- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.841
çok teşekkür ederim kuzum çok sağoll 2 yıllık evliyim ama denemelere 9 temmuz da başladım evet çok çeşt denedim bu kadar kolay olabileceğini düşünmemiştim deneyebildiğimi denedim çılgınlar gibi epey de git-gel yaptık prezevatifle çok daha kolay oluyor bol jel sürdükten sonra hepinize çok minnettarım ama dediğim gibi sakın korkmayın acı yok gerçekten yok fılop diye giriveriyo :)) ama içeri alırken siz tutun p..si daha rahat olursunuz hep dediğim gibi biz hanımlar dünyanın değil kozmosun en üstün yaratıklarıyız sakın unutmayın yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir
gayet cesaretlı ve kararlı gorunuyorsun ve hepımız bu kez olacagına ınanıyoruz ınsaallah her sey yolunda ve ıstedıgın gıbı gıder. sana dua edıyoruz
bence çok iyi ilerliyorsun tatlım bu azmini sakın yitirme hatta bir paermak tam aldıktan ve alıştıktan sonra eşinin parmağıyla da dene derim çünkü eşin yönünü anlar nerde kasıldığını anlar ve eşinin parmağını içinde hissettiğinde içinde sağa sola oynatmasına izin ver emin ol hiç bişey hissetmeyeceksin... ben çok şaşırmıştım hiçbişey hissetmeyince
Canım gayet iyi bir başlangıç yapmışsın çoğu kişi önce serçe parmakla başlıyo sen 2 level birden atlamışsınBen senin bu işi bir hafta içinde halledeceğine inanıyorum orta parmağı halledince 2 parmağa geçersin işaret parmağını ve orta parmağı küs gibi yapıp alıyosun canım hadi bol şans kolay gelsin
çok güzel bir başlangıç bence de. umarım her şey gönlünce olur canım ya... inanıyorum ve dualarım seninle,bu illeti yenmeye uğraşan bizlerle.
Canlarım öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Eşim izne geldi, hatta yalnız kalalım diye bir kaç günlüğüne tatile çıktık, o kadar cesaretli ve umutluydum ki tabii sonuç hüsran oldu. Aslında normali de bu, ben kendimi mucize yaşayacağım diye inandırdım, halbuki yavaş yavaş ilerlemesi gereken bir süreç bunu biliyorum ama gelin de yüreğime söyleyin. Neyse anlatayım olayı:
İlk üç gün denemelerde tabii sonuç negatif ve umutsuzluk, hatta eşimle ince bir kalemi denedik, parmağımı alan ben onda dokundurtmadım bile. Eşimi de umutsuzluğa sürükledim. Aramızda geçen konuşmalar sonucunda da benim anatomik bir sıkıntım olduğu ve acilen doktora gitmem gerektiği kararını aldık ama eşim o kadar umutsuzdu ki, kendimi çok kötü hissettim.
Sonra bir seferinde eşim dedi ki sana masaj yapmak istiyorum. Bebe yağıyla bana uzun bir masaj yaptı, onun mu etkisi oldu bilmiyorum, ekstra bir ilaç, sprey ya da kayganlaştırıcı kullanmadan, eşim kendi orta parmağını denedi ve 3 boğumuna yakını oldu. Hatta üst üste 3-4 kez oldu, o kadar mutlu olduk ki anlatamam p.....le denemeye bile geçmemişiz ama onla deneyince de bana çok kalın geldi, tamam dürüst olayım çok da üstüne düşmedik... Bu umutsuzluk durumundan kurtulmak bile bizi çok mutlu etti.
Kızlar kesin bende anatomik bir sıkıntı var derken, şak diye parmağın girmiş olması sizce sorun olmadığını mı gösteriyor? Ben yine de doktora gideyim mi? Yoksa egzersizlere ciddi anlamda başlayayım mı? Eşim bu durumdan sonra bana sende hiç bir sıkıntı yok, tamamen psikolojik dedi, çünkü hiç canım yanmadığı halde hatta hissetmedim bile o derecede yani kendimi o kadar kasıyorum ve eşimi o kadar çok itiyorum ki gören canım yanıyor sanacak... Bacaklarımı açmakta sıkıntı yaşıyorum. Bunu nasıl aşacağım ben?
Bir de kızlar, şimdi bundan sonra nasıl bir egzersizi önerirsiniz bana, bende dilatör seti falan yok, bu durumda neyi kullanarak egzersize başlasam acaba? Keşke eşim gitmeseydi, bir iki haftada yenerdim ben bu illeti, cidden çok umutlandım, biz eşimle birbirimiz bu anlamda çok ihmal etmişiz onu anladık, hasretlik aklımızı başımıza getirdi sanırım....
