- 19 Temmuz 2012
- 130
- 7
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.061
canım eşim emla krem ile 2 parmak denedi.ve ben hiç hissetmedim 1 sandm. sonraa p..s denemesinde ittirmesine ragmen duvar gibi bişe sanki izin vemedi ileri gitmesine ya ben kastım yada dar benmkı die düşündmm
http://www.kadinlarkulubu.com/abiye...ler/550090-lutfenn-bi-bakin.html#post25917327
kızlar bi bakabilirmisinizz
nasıl yani anlamadım... elbise ve ayakkabına mı yorum yapıcaz...Allah aşkına biz burda neyle uğraşıyoz sen neyle uğraşıyosun...yani uğraş da burda değil... bayrama az kaldı napcam die ağlarken sana yorum yapmak imkansız....
içine alma senin kontrolünde gerçekleiyor değil mi bn hala daha öyle yapıyorum elimle alıyorum içime
sen bakma arkadaşım yorumda yapma sen sadece kendi derdinle uğraş bizdeki dert değil nasıl olsa tamam hastayız kopalım hayatttaan olur muu
walla sana hiç bişey diyemiyorum...elbette hayattan kopmayacaz... fakat burdaki biçok insanın en azından tanıdığım kişilerin ilk hedefi bayramken, az kaldı diye telaşlanırken.. hatta birçoğu imkansızlıktan egzersiz bile yapamaz we bunun sıkıntısının burda paylaşırken senin yazdığın komik geldi ... kızlar ya bayrama saçlarımı boyatcam szice ne renge boyatsam...(( yani bu soruların cewapları burda yok canımmm...
Arkadaslar merhabalar, nasilsiniz? Kegel egzersizi yapan var mi gecmisinde? Kaslari ogrenebilmek icin idrar yaparken skip, birakmak gerekiyor ya. Ben skamiyorum yani soyle ki; sktigimda idrarim devam ediyor az da olsa. Bu normal mi acaba bende bir sorun mu var? Biz kaslari skanlar degil miyiz?? Vajinismus bu degil mi istemsiz skmak..Yani diyorum belki evvelinde fazla bekledigimden idrar yapmak icin ama emin olamadim. Yani bu kaslar gercekten bu egzersizlerle kendilerine geliyorlar mi?/ Ben emin olamiyorum da, cunku yaklasik bir haftadir yapiyorum tabi sadece ogrenme asamasindayim suan hangi kaslari kasacagimi. Neyse cok karisik yazdim ama benim gibi olanlar varsa anlarlar neden bahsettigimi. Ben dilatorle olan egzersizlerime iki gundur ara vermis bulundum istemeden ama zaten hic girmiyordu Selanin tarifine gore. Bu arada ben nasil anlayacagim o kaslari egitip egitemedigimi? Kegelle birlikte dilatorle devam etmeli miyim?...
walla sana hiç bişey diyemiyorum...elbette hayattan kopmayacaz... fakat burdaki biçok insanın en azından tanıdığım kişilerin ilk hedefi bayramken, az kaldı diye telaşlanırken.. hatta birçoğu imkansızlıktan egzersiz bile yapamaz we bunun sıkıntısının burda paylaşırken senin yazdığın komik geldi ... kızlar ya bayrama saçlarımı boyatcam szice ne renge boyatsam...(( yani bu soruların cewapları burda yok canımmm...
Hic sorma canm ya kafayi yemek uzereyim artk bende hep erteliyorum buara yapamiyorum egz.unutmaktan korkuyorm cesaretm kiriliyohicbise istedigim gibi gitmiyo.yaptigim tek sey aklima geldikce pelvikleri tut birak baska bise yok 20 gun oldu egz yapmayali sinir oluyrm kendime ve herkeze herseye ben nacam nasl yenicemm ya boyle evlilik istemiyorummm
Arkadaslar merhabalar, nasilsiniz? Kegel egzersizi yapan var mi gecmisinde? Kaslari ogrenebilmek icin idrar yaparken skip, birakmak gerekiyor ya. Ben skamiyorum yani soyle ki; sktigimda idrarim devam ediyor az da olsa. Bu normal mi acaba bende bir sorun mu var? Biz kaslari skanlar degil miyiz?? Vajinismus bu degil mi istemsiz skmak..Yani diyorum belki evvelinde fazla bekledigimden idrar yapmak icin ama emin olamadim. Yani bu kaslar gercekten bu egzersizlerle kendilerine geliyorlar mi?/ Ben emin olamiyorum da, cunku yaklasik bir haftadir yapiyorum tabi sadece ogrenme asamasindayim suan hangi kaslari kasacagimi. Neyse cok karisik yazdim ama benim gibi olanlar varsa anlarlar neden bahsettigimi. Ben dilatorle olan egzersizlerime iki gundur ara vermis bulundum istemeden ama zaten hic girmiyordu Selanin tarifine gore. Bu arada ben nasil anlayacagim o kaslari egitip egitemedigimi? Kegelle birlikte dilatorle devam etmeli miyim?...
ozaman sen yemekte yeme uyumada tvde izleme tek derdimiz bu ya aynı sorun bendede varken beni bu şekilde yargılaman çok acımasızcaa
Arkadaşım, idrarın geldiğinde kendini sıkman, tutmaya çalışman da aslında kegel egzersizidir, vajen kaslarını çalıştırır. Bizim ihtiyacımız olan şey, kasları açmayı öğrenmek ki bunu da ıkınarak yapabilirsin. Dilatörle egzersizler sırasında derin nefes alarak, vajen kaslarını gevşetmeye çalış.dilatör boyu nedir? Eğer mevcut aparatınla yapamıyorsan onun bir ya da 2 küçükboyu ile yap , alıştıkça bir sonraki boya geçersin. Bir de unutma, egzersizler sırasında baaklarını ne kadar açarsan kaslarını da o kadar gevşetmiş olursun. bizler yendik çok şükür, darısı sizlerin başına inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?