- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.041
Bugun bi ruya gordum annem esimi sabah erkenden kaldiriyo hadi dio beni gotur ben nereye diyorum esime donup su gecen gittigimz magazaya dio siz ne zaman gittiniz ne magazasi diorum su coxuk arabasinin satildigi bi magaza hem bebek kiyafetide aliriz dio anne yaa diorum ortada fol yok yumurta yok senin yaptigina bak bekle biraz diorum ve uyaniyorum.. Sonra bi hbr aliyorumki muthiss kuzenm 4yillik evli ve cocugu olnuyo oluyoda karninda oluyo dr falan gitti mikroenjeksion denedi iki kez yasamadi sonunda umidini kesti dr dan bayrama tatile gidiolardi hastalanmadm adet sokturucu alitim die dr gitms oda ne hamilesin demesinmi inanamamis buna cok sevndim anlatamam ruyam cikti dedim sonra ama bi garipte oldm dogrusu halbuki herzmn dualarimda onada ederim.İns canmm ins.oda olacakk olur ins.bende aynen tatlim ya belki bu isi yapacaktm olmayacakti ama en azindan gerekeni yaptim rabbim vermedi nasibimde yokms derdim simdi ise bebek olmasi icin yapilnasi gerekeni yapamamak koyuyo bana hep dusunuyorum acaba yumurtaligim calisiomu bu isi yapsam hamile kalirmiydim nasil olurdu die sanki imkansiz gibi gelio hic anne demiycekmis gibi biri bana ve hep aciyan gozlerle bakilacakmis yanimda cocuk lafi acmaya korkacaklarms gibi...
Aradim yaparsin edersin fallusu yapiosun oda olur dio dedim yapamiyorum hocam gel hipnoterapi yapalim bi gece ama esinle gel dedi.esim abileriyle ortak is yapio en kucuk ne diyip giderim dur hallediyim bi ayarlayalim hadi o ayarladi kayinvalidem baslio nereye gid.napcaksiniz surati dusuyo simdide onlarla kaliyoruz dusun 2 eltim 2abiler kayinvalide gorumce ve bes yigen offfss bayilcam ya herkeze aciklama yap artk evime geciyim hic durmuycam zatenAyni anda benzer msj lar yazmisiz...bir an once kurtulup anne oluruz umarim oyle dusunme olurmu oyle sey hic yenemedigimiz icin bole dusunuoruz cnm ben doktoru halletmem lazim..cnm arasaydin doktoru yapamiorum kesin dediniz deseydin ne dioo
Aradim yaparsin edersin fallusu yapiosun oda olur dio dedim yapamiyorum hocam gel hipnoterapi yapalim bi gece ama esinle gel dedi.esim abileriyle ortak is yapio en kucuk ne diyip giderim dur hallediyim bi ayarlayalim hadi o ayarladi kayinvalidem baslio nereye gid.napcaksiniz surati dusuyo simdide onlarla kaliyoruz dusun 2 eltim 2abiler kayinvalide gorumce ve bes yigen offfss bayilcam ya herkeze aciklama yap artk evime geciyim hic durmuycam zaten
Hakkimizda hayirlisi..neyse canm uyuyum biraz ii agrittim kafani hadi ii geceler 25dk sonra uyanirin
kızlar 1 ay 12günlk evliyim.. ilk gecemde regl olmustm o sebeble 1hafta uzadı olamadık sonrasında ise korkularım falan peşimi bırakmadı anlarsınız siz hep eşimi ittim istemedim. sadece bu son bir kac günde gelişim var gibi siz daha iyi bilirsnz diye sormak istedim. 3 4 gündür eşimle emla ile denemeye basladık. onun orta iki parmagı en sonuna kadar girdi p..snde afedersnz en ucu biraz girdi gibi. bende 2parmagımı alabiliyorumm krem sürünce. denemelere devam ediyorum ama 1ay 1sene gibi üzdü beni bitsn istiyorum artık sizce bitermi kısa zamanda?
Durumunun benden iii oldugu kuvvetle muhtemel cnmbence ii durumdasinyenide evlisin vajili oldugnu dusunme at kafandan iki parmak sonuna kadar aliosun super boyle dusun eminim uzun surmucek...
oooo kaçak!!! aylardır yoksun, neden kaçıp kayboldun bakalım???
Amin cnm amin guc azim cesaret kararlilik nasip etsin ne diyelim...yapanlarada sonuc nasip etsin.. kumral.k. ne kadarlik evlisin cnm
Canım biliyorsun ben eş parmağını alabilmiştim içeri, sence yine de küçük olanla mı başlayayım? Adım adım mı gitmek gerekiyor?
banada yorumm yapınn ltfnn
kuzum eşinin ki parmağını p..sin başını alman bunlar çok iyi gelişmeler ben de yeni yendim eşimin iki parmağıyla yaptığımız denemelerden sonra üç parmağını aldım 5-6 sefer sonra p...s denedik ve hep 3 parmağının çok gereksiz olduğunu düşündüm p...s daha kalın gibi gözükse de daha yumuşak ve denemeden önce iki parmak egzersizi de yaparsan hiç acı duymuyorsun anlamıyorsun bile hiç. kendine güven bence sen çok kolaylamışsın canım ha bu arada bol bol jel kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?