- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.021
o doktoru internetten ben de bulmuştum ilk zamanlar gideyimmi diye düşündüm çok ama kendi çabalarıyla burda yenenleri okudukça kendime güvenim geldi ben de egzersiz yapayım sonra olmazsa giderim dedim. ben çok erteledim egzersizleri tabii şimdi yeni yeni yapıyorum düzenli olarak. dr ulusoy baya iyiymiş bu konuda herkesten bunu duyuyorum inanılmaz bir şekilde 1,5günde çözüyor helal olsun ne diyeyim...
inşallah arkadaşım bütün vajiler hemen yensin aynen ben de bayrama umut ediyorum ki olsunya da eylüle artık ne zaman olursa baya bekledim 1ay bile beklerim 2ay bileyeter ki olsun... yeter aslında hala bakkal mumundayım ama çok rahat içinde bekletiyorum şu an... bakalım hepimiz için hayırlısı olsun.
6 cm lik aparatla sıkıntı yok,7cm olunca girmesi biraz sıkıntı oluyo. zorlamıyorum kendimi ama vazgeçmiyorum da. alıştırma evresinden sonra onu da alıyorum. dün gece 8cm lik denedim. o da oldu. benim girerken hemen o kadar açılmıyo. orada sıkıntı var. girdikten sonra yavaş yavaş ilerletiyorum. ileri geri yaparak ilerletiyorum o zaman da sıkıntı olmuyo. yanma,acı falan hissetmedim bakalım. devamı yarın yeni ve güzel haberlerle inşallah...
umarım şu mübarek günler sıkıntımıza derman olur Allahım. hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin hepimize.
selam kızlar epeydir takip edemedim grubu bende sizin gibi bu derdi çekenlerdenim çok şükür aylar önce bitti gitti kurtuldum kpss sınav falan derken ihmal ettim burayı ama aklım hep bu derdi çekenlerdeydi.ev taşıyacam evimde internetim yok ama tlf ara ara girip sizlere yardımcı olmaya çalışacam rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu derdi çeken kimse olmasın inşallah.
kızlar zar 3-5 cm içerde diyolar. valla ilk günden beri ben ne zar gördüm ne bişi.. 10*15 cm aparatla çalışıyorum 10 cm içeri giriyo kırmızı falan yok :) zar bu kadar esnek olabilirmi yada ilk deneme yaptığımız zamanlar kafasının bile girmediği zamanlar çok çok az bi kırmızı gelmişti.. o olacağını tahmin etmedim ama olabilirmi? zaten varsada yoksada önemi yok zar falan düşünmüyoruz eşimle nerde nasıl olursa olsun artık..
Nerde bu millet yaa offfs moral oluyolardi simdi kimse yokYavuzuuuum naptin merak ettim seni....
Nerde bu millet yaa offfs moral oluyolardi simdi kimse yok
Hic sorma canm ya kafayi yemek uzereyim artk bende hep erteliyorum buara yapamiyorum egz.unutmaktan korkuyorm cesaretm kiriliyoNapiosun cnm cok cnm sikkin...tam erteleme kisir döngüsü yasiorum ben....bde regl oldum tam 2 ay buraya geleli
Cnm ya benden sana tavsiye nacizane zmn kaybetme kendin yapamiosun benim gibisn sende adam gibi bi dr bul iyce arastr kesn cozum olan ve hemn git.biliyorm soylemesi kolay herkezi ayarlamk gerekio farkindaym ama bizimde omrumuzden omur gidioNapiosun cnm cok cnm sikkin...tam erteleme kisir döngüsü yasiorum ben....bde regl oldum tam 2 ay buraya geleli
Cnm ya benden sana tavsiye nacizane zmn kaybetme kendin yapamiosun benim gibisn sende adam gibi bi dr bul iyce arastr kesn cozum olan ve hemn git.biliyorm soylemesi kolay herkezi ayarlamk gerekio farkindaym ama bizimde omrumuzden omur gidio( zamn cok acimasiz....
