- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.241
aynen dediğini denedim canım en ucu girdi hissettim ama sonra afedersnz kalınlasıo ya işte o an kopuyorumm itiyorum. Erkekler içinde cok zor bir durum aslndaa
ben parmakla pozısyonu tutturamadım bı de daha cok gerıldım ama sen oyle rahat edersın belkı denemekten zarar gelmez.parmakta da zorlanırsan önce kulak pamuguyla başla çalısmaya.ben parmak ve pasta mumu yapamayınca kulak çöpüyle yapayım dedım baktım gözüme küçük geldi bir gazla beyaz mumla başladım ve oldu inanamadım ya.biraz daha biraz daha derken baktım baya yol almısım:)))
:) Tatlımm benim başarıcaz inş. Umudumuzu Kesmeyelim. Ben şimdi çıkıyorum tekrardan görüşürüz. Çook öpüyorumm :)
kas gevşetici hap içip dene bir de istersen ne dersin?
denerim cnm ama cin gibiyim valla o iş olurkenn kesin fayda etmez. umudu kaybetmek asla yokk eşlerimizi sewiyoruzz başarıcaz
benim de 3 ay 3 gün oldu :)) eşimin doğum gününde evlenmişsizniz ne güzel:)ben evlenmeden önce böyle bişey olabilceğimi tahmin etmiştim belki de öyle düşündüğüm için psikolojik olarak gerçek oldu.ilk başlarda pek takmadım hep erteledim ve sonradan öğrendim ki bu bir erteleme hastalığıymış.biz henüz çok geç kalmış sayılmayız ve bu siteyi erken buldugumuz ıcın cok sanslıyız.madem ki ikimiz de yeniyiz ozaman birbirimiz dürtüp çalışmaya mecbur edeceğiz.ben şuan adet dönemimde olduğum için aparat egzersızıme ara verdım mecburen.eeee ozaman hadı sen de bıran önce beyaz muma gelmeye calıs da egzersızlerımızı beraber yapıp ilerleyelim
benim de 3 ay 3 gün oldu :)) eşimin doğum gününde evlenmişsizniz ne güzel:)ben evlenmeden önce böyle bişey olabilceğimi tahmin etmiştim belki de öyle düşündüğüm için psikolojik olarak gerçek oldu.ilk başlarda pek takmadım hep erteledim ve sonradan öğrendim ki bu bir erteleme hastalığıymış.biz henüz çok geç kalmış sayılmayız ve bu siteyi erken buldugumuz ıcın cok sanslıyız.madem ki ikimiz de yeniyiz ozaman birbirimiz dürtüp çalışmaya mecbur edeceğiz.ben şuan adet dönemimde olduğum için aparat egzersızıme ara verdım mecburen.eeee ozaman hadı sen de bıran önce beyaz muma gelmeye calıs da egzersızlerımızı beraber yapıp ilerleyelim
bende 2.ayın içindeyiim kızlarbende hersey tam oluyor derkennn donup kalıyorumm Eşimin emla ile 2parmagını sonuna kadar alabiliyorumm gercekten psikolojkmen rahatlayıncaa pat diye giriyor. sonra P...s denemesndee işte o an kilitlenıyorum. Allahım herkesin yardımcısı olsun
Kizlarr en basta caba sarfedin ustune gidin yoksa ertelendikce erteleniyo ne guzel 2-3 aylikken cozumu yarilamissinz rabbim yardmcimz olsn aranizda ben tohuma kacmis gibi oldum kartlastim
Aleksandretta çok mutlu ol inşallah.Bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Cin gibikoptum ya banada esim dio surekli demekki tek cin ben deilmisim ne ilaclar uyusturucular kullandim o an geldimi cin oluyorum alkol bile aldim balayinda ki hissetmem die o da ne ben ictikce esim sarhos oldu ama ben yine o an geldi ve sicramisim ciniz biz cinnn
Yok ben bi evime gecsem araliksiz bir ay sabah ogle aksam en kotu sabah aksam mutlaka egz.iyice sarilicam gunduz kendim aksan esim yapacak bende esime guvrnsizlik var acitacak hizli gelecek die simdi sabrediyorum kegel yapiyorum ancak yoksa 10-11cm alabiliyorum ailesiyle ramazan olunca kaldi bizim egz.dur bakalim az kaldi devam etcm ins.yok canım ne demekmiş tohuma kaçmak.olsun da isterse geç olsun.sen ne durumdasın canım.umutsuzluğa kapılmak yok olacak bu iş inşallah:)
evet o wc sıkıntısı bende de oluyor anneme sordum normal dedi alışana kadar bide bacaklarım et kesti yürüyüşüm sünnet çocukların ki gibi oldu annem yine gülüyor belli oluyo yeni gelin olduğun diye olsun hepsi mutluluk veriyo bana yine de; alışırız zamanla
hamileliğe gelince dün en yüksek doğurganlık seviyesine sahip olduğum gündü ama eşim prez. siz ilişkiye girmiyor 1-1,5 ay istemiyor önce bi kendimize gelelim diyor bekliycem yine bebiş için....
Yok ben bi evime gecsem araliksiz bir ay sabah ogle aksam en kotu sabah aksam mutlaka egz.iyice sarilicam gunduz kendim aksan esim yapacak bende esime guvrnsizlik var acitacak hizli gelecek die simdi sabrediyorum kegel yapiyorum ancak yoksa 10-11cm alabiliyorum ailesiyle ramazan olunca kaldi bizim egz.dur bakalim az kaldi devam etcm ins.
Merhaba canlarim.. Giremiyorum pek özledim hepinizi.. Dilerim hersey yolundadir..
Kizlar nasil söylesem bilemedim, benanne oluyorm Allahin izniyleeee.. Allahima sükürler olsun isteyen herkese nasip etsin ins
Nasil gidiyo egzersizler yenenler varmi çok merak ediyorum umut naptin doktora gittinmi
öpyrm hepinizi
Günaydın kızlar
Size güzel bi haber vereyim dedim hamileyim En kısa zamanda vajiden kurtulup sizin de bu mutluluğu yaşamanız dileğiyle o zaman napıyoruz egzersize dört elle sarılıyoruz gerekirse zaman yaratıyoruz !!! Bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?