Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:) Tatlımm benim başarıcaz inş. Umudumuzu Kesmeyelim. Ben şimdi çıkıyorum tekrardan görüşürüz. Çook öpüyorumm :)

denerim cnm ama cin gibiyim valla o iş olurkenn kesin fayda etmez. umudu kaybetmek asla yokk eşlerimizi sewiyoruzz başarıcaz

Cin gibi koptum ya banada esim dio surekli demekki tek cin ben deilmisim ne ilaclar uyusturucular kullandim o an geldimi cin oluyorum alkol bile aldim balayinda ki hissetmem die o da ne ben ictikce esim sarhos oldu ama ben yine o an geldi ve sicramisim ciniz biz cinnn

Kizlarr en basta caba sarfedin ustune gidin yoksa ertelendikce erteleniyo ne guzel 2-3 aylikken cozumu yarilamissinz rabbim yardmcimz olsn aranizda ben tohuma kacmis gibi oldum kartlastim

Kizlarr en basta caba sarfedin ustune gidin yoksa ertelendikce erteleniyo ne guzel 2-3 aylikken cozumu yarilamissinz rabbim yardmcimz olsn aranizda ben tohuma kacmis gibi oldum kartlastim

Amin canm amin bende ayni sekilde hersey normal sulanma aparat icine alma ama esime geldimi carpilmis gibi yatakta heyecan titreme korku ...

yok canım ne demekmiş tohuma kaçmak.olsun da isterse geç olsun.sen ne durumdasın canım.umutsuzluğa kapılmak yok olacak bu iş inşallah:)

hehe ben rahatlayım dıye alkol almıstım ama aklımda oldugu ıcın sarhos olamadığım gibi uykum gelip sızmıştım

yok canım ne demekmiş tohuma kaçmak.olsun da isterse geç olsun.sen ne durumdasın canım.umutsuzluğa kapılmak yok olacak bu iş inşallah:)
Yok ben bi evime gecsem araliksiz bir ay sabah ogle aksam en kotu sabah aksam mutlaka egz.iyice sarilicam gunduz kendim aksan esim yapacak bende esime guvrnsizlik var acitacak hizli gelecek die simdi sabrediyorum kegel yapiyorum ancak yoksa 10-11cm alabiliyorum ailesiyle ramazan olunca kaldi bizim egz.dur bakalim az kaldi devam etcm ins.

alkolü bende denemiştim,hiç sevmediğim halde. kusana kadar içtim. ama hiç bir işe yaramadı tabi. uyku hapı da denedim. başka hastayı 15 saat uyutan hap bana banamısın demedi. gerçi eşim uyku hapı olayına hiç sıcak bakmıyodu ama gizliden içiyodum.

tek çare egzersiz o yüzden kızlar. bende 2 gündür 9 cm lik yapıyorum...
hemen olmuyor,aparatları en küçükten başlayıp yapıyorum.girince git gel oluyo,ama olana kadar anam ağlıyo
kaç cm e kadar yapmalıyım?
eşim gelecek cumartesi o geldiğinde denememi önerirmisiniz...

ısıne karısmak gıbı algılamazsın umarım ama ınan bence de alısın ıyıce. bebek daha sonra olsun bence. daha yenı astın sorunu. ıyıce alıs. kendını ve esını ıyıce doyur ılıskı konusunda. bebek nasılsa olur. pat dıye hamıle kalınca bu kez de hamılelıkten dolayı sorunlu bır cınsel hayat yasanabılınıyor ardında bebegın bakımı falan cok zaman alıyor.

10-11 cm çok iyi ya.sen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin seni de yenenlerde görmemiz yakındır.ben inanıyorum sana en kısa zamanda çözeceksin bu problemi canım

tebrık ederım ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah

tebrık edrım ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…