Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bugun bi ruya gordum annem esimi sabah erkenden kaldiriyo hadi dio beni gotur ben nereye diyorum esime donup su gecen gittigimz magazaya dio siz ne zaman gittiniz ne magazasi diorum su coxuk arabasinin satildigi bi magaza hem bebek kiyafetide aliriz dio anne yaa diorum ortada fol yok yumurta yok senin yaptigina bak bekle biraz diorum ve uyaniyorum.. Sonra bi hbr aliyorumki muthiss kuzenm 4yillik evli ve cocugu olnuyo oluyoda karninda oluyo dr falan gitti mikroenjeksion denedi iki kez yasamadi sonunda umidini kesti dr dan bayrama tatile gidiolardi hastalanmadm adet sokturucu alitim die dr gitms oda ne hamilesin demesinmi inanamamis buna cok sevndim anlatamam ruyam cikti dedim sonra ama bi garipte oldm dogrusu halbuki herzmn dualarimda onada ederim.

Ayni anda benzer msj lar yazmisiz...bir an once kurtulup anne oluruz umarim oyle dusunme olurmu oyle sey hic yenemedigimiz icin bole dusunuoruz cnm ben doktoru halletmem lazim..cnm arasaydin doktoru yapamiorum kesin dediniz deseydin ne dioo
Aradim yaparsin edersin fallusu yapiosun oda olur dio dedim yapamiyorum hocam gel hipnoterapi yapalim bi gece ama esinle gel dedi.esim abileriyle ortak is yapio en kucuk ne diyip giderim dur hallediyim bi ayarlayalim hadi o ayarladi kayinvalidem baslio nereye gid.napcaksiniz surati dusuyo simdide onlarla kaliyoruz dusun 2 eltim 2abiler kayinvalide gorumce ve bes yigen offfss bayilcam ya herkeze aciklama yap artk evime geciyim hic durmuycam zaten

Ne cok ortak yanimiz var bizimkilerde ortak is yapior ve benimkide en kucuk v:eeee bentemelli beraberim ama yinede sartlari zorlamak zamani....

kızlar 1 ay 12günlk evliyim.. ilk gecemde regl olmustm o sebeble 1hafta uzadı olamadık sonrasında ise korkularım falan peşimi bırakmadı anlarsınız siz hep eşimi ittim istemedim. sadece bu son bir kac günde gelişim var gibi siz daha iyi bilirsnz diye sormak istedim. 3 4 gündür eşimle emla ile denemeye basladık. onun orta iki parmagı en sonuna kadar girdi p..snde afedersnz en ucu biraz girdi gibi. bende 2parmagımı alabiliyorumm krem sürünce. denemelere devam ediyorum ama 1ay 1sene gibi üzdü beni bitsn istiyorum artık sizce bitermi kısa zamanda?

Durumunun benden iii oldugu kuvvetle muhtemel cnm bence ii durumdasinyenide evlisin vajili oldugnu dusunme at kafandan iki parmak sonuna kadar aliosun super boyle dusun eminim uzun surmucek...

oooo kaçak!!! aylardır yoksun, neden kaçıp kayboldun bakalım???

(( evet ne desen haklısın sela... işte tipik vajinismus triplerindeydim ben de aslına bakarsan vajili olduğumu kabullenmemle geçti kaçaklığım. hep bu doktorlar yüzünden adamakıllı bana vajilisin sen git egzersiz yap ya da tedavi ol deselerdi şimdiye kadar yenmiştim ama hiçbirine güvenmiyorum artık canım hepsi boşvermiş gibi davrandı bana ben dışında kimse bu hastalığı kabullenmişe de benzemiyor eşim bile inanmış görünüyo ama sanki hala başka bir çözümü olduğunu düşünüyor bence. ama artık ben kabullendim veeeee tekrar döndüm sahalara:) inşallah yencem ama iyi gidiyorum baya maşallah...

Canım biliyorsun ben eş parmağını alabilmiştim içeri, sence yine de küçük olanla mı başlayayım? Adım adım mı gitmek gerekiyor?

tatlım sen bilirsin ama nacizane tavsiyem mumu almadan önce eş parmağı deneyin sonra mumu deneyin ve mumu sen rahat yapabilirsin bence... ha eşin de yaparsa rahat olur daha çok güven kazanırsın eşine karşı... ya mum zate parmak kalınlığında felan takma kafana... ama etrafına bir kat da olsa peçete sarıp streçlemeyi unutma emi... birde ucundaki ip kısmını kes rahatsız etmesin

banada yorumm yapınn ltfnn

kuzum eşinin ki parmağını p..sin başını alman bunlar çok iyi gelişmeler ben de yeni yendim eşimin iki parmağıyla yaptığımız denemelerden sonra üç parmağını aldım 5-6 sefer sonra p...s denedik ve hep 3 parmağının çok gereksiz olduğunu düşündüm p...s daha kalın gibi gözükse de daha yumuşak ve denemeden önce iki parmak egzersizi de yaparsan hiç acı duymuyorsun anlamıyorsun bile hiç. kendine güven bence sen çok kolaylamışsın canım ha bu arada bol bol jel kullan

canım eşim emla krem ile 2 parmak denedi.ve ben hiç hissetmedim 1 sandm. sonraa p..s denemesinde ittirmesine ragmen duvar gibi bişe sanki izin vemedi ileri gitmesine ya ben kastım yada dar benmkı die düşündmm

Günaydın kızlar nasılsınızhemen rapora geçiyorumc.ertesi günü dediğim gibi egzersiz yaptım.cuma gunu doğum günü mumuyla seçe parmakla bıle yapamazken,c.ertesi gaza geldim kulak pamuklarıyla ve beyaz mumla yapmaya karar verdım.o anda cesaret geldı sanırımneyse kulak pamugu gözume cok kucuk geldı,beyaz bıraz da yumuşayabılen bır mumu bıraz ıncelterek folyoladım.nasıl yapıcam derken jelleyıp basladım calısmalara...baktım bıraz oldu bıraz daha bıraz daha...inanamadımdaha rahat edeyım dıye emla süreyim dedım ılk once baya bır yandı ama aldırıs etmedım sonra mumu jelledim yıne ona da emla sürdüm denemeye devam.acımadıgını anladım ya artık daha rahattım.baktım dogru acıyı bulunca hıc bırsey hıssetmıyorum nasıl rahatladım anlatamam.burada dizlerimin titrediğini bile sonra farkettim sevinçten.hala inanamıyorum ama mutluyum bu bana baya bir güven verdi,çalışma isteği geldibunu eşime anlattım ilk önce garip buldu,sonra deneyelim diye tutturdu ama kabul etmedım.eş denemesi için henüz erken di mi kızlar?bir de daha sonra çamaşırımda kahverengimsi lekelenme olmuş.acaba zarı mı yırttırdım ya da adet olucam ondan dolayı olabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…