Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar ne zamandır giremedim sayfaya.yenen arkadaşları tebrik ediyorum ve anladığım kadarıyla elvan hamileymiş.elvancım tebrik ederim senin adına sevindim genç anne,çıtır anne:) bu arada kimler yendi?

tamam selacım inşallah yencem Allahın izniyle...burdayım bundan sonra inşallah... doktorlara hep takıktım zaten fobim var biraz galiba:)

Günaydın kızlar
Size güzel bi haber vereyim dedim hamileyim En kısa zamanda vajiden kurtulup sizin de bu mutluluğu yaşamanız dileğiyle o zaman napıyoruz egzersize dört elle sarılıyoruz gerekirse zaman yaratıyoruz !!! Bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun ...

Canmmm gozun aydin mutluluklar ne guzel bu mubarek gunde mujdeli haberle basladik gune :) sendemi vajiliydn ne zaman yendin nekdar sure sonra hamile kaldn cokcokcokk hayirli saglikli olsun bebegin..

Allahım sağlıkla kucağına almayı bi avazda doğurmayı nasip ettsin inşallah canım =))

« De ki: Yarattığı şeylerin şerrinden, karanlığı çöken gecenin şerrinden, düğümlere üfleyen nefeslerin şerrinden, hasedini açıklayan ve hasediyle hareket eden hasetçinin şerrinden, sabahın Rabbine sığınırım. » (Felak Suresi)

« De ki: Yarattığı şeylerin şerrinden, karanlığı çöken gecenin şerrinden, düğümlere üfleyen nefeslerin şerrinden, hasedini açıklayan ve hasediyle hareket eden hasetçinin şerrinden, sabahın Rabbine sığınırım. » (Felak Suresi)

Alex gozynaydin analu babali buyut cok sevindm sende mi vajiliydin ne zaman yendin ne kadar sure sonra hamis kaldin i

çok teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza tabi önce vajiyi yenin Ben haziran ayında yenmiştim vajiyi çok şükür ikinci ayımızda oldu bizim evleneli 3,5 yıl oldu canım o yüzden hiç beklemek istemedim

çookk teşekkür ederek darısı tez zamanda başına olsun diyorum, diyorum çünkü yenmeye çok yakınsın istersen bir anda bitirebilirsin bu işi bir anlık azıcık cesaret çok değil azıcık nasıl dilatör sokarken acımıyorsa ondada acımıyor işte sadece bunu düşünerek bile başarabilirsin vee sen de bu güzelliği yaşayabilirsin hatta önümüzdeki ay bile bu anı heyecanla bekleyebilirsin inan sen bitirmişsin olayı haberin yok, moralin eksilerde olacak birşey yok bak ben egzersizi tamamladım ama o işi 10gün yapamadım yine kasıldım sanki koca dilatörü sokan ben değilim ve eşim hep sen daha büyüğünü bile sokarsın ama bunu yapamazsın diyordu hep kavga ettik, ama birgün deli gibi ordan oraya pozsiyon ararken (aparatım içimde) popomu kaldırmayı keşfettim veee dedim kocaya gel olacak dedim oldu kendine uygun pozsiyonu bul aynı pozsiyonda takılma ayrıca ölçüyede takma 3.boy ile pozsiyon ararsan daha rahat olur, 4. boy içindeyken pozsiyon aramak acıtıyor çünkü neticede plastik ve şekil almıyor e ordan oraya hareket ederkende haliyle zorlanmıştım şimdi sadece en küçük boy ile emlamı sürüp işime bakıyorum
sen de an kadar yakınsın moral bozacağına düşün nasıl rahat olurum bu giriyorsa o da girecek hatta daha kolay girecek diye kötü düşünürsen egzersizini tamamladığın halde beynin oyunlarına yenilirsin vaji sana son hamlesini yapıyor unutma!

çok sevindim tatlım ALLAH ım hayırlı bir doğum ve hayırlı ve sağlıklı mutlku ömürler nasip etsin hepinizede... darısı başımıza

Malatyali bir arkadasim var da tarzini ona bnezettim biraz.
Giriste beklemek birsey kazandirmiyor ama nasil ilerleyecegimi bilemiyorum.Tikandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…