Evet fallus aliyorum ama esimle yapmaya cesaretim yok umuttYapma cnm yaa en azindan butun falluslari aliosun sen bunu dusun bozma moralini cnmmm.... 20 gune bi adet oluorum zaten ertelemek icin bahane ariorum ben daha beterim batiorum yaa
Kiskanmak adetim deildir gercekten ama kendimi kiskanirken buluyorum bazen hamile kalan birini duyunca cokcokcok seviniyorum cokmutlu oluyorum ama bi tarafm kirilio uzuluo deisik bi ben oluyorm aglamak istiyorum inan bak hep 4-5yillik evli olup cocuk sahibi olamayanlara hep rabbim once onlara sonra bana die dua ediyorum gelgelelimki ister istemez bozuluyo moralim hele bide sormazlarmi neden beklion yap bi cocuk artk die delii oluyorumm sanki keyfimden duruyorum diyesim gelio ya ben hungur hungur aglamak istiyorum...Evet fallus aliyorum ama esimle yapmaya cesaretim yok umuttahh ahh boyle nereye kadar gideck bilmiyorum hep eksik hayatim coksukur herseym var amaa gercek bi kadin deilim disardan bakanda bi halt sanir hadi boyle idare ediyorz ama iki kisiylede omur gecirmk istemiyorm bi bebegim olsn onla ugrasalim tam bi aile olalm istiyrum...
Evet fallus aliyorum ama esimle yapmaya cesaretim yok umuttahh ahh boyle nereye kadar gideck bilmiyorum hep eksik hayatim coksukur herseym var amaa gercek bi kadin deilim disardan bakanda bi halt sanir hadi boyle idare ediyorz ama iki kisiylede omur gecirmk istemiyorm bi bebegim olsn onla ugrasalim tam bi aile olalm istiyrum...
kıssslar şu beyaz mumları merak edenler için ekliyorum resmini... bildiğimiz eskiden elektrik kesilince kullanılan mumlar... burdan kalın gibi çıkmış ama parmak kalınlığında felan anca varlar...ilk resimdeki pasta mumlarıyla başlayıp daha sonra parmak kalıınlığındaki beyaz mumlarla devam ediyoruz...Eki Görüntüle 486423
İns canmm ins.oda olacakk olur ins.bende aynen tatlim ya belki bu isi yapacaktm olmayacakti ama en azindan gerekeni yaptim rabbim vermedi nasibimde yokms derdim simdi ise bebek olmasi icin yapilnasi gerekeni yapamamak koyuyo bana hep dusunuyorum acaba yumurtaligim calisiomu bu isi yapsam hamile kalirmiydim nasil olurdu die sanki imkansiz gibi gelio hic anne demiycekmis gibi biri bana ve hep aciyan gozlerle bakilacakmis yanimda cocuk lafi acmaya korkacaklarms gibi...Ahhh cnm napiorum diorum heran krndime napiosun kizim diorum bebegin olsaydi onu buyutmustun simdi dort duvar arasinda offff puffff die odalardan odalara dolasan bos bir hayatin var oysaki bebegini buyutup onu suan 2 yasina ulastirabilirdin evet hemen rabbim vermeyebilirdi belki ama ilk gecedende verebilirdi ve benim arzum :)) buydu allahim isyan etmiorum ama bitkisel hayat gbi bu cok sikildim ben bebegimi buyutup eş olmak anne olmak bi ise yaramak istiorum artik ben inci monoton hayatimdan biktim artik hic bir amacim yok hayatta suan ben kadin olmak bebegmi buyutmek yetistirmek istiorum artik baskalarininbebeklerine ayran budalasi gbi bakmaktan utanc duyuyorum artik..
İns canmm ins.oda olacakk olur ins.bende aynen tatlim ya belki bu isi yapacaktm olmayacakti ama en azindan gerekeni yaptim rabbim vermedi nasibimde yokms derdim simdi ise bebek olmasi icin yapilnasi gerekeni yapamamak koyuyo bana hep dusunuyorum acaba yumurtaligim calisiomu bu isi yapsam hamile kalirmiydim nasil olurdu die sanki imkansiz gibi gelio hic anne demiycekmis gibi biri bana ve hep aciyan gozlerle bakilacakmis yanimda cocuk lafi acmaya korkacaklarms gibi...
Ahhh cnm napiorum diorum heran krndime napiosun kizim diorum bebegin olsaydi onu buyutmustun simdi dort duvar arasinda offff puffff die odalardan odalara dolasan bos bir hayatin var oysaki bebegini buyutup onu suan 2 yasina ulastirabilirdin evet hemen rabbim vermeyebilirdi belki ama ilk gecedende verebilirdi ve benim arzum :)) buydu allahim isyan etmiorum ama bitkisel hayat gbi bu cok sikildim ben bebegimi buyutup eş olmak anne olmak bi ise yaramak istiorum artik ben inci monoton hayatimdan biktim artik hic bir amacim yok hayatta suan ben kadin olmak bebegmi buyutmek yetistirmek istiorum artik baskalarininbebeklerine ayran budalasi gbi bakmaktan utanc duyuyorum artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?