Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zeynep gözünaydın, allah başka dert vermesin. halaylar sana gelsin

bende denedım dun ama malesef olumsuz altta denedım gene kasıyorum yaklsatıramadım gene yaaa

yavuuzz!! 9cm ince diye sızlanırken gidip deneme mi yaptın??? egzersiz bitene kadar deneme yasak, kaç kez okudun bunu, niye deniyorsun ki allasen?? teessüf ederim dilerim egzersizden soğumana sebep olmaz bu şimdi... :44::44::44:

napayım durduramıyorum denyelımdeneyelım dıye basımın etını yedı bende gel hee deneyek hadı dedım ama olmadııı zatennn canımmm sogumamm egzersızden zten kasıyorum halaaa

napayım durduramıyorum denyelımdeneyelım dıye basımın etını yedı bende gel hee deneyek hadı dedım ama olmadııı zatennn canımmm sogumamm egzersızden zten kasıyorum halaaa

tamam kuzum, aman deyim egzersizi bırakma, çok hızlı ilerledin bak, bu ivmeyi kaybetme ki yenesin. bugünkü egzersizinde şimdiden başarılar diliyorum sana.

3senelik evliyim bir tane oğlum var özel bir şirkette muhasebecilik yapıyorumm

banada yardım edin ne olur yaa en başta nasıl başlamam lazım anlatın nolur bende sizlerle beraber atlatayım bu illetii

Hoşgeldin cnm daha önce hiç egzersiz fln yaptın mı istersen önce aynayla başlayalım bi ayna al ve vajiyi incele nefes al ve ver verirken oranın biraz açıldığını göreceksin sonra parmak egzersizlerine başlarsın kimisi serçe parmakla başlıyo kimisi de işaret parmağıyla tabi bolca da jel sür parmağına bu arada gün içerisinde bol bol da kegel egzersizi yap ilk sayfada anlatılıyp zaten aklına takılan şeyleri sorabilirsin

tebrılkler zeynep canım baska dert tasa görmeyesın.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…