- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.201
Dün eşimle yine deneme yaptık yine emla ile 2parmagını sonuna kadar alabildim. fakat p..s e geçincee izin veremedimm hamile kalmak istiyorumm ve biindebir kişinin şanslı oldugunu düşünüorumm vajili hamilelik konusundastrese girdmm ben kızlar
Allah razı olsun Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasib etsin inşallah bebişini sağlıkla kucağına al... bu hastalıktan kurtulup da anne olacağını bilmek çok müthiş bir duygudur eminim tarifi mümkün olmayan kutsal bir duygu... Rabbim inşallah bizlere de nasib eder.
yok yok eski bir egzersizci olarak fitli koyuyorum sona kadar yerleştiriyorum maşallahım var(vajinusmusun bize kattıgı en büyük şey bu sanırm normalde vaji olmayanarkdslarım fitil tampon kullanırken canım cok yanıyo zor yapıyorum cok zor bısey dıyolar ben 90 tane ilaç verdi bide akıtnı mantar falan basıma ılk kez gelınce onun ıcın dedım fıtıl guya en kcuugunden verdım dedı gıtar penası gıbı mubarek
Kızlar Merhaba. Bir Kaç gündür Giremedim. Ne var ne yok kimler yendi bu illeti ? Kimler hala çekiyor bu illetin derdini?? Benn Halaaa Çekiyorum malesef. Bir Türlü Yenemedim Korkularımı. Dün Gece namaz kılıp çok dua ettim Allahıma. İnş Hepimiz Kurtuluruz Bu dertten. Bu Arada size bir sorum olacak kızlar. Ben aynadan biraz baktım vajime ama deliği göremedim. Belkide içerdedir onun için görmemişimdir. Baya ayırıyorum vajiyi ama görünmezmi oldu neeeAmannn ordaa bi yerdedir işte.bende kendime sorun arıyorum resmen. Önce sen şu hastalığı yennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. Ufffff :S gerçekten artıkk kafayı yediğimi düşünüyorum bu sorun yüzündenn. Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin. Bir Teselli verinn şu arkadaşınızaaaaaaaaaaaa ((
Kızlar Merhaba. Bir Kaç gündür Giremedim. Ne var ne yok kimler yendi bu illeti ? Kimler hala çekiyor bu illetin derdini?? Benn Halaaa Çekiyorum malesef. Bir Türlü Yenemedim Korkularımı. Dün Gece namaz kılıp çok dua ettim Allahıma. İnş Hepimiz Kurtuluruz Bu dertten. Bu Arada size bir sorum olacak kızlar. Ben aynadan biraz baktım vajime ama deliği göremedim. Belkide içerdedir onun için görmemişimdir. Baya ayırıyorum vajiyi ama görünmezmi oldu neeeAmannn ordaa bi yerdedir işte.bende kendime sorun arıyorum resmen. Önce sen şu hastalığı yennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. Ufffff :S gerçekten artıkk kafayı yediğimi düşünüyorum bu sorun yüzündenn. Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin. Bir Teselli verinn şu arkadaşınızaaaaaaaaaaaa ((
slm herkese hastalık hala devam ediyoo egzersizlere başlayamadım hala yaa bide kızlar bu illeti kaç ayda yeneriz yaa
Amin ins tatlm bu avatari kullanmak istemstm hep nasip oldu sukur
tebrik ederim tatlım ALLAH ım hayırlı bir doğum hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin hepinizede
Evet Jinekoloğa gittim 1 kere. Ayırdı baktı bir problem olmadığını söyledi. Dediğinizi şimdi denicem vajiyi ayırıp ıkınıcam bakalım ne görücemm :) Hemen gidip bakmam lazımm :) Geliyorummm ..
hoşgeldin masalll01:) sen de yanenlerdi değil mi? şimdi nasıl gidiyor hala zorlanıyor musun?herşey yolunda mı?
Kızlar dediğinizi yaptım vajiyi ayırıp ıkındımm vee deliği gördümmm :) HahhahahahBunaa bile o kadar sevindim ki anlatamam. Çok mutlu oldum deliği görünce. Şimdi delik çok büyük değil valahi çokta küçük değil orası esnek demi p...s girmeye çalıştığında esner heralde orası öyle değilmi ??
hoşgeldin canım:) aynen ben de tam hırsla çalısıyordum ve ilerleme kaydetmiştim ki hastalandımbu illeti yenmenin bir süresi yok tamamen bizim elimizde.hastalık boyunca da boş durma canım kegel egzersizi yap bolbol.biz bu savaşı kazanıcaz inşallah.tabi bu sırada moral ve egzersizler çok önemli.sen yeni mi başlayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?