- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.041
Durumunun benden iii oldugu kuvvetle muhtemel cnmbence ii durumdasinyenide evlisin vajili oldugnu dusunme at kafandan iki parmak sonuna kadar aliosun super boyle dusun eminim uzun surmucek...
oooo kaçak!!! aylardır yoksun, neden kaçıp kayboldun bakalım???
Amin cnm amin guc azim cesaret kararlilik nasip etsin ne diyelim...yapanlarada sonuc nasip etsin.. kumral.k. ne kadarlik evlisin cnm
Canım biliyorsun ben eş parmağını alabilmiştim içeri, sence yine de küçük olanla mı başlayayım? Adım adım mı gitmek gerekiyor?
banada yorumm yapınn ltfnn
kuzum eşinin ki parmağını p..sin başını alman bunlar çok iyi gelişmeler ben de yeni yendim eşimin iki parmağıyla yaptığımız denemelerden sonra üç parmağını aldım 5-6 sefer sonra p...s denedik ve hep 3 parmağının çok gereksiz olduğunu düşündüm p...s daha kalın gibi gözükse de daha yumuşak ve denemeden önce iki parmak egzersizi de yaparsan hiç acı duymuyorsun anlamıyorsun bile hiç. kendine güven bence sen çok kolaylamışsın canım ha bu arada bol bol jel kullan
canım eşim emla krem ile 2 parmak denedi.ve ben hiç hissetmedim 1 sandm. sonraa p..s denemesinde ittirmesine ragmen duvar gibi bişe sanki izin vemedi ileri gitmesine ya ben kastım yada dar benmkı die düşündmm
http://www.kadinlarkulubu.com/abiye...ler/550090-lutfenn-bi-bakin.html#post25917327
kızlar bi bakabilirmisinizz
nasıl yani anlamadım... elbise ve ayakkabına mı yorum yapıcaz...Allah aşkına biz burda neyle uğraşıyoz sen neyle uğraşıyosun...yani uğraş da burda değil... bayrama az kaldı napcam die ağlarken sana yorum yapmak imkansız....
içine alma senin kontrolünde gerçekleiyor değil mi bn hala daha öyle yapıyorum elimle alıyorum içime
sen bakma arkadaşım yorumda yapma sen sadece kendi derdinle uğraş bizdeki dert değil nasıl olsa tamam hastayız kopalım hayatttaan olur muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?