Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Esinle denemeden once egzersz yap mutlaka cok daha kolay olcaktr.. kontrol snde olcak olan seklde deneyinki rahat ol, bende kati davranrdm ayni sorunu yasardk basari hikayemde anlatmstm istersen oku sonrasnda bikerelgne cesaret edip cabaladm sonra duzeldi sukur ins kurtlrsn bu gece
kzlar bn ckyrm iyi geclr herkese

1-çilekli jel denemedim ama sıcak temas olanından çookkk memnunum tavsiye ederim:)
2-kesinlikle önce egzersiz akabinde ilişki denersen sende psikolojik olarak çok rahatlarsın sanki orası açılmış gibi(aslında hemen açılmaya hazırda) kasılmazsın, birde malesef sevişerek yapılamıyor tabi bu da eşi etkiliyor, aparatını sokup eşin ayakta yatağın kenarına gelsin onun malum yerlerini okşa dokun işte napıyorsan=)) hazır hale gelir, birde ben 10cmlik dilatörle yenmiştim tabi sen 11de rahatsan onu da yap ama inan aralarında penis açısından fark yok sana başarılar diliyorum veeee güzel haberlerini bekliyoruzzz

Cicegimmm bocegim seni kutluyorm once cok sevindim cooookkk rabbim saglikli bi evlat versn.gelelim bana bazen moralim eksilerde oluyo ama sizin bu motive msjlarinizi alinca hersey deisiyo ya bi egz.devami gelse sureklilik istiyorm esli deneme yapicam ramazan bitsn

tebrik ederim canım.Allah sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmeni nasip etsin:)

çok tebrik ederim çok sevindim senin adına.. inşallah bebiş size uğurlu gelir.. güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsıngencecik anne olacaksın..bu da çok güzel

tebrik ederim canım.Allah sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmeni nasip etsin:)

Elvaaaannnnnnnn Canm yaaa inan cok sevindim inann bu vajiler hamis kaldikca mutlu okuyorm rabbime sukurler seninde mutlulugunu bebekle taclandirdi anali babali buyut hayirli saglikli evlat nasub etsin gozunaydin simdiden..kendine dikkat et artkk tatlimmm tam bi aile oldun ne mutlu...

merhaba arkadaşlar ne zamandır giremedim sayfaya.yenen arkadaşları tebrik ediyorum ve anladığım kadarıyla elvan hamileymiş.elvancım tebrik ederim senin adına sevindim genç anne,çıtır anne:) bu arada kimler yendi?

tamam selacım inşallah yencem Allahın izniyle...burdayım bundan sonra inşallah... doktorlara hep takıktım zaten fobim var biraz galiba:)

Günaydın kızlar
Size güzel bi haber vereyim dedim hamileyim En kısa zamanda vajiden kurtulup sizin de bu mutluluğu yaşamanız dileğiyle o zaman napıyoruz egzersize dört elle sarılıyoruz gerekirse zaman yaratıyoruz !!! Bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun ...

Canmmm gozun aydin mutluluklar ne guzel bu mubarek gunde mujdeli haberle basladik gune :) sendemi vajiliydn ne zaman yendin nekdar sure sonra hamile kaldn cokcokcokk hayirli saglikli olsun bebegin..

Allahım sağlıkla kucağına almayı bi avazda doğurmayı nasip ettsin inşallah canım =))

« De ki: Yarattığı şeylerin şerrinden, karanlığı çöken gecenin şerrinden, düğümlere üfleyen nefeslerin şerrinden, hasedini açıklayan ve hasediyle hareket eden hasetçinin şerrinden, sabahın Rabbine sığınırım. » (Felak Suresi)

« De ki: Yarattığı şeylerin şerrinden, karanlığı çöken gecenin şerrinden, düğümlere üfleyen nefeslerin şerrinden, hasedini açıklayan ve hasediyle hareket eden hasetçinin şerrinden, sabahın Rabbine sığınırım. » (Felak Suresi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…