- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.161
artık bırakma, kafanı doktorlara neden taktın ki?? bana da vajinismus değilsin demişlerdi ama öyle değildi işte. kendin kabullenmedikçe çözüm gelmiyor. kabullenmen iyi olmuş. bu sefer işi sıkı tut, senin de halayını çekelim. ilk geldiğin zamanlar da iyi gidiyordun, hatırlıyorum ben seni. sonra kayıplara karıştın. bu kez kaçmak yok, takıldıklarını sor ve yenene kadar burdan kaybolma, tamam mı??
alex tebrik ederim arkadaşımmm
Günaydın kızlar
Size güzel bi haber vereyim dedim hamileyim En kısa zamanda vajiden kurtulup sizin de bu mutluluğu yaşamanız dileğiyle o zaman napıyoruz egzersize dört elle sarılıyoruz gerekirse zaman yaratıyoruz !!! Bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun ...
Günaydın kızlar
Size güzel bi haber vereyim dedim hamileyim En kısa zamanda vajiden kurtulup sizin de bu mutluluğu yaşamanız dileğiyle o zaman napıyoruz egzersize dört elle sarılıyoruz gerekirse zaman yaratıyoruz !!! Bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun ...
Alex gozynaydin analu babali buyut cok sevindm sende mi vajiliydin ne zaman yendin ne kadar sure sonra hamis kaldini
alex tebrik ederim arkadaşımmm
Allahım sağlıkla kucağına almayı bi avazda doğurmayı nasip ettsin inşallah canım =))
Cicegimmm bocegim seni kutluyorm once cok sevindim cooookkk rabbim saglikli bi evlat versn.gelelim bana bazen moralim eksilerde oluyo ama sizin bu motive msjlarinizi alinca hersey deisiyo ya bi egz.devami gelse sureklilik istiyorm esli deneme yapicam ramazan bitsn
Günaydın kızlar
Merhaba canlarim.. Giremiyorum pek özledim hepinizi.. Dilerim hersey yolundadir..
Kizlar nasil söylesem bilemedim, benanne oluyorm Allahin izniyleeee.. Allahima sükürler olsun isteyen herkese nasip etsin ins
Nasil gidiyo egzersizler yenenler varmi çok merak ediyorum umut naptin doktora gittinmi
öpyrm hepinizi
ben de aşama aşama gitmekten yanayım, hep çok yavaş ilerledim, seni anlayabilirim bu konuda. ama girişte beklemek sana bir şey kazandırmıyor, onu söylemek istedim sadece.
hayır malatyalı değilim, neden sordun ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?