Bu arada geçenlerde yenen yeni gelin arkadaşlarımız olmuş, onları canı gönülden tebrik ediyorum, darısı bizim başımıza inşallah...
huzurum napıyosun nasılsın:)
arkadaşlar bana bi çözüm bulun ne oluuur.. bitsin istyrm bu ızdırapp( kaç gündür yazmıyrm etkilerim iyi giden arkadaşları diye ama olmuyorr olmuyorr... inanamayaaksınız 2 gün önçe kendimi iyiçe ikna etmek için 4 parmağı birden aldımm tamamdır dedim.. ertesi gün bu iş bitti dedim yine öne kendim egzersiz yaptım (biraz zorlandım) sonra p.. denemesine geçelim dedik kapandı resmen orasıı.. eşle parmak denemesi yapalım dedik zar zor orta parmak oldu.. bu geçede egzersiz yaptım sonra p.. denemesine geçtik kendimi kötü hissettim o şeyin oraya değmesi yettii çok kötü oldum eşimde ilk defa bu kadar gerginleşti.. tekrar deneyelim dedim ama hevesim kaçtı dedi gitti... niye korkuyosun anlamadınmı orası ne kadar büyük 4 parmak yaptın! dedi... korkmuyorumki girebilir evet ama ben kötü hissediyorum elimde değil çok kötü bir duygu kaplıyo içimi ((( ne yapmalıyım bilmiyrmm çok yoruldum sıkıldımm ve mutsuzummm (
cok sukur cnm bende ıyı olmaya calısıyorum ...bende pek ugrayamıyorum buralara ama goum arkada degıl bılıyorumkı yardım edılıyor herkezeokumaya calısıyorum gecmısı
sanırım kımseden haber yok tam da bılmıyorum :)
ne guzel dort parmak yapmissin biraz acele ediyorsun iyice alismalisin egzersizde git gel yapmalisin icinde uzun süre tutmalisin parmak veya aparati..sonra bide kendini hazir hissetme süreci var ben 12 cm deydim ama kendimi hazir hissetmedigim icin kac deneme basarisiz oldu sonra hic beklemedigim bi anda oldu cok sasirmistim bunun icinmi bu kadar beklemisim demistim...sende de oyle olcak merak etme simdilik egzersize devam...
arkadaşlar bana bi çözüm bulun ne oluuur.. bitsin istyrm bu ızdırapp( kaç gündür yazmıyrm etkilerim iyi giden arkadaşları diye ama olmuyorr olmuyorr... inanamayaaksınız 2 gün önçe kendimi iyiçe ikna etmek için 4 parmağı birden aldımm tamamdır dedim.. ertesi gün bu iş bitti dedim yine öne kendim egzersiz yaptım (biraz zorlandım) sonra p.. denemesine geçelim dedik kapandı resmen orasıı.. eşle parmak denemesi yapalım dedik zar zor orta parmak oldu.. bu geçede egzersiz yaptım sonra p.. denemesine geçtik kendimi kötü hissettim o şeyin oraya değmesi yettii çok kötü oldum eşimde ilk defa bu kadar gerginleşti.. tekrar deneyelim dedim ama hevesim kaçtı dedi gitti... niye korkuyosun anlamadınmı orası ne kadar büyük 4 parmak yaptın! dedi... korkmuyorumki girebilir evet ama ben kötü hissediyorum elimde değil çok kötü bir duygu kaplıyo içimi ((( ne yapmalıyım bilmiyrmm çok yoruldum sıkıldımm ve mutsuzummm (
inşallah dediğin gibi olur( en az 20 dk bekletiyorum içimde 1 saate yakın egzersiz yapıyrm git gel yapıyrm.. inşallah hazır hissetme süreci çabuk geçer... çok yoruldumm ((
canım nolur moralini bozma(( senle konuştugumuz korktugumuz şey oldu... o yüzden bundan sonra aparat deneyelim canımmm kontrol parmaklardan çıksın istiyorum...
ben de malum dönemimdeyim((( ne olacak bitince bilmiyorummm... aparatla çalışalım we birbirimizi motiwe edelim...inan bende senden farklı değilimmmm....
Kizlar aklima takildi hani aparatla egz.yapiyoruzya pozisyon denemesi yapiomusunuz.ben alismisim sirtustu yat bacagn teki kirik dieri yeede ayir ayirabildigim kadar modunda yapabiliyorum aparati hic dom alarak yada ustune oturarak denemedm siz aparatla denedinzmiki iliskide usttte ol diosunz
canım nolur moralini bozma(( senle konuştugumuz korktugumuz şey oldu... o yüzden bundan sonra aparat deneyelim canımmm kontrol parmaklardan çıksın istiyorum...
ben de malum dönemimdeyim((( ne olacak bitince bilmiyorummm... aparatla çalışalım we birbirimizi motiwe edelim...inan bende senden farklı değilimmmm....
arkadaşlar ben de daha önce giriyodum bu topiğe egzersizlere başlamıştım sonra olmuyor diye ara verdim epeyce bir süreşimdi tekrardan denemelere başladım 3gündür düzenli yapıyorum ama çok ilerleyemedim gibi zaten yaklaşık iki kalem kalınlığı kadar olan mumu alıyodum önceden şimdi de alıyorum ama biraz zorlanıyorum. size şunu sormak istiyorum ben mumu iyice jelliyorum deniyorum ama jel içerde kuruyunca parça parça dökülüyor yapışıyor sonrada zorlanıyorum diğer denemelerde... jelle alakalı herhalde sizin de oluyor mu hiç jelin markasını mı değiştirmem gerek?
biraz daha fazla egzersiz yap ben gunde 2 2 bucuk saat egzersiz yapiyordum bekletiyordum falan boyle olmasina ragmen 2 ay sürdü yenmem... kisiden kisiye degisiyor hersey... insallah cabucak yenersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?