- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.801
inanamıyorum rüya gibi gerçek gibi hüngür hüngür ağladım kahkahalarla güldüm güldüm ağladım beyazlaraa bürünüp Rabbimin huzuruna çıktım şükrettim .... şükürler olsun temmuz ayından beri beni adım adım yeniden doğduğum bugüne taşıyan Emine öğretmenime Dr. Mustafa Bey'e KADINLAR KULÜBÜNE biricik KOCAMA sonsuz teşekkürler... hatunlar korkmayın nolur korkmayın parmaklardan çektiğim acı neymiş ya bu p...s yumuşacık birşey zaten. yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama önce üstüne oturdum sonra sırtüstü uzandım sonra yüzüstü, domalarak, prezervatifli, prezevatifsiz çıldırmış gibiydim çok kolay oldu sarhoş gibiyim. iyi ki varsınız iyi ki... Rabbim sizi de kurtaracak bu illetten sakın korkmayın sakın zaten beyinine oranın açık geniş bir boşluk olduğunu yerleştirdikten sonra ne kadar korksan da artık beyin oranın açıklık olduğunu bildiğinden açılıyor acı olmuyor bol bol jel kullanın hiç acımayın (LUBRICANT JEL SADE kullandım 24,5 tl devlet karşılamıyor) buralarda olucam yine umarım yardımım dokunur =)
(çok coşamıyom aslında Foça'da şehit olduğunu öğrendim az önce )
Yani dr slmn esrdg tek basina egzersizin yeterli olmayacagini iddia ediyor aslinda ama mesela yurtdisinda genelde dilatorle tedavi ediyorlar psikolojik destek almadan yani. Hani deniyor ya vajinismus icin geleneklerden adetlerden filan kaynakli, kizlik zarinin korunmasi gerektigi dusuncesi filan... Ben zannetmiyorum bizlerde oyle bir dusunce olsun. Yani dusunun dogunun koylerinde (buradakileri tenzih ederim) kadinlardan 10 tane cocuk sahibi olan var, ama gelenekse orada asil gelenek ve korku, tore vs..Onlarin yapamamasi lazim.Tr deki dr lar tamamen rant pesinde vay efendim sizin korkulariniz var diyerek aslinda onlar bizim beynimize bu korkuyu kaziyorlar. Oysa herkes de olabilir bu. Cinselligi cok rahat yasayan Bati'nin kadinlarinda bile bu sorun var. Yani korkudan degil tamamen kontrolsuzlukten. Kaslari kontrol etmeyi ogrenmek lazim. Bir bebek bile duse kalka yurumeyi ogrenebiliyor daha dunyaya geleli 1 yil olmadan bazen ondan daha mi gucsuzuz biz??? Iradelerimize hakim olup,kaslarimiza soz geciremiyorsak haytta da basarili olamayiz. O sebepten ilk is vajinismusu yenip hayata atilmak var gucumuzle...Haydi kolay gelsin...
tedavinin psikolojik destekten yoksun olması, bunun psikolojik bir hastalık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. bu korku bir şekilde beynimize işliyor ve hastalık ortaya çıkıyor. doğudakileri örnek veriyorsun ama yanlış bir örnek, çünkü bu hastalık bilmemekten değil fazla bildiğini sanmaktan besleniyor. eğitim düzeyi düşük kadınlarda da elbette olabilir ama onların ortaya çıkma olasılığı çok düşük, bilemeyiz. bu konuda fazla bilgi sahibi olmayan insanlar, daha rahat ve korkusuz oluyorlar, sonuçta onlar için bu üremek için gerekli doğal bir şey. gerisini sorguluyorlar mıdır bizim gibi?? zevk, romantizm vb... dilatörle egzersiz yapmak da bir tür bilişsel duyarsızlaştırma. bir nevi cinsel fobiyi yenme tedavisi. o yüzden yazdıklarına katılmıyorum. tedavi şekline bakıp da bu psikolojik bir hastalık değil, sadece kontrolsüzlük demek bana doğru gelmiyor.
rant konusunda haklısın da, bahsettiğin doktor zaten psikolojik herhangi bir şey yaptırmıyor ki. yaptığı dilatörle egzersiz. yöntem aynı yani, yanında cinsel terapi yok.
