Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hmm, nutella yerken, uludag limonata icenler bu basligi da kesfetti heralde.
merhaba sözlük ahalisi! gidin lost most izleyin, olimpiyatlari acin. nevin yanit final kosacak. gülerken sandalyeden düseceginiz pek birsey yok burda.
sözlük gezi mi düzenlemiş bizim topiğe ?

Son düzenleme:

anladım canım sımdı daha ıyı. yogundum ılk denemeyı yapmayı unuttum ama bu geceden ıtıbaren baslayayım bakalım.

ne manyak ınsanlar var ya burda saglık psıkolojı evlılık konusunda konusuluyor ama bazıları bunu dalga konusu yapıyor demek. bukadar acızlık pes dogrusu

kız çilekli ben msj atamıyom, kızlar sözlük falan yazınca direk gugıldan kk sözlük yazdım bugünün tarihi saat 9 sıraları bizim topiğin linkini paylaşmışlar sözlükte öle gördüm ben

tattoo yazına gerek kalmadı aslında msj atmaya. o farketmıs eksıcılerın burda oldugunu. ben anlamadım. anlamadım falan yazacaktım yanı msj da. cok detaylı bırsey yok yoktu yanı cıleklı

ziyaretçiler sözüm size , vajinismus psikolojik bir hastalık ve sizin ironik esprilerinize alet olacak birşey değil, umarım böyle bir sorun yaşmazsınız, yinede dalga geçenlere Sela1'in dediği gibi Allah'ın sopası olmadığını hatırlatmak isterim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…