi o olabilir....ya da kastığın için acıyordur ama önce muayene ol kafan rahatlar
çok kasıyorum evt ama elımde degılkı.. ramazan sonu gıdıcem doktora..
aklıma başka bir şey gelmedi.. bir muayene ol ondan sonra ya deneyerek ya da egzersizle çok çabuk halledersin.. zaten yapmışsın 2 kez devamı gelir
kızlar adetime 4 gün var evde gebelik testini yapmam için illa ki adet zamanımın geçmesi mi gerekir bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim. göğüslerim 10 gündür feci halde şiş ve ağrıyor. normalde adetten 2-3 gün önce şişerdi. bir de hiç bu kadar şiş olduklarını görmemiştim. bir an önce öğrenmek istiyorum
çok şükür 1 sene 3 haftalık bi işkenceden sonra bu aşamaya geçebildim
eşimle ilk denememiz bebek için ve ben çok sabırsızım aslında ben olmayan bebeğimi 1 senedir
bekliyorum belki de bu sabırsızlığım ondan. yumurtlama günlerimde ilişkide bulunmaya özen gösterdim bir de ondan umudum var tabi. ama dediğim gibi şu dört günü bi geçirebilseydim. beklemek çok zor..
4 gün kala kesin sonuç alabilir miyim yani ondan şüpheliyim
zar dudağımız kuruyunca üzeirnde deri kalkar ya öyle ince bir şeydir. Adı üstünde zar. O kasıldığın yer duvar gibi oluyor. Orayı kamamayı öğrenmen lazım. O yğzden biraz daha sabır. Jinekoloğa gitmiş miydin?Degerli arkadaslarim, ben basladim egzersize nihayet.Sahurdan once bir besmeleyle basladik. Amma ve lakin ben basarili olamadim. Dilatorumun 0 bedenini denedim basi giriyor vajinamin girisine giriyor yani ama ilerlemiyor, ilerleyemiyorum. Ben inceledim bayagi orada mini minnacik bir aciklik var, toplu igne basi kadarcik. Bizim istemsiz kasilan kaslarimiz zarda mi yoksa vajina girisinde mi anlayamadim, cunku vajina girisini geciyorum ama zara gelince orda kaliyor. Lutfen biri beni aydinlatabilir mi??? Dilator kullanan arkadasim 0 bedeni kac gunde alabilmis icine???Lutfen duyun beniiii...
Senin icin arastirdim bak haklisin. iliskiden 5-6 gun sonra idrarda belli olur ama en emini kan testidir diyor...
zar dudağımız kuruyunca üzeirnde deri kalkar ya öyle ince bir şeydir. Adı üstünde zar. O kasıldığın yer duvar gibi oluyor. Orayı kamamayı öğrenmen lazım. O yğzden biraz daha sabır. Jinekoloğa gitmiş miydin?
jinekologa gittim bir sorun yok dedi ama bana bir sorun var gibi geliyor yaa..yani bakiyorum ben ince bir zar gormuyorum orda sanki bir et parcasi var nasil anlatsam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?