inanamıyorum rüya gibi gerçek gibi hüngür hüngür ağladım kahkahalarla güldüm güldüm ağladım beyazlaraa bürünüp Rabbimin huzuruna çıktım şükrettim .... şükürler olsun temmuz ayından beri beni adım adım yeniden doğduğum bugüne taşıyan Emine öğretmenime Dr. Mustafa Bey'e KADINLAR KULÜBÜNE biricik KOCAMA sonsuz teşekkürler... hatunlar korkmayın nolur korkmayın parmaklardan çektiğim acı neymiş ya bu p...s yumuşacık birşey zaten. yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama önce üstüne oturdum sonra sırtüstü uzandım sonra yüzüstü, domalarak, prezervatifli, prezevatifsiz çıldırmış gibiydim çok kolay oldu sarhoş gibiyim. iyi ki varsınız iyi ki... Rabbim sizi de kurtaracak bu illetten sakın korkmayın sakın zaten beyinine oranın açık geniş bir boşluk olduğunu yerleştirdikten sonra ne kadar korksan da artık beyin oranın açıklık olduğunu bildiğinden açılıyor acı olmuyor bol bol jel kullanın hiç acımayın (LUBRICANT JEL SADE kullandım 24,5 tl devlet karşılamıyor) buralarda olucam yine umarım yardımım dokunur =)
çok sevindim nasıl başardın. parmak denemelerimi yaptın. ben pek parmak denemesi yapamadım. bikaç denemelerim oldu ama en rahat eş parmağı ve p...sle yapabildim .p...sin yarısını ıkınarak alıyorum ne acı ne korku hiç bişey yok ama nedense daha sonrası gitmiyor. bebe yağı falan sürüyorum ama hep aynı yere kadar. bikaç gün üst üste denedik her defasında 3 kez falan ama hep aynı yere kadar giriyor. 2 gündür deneem fırsatımız olmadı. akşam denicez tavsiye edebileciğin bişeyler varmı. herkesten yeni tavsiyeler öğrenmek istiyorum kendim için en dorğru olanını bulabilmek için.
canım ya çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. akşamda anlattıklarını yaparak denicem. aslında korku yok artık. o delik açılıp yarıya kadar girdikten sonra gerisi neden gitmesin demi ki orası kocaman bi boşlukken. anladım artık yapısını vajinin. ama nedense hep yarıda kaldık. gerçi öyle haftalarca bi denememiz olmadı bikaç gün de 2 şer defa falan.daha tam alışmamıştır belkide. bende öyle biranda olnmasını istiyorumm inşallah olur hepimiz kurtuluruz bu dertten
bende denedım dun ama malesef olumsuz altta denedım gene kasıyorum yaklsatıramadım gene yaaa
yavuuzz!! 9cm ince diye sızlanırken gidip deneme mi yaptın???egzersiz bitene kadar deneme yasak, kaç kez okudun bunu, niye deniyorsun ki allasen?? teessüf ederim dilerim egzersizden soğumana sebep olmaz bu şimdi... :44::44::44:
napayım durduramıyorum denyelımdeneyelım dıye basımın etını yedı bende gel hee deneyek hadı dedım ama olmadııı zatennn canımmm sogumamm egzersızden zten kasıyorum halaaa
Dışarı boşalmayla hamile kalan ne çok insan varmış meğer...Eşim boşu boşuna benim kalbimi kırmış zamanında....
CANIM HOŞGELDİN. Biraz kendinden bahseder misin? İnşallah halledeceksin canım. Buraya geldin ya en geç 1-2 ay içinde halledersin ALLAH'IN İZNİYLE
tamam kuzum, aman deyim egzersizi bırakma, çok hızlı ilerledin bak, bu ivmeyi kaybetme ki yenesin. bugünkü egzersizinde şimdiden başarılar diliyorum sana.
banada yardım edin ne olur yaa en başta nasıl başlamam lazım anlatın nolur bende sizlerle beraber atlatayım bu illetii
tebrılkler zeynep canım baska dert tasa görmeyesın.........inanamıyorum rüya gibi gerçek gibi hüngür hüngür ağladım kahkahalarla güldüm güldüm ağladım beyazlaraa bürünüp Rabbimin huzuruna çıktım şükrettim .... şükürler olsun temmuz ayından beri beni adım adım yeniden doğduğum bugüne taşıyan Emine öğretmenime Dr. Mustafa Bey'e KADINLAR KULÜBÜNE biricik KOCAMA sonsuz teşekkürler... hatunlar korkmayın nolur korkmayın parmaklardan çektiğim acı neymiş ya bu p...s yumuşacık birşey zaten. yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama önce üstüne oturdum sonra sırtüstü uzandım sonra yüzüstü, domalarak, prezervatifli, prezevatifsiz çıldırmış gibiydim çok kolay oldu sarhoş gibiyim. iyi ki varsınız iyi ki... Rabbim sizi de kurtaracak bu illetten sakın korkmayın sakın zaten beyinine oranın açık geniş bir boşluk olduğunu yerleştirdikten sonra ne kadar korksan da artık beyin oranın açıklık olduğunu bildiğinden açılıyor acı olmuyor bol bol jel kullanın hiç acımayın (LUBRICANT JEL SADE kullandım 24,5 tl devlet karşılamıyor) buralarda olucam yine umarım yardımım dokunur =)
(çok coşamıyom aslında Foça'da şehit olduğunu öğrendim az önce )
hangi jelden kullanıyorsunuz
hangi jelden kullanıyorsunuz
zeynep gözünaydın, allah başka dert vermesin. halaylar sana gelsin[/QUOTE
çok saolun canımm çoook sizler sayesindde en çok inanın ben 2 yıldır evliydim bu forumu 1 ay önce buldum ve 1 ayda kabus bitti iyi ki iyiki iyiki iyiki varsınız
zeynep tebrikler canım,darısı yapamayan tüm arkadaşlarımızın ve benim başıma inşallah...
tebrılkler zeynep canım baska dert tasa görmeyesın.........
tatlımmmmmmmnasılsınnn merak edıyordum seniiii gorusemedıkk ıyımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?