Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aslında 3 secenek sunuyosun 2 sı cok guzeldı bunuda bulmadımda ole yazdıydım herzamankı gıbı sansıma bunu kabul etmıslerr degıstıremıyorumdaa aman napayımmm oldu gıttı masallh:))
neyse yenince değiştirirsin :13:, belli bir bekleme süresi var sanırım.

canimm iyiyim sagol sen nasilsin? bu aralar yogunum ondan giremiyorum pekk bayram alisverisi temizligi derken yoruluyorum yaaa sen neler yapiyorsun? :) benden bi haber yok daha varmi listedeki kimseden haber??

cok sukur cnm bende ıyı olmaya calısıyorum ...bende pek ugrayamıyorum buralara ama goum arkada degıl bılıyorumkı yardım edılıyor herkezeokumaya calısıyorum gecmısı

sanırım kımseden haber yok tam da bılmıyorum :)

arkadaşım merhaba.hatırlarsan birkaç gün önce parmakla uyarılmak için bir şema göstermiştin bana?onu uyguladık.gerçekten çok fark etti.çok tşk ederim
evet canım biraz parmağınla devam et, gel gel yaparsın ya parmağınla, ona devam et. gelişmeleri yaz. gspot topiğini okudun mu?

bir fikrim yok açıkçası :26:, araştırdıkça ve buldukça yazarım, zevkli gecelerimiz olur inşallah . Şimdilik parmak egzersiziyle gel gel yapmaya devam .

bir fikrim yok açıkçası :26:, araştırdıkça ve buldukça yazarım, zevkli gecelerimiz olur inşallah . Şimdilik parmak egzersiziyle gel gel yapmaya devam .

normalde siz bunu öğretmeden de yapardık ama sadece ileri geri parmağını sokar çıkartırdı.şimdi şemadaki gibi üst duvara yaslayıp gel gel işareti yapınca çok farklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…