Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu rahatsızlığın ne kadar zor olduğunu ancak çekenler bilir..hiçkimse bu soruna maruz kalmaz umarım...bu derttle uzun süredir ugrasıp yenen biri olarak bunu ancak yaşayan bilir diyorum..dediğiniz gibi allahın sopası yok,kime ne olacağı belli olmaz.

durum cok acikli. kk genelinde dalga gectigin kadin profili senin annen, kardesin, teyzen vb. sen ne kadar cnbc- e izleyip, plaza da calissan da, bu gercekten soyutlayamazsin kendini. bununla yüzlesemiyorsun diye sanal mastürbasyonuna vajinismusu alet etme.

istedigin kadar nutella ye, senin özün de bu. git futbol entrysi kas, sinemada yarisindan ciktigin filmi elestir ama psikolojik bir rahatsizlik olan vajinismusla dalga gecme. yarin bu sorunla su veya bu sekilde karsilasmayacagini bilemezsin, o zaman o bahsettigin seans basi parayi veremeyip buraya gelmeye yüzün olmaz.

ha biz kezbaniz, sen nesin? sadece troll mü?

Son düzenleme:
kızlar bu arada aparatlarla calışırken yanma hissi oluyorsa,çalışma bittikten sonra aparata madecassol diye bir krem var.onu sürüp aparatı itin.içerde bekletin.çok iyi bir krem,acı ve yanma varsa tedavi ediyor.doktor vermisti.tavsiye derim.:)

sözlükçü arkadaşlar lafım size; gerçekten sözlükteki "kadınlar kulübü" başlığı altında yazılanları okuyunca (ki eşim sözlük yazarı ve bende takipçisiyDİM) sizlerin aslında ne kadar cahil ve kendini bir halt zanneden ukalalar olduğunuzu anladım.. yazılanlarn fazlasıyla önyargılı, yaralayıcı ve rezil.. umarım bu vajinismus denilen lanet durum sizin, yada eşlerinizin ya da sevgilileriniz başına gelir ve hiçbirşeyden çözüm bulamayıp çaresiz kalırsınız.. burdaki insanlar sosyal hayatlarında bu konuyu kimseyle paylaşamayan gayet edepli ve namuslu insanlardır.. sizler gibi sevişmelerini ulu orta anlatan, cinsel hayatlarını konuşmaktan hiç çekinmeyen, erkekliği yatakta iyi! olmaktan ibaret zanneden insanlar burdakilerin ne çektiğini asla anlayamazlar! eğer varsa biraz elinizi vicdanınıza koyun ve burdaki sohbetleri alay konusu yapmaktan vazgeçin. herkesin karısı, kızı var değil mi :)

bende böyle düşünüyorum üye olmadan bu sayfalar okunmamalı sonuçta çok özel şeyler konuşuyoruz paylaşıyoruz önune gelen girmemeli böyle buraya ben rahatsız oldum dogrusu

aman okusunlar. anlayacak kafaları mı var sanki?? kendileri bi kadının bacak arasından çıkmadı mı?? herkesin anası yok mu?? kadını aşağılayanın anası erkek midir acaba?? hele oraya girip yorum yapan ekşi yazarlarından kadın olanlara acırım eğer vajinismusla dalga geçiyorsa. çünkü kimsenin kukusu ne zaman kitlenecek belli olmaz. kadınlarla dalga geçerek kendilerini tatmin edeceklerine, kocasından şikayet eden kadın dertlerine bir göz atarlarsa ülkedeki öküz sürüsünün kadınların anasını ağlattığına şahit olacaklardır. sonuçta sığlıkta erkeklerle kimse baş edemez. %99 u mikisi kalksın da bi deliğe girsin dışında derdi olmayan insanlardır. kk da bunun en canlı, en kanlı, en bi doğal göstergesidir. hadee başka kapıya!!!

dalga geçenin Allah başınada verir bu durumu sonuçta bu psikolojik bir sorun.konu sıkıntısı çekiyolar galiba artık hastalıklarla dalga geçiyolar.bir göz attımda dogruda bilmiyolar pek p...s içerdeyken kilitlenme demiş çoğu okusunlarda bıraz bilgi sahibi olsunlar bari

"çünkü kimsenin kukusu ne zaman kitlenecek belli olmaz. " hahahaha ay çok hoşuma gitti tabirin ben yıllarca hep ilk gün ilk gün deyip durdum, başıma böyle bişeyin geleceği aklımın ucundan geçmedi!!

merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve vajinismusum bu topiği de belkide 3 senedir takip ediyorum eskiden yazılarım da vardı egzersiz falan yapmıştık arkadaşlarla burdan ama yapamadım olmadı...2 kere jinekolojik muayene oldum ve birinde spektulu sokmaya çalıştı çok acı çektim 3 tane psikoloğa gittim ama başarısızılık oldu..şimdi ankarada yasemin yıldıza gidiyorum bugün 4.seansımı gittim ve çok az kaldığını söyledi doktor..yine dilatörle egzersiz çalışmaları yapıyoruz ama doktorum çok iyi bi insan aynı zamanda jinekologvecinsel terapist...2-3 seans sonra biteceğini söylüor ve çok hızlı ilerledim ben burda arkadaşlar yardımıyla parmak egzerisizi de yapmıştım belki yine egzersiz yapıyorum ama doktorum bana doğru ıkınmayı doğru nefes almayı ve rahatlamayı öğrettti bunlar çok önemli gelişmeleri buraya yazacağım bakalım neler olacak 4 yıl sonra başaracağım inşallah...gelişmeleri paylaşacağım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…