Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne guzel dort parmak yapmissin biraz acele ediyorsun iyice alismalisin egzersizde git gel yapmalisin icinde uzun süre tutmalisin parmak veya aparati..sonra bide kendini hazir hissetme süreci var ben 12 cm deydim ama kendimi hazir hissetmedigim icin kac deneme basarisiz oldu sonra hic beklemedigim bi anda oldu cok sasirmistim bunun icinmi bu kadar beklemisim demistim...sende de oyle olcak merak etme simdilik egzersize devam...

inşallah dediğin gibi olur( en az 20 dk bekletiyorum içimde 1 saate yakın egzersiz yapıyrm git gel yapıyrm.. inşallah hazır hissetme süreci çabuk geçer... çok yoruldumm((

Kizlar aklima takildi hani aparatla egz.yapiyoruzya pozisyon denemesi yapiomusunuz.ben alismisim sirtustu yat bacagn teki kirik dieri yeede ayir ayirabildigim kadar modunda yapabiliyorum aparati hic dom alarak yada ustune oturarak denemedm siz aparatla denedinzmiki iliskide usttte ol diosunz

canım nolur moralini bozma(( senle konuştugumuz korktugumuz şey oldu... o yüzden bundan sonra aparat deneyelim canımmm kontrol parmaklardan çıksın istiyorum...
ben de malum dönemimdeyim((( ne olacak bitince bilmiyorummm... aparatla çalışalım we birbirimizi motiwe edelim...inan bende senden farklı değilimmmm....

arkadaşlar ben de daha önce giriyodum bu topiğe egzersizlere başlamıştım sonra olmuyor diye ara verdim epeyce bir süre şimdi tekrardan denemelere başladım 3gündür düzenli yapıyorum ama çok ilerleyemedim gibi zaten yaklaşık iki kalem kalınlığı kadar olan mumu alıyodum önceden şimdi de alıyorum ama biraz zorlanıyorum. size şunu sormak istiyorum ben mumu iyice jelliyorum deniyorum ama jel içerde kuruyunca parça parça dökülüyor yapışıyor sonrada zorlanıyorum diğer denemelerde... jelle alakalı herhalde sizin de oluyor mu hiç jelin markasını mı değiştirmem gerek?

inşallah dediğin gibi olur( en az 20 dk bekletiyorum içimde 1 saate yakın egzersiz yapıyrm git gel yapıyrm.. inşallah hazır hissetme süreci çabuk geçer... çok yoruldumm((

biraz daha fazla egzersiz yap ben gunde 2 2 bucuk saat egzersiz yapiyordum bekletiyordum falan boyle olmasina ragmen 2 ay sürdü yenmem... kisiden kisiye degisiyor hersey... insallah cabucak yenersin...

özellikle seni etkilerim diye yazmak istememiştim ama bi çare bulurum dedimm benbenceden allah razı olsun özelde elinden geleni yapıyo aslında ama burayada yazma ihtiyacı duydum.. inşallah senin öyle olmazz canım...

bende yatarak bacaklarimi acip yapiyordum egzersizlerii... bi kac kez ustune oturmayi denedim oldu ama zor oldu sonra biraktim... suan onemli olan egzersize iyice alisip vajiyi bi an once yenmekk... bosver pozisyonlari onlarda zamanla olur insallah...

aparat daha kolay parmagi sokcam diye sekilden sekile giriyorsun bi süre sonra kolun agriyorr aparata gecin bi an once farki görürsünüz bencee...hem yabanci biseyin girmesi iyi alisirsiniz daha cabukk...

ne jel kullaniyorsun bilmiyorum ama ultrason jeli kullandik burda cogu kisi ve iyiydi yanii kuruma falan olmuyordu...

biraz daha fazla egzersiz yap ben gunde 2 2 bucuk saat egzersiz yapiyordum bekletiyordum falan boyle olmasina ragmen 2 ay sürdü yenmem... kisiden kisiye degisiyor hersey... insallah cabucak yenersin...

ramazan olmasa daha fazla yaparım belki ama 11, 12 gibi ancak fırsat buluyorum ,1 saatten sonrada yoruluyrm dinleneyim derken sahur gelioo... ama elimden geldiğince uzatıcam süreyi.

ramazan olmasa daha fazla yaparım belki ama 11, 12 gibi ancak fırsat buluyorum ,1 saatten sonrada yoruluyrm dinleneyim derken sahur gelioo... ama elimden geldiğince uzatıcam süreyi.

anliyorum canim neyse sen yap yapabildigin kadar insallah en kisa sürede kurtulursunuz hepinizz... egzersiz yaptigim günler geldi aklima ahh ahh :)

ne jel kullaniyorsun bilmiyorum ama ultrason jeli kullandik burda cogu kisi ve iyiydi yanii kuruma falan olmuyordu...
r
okeyin jelini kullanıyorum ve çok az kayganlaştırıyor. gibi su gibi akıp gidiyor sanki sonrada hani uhu olur ya onun gibi olup sertleşiyor yapışıyor bi de onunla uğraşınca iyice sinir basıyor offf çok yoruldum gerçekten nasıl yencez bu sorunu yaa bütün kaslarım kaskatı oluyor strese girince Allah herkesin yardımcısı olsun bu süreçte çok zor...

ozmn ultrason jeli al onu kullan canim.. egzersizle yenicek herkess bizde oyle yendik cunku.. baska türlü olmuyor maleseff... egzersizleri birakmayin sakin..

Ben de öyle düşünüyorum canım sorun olsaydı parmak girmezdi diye... Parmak sanki daha iyi gibi, daha sert bir şey insanın gözünü korkutuyor değil mi? 2 yıl oldu canım evleneli....

ozmn ultrason jeli al onu kullan canim.. egzersizle yenicek herkess bizde oyle yendik cunku.. baska türlü olmuyor maleseff... egzersizleri birakmayin sakin..

tamam canım sağolasın inşallah bir an önce sonuca ulaşırız sen yenmişsin galiba diğer tüm vajilerin başına inşallah... egzersizleri disiplin içinde yapmaya çalışıyorum bakalım henüz çok umutlu bir durumda değilim ama bir gün de ben de sevinç çığlıkları atmak istiyorum burda... herkese iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…