Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oooo kaçak!!! aylardır yoksun, neden kaçıp kayboldun bakalım???

(( evet ne desen haklısın sela... işte tipik vajinismus triplerindeydim ben de aslına bakarsan vajili olduğumu kabullenmemle geçti kaçaklığım. hep bu doktorlar yüzünden adamakıllı bana vajilisin sen git egzersiz yap ya da tedavi ol deselerdi şimdiye kadar yenmiştim ama hiçbirine güvenmiyorum artık canım hepsi boşvermiş gibi davrandı bana ben dışında kimse bu hastalığı kabullenmişe de benzemiyor eşim bile inanmış görünüyo ama sanki hala başka bir çözümü olduğunu düşünüyor bence. ama artık ben kabullendim veeeee tekrar döndüm sahalara:) inşallah yencem ama iyi gidiyorum baya maşallah...

Canım biliyorsun ben eş parmağını alabilmiştim içeri, sence yine de küçük olanla mı başlayayım? Adım adım mı gitmek gerekiyor?

tatlım sen bilirsin ama nacizane tavsiyem mumu almadan önce eş parmağı deneyin sonra mumu deneyin ve mumu sen rahat yapabilirsin bence... ha eşin de yaparsa rahat olur daha çok güven kazanırsın eşine karşı... ya mum zate parmak kalınlığında felan takma kafana... ama etrafına bir kat da olsa peçete sarıp streçlemeyi unutma emi... birde ucundaki ip kısmını kes rahatsız etmesin

banada yorumm yapınn ltfnn

kuzum eşinin ki parmağını p..sin başını alman bunlar çok iyi gelişmeler ben de yeni yendim eşimin iki parmağıyla yaptığımız denemelerden sonra üç parmağını aldım 5-6 sefer sonra p...s denedik ve hep 3 parmağının çok gereksiz olduğunu düşündüm p...s daha kalın gibi gözükse de daha yumuşak ve denemeden önce iki parmak egzersizi de yaparsan hiç acı duymuyorsun anlamıyorsun bile hiç. kendine güven bence sen çok kolaylamışsın canım ha bu arada bol bol jel kullan

canım eşim emla krem ile 2 parmak denedi.ve ben hiç hissetmedim 1 sandm. sonraa p..s denemesinde ittirmesine ragmen duvar gibi bişe sanki izin vemedi ileri gitmesine ya ben kastım yada dar benmkı die düşündmm

Günaydın kızlar nasılsınızhemen rapora geçiyorumc.ertesi günü dediğim gibi egzersiz yaptım.cuma gunu doğum günü mumuyla seçe parmakla bıle yapamazken,c.ertesi gaza geldim kulak pamuklarıyla ve beyaz mumla yapmaya karar verdım.o anda cesaret geldı sanırımneyse kulak pamugu gözume cok kucuk geldı,beyaz bıraz da yumuşayabılen bır mumu bıraz ıncelterek folyoladım.nasıl yapıcam derken jelleyıp basladım calısmalara...baktım bıraz oldu bıraz daha bıraz daha...inanamadımdaha rahat edeyım dıye emla süreyim dedım ılk once baya bır yandı ama aldırıs etmedım sonra mumu jelledim yıne ona da emla sürdüm denemeye devam.acımadıgını anladım ya artık daha rahattım.baktım dogru acıyı bulunca hıc bırsey hıssetmıyorum nasıl rahatladım anlatamam.burada dizlerimin titrediğini bile sonra farkettim sevinçten.hala inanamıyorum ama mutluyum bu bana baya bir güven verdi,çalışma isteği geldibunu eşime anlattım ilk önce garip buldu,sonra deneyelim diye tutturdu ama kabul etmedım.eş denemesi için henüz erken di mi kızlar?bir de daha sonra çamaşırımda kahverengimsi lekelenme olmuş.acaba zarı mı yırttırdım ya da adet olucam ondan dolayı olabilir mi?

Son düzenleme:
canım eşim emla krem ile 2 parmak denedi.ve ben hiç hissetmedim 1 sandm. sonraa p..s denemesinde ittirmesine ragmen duvar gibi bişe sanki izin vemedi ileri gitmesine ya ben kastım yada dar benmkı die düşündmm

içine alma senin kontrolünde gerçekleiyor değil mi bn hala daha öyle yapıyorum elimle alıyorum içime

mrb kızlar haftasonu memleketteydim girememiştim. tüm geçmişi okudum.tanıdığım arkadaşlardan yenen olmamış çok üzüldüm(((( malesef bende de iyi haberler yok(( we memleketten dünya misafir getirdim, sanki ilk hedefim bayram değilmiş gibi(( ama olsunnnn bu hafta hep eşimle parmak egzersizleri yapıcam we asla 1 günümü bile boş geçirmiycem... umut ve inci canlarım bebek konusunda yazdıklarınızla öyle duygulandım ki.....yazdıklarınızı burda 1 yılı geçmiş herkes yaşıyo malesef((
huzurum seni hiç göremedim napıyosun?

sen bakma arkadaşım yorumda yapma sen sadece kendi derdinle uğraş bizdeki dert değil nasıl olsa tamam hastayız kopalım hayatttaan olur muu

Arkadaslar merhabalar, nasilsiniz? Kegel egzersizi yapan var mi gecmisinde? Kaslari ogrenebilmek icin idrar yaparken skip, birakmak gerekiyor ya. Ben skamiyorum yani soyle ki; sktigimda idrarim devam ediyor az da olsa. Bu normal mi acaba bende bir sorun mu var? Biz kaslari skanlar degil miyiz?? Vajinismus bu degil mi istemsiz skmak..Yani diyorum belki evvelinde fazla bekledigimden idrar yapmak icin ama emin olamadim. Yani bu kaslar gercekten bu egzersizlerle kendilerine geliyorlar mi?/ Ben emin olamiyorum da, cunku yaklasik bir haftadir yapiyorum tabi sadece ogrenme asamasindayim suan hangi kaslari kasacagimi. Neyse cok karisik yazdim ama benim gibi olanlar varsa anlarlar neden bahsettigimi. Ben dilatorle olan egzersizlerime iki gundur ara vermis bulundum istemeden ama zaten hic girmiyordu Selanin tarifine gore. Bu arada ben nasil anlayacagim o kaslari egitip egitemedigimi? Kegelle birlikte dilatorle devam etmeli miyim?...

sen bakma arkadaşım yorumda yapma sen sadece kendi derdinle uğraş bizdeki dert değil nasıl olsa tamam hastayız kopalım hayatttaan olur muu

walla sana hiç bişey diyemiyorum...elbette hayattan kopmayacaz... fakat burdaki biçok insanın en azından tanıdığım kişilerin ilk hedefi bayramken, az kaldı diye telaşlanırken.. hatta birçoğu imkansızlıktan egzersiz bile yapamaz we bunun sıkıntısının burda paylaşırken senin yazdığın komik geldi ... kızlar ya bayrama saçlarımı boyatcam szice ne renge boyatsam...(( yani bu soruların cewapları burda yok canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…