Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gırıs 9 cm mmıı ben mumla denıyorum gırıs bıraz ınce gerısı 9 cmmm ben oyle olculuyo dıye bılıyodummm dırek gırısmı 9cm olması gerekıyoo:18:

farketmez ki, ince tarafi da kalin tarafi da vajene giriyor. esnedigini anliyorsun. örnek olsun diye anlattim. zaten su kadar cevre uzunlugu dedigimizde ortalama aliyoruz.

9-10.5 cm arasi aparatla yendiklerini hatirladigim kisileri yazayim: sela, cicekrose, venusmars, elvan, zealea ve yanilmiyorsam snowflaken.

yani yolun sonundasin, git-gel calisirken rahat oldugunda öyle yavastan falan da degil, hizlica denemelere geciceksin. coook az kaldi.

Arkadaşlar ben bir şeyler sormak istiyorum. Şimdi ben p...sin başını almaya kalkarken hemen orayı kapatıyorum sanırım, uçta takılı kalıyor ve ileri gidemiyor. Kendi parmağımı sokamadım; bu yüzden eşim kendi parmağıyla denedi. Önce en küçük parmağını sonra işaret parmağını soktu. Sanırım kendimi sıktığımdan ilk etapta baskı,basınç ve yanma oldu. Kendimi sıkmamayı öğrenemiyorum. P....s ile ben üste geçip denemek istiyorum; başarılı olur muyum bilmiyorum. Bol jel kullanacağım ve nasıl bir şekilde bunu denemem lazım acaba? Eşim diyor sen sadece baş tarafı sıkıyorsun, parmağını sokunca hissetmiş ve ilerisi boşluk diyor. Eğer deneme yine başarısız olursa eşimin parmağına devam mı edeyim? Sizden tavsiyeler almak istiyorum. Ben de yeni evliyim; açıkçası biraz da cahilmişim cinsellik konusunda :) Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…