- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.821
canimm iyiyim sagol sen nasilsin? bu aralar yogunum ondan giremiyorum pekk bayram alisverisi temizligi derken yoruluyorum yaaa sen neler yapiyorsun? :) benden bi haber yok dahavarmi listedeki kimseden haber??
yavuz, nasıl gidiyor???
evet canım biraz parmağınla devam et, gel gel yaparsın ya parmağınla, ona devam et. gelişmeleri yaz. gspot topiğini okudun mu?arkadaşım merhaba.hatırlarsan birkaç gün önce parmakla uyarılmak için bir şema göstermiştin bana?onu uyguladık.gerçekten çok fark etti.çok tşk ederim
evet canım biraz parmağınla devam et, gel gel yaparsın ya parmağınla, ona devam et. gelişmeleri yaz. gspot topiğini okudun mu?
yavuz, nasıl gidiyor???
egzersiz yapanlar, lütfen bu toiğe bir göz atın:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/412190-g-spot-secret-point.html
bir fikrim yok açıkçası :26:, araştırdıkça ve buldukça yazarım, zevkli gecelerimiz olur inşallahcanım evet.bu şemayı uygulattım eşime.normal ilişkide orası uyarılamıyor ama eşim parmağıyla buldu sanırım.hiç hissettmediğim şeyler hissetdim.çok tşk ler sana.acaba pnisle nasıl uyarılabiliyor orası onu merak ediyorum.uygun pozisyon felan?
büyüt canıım, fazla oyalanmamak lazım aynı boydaben buna alıstım yaa artık kolay oluyooo buyultsemmı neee?
bir fikrim yok açıkçası :26:, araştırdıkça ve buldukça yazarım, zevkli gecelerimiz olur inşallah. Şimdilik parmak egzersiziyle gel gel yapmaya devam .
büyüt canıım, fazla oyalanmamak lazım aynı boyda. Sağ sol yapmayı unutma, bu zevk almak için önemli .
çok teşekkür ederim kuzum çok sağoll 2 yıllık evliyim ama denemelere 9 temmuz da başladım evet çok çeşt denedim bu kadar kolay olabileceğini düşünmemiştim deneyebildiğimi denedim çılgınlar gibi epey de git-gel yaptık prezevatifle çok daha kolay oluyor bol jel sürdükten sonra hepinize çok minnettarım ama dediğim gibi sakın korkmayın acı yok gerçekten yok fılop diye giriveriyo :)) ama içeri alırken siz tutun p..si daha rahat olursunuz hep dediğim gibi biz hanımlar dünyanın değil kozmosun en üstün yaratıklarıyız sakın unutmayın yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir
gayet cesaretlı ve kararlı gorunuyorsun ve hepımız bu kez olacagına ınanıyoruz ınsaallah her sey yolunda ve ıstedıgın gıbı gıder. sana dua edıyoruz
bence çok iyi ilerliyorsun tatlım bu azmini sakın yitirme hatta bir paermak tam aldıktan ve alıştıktan sonra eşinin parmağıyla da dene derim çünkü eşin yönünü anlar nerde kasıldığını anlar ve eşinin parmağını içinde hissettiğinde içinde sağa sola oynatmasına izin ver emin ol hiç bişey hissetmeyeceksin... ben çok şaşırmıştım hiçbişey hissetmeyince
Canım gayet iyi bir başlangıç yapmışsın çoğu kişi önce serçe parmakla başlıyo sen 2 level birden atlamışsınBen senin bu işi bir hafta içinde halledeceğine inanıyorum orta parmağı halledince 2 parmağa geçersin işaret parmağını ve orta parmağı küs gibi yapıp alıyosun canım hadi bol şans kolay gelsin
çok güzel bir başlangıç bence de. umarım her şey gönlünce olur canım ya... inanıyorum ve dualarım seninle,bu illeti yenmeye uğraşan bizlerle.
Canlarım öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Eşim izne geldi, hatta yalnız kalalım diye bir kaç günlüğüne tatile çıktık, o kadar cesaretli ve umutluydum ki tabii sonuç hüsran oldu. Aslında normali de bu, ben kendimi mucize yaşayacağım diye inandırdım, halbuki yavaş yavaş ilerlemesi gereken bir süreç bunu biliyorum ama gelin de yüreğime söyleyin. Neyse anlatayım olayı:
İlk üç gün denemelerde tabii sonuç negatif ve umutsuzluk, hatta eşimle ince bir kalemi denedik, parmağımı alan ben onda dokundurtmadım bile. Eşimi de umutsuzluğa sürükledim. Aramızda geçen konuşmalar sonucunda da benim anatomik bir sıkıntım olduğu ve acilen doktora gitmem gerektiği kararını aldık ama eşim o kadar umutsuzdu ki, kendimi çok kötü hissettim.
Sonra bir seferinde eşim dedi ki sana masaj yapmak istiyorum. Bebe yağıyla bana uzun bir masaj yaptı, onun mu etkisi oldu bilmiyorum, ekstra bir ilaç, sprey ya da kayganlaştırıcı kullanmadan, eşim kendi orta parmağını denedi ve 3 boğumuna yakını oldu. Hatta üst üste 3-4 kez oldu, o kadar mutlu olduk ki anlatamam p.....le denemeye bile geçmemişiz ama onla deneyince de bana çok kalın geldi, tamam dürüst olayım çok da üstüne düşmedik... Bu umutsuzluk durumundan kurtulmak bile bizi çok mutlu etti.
Kızlar kesin bende anatomik bir sıkıntı var derken, şak diye parmağın girmiş olması sizce sorun olmadığını mı gösteriyor? Ben yine de doktora gideyim mi? Yoksa egzersizlere ciddi anlamda başlayayım mı? Eşim bu durumdan sonra bana sende hiç bir sıkıntı yok, tamamen psikolojik dedi, çünkü hiç canım yanmadığı halde hatta hissetmedim bile o derecede yani kendimi o kadar kasıyorum ve eşimi o kadar çok itiyorum ki gören canım yanıyor sanacak... Bacaklarımı açmakta sıkıntı yaşıyorum. Bunu nasıl aşacağım ben?
Bir de kızlar, şimdi bundan sonra nasıl bir egzersizi önerirsiniz bana, bende dilatör seti falan yok, bu durumda neyi kullanarak egzersize başlasam acaba? Keşke eşim gitmeseydi, bir iki haftada yenerdim ben bu illeti, cidden çok umutlandım, biz eşimle birbirimiz bu anlamda çok ihmal etmişiz onu anladık, hasretlik aklımızı başımıza getirdi sanırım....
Bu arada geçenlerde yenen yeni gelin arkadaşlarımız olmuş, onları canı gönülden tebrik ediyorum, darısı bizim başımıza inşallah...
huzurum napıyosun nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?